![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() LUTY - kosmetyki u Ani:) ZAPRASZAM!!!
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
ZAPRASZAM!!! Hej dziewczyny ![]() 1. Nie wymieniam się 1:1!!! (oczywiście, jeżeli coś mi się u Was spodoba jestem w stanie oddać bardzo wiele za ten 1 Wasz kosmetyk, ale nie proponujcie mi wymiany błyszczyka na błyszczyk bo to jest po prostu nieopłacalne a ja chcę się jak najszybciej pozbyć tych wszystkich rzeczy). Najchętniej oddam od razu kilka/ kilkanaście z tych rzeczy! ![]() 2. Wysyłka zawsze listem poleconym, produkty dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem (i tego również oczekuję od Was). 3. Szczerość (wiem wiem, jestem tu praktycznie nowa ale informuję dokładnie o zużyciu i stanie rzeczy które tu wystawiam i o to samo proszę). 4. Odpisujemy na zmianę – Ty u mnie, ja u Ciebie. 5. Nie olewamy się wzajemnie – jeżeli o coś pytam, proszę – ODPISZ rezerwacja - na czerwono wymienione - na szaro Moja wish: -hydrolaty -płyn micelarny -minerały -błyszczyki NYX -próbki bb creamów -cienie inglot, everyday minerals -zapach Avon: Little Red Dress, Little White Dress ![]() ![]() -żele pod prysznic/ do kąpieli ... i wszystko co mi w oko wpadnie ![]() ZAPACHY: - Mirage EDP, Oriflame (ubytek jakiś 3 psików), link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...irage-edp.html - Odlewka Ambry z Yves Rocher (około 10 ml - sprawdzę to jeszcze) - Puma Create, deo atomizer, 75 ml (pozostało 50%) - Yves Rocher, Vanille Noire - próbka 0,7 ml MAKIJAŻ: - puder matujący Anti shine firmy Kryolan - posiadam w woreczku strunowym 1 x po 30 g plus ewentualnie małe odsypki będę wybredna! -podkład Max Factor Smooth Effect, kolor 55 Buff Beige, użyty raz na całą buzię (niestety nie trafiłam z kolorem ![]() -podkład mineralny WetnWild, kolor Fair, mam z wymiany niestety kolor także nie mój ![]() -podkład Infinite Matt Catrice, 010 light beige, pozostało ok. 70% -puder sypki Inglot, kolorek 14 (bez drobinek), ładnie matuje, użyty tylko kilka razy, pojemność to aż 30 g! (najchętniej przesypię zawartość do jakiegoś waszego pojemniczka, pudełeczka ... chyba że coś wyjątkowo mnie zainteresuje) ![]() - Rimmel Lasting Finish, podkład mineralny (stara wersja), kolorek 103 (true ivory), zostało go niewiele, ale jeżeli ktoś go lubi do dorzucę do wymiany -tusz do rzęs KOBO Scenic Look Mascara, kolor czarny, użyta 2 razy, 15 ml - Essence cień do powiek, kolorek 25 Go All Girl, maźnięty 1 raz, zużycie praktycznie niewidoczne - Avon Cool Pout – błyszczyk powiększający usta z efektem mrowienia, kolor Iced Latte, myślę że pozostało ok. 50% - Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk w odcieniu Strawberry Sizzle, pozostało ok. 30-40 % (chętnie dorzucę do większej wymiany) -LipSmacker serduszko berry (zużycie minimalne) -Lip Smacker BIG Dr Pepper, jest baaardzo duży, maznięty 2 razy czyli zużycie nawet nie 1% -balsam do ust Honey Pure spring czekolada i malina, 2.3 g, użyty 2 razy - Essence Silky touch blusch, jedwabisty róż, kolorek 10 adorable, zużycie to na moje oko 20 % (bardzo delikatne wglębienie) - Under Twenty - lekki krem plus puder antybakteryjny (krem tonujący), pozostało około 70-80% - Catrice - lakier z serii NUDES. odcień 010 Dance Like a Prima Ballerina, pozostało ok. 90% - H&M Summer Nails - lakierki do paznokci: żółty- 60%, miętowy- 95%, koral- 55%, niebieski- 95%... wymienię tylko w całym zestawie - lakier Nude z firmy Sensique PIELĘGNACJA: -okrągła szczotka do masażu pod prysznicem z Rossmana (użyta raz, zdezynfekowana) -krem do twarzy AA Wrażliwa Natura 20+ na dzień aktywnie nawilżający, zużycie to ok. 15%, niestety teraz nie mogę go używać a nie chcę żeby leżał i się marnował - glinka zielona Estien – pozostało ok. 70% - maseczka len + czekolada Estien – 90% - Lirene balsam brązujący Body Arabica, Cafe Latte (do jasnej karnacji), pozostało okolo 90% - Emulsja Odżywczo - nawilżająca Olay; skóra tłusta - mieszana (ok. 50%) - Be Beauty Hydro Effect - odświeżająco nawilżający żel do mycia twarzy do skóry normalnej i mieszanej, z drobinkami masującymi i ekstraktem z lotosu, 150 ml - pozostało jakieś 80% - krem na zimę babydream, pozostało myślę że 50%, dorzucę do jakiejś większej wymianki Na wymianę mam również urządzenie do manicure widoczne na zdjęciach jest bardzo fajne ale nie mam czasu go używać dlatego chętnie je oddam w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać!!! ![]() ![]() Edytowane przez aaniaa_18 Czas edycji: 2012-06-29 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY - kosmetyki u Ani:) ZAPRASZAM!!!
cos u mnie za
-LipSmacker serduszko berry (zużycie minimalne) -Lip Smacker BIG Dr Pepper, jest baaardzo duży, maznięty 2 razy czyli zużycie nawet nie 1% -balsam do ust Honey Pure spring czekolada i malina, 2.3 g, użyty 2 razy maseczka len + czekolada Estien – 90% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Coś za puder z inglota?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za urzadzenie do manicure??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj,
może znalazłabyś coś u mnie? pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4&goto=newpost |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za:
-puder sypki Inglot, kolorek 14 (bez drobinek), ładnie matuje, użyty tylko kilka razy, pojemność to aż 30 g! (najchętniej przesypię zawartość do jakiegoś waszego pojemniczka, pudełeczka ... chyba że coś wyjątkowo mnie zainteresuje) ![]() -tusz do rzęs KOBO Scenic Look Mascara, kolor czarny, użyta 2 razy, 15 ml - Essence cień do powiek, kolorek 25 Go All Girl, maźnięty 1 raz, zużycie praktycznie niewidoczne -LipSmacker serduszko berry (zużycie minimalne) -Lip Smacker BIG Dr Pepper, jest baaardzo duży, maznięty 2 razy czyli zużycie nawet nie 1% -balsam do ust Honey Pure spring czekolada i malina, 2.3 g, użyty 2 razy - Emulsja Odżywczo - nawilżająca Olay; skóra tłusta - mieszana (ok. 50%)
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie
Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk w odcieniu Strawberry Sizzle, pozostało ok. 30-40 % (chętnie dorzucę do większej wymiany) -LipSmacker serduszko berry (zużycie minimalne) -Lip Smacker BIG Dr Pepper, jest baaardzo duży, maznięty 2 razy czyli zużycie nawet nie 1% -balsam do ust Honey Pure spring czekolada i malina, 2.3 g, użyty 2 razy - Catrice - lakier z serii NUDES. odcień 010 Dance Like a Prima Ballerina, pozostało ok. 90%
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety tylko to co w wątku mam
![]() ale zerknij do ciuszkowego tam mam kilka rzeczy z akcesoriów-dużo nowych rzeczy, może coś Ci się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
niestety nic na razie nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- Catrice - lakier z serii NUDES. odcień 010 Dance Like a Prima Ballerina, pozostało ok. 90% - H&M Summer Nails - lakierki do paznokci: żółty- 60%, miętowy- 95%, koral- 55%, niebieski- 95%... wymienię tylko w całym zestawie ??
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
-puder sypki Inglot, kolorek 14 (bez drobinek), ładnie matuje, użyty tylko kilka razy, pojemność to aż 30 g! (najchętniej przesypię zawartość do jakiegoś waszego pojemniczka, pudełeczka ... chyba że coś wyjątkowo mnie zainteresuje)
![]() ciemny bardzo jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
coś za podkład Catrice i lakier nude sensique?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Poza wątkiem mam kilka cieni inglot do oddania. Jeśli Cię interesują to mogę podać nr kolorków.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mogę Ci oddać wszystkie minerałki, wolę oddać wszystkie na raz..puder jest świeży? bo rozumiem że chcesz oddać cały tak? wolałabym z pudełkiem gdyż nie mam do czego przesypać...a podkładem też jestem zainteresowana
![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-02-15 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za puder matujący Anti shine firmy Kryolan - posiadam w woreczkach strunowych 2 x po 30 g plus ewentualnie małe odsypki będę wybredna!
podkład mineralny WetnWild, kolor Fair, mam z wymiany niestety kolor także nie mój... jest go dużo, myślę że napewno 80%, pojemność wyjściowa 9,5 g puder sypki Inglot, kolorek 14 (bez drobinek), ładnie matuje, użyty tylko kilka razy, pojemność to aż 30 g! (najchętniej przesypię zawartość do jakiegoś waszego pojemniczka, pudełeczka ... chyba że coś wyjątkowo mnie zainteresuje) Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk w odcieniu Strawberry Sizzle, pozostało ok. 30-40 % (chętnie dorzucę do większej wymiany Essence Silky touch blusch, jedwabisty róż, kolorek 10 adorable, zużycie to na moje oko 20 % (bardzo delikatne wglębienie)
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Oprócz Anti shine firmy Kryolan nic dla siebie nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy, może znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Znalazłabyś coś u mnie za puder matujący Anti shine firmy Kryolan - ? zależy mi... Zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
-tusz do rzęs KOBO Scenic Look Mascara, kolor czarny, użyta 2 razy, 15 ml
- Essence cień do powiek, kolorek 25 Go All Girl, maźnięty 1 raz, zużycie praktycznie niewidoczn - Avon Cool Pout – błyszczyk powiększający usta z efektem mrowienia, kolor Iced Latte, myślę że pozostało ok. 50 Essence Silky touch blusch, jedwabisty róż, kolorek 10 adorable, zużycie to na moje oko 20 % (bardzo delikatne wglębienie) - Catrice - lakier z serii NUDES. odcień 010 Dance Like a Prima Ballerina, pozostało ok. 90% - H&M Summer Nails - lakierki do paznokci: żółty- 60%, miętowy- 95%, koral- 55%, niebieski- 95%... wymienię tylko w całym zestawie - lakier Nude z firmy Sensique - krem na zimę babydream, pozostało myślę że 50%, dorzucę do jakiejś większej wymianki Coś za? Chętnie poszukam poza wątkiem,(mam fajny żel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
- puder matujący Anti shine firmy Kryolan - posiadam w woreczkach strunowych 2 x po 30 g plus ewentualnie małe odsypki będę wybredna! -podkład mineralny WetnWild, kolor Fair, mam z wymiany niestety kolor także nie mój ![]() -podkład Infinite Matt Catrice, 010 light beige, pozostało ok. 70%
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety, nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za - glinka zielona Estien – pozostało ok. 70%
- maseczka len + czekolada Estien – 90%
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
to co powiesz na puder i podkład za minerały? jest ich 14 sampli z czego większość użyta sporadycznie, można spokojnie i porządnie przetestować
![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-02-16 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.