![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Różności XS, S, M chętnie wymienię, MĘSKI GARNITUR!WĄTEK NIEAKTUALNY! Witam dziewczyny! Kilka prostych zasad 1. Osoby z ilością przekupek mniej niż 10 wysyłają jako pierwsze. 2. Starajcie sie odpisywać u mnie, a ja będę pisać u was, z doświadczenia wiem że tak jest prościej i nikt z niczym się nie zgubi! Nie będę przeszukiwać waszych wątków i szukać odpowiedzi bo tak się nie da!! 3. Ubrania wysyłamy czyste, nie muszę być uprasowane ![]() 4. Nie oszukujemy sie nawzajem, jeśli coś ma jakąś wadę mówimy o tym otwarcie. Noszę rozmiar XS/S, mam 168cm wzrostu, nr buta 36/37. Niczego konkretnego w tej chwili nie szukam, jestem otwarta na wasze wątki ![]() ## Śliczna bluzka z gniecionego materiału, materiał jest cienki i bardzo mocno sie rozciąga, rozmiar S/M .## Colours Of The World piękna bluzka z koronkowymi żabotami i asymetrycznym dekoldem, rozmiar M długość 58 szerokość biust 48/ talia 40/ dół 43 rękaw od pachy 50 ## Bawełniana koszulka czarno biała Jessica długość 53 szerokość 38 rękaw od pachy 46 ## Sweterek z wiązaniem, rozmiar S długość 51 szerokość 37 rękaw od pachy 46 ## Różowy sweterek na zamek, rozmiar S długość 57 szerokość 42 ## Beżowy golfik z dzianiny Street One, rozmiar M/L długość 52 szerokość 38 ## Brązowa bawełniana koszulka z rękawem 3/4 długość 51 szerokość 34 ## Piękna bluzka z haftami, rozcinane rękawy nieaktualne ## Granatowa z dżinsowymi naszywanymi kwiatkami, rękaw 3/4 długość 51 szerokość 34 ## Czarny golfik Tally Weijl, rękaw 1/2, rozmiar M. Golfik jest cieplutki i ma kolor głębokiej czerni, czego niestety nie pokazuje zdjęcie, jest specjalnie prześwietlone. długość 52 szerokość 41 Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2012-04-12 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności XS, S, M chętnie wymienię, MĘSKI GARNITUR!
## Krótka bokserka Cracker S/M
długość 46 szerokość 39 ## Ciekawy czarny top z siatkowymi bokami, z przodu marszczona, świetnie się układa, rozmiar S ## Wężowy top na szyję z pięknym głębokim dekoltem, rozmiar XS/S szerokość pachy 37 szerokość w talii 33 szerokość dołu 39 długość całkowita 52 ## Czarny top na imprezę z brokatowymi ozdobami, rozmiar S długość 51+ (długość samego topu, bez dłuższego materiału z przodu) szerokość 33 ## Śliczny brązowy top, na całości naklejane jakby cekiny, odcinany pod biustem - HotterThanFire ## Kremowa bokserka, rozmiar XS/S długość 53 szerokość 31 ## Słodka biała bluzeczka z siatkowymi rękawkami, jest cała przeszywana gumeczkami więc mocno się rozciąga, krótka -taka do pępka, rozmiar XS/S ## Biała bluzka z koronkowym lekko prześwitującym przodem, tył gładki długość 52 szerokość 33 ## Liliowa bluzka zapinana na guziczki, rozmiar S/M długość 60cm szerokość 40 ## Sliczna bluzeczka DKNY w jasno oliwkowym kolorze, cienki materiał ładnie układa sie na ciele, zdobiona niewielkimi żabotami przy kieszonkach i rękawkach, rozmiar M ## Niebieski top-bokserka do fitnesu z grubej mięsistej bawełny S Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-01-02 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
##Piękna sukienka w kolorze czerwonego wina Hennes by H&M, lejący materiał opływający sylwetkę, dekolt woda, przed kolano, rozmiar z metki XS, ale myślę że na S będzie bardziej odpowiednia, rozciąga się i dopasowuje do ciała. mbamboo
## Czarna mini plisowana z przodu, tył gładki, rozmiar XS, jak nowa Ninlil ## Elegancka czarna spódnica w delikatny prążek, piękny nitowany pasek, z tyłu niewielkie rozcięcie, rozmiar M, jak nowa Ninlil ## Czarna koktajlowa sukienka wiązana na szyję z ozdobną klamrą przy dekoldzie, długość przed kolano ale można regulować wiązaniem i zrobić większy lub mniejszy dekolt. Rozmiar M/L, rozciąga się i dopasowuje do sylwetki, jak nowa Ninlil ## Biała spódnica z gniecionego materiału, naszywane coś jakby liście na całości, z materiałowym paskiem, długość lekko za kolano, rozmiar M, założona 2 razy, świetnej jakości materiał pas 36,5 długość 59 ## Czarna mini sztruksowa, rozmiar XS, jak nowa ## Popielata spódnica Marks&Spencer z dzianiny, rozmiar M, jak nowa długość 56 pas 34 ## Bordowa sztruksowa spódnica 5.10.15, mimo że to marka dziecięca spódnica moim zdaniem ma rozmiar S długość 48 pas 34 szerokośc w biuście 40cm długość boczna od pachy 85cm ## Sukienka czarna w białe koła, cienki letni materiał na podszewce, pięknie dopasowuje sie do ciała, jest lekko postrzępiona w dwóch miejscach na dole przy szwie, ale przed wysyłką złapie to nitka i nie będzie wogóle widoczne, rozmiar XS/S ## Spódnica w grochy, była przerabiana z sukienki przez moją babcię, guzik na gumce ale można to przerobić jak ktoś potrafi albo zostawić sam suwak i też będzie ![]() pas 37 długość 70 DOKŁADKA 26 czerwca 2011 Sukienka/tunika S, głęboki dekolt, rozszerzane wiązane rękawy, kupiona w sklepie z ciuchami z Paryża, stan idealny Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-09-08 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Biała bluzeczka w groszki z wiązaniem na szyję Vero Moda - eLWhy
Różowy sweterek z golfem zapinanym na zamek, rozmiar S/M długość 52 szerokość 42 Golfik ze srebrną nitką długość 56 szerokość 32 (mocno rozciągliwy) Czarna koszulka Snoopy długość 49 szerokość 34 Sportowa koszulka, lekko zmechacona, rozmiar S długość 53 szerokość 33 Biała koszulka z chińskim napisem, rozmiar S długość 49 szerokość 33 H&M różowa koszulka Snoopy, lekko zmechacona, rozmiar Xs/S Różowa krótka bluzeczka Escada, chyba podróbka ![]() szerokość 39 długość 46 Malutki top z wężowego materiału, mało rozciągliwy długość 41cm szerokość 32cm ## Marszczony top w miodowym kolorze na szyję, rozmiar XS/S ## Biała koszulka z dekoltem karo długość 52 szerokość 39 Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-01-02 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bordowa oldschoolowa kurtka, wygrzebana gdzieś z dna szafy ale w bardzo dobrym stanie - Tak_To_Ona
Fantastyczna ramoneska z drobnego sztruksu francuskiej sieciówki les folies D'harry Butik online ##Dżinsowy żakiet z guzikami Playboya długość 58 szerokość pachy 42/ talia 36 rękaw od pachy 44 ##Liliowy elegancki żakiecik z krótkim rękawem długość 56 szerokość pachy 45/ talia 39 ##Beżowy żakiet/kurteczka Hennes, dość cienki jakby welurowy materiał, XS długość 66 szerokość pachy 41/ talia 37 rękaw od pachy 46 ## Złoty satynowy żakiecik XS ## Dzinsowe szorty L.O.G.G dla H&M pas 35cm biodra 48cm długość 34cm ## Spodnie Reserved z dzianiny z domieszką wełny, fajne zapinane na guziki nogawki pas 39 biodra 49 długość całkowita 98 długość od kroku 78 ## Beżowe szorty, nie ma rozmiaru na metce ale to xs, maja gumkę w pasie więc sie dopasowują pas do 34cm stan z przodu 24cm Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-01-02 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Marks&Spencer biały biustonosz, gładki, usztywniany, na fiszbinach 34C/75C pindapindacool
Marks&Spencer śliczny biały koronkowy, na fiszbinach 34C/75Cpindapindacool Czarna koronkowa bardotka C70, przeszycia od spodu z silikonowym paskiem, dzięki czemu nie zsuwa sie kiedy odepniemy ramiączka, miseczki miękkie z wyjmowanymi wkładkami, stan bardzo dobry laruska Fajna góra od bikini, wiązany, na miseczkę A/B C&A śliczny biustonosz w paseczki, nie ma rozmiaru na metce, ale moim zdaniem na 65A jest idealny. Ma takie jakby delikatne wgniecenia na miseczkach widoczne tylko od wewnątrz, chyba od prania w pralce, ale biust to ładnie wypełnia i nic nie widać, poza tym stan bardzo dobry. Cudowne zielone bikini, założone tylko raz, miseczka A/B Sportowy biustonosz Calvin Klein NOWY z metkami Nie znam się na ich rozmiarówce, na metce jest jakieś 82B, ale nie wiem nawet czy to rozmiar, moim zdaniem 65-70A, ogólnie malutki. Biustonosz nie jest usztywniany. Będę baardzo wybredna ![]() Cielisty biustonosz koronkowy, usztywniane miseczki, ciekawe zakończone fiszbiny ozdobnymi kwiatuszkami - nie będą wbijać się w ciało ![]() Pasiasty biustonosz od kostiumu kąpielowego, rozmiar 36 z metki, myślę że odpowiedni na miseczkę 75B bo na mnie troche za duży w obwodzie. Po wewnętrznej stronie miseczek nacięcia - były wszyte żelowe poduszki, ja je wyciągłam bo były ogromne Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-01-02 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
## Biała koszulka w prześwitujące paseczki, rozmiar M Nikolati
## Dzianinowy top szaro biały, rozmiar S - eLWhy ## Szare bermudy H&M - Qualiniel ## Bluzka podwójna firmy TU, naszyty bezrękawnik dzianinowy, wiązana pod szyją S Renatka_2108 ## Śliczna torebka w jasno złotym kolorze, kieszonki ozdobione białą koronką zapinane na kołki, niewiele noszona, praktycznie jak nowa, w środku liczne kieszonki i przegródki, mieści A4 ## Piękny dżinsowy ciemno szary gorsecik s.Oliver, z tyłu wiązany, z boku suwak, odpinane ramiączka, jak nowy, XS ## Morska polówka Amisu, na rękawku dżetowy ozdobny napis Sport, niewiele noszona, S ## Czarna polówka bez rękawów Colours Of The World, XS ## Czarne rajstopy z mikrofibry 60den, rozmiar 1 ## Koszulka Von Dutch, rozmiarówka dziecięca ale na XS idealana ## Miętowa bluzka koszulowa Atmosphere S ## Różowa bluzka koszulowa w drobne paseczki, zapinana na haftki XS Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-06-26 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ślubny garnitur mojego męża, w który niestety już sie nie mieści. Kolor ciemny popiel, rozmiar XL- 182/104/90, czyli na takiego normalnego dużego mężczyznę
![]() Był założony dosłownie 3 razy, więc stan idealny, jak nowy. NIEAKTUALNE Wszystkie koszulki z tego postu były bardzo mało używane, ich stan oceniam na idealny, wszystkie w rozmiarze M, bardzo dobre gatunkowo ## Esprit beżowa bokserka, M, jak nowa ## Czarna Blinddate z cekinowym napisem, M, jak nowa ## Czarna H&M, M, jak nowa ## Na ramiączkach dwuwarstwowa Esprit, M, jak nowa ## Szara Esprit, M, jak nowa ## Pomarańczowa bokserka Reporter, M, jak nowa Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-06-26 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie kolczyki wykonane przeze mnie, mają posrebrzane bigle
biało czarne podwójne koła asullka00 kulki biało czarne crackle asullka00, Kasza Manna podwójne koła z kolorowymi drewnianymi koralikamimarta630 zielone listki na łańcuszku Kasza Manna listki na druciku Kasza Manna hematytowe gwiazdki Kasza Manna skórzane kolczyki alienkaXX Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-06-26 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
## Beżowa torebka na metalowych rączkach. nieaktualne
## Srebrna torebeczka z niebieskim odcieniem, ma niebieski zamek, bardzo ładnie to wygląda, niewielka ale bardzo pojemna. W bardzo dobrym stanie, jedynie niewielkie rozprucie przy kieszonce w środku, ale można to zaszyć. ImpudentDolly ## Białe japonki ze złotymi cekinami, stan idealny, założone ze 2 razy, rozmiar 36 ImpudentDolly ## Balerinki trampki w groszki, stan bardzo dobry, przytarcia na tej białej gumie dookoła, raczej nie da sie ich usunąć ale to normalne w tego typu butach, rozmiar 36 ImpudentDolly ## Śliczne białe włoskie peep toe ze skóry naturalnej, stan bardzo dobry, tutaj moge byc wybredna bo szkoda mi sie ich pozbywać, ale na mnie ciasne, lekko przytarte fleki i niewielkie zdarcie w jednym miejscu na prawym obcasie, widać na zdjęciu, rozmiar 36 ImpudenDolly ## Pomarańczowo złote butki, rozmiar 36, stan oceniam na dobry, maja niewielkie otarcia, ale przy noszeniu właściwie tego nie widać, mają NOWE fleki, na wąską stopę ## Mała czarna torebka do ręki ## Białe z paseczkiem wokól kostki, nie są juz idealnie białe bo maja lekkie przybrudzenia które nie wiem czy da się usunąć, ale tak to juz jest z białymi butami, przy chodzeniu nie rzuca się to w oczy, żadnych uszkodzeń, rozmiar 37 ## Białe kozaczki z dżetaki do szpica, zdarty nosek przy jednym bucie i przetarcia w kilku miejcach, fleki do wymiany, widać na zdjęciach, oddam za drobiazg, rozmiar 37 Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-01-07 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
plecione zielone koła Kasza Manna
Duże kolczyki w kształcie motyli, dość ciężkie ImpudenDolly Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-01-07 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
## Beżowy pasek z metalowymi kółeczkami, również na osoby noszące rozmiar M, L
długość całkowita 106 długość do pierwszej dziurki 72 ## Czarny lakierowany pasek z białą klamrą długość całkowita 87 długość do pierwszej dziurki 67 ## Pasek koronkowy, brakuje jednego sznureczka i pewnie sporej ilości cekinów, ale wogóle nie jest to zauważalne na koronce długość bez frędzli 74 ## Szal wieczorowy z organzy, czerwień przechodząca w bordo 180/50cm ## Cienie do powiek, pojedyńcze z Inglota pomarańcz, różowy i fioletowy asullka00 - wszystkie raczej po terminie, trójka Inglota w odcieniach zieleni alienkaXX, Rimmel w odcieniach beżu i bladego różu ## lakiery do paznokci, pytajcie jeśli któryś was interesuje, niektóre są całe inne używane pierwszy od lewej różowy, złoty z pomarańczową zakrętką, złoty z granatową zakrętkąasullka00 ## serwetki - 5 małych o średnicy 18cm, duża ma długośc 70cm ## bransoletka z masy perłowej ## komplet biżuterii Avon, niestety łańcuszek zczerniał, ale wisiorek i kolczyki całkiem nieźle wyglądają, kolczyki mają przyczerniałe baranki, można założyć inny łańcuszek ## Pasek materiałowo skórzany Ninlil ## Nowy piękny brązowy pasek na talię, założyłam go raz, ale niestety na mnie jest za duży, będzie odpowiedni dla osób noszących rozmiar M/L długość do pierwszej dziurki 80cm - PxD ## Czerwony lakierowany pasek- Ofelia82 ## Pasek fioletowy - Aneth ![]() ## Pasek srebrny - Aneth ## Kwadratowa apaszka granatowo brązowa 53/53cm - eniucha ## Apaszka w cytrusy 155/40cm - eLWhy ## Apaszka w misie z gniecionego materiału 155/30cm - eLWhy ## Złoty szaliczek 130cm + frędzle- eLWhy ## Szalik w kratę, chyba męski ale niekoniecznie, materiał taki sztywny 115/30cm nieaktualne Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-09-08 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
KILKA KOSMETYKÓW
##Podkład matująco kryjący Eveline Matt&cover Użyty 2 razy przez moja mamę, niestety ma wrażliwą cerę i ją uczulił. Wymienię najchętniej na podkład rozświetlająco antystresowy Avon, podkład Maybelline Super Stay 24H, tusz do rzęs Avon (wszystkie za wyjątkiem colour trend), jakies dezodorant. # Relaksujący balsam do ciała na bazie lipy i melisy włoskiej firmy Omnia Botanica, w 100% naturalny. Świetnie się wchłania i super nawilża ale nie mogę znieść zapachu, nie odpowiada mi, użyłam raz na całe ciało, pojemność 150ml # Krem Avon Rich Moisture Face Cream, raz wypróbowany, pojemność 125ml # wodny roztwór fioletu gencjanowego, niestety termin ważności 07.2010, ale nie był wogóle otwierany więc nie sądzę żeby stracił swoje właściwości # kredka do oczu Arabian Glow Avon Cream, biała perłowa, strugana kilka razy # fioletowa kredka Sephora, strugana kilka razy # próbnik do kolorowania lakierami do paznokci Avon, lekko porysowane #rękawiczki foliowe z farb do włosów, mam ich ok 30 par, może komuś sie przydadzą (nie ma na zdjęciu) #foliowe czepki do trwałej ondulacji 10sztuk (nie ma na zdjęciu) # złota szeroka opaska # nowy naszyjnik z wisiorem z masy perłowej w ozdobnym woreczku PRÓBKI -podkład Astor Age Vitality odcień Gold 301 1,5ml -Ziaja PhytoAktiv krem aktywnie regenerujący do cery z problemami naczynkowymi -Soraya kuracja matująca - przeciwzmarszczkowy krem normalizujący na dzień i na noc 2ml -Farmona ekskluzywny biokrem przeciwzmarszczkowy na noc trufle&szampan -Elseve przeciwłupieżowy szampon upiększający do włosów przetłuszczających się -Pantene Aqua Light do włosów przetłuszczających się szampon i odżywka -Tutti Frutti masło do ciała krmel i cynamon 3 sztuki -Nivea Visage na dzień i na noc -maseczka do włosów farbowanych Schwarzkopf 22ml w tubce -serum na zniszczone końce stosowane pod farbę w tubce (z Excellence L'oreal) -podkład Oriflame Giordani Gold Natural Beige Anitka11 -próbka pomadki Avon Fuschia Fun Anitka11 -maska do włosów farbowanych Londa 10ml - PxD -maska z systemem pielęgnacji do włosów po trwałej ondulacji joanna 3 saszetki po 10ml - PxD #odsypki cieni EDM Ballet Slippers (formuła perłowa, odcień bardzo blady siwo niebieskawy) i Weeping Willow (formuła matt, granatowy intensywny) alienkaXX ##Tusz do rzęs czarny Eveline Volume lash Definer alienkaXX # kolczyki trójkąty alienkaXX #Woda perfumowana Yves Rocher Rose Absolue, ilość widoczna na zdjęciu, pojemność wyjściowa 50ml, pozostało ok 30mlpin3ska # Tusz do rzęs L'oreal Volume Schocking czarny, dostałam od koleżanki już otwarty bo go nie polubiła, ja użyłam 2 razy i też nie umiem się nim posługiwać, w sumie użyty może 5 razy. Może ktoś potrafi się nim malować ![]() #Yves Rocher Rewitalizujący żel do stóp i ociężałych nóg NOWY nieotwierany 100ml, jednak kończy się data ważności bo leżał zapomniany w kosmetyczce do 06.2010 - truskava https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html # Szampon Mypa Shea Karite - szampon regenerujący z masłem shea do włosów suchych i zniszczonych 250ml, ubytek ok 40% - Qualiniel # Odżywka Mypa Shea Karite - odżywka regenerująca do włosów suchych i zniszczonych z masłem shea 250ml, ubytek ok 20% - Qualiniel # Maseczka błotna Avon, użyta 2 razy, ważność do 30.10.2010 - Qualiniel # Nowy płyn do higieny intymnej borówka 200ml Ziaja d.w. 07.2010 - Qualiniel # Lakier do paznokci Avon odcień Golden Peach. Na paznokciach taki żółtawo pomarańczowy, jasny, perłowy, lekko transparentny NOWY Tak_To_Ona # Lakier do paznokci Bourjois do frencha, odcień peach, transparentny, zużycie to prawie połowa ale nadal jest lejący i bardzo dobrze maluje- PxD # Lakier do paznokci Oriflame, bladoróżowy transparentny, zużycie niewielkie widoczne na zdjęciu - eniucha # Lakier do zdobienia z cienkim pędzelkiem, w buteleczce intensywny róż, ale na paznokciach nadaje się tylko do malowania po jasnych lakierach, raczej blado wychodzi, tylko wypróbowany - en8iucha # Cień Sensique nr.102, bardzo jasny lekko opalizujący, użyłam kilka razy- PxD #całkiem sporo próbek zapachów z Avonu, w większości maja pewnie po kilka lat, niektóre nowe inne używane, oddam jako całośc - Binolka #etui na próbki zapachów Avon - Binolka#pędzel do różu "no name"- PxD # peeling do ciała z granatem Avon, użyty kilka razy, zostało ok 70%, niestety termin ważności 07.2010, ale konsystencja i zapach niezmienione asullka00 # chowany pędzel do makijażu, trochę odrapane opakowanie asullka00 # ozdoby do paznokci zielone łezki, zielone trójkąciki i pomarańczowe trójkąciki marta630 # śródziemnomorski olejek do ciała z oliwką Avon, ok 70% pozostało Anitka11 # pędzelek Sephora nr 26 Anitka11 # puder sypki Inglot ok 1/4 opakowania Anitka11 Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-01-18 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
## Sportowa sukienka z bawełny, stan bardzo dobry. Rozmiar S
szerokość w biuście 34cm szerokość w pasie 30cm długość 78cm ## Dżinsowa tunika, na kogos niższego może nawet króciutka sukienka, mnie sięga do połowy pupy ![]() 42 szerokość między paszkami 38 talia 78 długość ## Sztruksowy ciemnorudy płaszczyk, był szyty przez krawcową co widać od spodu materiału, ma takie przeszycia, sporo w nim chodziłam ale stan bardzo dobry mimo wszystko, świetnie się trzyma ![]() ![]() ## s.Oliver śliczny dżinsowy płaszczyk, szmizjerka, malutki rozmiar xxs, z metki rozmiar 154, więc na kogoś bardzo szczupłego, ja noszę xs i jest troche ciasnawy ale rękawy sa długie ![]() ## Czarna Cropp z łódkowym dekoltem, wykończona srebrną nitką z napisem xs/s, jest z takiego grubszego materiału, dość ciepła długość 53 szerokość pachy 40 talia 34 szerokość dołu 37 rękaw od pachy 49 ## Blado żółty/kremowy sweterek z krótkim rękawem i troczkami S długość 62 szerokość 35 ## Bezrękawnik w romby Tally Weijl z delikatna złotą nitką S długość 53 szerokość pachy 39 szerokośc dołu 33 ## Czarny bezrękawnik Hennes S długość 55 szerokość pachy 43 szerokość 43 ## Beżowy bezrękawnik z ciekawa ozdobą z przodu i z tyłu, to jest taka tasiemka, można ją bez problemu spruć gdyby komuś nie odpowiadała Marc Aurel S długość 53 szerokość 40 ## Piękne ponczo - szal na ramiona, białe z paskami srebrnych nitek, do związania z przodu, Natalika Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-03-15 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
## Golf pasiak w żywych kolorach Clockhouse xs/s długość bez golfu 49 szerokość 33 rękaw od pachy 45 ## Golf pasiak w odcieniach brązu S długość bez golfu 56 szerokość 38 rękaw od pachy 50 ## Biały sweterek z łódkowym dekoltem długość 55 szerokość pachy i dół 39 talia 33 rękaw od pachy 49 ## Czarne bolerko z rękawem 3/4 xs ## Stalowoniebieski szlafrok w gwiazdki xl, gdzieś zginął mi pasek od niego więc został zastąpiony tasiemką, rozmiar XL długość 108 ## Śliczna koszulka w panterkę Desiree, rozmiar S, niestety pękł mi jeden plastikowy zaczep na ramiączku, trzeba dopasować do siebie i zaszyć, na miseczkę B/C długośćbez ramiączek 68 szerokość pod biustem 36 ## Szare wdzianko z dziurami, M szerokość pachy 38 w talii 34 długość 67 rękaw od pachy 48 ##Biała bluzka koszulowa w drobne haftowane paseczki, paseczki koloru blado fioletowego i blado zielonkawego, S szerokość pachy 42 talia 37 szerokośc dołu 40 długość 57 rękaw od pachy 52 ##Biało szary cieplutki szal, w dwóch miejscach zaciągnięty Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2011-06-26 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
hej znajdziesz coś u mnie za te bluzeczke http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1270589596 ? strasznie wpadła mi w oko więc oddam nawet kilka rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za zielone bikini???
odpisz u mnie ja u ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
kochana niestety tylko bluzeczka wpadła mi w oko, noszę rozmiar XS a z tego rozmiaru nie masz za dużego wyboru
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- oj kochana to byly bardzo drogie ciuszki, za bluzeczkę niestety ich nie oddam, przykro mi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
oto rozmiarki spodni:
w pasie 39x2,długosć nogawki 106cm.a dożuciłabyś do bikini koszulke ze snoopym czarną????bo same bikini za rurki to mało ![]() odpisz u mnie ja u ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nic dla siebie nie wypatrzyłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
nie pamiętam jaki to był rozmiar, ale coś koło S/M mam ją z wymianki i jest na mnie niestety za duża, jeżeli nosisz XXS/XS jak ja to na Ciebie również będzie za duża, dziewczyna od której ją mam nosi ciuszki w rozmiarach od XS do małego M i na nią była dobra, jutro mogę podać Ci dokładniejsze wymiarki i rozmiar z metki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wyszukałam, pozdrawiam serdecznie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=419421 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
niestety nic;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Kochana niestety nic nie wpadlo mi w oko wiekszosc nie moje rozmiary pozdr
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
szukam tylko zlotej biuzterii takze nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.