|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
LIPIEC- Poszukuję - wejdź może masz!Kosmetyki: -Praktycznie wszystko co firmy Kryolan -Minerały -Meteoryty -Peeling do twarzy dla skóry tłustej i trądzikowej -Kremy Matujące, toniki, żele,pianki dla cery tłustej, trądzikowej chętnie apteczne -Zapachy: Miss Dior, Lady Million, Max Mara i wieeele innych (tu jestem otwarta) -Szampony i peelingi w kostce LUSH Jeżeli coś masz to pisz tylko w wypadku, gdy widzisz coś za to w zamian, w którymś z moich wątków ![]() Ubrania: -Sweterki rozpinane i nie rozpinane dłuższe -swetry i szale z kaszmiru w 100% lub z domieszką jedwabiu -Duży portfel -Torebka aktówka mieszcząca A4 -zwykłe tshirty na zimę (dłuższe, rozmiary M lub L) -Swetry z łatami na łokciach -nowe lub w stanie idealnym oficerki brązowe, czarne -Zimowa dłuższa kurtka bez futerka -Torebki z e-torebka -Zielony, Brązowy, Niebieski płaszczyk grubszy. -Oxfordy, płytkie botki rozmiar 40 (nowe lub w idealnym stanie) -Broszki -Długie wisiorki -Długie kolczyki z piórami (zielone, niebieski, czarne) -dłuższa marynarka z rękawami 3/4 (czarna, brązowa, nude) Akcesoria hobbystyczne: -druty -włóczki -książki o robieniu na drutach oraz rzeczy pokazane poniżej ![]()
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-10-31 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
A.
|
Dot.: LIPIEC- Poszukuję - wejdź może masz!
mam -Peeling do twarzy dla skóry tłustej i trądzikowej z avonu te zielone i lakier z miss sporty kolor fuksja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej ja w sprawie kamizelki- przeczytałam twoją wish: mam lakiery do paznokci: żółty, miętowy , zielony jaskrawy ( z wymianki ale przesadziłam z ich ilością
![]() ![]() Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2011-08-31 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Polka Ogarniaczka
|
mam żel do mycia twarzy z AA jeśli Cię interesuje
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.