![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W styczniu dużo nowości xs-l Zapraszam!Hej, witam w nowym wątku. Kilka zasad: 1. Zawsze odpisuję i tego samego oczekuję od Ciebie. Jeśli mnie ignorujesz to ja będę robić to samo - a jestem pamiętliwa. 2.Staram się robić dokładne opisy i proszę o to samo. 3.Wysyłam POLECONYM ekonomicznym lub priorytetem. 4.Chętnie odpowiadam na dodatkowe pytania. 5.Noszę rozmiar XS/S czasem M , więc jeśli masz w swoim wątku ubrania w WIĘKSZYM ROZMIARZE nie proponuj mi wymiany!! 6.Pierwsza wysyła osoba która ma mniej przekupek. Obecnie szukam: Czarnej bandażówki Rudych rękawiczek Rudych/ceglastych/koralowych rurek Ubrań na jesień i zimę - sweterków, tunik itp Żakietów - szczególnie beżowy, pudrowy, koralowy Rurek rozmiar S nogawka na dole do 15 cm Czarnej narzutki Swetrów, tunik z warkoczami i w norweskie wzory i masa innych rzeczy, jak coś mi się bardzo spodoba jestem w stanie poszukać czegoś poza wątkiem! ZAPRASZAM DO WYMIANY ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W styczniu dużo nowości xs-l Zapraszam!
1, H&M floral bluzka z bufkami M
3. Mega sexy kombinezon Atmosphere 36, jest naprawde super, pięknie leży! 4.Kurteczka jeansowa z bufiastymi rekawkami Vero Moda, roz S, stan bdb 5.Beżowy trencz japan style, mam z wymiany na mnie za mały Dobry bedzie na XS, brak jednego guzika, ale poszukam w domu podobnego i dołożę, nigdy go nie mialam na sobie, poprzednia uzytkowiczka ocenia go na -bdb, ja daje bu +dobry Kurtka Denim Com S, na M też ok, nie była tania... ubrana max 5 razy Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-02-01 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.Spodenki z wysokim stanem George, 36 stan bdb, za coś fajnego
pas 35 cm Dł 32 cm biodra 46 cm 3.Jeansy, proste nogawki, ciemnogranatowe, stan lekko wyższy, super leżą na pupie, rozmiar S, stan bdb 4.Ciemno szara spódniczka z grubszego materiału, kształt lekkiej bombki, idealna na zimę. Rozmiar 38, stan bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-02-27 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
2.Czarne haremki 7/8, XS, bardzo eleganckie ,zdjęcie mi nie wyszlo, na zywo są naprawde super! przepraszam ze wymiete
3.Szary, grzybek Vero moda z grubszej bawełny, stan bdb, rozmiar M 5.Bluzka sweterkowa z wielkimi bufkami i kokardką M, stan bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-02-27 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
5. Narzutka w kratkę waterfall z kieszonkami , roz uni stab bdb
6. Atmosphere kremowa bluzka z kamieniami 38, stan -bdb 9.Sukienka, tunika Bershka rozmiar S, stan bdb 10.Tunika złota swetrowa new look, Rozmiar od S do L, stan bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-02-27 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.George dłuższy T-shirt w panterkę, z tyłu złoty zip, rozmiar według mnie S, stan bardzo dobry
2 Różowa i chabrowa tuba Dorothy Perkins, Rozmiar 36- rózowa ,38 niebieska, stan -bdb 3.Mgiełka Karen Millen z metki M ale według mnie to 36, na dole sciągacz,zdjęcie nie oddaje uroku, stan bdb 4.Czarny sweter, nietoperz rozmiar Od M do XL, stan bdb 5.Czarna, tunika, lekki nietoperz River Island, XS/S 6.Różowa bluzka sweterkowa z bufkami, Dunnes, S stan bdb 7.Chabrowa bombka, River Island z cekinami i koralikami, stan bardzo dobry, rozmiar 40 8.Bluzki z długim rękawe w paski S, bdb Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-01-07 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.Atmosphere nietoperz zip, idealny do legginsów 38, bdb
3.Różowa wielka torba XXL H&M, stan -bdb. 4.Torebka w zebrę ze sztucznego jakby zamszu, lekko zabrudzona. 3. Kobaltowy, jak nowy pasek na talię River Island. 4.Czarny pasek na gumie, na biodra 5. Czerwony z prawdziwej skory pasek, może być na biodra, a na wieksze rozmiary na talię. 6.Rękawiczki w zebrę, na większą rękę takie jakby L Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-02-27 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
3.Srebrny sweterek River Island, z metki 38, ja nosze s/m i jest dobry, stan bdb
4.Tunika, sukienka Dorothy Perkisn, błękitna z bawełny, stan bdb, rozmiar z metki 38, ale to bedzie M/L Dł 82 cm pachy 39 cm 6.River Island, długa tunika, sweterkowa, moherowa S z warkoczem delikatnym 7.Denim Co, czarny kombinezon rozmiar 38, rekawki bombkowate, stan bdb, ma szlufki na pasek, Dł 73 cm Pachy 40 cm Biodra 46 cm Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-02-27 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
2 pary sztucznych rzęs
H&M bransoletka z zielonym kamieniem rozmiar XS/S Biała chanelka asos, mięsista, mała elegancka stan - na dole ma leciutki przybrudzenia ,w srodku podszewka zabrudzona, ale to bez problemu mozna wyprac, oraz pasek pleciony w 2 miejscach sie przerwał ale postaram sie to skleic dokladnie Philips Satinelle stan bdb Fioletowa bombka XS TOPSHOP, - BDB Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-02-29 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1.River Island, Tunika motylkowa rozmiar 40, stan bdb, prawie identyczna jak tunika BSL,przepraszam że wymięta
2. Tunika pudrowa z bufkami i koronką S, bdb 3.Czekoladowa spódnica z kokardą Flroence &Fred roz 36, ale na M lepsza 4.Żakiecik jeansowy Moto 36, bdb Nowy podwójny pierscionek paski whitestrips, zostalo na 6dni, uzylam w jeden dzien ale mam zbyt wrazliwe zeby ![]() Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-01-29 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
F&F liliowy 70C stan -bdb
Pudrowy wonderbra plunge, przepiękny 75G Panache superbra 85G, stan bdb La senza 65C, +dobry Freya czarnu 70D, -bdb freya rozowy Millie 85D Panache tango II 60E Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-02-29 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
gdgd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
twes
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
rege
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
gd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
fd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
regeer
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dgs
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ree
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ddd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cos za bluze Adidas?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzka, oversize, Stan bdb, mam z wymiany, ale jest za duża, Od M w górę a nawet więcej , zdjęcie od poprzedniej właścicielki (oczywiscie za zgoda)
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za ciemnogranatowe rurki denim?
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1325956287 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1325954557
![]() |
#29 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1325955926 cos za niebieski pasek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.