|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Styczeń Nowa miniatura Balenciaga Paris 7,5 ml, próbki i odlewki :)
Witam, mam na wymianę parę zapachów. Sama szukam czegoś w stylu Miss Dior Cherie, The One, Lola MJ, L'Imperatrice
![]() 1) z tego zdjęcia mam Manifesto Isabelli Rossellini odlewkę J'adore coś mydlanego, dość intensywny kwiatowy zapach, nie mam pojęcia jakie to perfumy ![]() 2) nowa miniatura z Vivaboxu 7,5 ml Balenciaga Paris, za coś co znam i poszukuję ![]() 4) Sergio Tacchini- Feel good woman 5)J. del Pozo- In Black (fiolka), Mam jeszcze odrobinkę Chance Chanel i Eternity CK. 31.01.2012- DOKŁADKA *Estee Lauder nowy Lip Shaper Primer *nowy Top Coat z The Color Workshop *cień Clinique (sampel) http://3.bp.blogspot.com/_xmaw2hFIvn...tick+109-1.jpg - tutaj kolor , odcień Sparkling Sage, raz maźnięty, nie widać na powłoczce cienia *ze 3 ml Aliena w miniaturce *groszkowa kredka Loreal Le Khol, z rozcieraczem prawie cała i jeszcze: *zapakowana chusteczka zapachowa Givenchy Ange au Demon *korektor Revlon Age Spot Radiance, odcień Medium Deep 04, dla mnie za ciemny, użycie znikome Zdjęcia na życzenie- prędkość internetu nie pozwala mi na wstawienie zdjęć na wizaż, na maila pójdą spokojnie. ZAPRASZAM!
Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-01-31 o 18:02 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa miniatura Balenciaga Paris 7,5 ml, próbki i odlewki :)
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
JESTEM ONA
|
Dot.: Styczeń Nowa miniatura Balenciaga Paris 7,5 ml, próbki i odlewki :)
Hej,
mam nowy ( ubytek jedno powąchanie i kropelka ) miniaturka Moschino I Love Love 4,9ml oryginalnie ( nie 5ml ), a do tego po 25ml żel i balsam nowe, nietestowane.Interesuje mnie mini Balenciaga Paris.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#8 |
|
JESTEM ONA
|
Wymieniłabym
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hop
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- dokładka |
|
|
|
|
#12 |
|
Perfume Lover
|
Znajdziesz coś u mnie za miniaturkę Aliena?
Mogę zrobić odlewkę 212 Sexy oraz Escady Ocean Lounge, plus inne ciekawe zapachy w wątku Pozdrawiam ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- A czy będzie to problemem jeśli teraz zaklepiemy wymiankę, a ja wyślę paczkę za tydzień w piątek? Jestem teraz poza domem i dopiero wtedy dorwę się do swojej flaszki.
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co podziękuję.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.