|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
MARZEC: Wszystkowątek u VirginniiNIEAKTUALNY
Zasad kilka:
niebieski - rezerwacja szary - nie ma -dwufazowy płyn do demakijażu Bourjois - nowy, nieużywany, nietestowany, 200 ml - ozdoby do paznokci - pędzel do makijażu, włosie syntetyczne. Używany, dokładnie umyty. Bardzo dobrze nadaje się do bronzerów. Drobne wgniecenia na etui. - zestaw 3 miniaturek, tylko testowane. Pojemność widać na zdjęciu. Wymienię tylko całość. Za coś fajnego, najchętniej buty. - apaszka Reserved, wymiary 105 cm x 97 cm. Nowa, bez metki - koszulka tuba, rozmiar z metki 38/40, nowa, nienoszona długość całkowita przód: 40 cm długość całkowita tył: 34 cm szerokość na dole: 36 cm x 2 szerokość u góry: 32 cm x 2 - koszulka tuba, rozmiar z metki 38/40, nowa, nienoszona długość całkowita przód: 39 cm długość całkowita tył: 33 cm szerokość na dole: 34 cm x 2 szerokość u góry: 30 cm x 2 - hydrolat lawendowy BU (tylko testowany, zużycie minimalne) Poza wątkiem mogę zaproponować również: - odlewkę (100 - 150 ml) płynu termoochronnego TRESemme (ochrona do 230 C). Butelka ma 300 ml i sama tego nie zużyję
Edytowane przez Virginnia Czas edycji: 2012-04-03 o 14:49 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MARZEC: Wszystkowątek u Virginnii
- bluzka kopertowa Mango, rozmiar S, z boku zapinana na suwak, stan bardzo dobry
(wymiary później) - etui na komórkę, stan idealny - czarna bluzka tuniczka mgiełka, nowa bez metki, metka z nazwą firmy też wycięta, rozmiar S, stan idealny (wymiary później). Zdjęcia na osobie to zdjęcie nr 9 i 10 - bransoletka (lapis lazuli) - jest świetna więc za coś fajnego - komplet: naszyjnik i bransoletka. Kupione ładnych parę lat temu u bydziubeka - kolczyki (nienoszone), drewniane kostki
Edytowane przez Virginnia Czas edycji: 2012-03-17 o 18:39 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1330614480 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1330614480
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cs za pedzel, perfumy i plyn?
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie:
pędzel do makijażu, włosie syntetyczne. dwufazowy płyn do demakijażu tusz do rzęs ASTOR Volume Diva. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
dwufazowy płyn do demakijażu Bourjois - nowy, nieużywany, nietestowany, 200 ml - odlewka Perles de Lalique. Początkowo 10 ml, brakuje 3 psików |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jak byś widziała nasza wymianke?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
a masz coś jeszcze po za wątkiem ?
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Miracle mam ale na pozostałe byłabym chętna![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- to może mój róż, cień hean i pomadka hean za twoje perfumy Perles de Lalique, płyn Bourjois, miniaturki lancome x 2 i próbkę prada x2? daj znac co Ty na to? ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- ok, a jak bym chciała jeszcze pędzelek, to będzie za dużo? ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- ok, ale chciałabym sobie sprawdzić ten zapach w drogerii (Perles de Lalique) ja Ci zarezerwuje te rzeczy, ale odpowiedź ostateczna dam w poniedziałek, co Ty na to? |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale jednak rezygnuje z wymiany, zapach jednak nie dokońca mi pasuje;/
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
nic
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
póki co nic, bo masz niewiele rzeczy, ale koniecznie dać znać po dokładce
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
coś za minaturkę miracle? lub wszystkie
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
spodobał mi się płyn do demakijażu, ale to troszkę za mało...
masz coś poza wątkiem z mojej wish? |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
- dwufazowy płyn do demakijażu Bourjois - nowy, nieużywany, nietestowany, 200 ml I/LUB - odlewka Perles de Lalique. Początkowo 10 ml, brakuje 3 psików testowych (próbowaliśmy się polubić...ale nie wyszło ).
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za miniaturki
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos za miniaturki?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie czarna mgielka
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- a jest możliwość zrobienia zdjecia na kims? |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
ok, i przypominam o zdj
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
cos za miniaturki?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

ale na pozostałe byłabym chętna

).