![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
w styczniu Escada, Bourjois, biżuteria, ozdoby do paznokci i inne różności
Witam!
![]() Będą dokładki ![]() Zdjęcie 1 i 2 Escada Into The Blue - próbka 2ml, otwarta 11.01.2012 , powąchana, zapach sprawdzony na nadgarstku, więc ubytek niewielki -> leci do Anitka11 Zdjęcie 3 Escada - balsam do ciała, 50 ml. NOWY Otwarłam 11.01.2012 bo byłam ciekawa jak pachnie ![]() Zdjęcie 4 Ozdoby do paznokci w ilości takiej jak na zdjęciu. Bardzo chetnie oddam wszystko razem. Zdjęcie 5 i 6 (zdjęcie 6 wziełam ze strony Oriflame bo moje wyszło niewyraźne) Oriflame - Nail Butter - NOWY Zdjęcie 7 i 8 Róż Bourjois, 34 ROSE D'OR, otwarty na jesień 2011, Ubytek znikomy, te róże są niezniszczalne ![]() Oddam za coś fajnego. Zdjęcie 9 i 10 Używane kredki, nie będę wybredna ![]() Avon, żelowa kredka do oczu Super Shock, Plumful -> leci do Anitka11 Oriflame, konturówka do ust, Nude Touch Manhattan, Cień do powiek w ołówku, Pearl Edytowane przez laedere Czas edycji: 2012-01-26 o 18:14 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: w styczniu Escada, Bourjois, biżuteria, ozdoby do paznokci i inne różności
Zdjęcie 1
"Zygzak" Krzysztof Kotowski Zdjęcia 2, 3, 4 i 5 Bransoletka z avonu - NOWA Odpakowania i przymierzona. Śliczna ale niestety na mnie za duża ![]() Dokładka 14.01.2012 Zdjęcie 6 Oriflame, Aromabliss ->Początkowa pojemność 50 ml, zostało 20 ml -> leci do Anitka11 Zdjęcie 7 Lakier Essence, pomaranczowy -> praktycznie nowy, tylko sprawdzałam kolor -> leci do Anitka11 Cień Inglot -> kolor 424 ciemnoniebieski, perła, próbowałam się nim 2-3 razy umalować ale to nie mój kolor :/ Zdjęcie 8 Ponownie cień z Inglota, ten sam co na zdjęciu 7 Zdjęcie 9 kolia i dwie pary kolczyków Glitter Edytowane przez laedere Czas edycji: 2012-01-26 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: w styczniu Escada, Bourjois, biżuteria, ozdoby do paznokci i inne różności
Dokładka 20.01.2012
Zdjęcie 1 Cienie do powiek Vipera w kolorach 07 i 14 Sprawdzałam kolor na ręce i raz jeden probowałam się nimi umalować. Nie moje kolory. Zdjęcie 2 The Body Shop, peeling imbirowy, miniaturka. Początkowa pojemność 50 ml Otwarty 19.01.2012 r. Uzyty raz. Dokładka 24.01.2012 Zdjęcie 3 Próbki perfum z Avonu Kazda z nich ma, jesli dobrze pamiętam, pojemność początkową 1 ml Today TOMORROW Always -> 4 fiolki zafoliowane Individual Dlue for Him -> 4 fiolki zafoliowane Fiolki odpakowane z folii, powąchane, w przypadku niektórych sprawdzony zapach na nadgarstku: Christian Lcroix Absynthe Christian Lcroix Nuit Individual Dlue for Him Little Red Dress U by Ungaro for Her Today Tomorrow Always LOVE IN BLOOM Today Tomorrow ALWAYS Treselle Seduction Outspoken by Fergie Próbki perfum z Oriflame: Volare Magnolia Sun Moon Embrace her Giordani White Gold Delight Urban Lovers for Her Elvie Petal Quartz + Chiffon dezodorant -> ubytek: dwa psiki testowe, psiknięte w grudniu 2011 Zdjęcie 4 Mydełka fruit kiss, pięknie pachną, NOWE Zdjęcie 5 Biały lakier Sensique, ubytek niewielki Zdjęcie 6 Kosmetyczka Avon, uzyłam jej raz, dla mnie za mała Zdjęcie 7 Spinki to włosów, NOWE Zdjęcie 8 Talia kart, odpakowana z folii ale nie uzywana Edytowane przez laedere Czas edycji: 2012-01-26 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Escada - balsam do ciała, 50 ml. NOWY
Otwarłam 11.01.2012 bo byłam ciekawa jak pachnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za róż?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za róż?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za balsam i próbkę Escady?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Escada Into The Blue - próbka 2ml, Escada - balsam do ciała, 50 ml. NOWY Avon, żelowa kredka do oczu Super Shock, Plumful? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za róż Bourjois u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej
coś za róż lub escadę balsam ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ok, ale za co? może być za balsam? mnie pasuje nawet w tym tygodniu, ktory będzie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ok, pasuje mi, ale lubie większe wymianiki, więc moze dobierzesz coś jeszcze za lakier essence pomarańczowy i wode Oriflame, Aromabliss ->Początkowa pojemność 50 ml, zostało 20 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a za cien Inglot?
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- a az tak ostry?> ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok, ja też zarezerwoawałam Ci róż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
postaraj się poszukac cos innego, bo az tak mi nie zalezy
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ten pierwszy odkładam dla Ciebie
![]() a czego szukaszza ten roż? może poszukam poza wątkiem? ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
tak te naklejki to te takie malutkie naklejki, a cien to 04 stars & stories
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- hmm, a może masz jeszcze jakies próbki zapachów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się 'zestaw' escady Masz coś z mojej wish poza wątkeim?
I preferuję większe wyminki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
myślałam, że Ci odpisałam;p
to jakie masz te probki, może bym coś wybrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Z Avonu chętnie poznam
Secret Fantasy Littke White Dress Oriflame Volare Magnolia Amber Elixir Love Potion Dancing Lady Co Ty na to? ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- tak, wszystko się zgadza ![]() a ja Tobie wysyłam róż Hean i naklejki? jako, że masz mało przekupek to paczke ysyłasz pierwsza,ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie interesują mnie kolczyki i kolia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a ode mnie chciałabys tylko rozświetlacz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hejka odezwij się do mnie na priv
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
widzę, ze escady masz wymienione/ w rezerwacji
Skusiłąbym się na tą maseczkę i korektor, ale szkoda wysyłać tak mało rzeczy, więc podziękuję z wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.