![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
KWIECIEŃ AVON tołpa ziaja Alterra
Na początek regulamin:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W skrócie - nie wiesz, PYTAJ! ![]() Dokładka Rezerwacja (rezerwuję po wymianie adresów) Wymienione (po wysłaniu) Wszystkie rzeczy mają ważne daty, wyprodukowane końcówka 2011 lub początek 2012. Jeśli dany kosmetyk został otwarty, to było to najwcześniej w lutym. Nie pozbywam się tych rzeczy dlatego, że kończą się im daty, po prostu mi nie pasują. Nie muszę się wymieniać, ale zaczyna się robić trochę mało miejsca na półce ![]() Perfumy: Avon Pure O2 EDT 50ml NOWE, w kartoniku Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku Avon Patrick Dempsey II EDT 75ml, NOWE, w kartoniku (tylko sprawdzany zapach) Kolorówka: Avon Podwójna kredka do oczu Color Trend kolor Black and Brown, NOWA, w folii Avon Ultra Color Rich szminka kolor Latte, NOWA, wyjęta z folii tylko dla sprawdzenia koloru, ale NIEUŻYWANA nawet do swatchy! AVON Lakier do paznokci kolor Sequined Turuoise 12ml, NOWY, w kartoniku AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii AVON Precyzyjny ołówek do kresek z gąbeczką kolor Black, NOWA w kartoniku Rival de Loop Hydro Roll on korektor pod oczy 15ml, otwarty luty/marzec, używany jakiś tydzień, zużycie malutkie Alterra Brzoskwiniowy krem brązujący (a raczej tonujący ![]() Pielęgnacja: AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku AVON Solutions Krem przeciw rozstępom 200ml, NOWY AVON Solutions Liftingujący żel do biustu 150ml, NOWY AVON Solutions Nietłusty krem matujący na dzień 50ml NOWY w kartoniku AVON Christian Lacroix Nuit Perfumowany balsam do ciała 150ml, wyjątkowo otwarty w grudniu (przydatny do użycia 12 miesięcy od otwarcia) ubytek max 30% AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY BeBeauty Glicerynowe mydło Ocean SPA z algami i solą z morza martwego 100g, NOWE w folii Tołpa maska – peeling – żel 4 w 1 oczyszczająco detoksykująca dla wrażliwej skóry JEDNA SASZETKA Tołpa dermo face, sebio Regenerujący krem korygujący na noc 40 ml, zużycie max 20% (w tubce może wyglądać na mniej, ale nowa była wypełniona tylko w ¾) Alterra Krem do twarzy do skóry bardzo wrażliwej 50ml, użyty 2 razy, otwarty w marcu Ziaja med. Skoncentrowana emulsja redukująca podrażnienia na noc/na dzień, 30ml, otwarta na początku kwietnia, używana jakiś tydzień, zużycie pewnie 15% Farmona RADICAL - 5 ampułek szklanych nieotwieranych (z opakowania 15szt. za 38zł) Dodatki: Portfel AVON Believe imitacja krokodylej skóry (materiał dość solidny, fajna faktura), ze złotą klamrą, w środku 3 przegródki, w tym jedna na suwak, 6 małych przegródek na karty, bardzo elegancki. Niestety nie w moim stylu, chociaż od grudnia nie mogę się z nim rozstać, bo jest naprawdę ładny ![]() Zestaw AVON Skarby Morza – 5 par kolczyków perełek w pastelowych odcieniach, wkręty, bez niklu, kolczyki w ozdobnym „kuferku”, mam jeszcze do nich dodatkowy zewnętrzny biały kartonik. ----POZA WĄTKIEM, MOGĘ DOŁOŻYĆ DO WYMIANKI, NA KTÓREJ MI ZALEŻY----- - krem Ava eco garden jakieś 60% zostało, - serum LEMON z BU w plastikowej buteleczce też pewnie zostało z połowę (wyjściowo 30ml), - żel SOS detoksykujący (nowość z Yves Rocher), zostało jakieś 3/4. - odsypka 50g maski algowej z kwasem hialuronowym Bielendy (z wymianki, jeszcze nieużywana) - olejek Alterra Brzoza i pomarańcza (KWC), zostało go jeszcze ponad 70% - olejek lemongrasowy NATURALNY z ZSK, zostało go do poziomu naklejki, więc ponad 2/3 - kwas hialuronowy małocząsteczkowy 0,5g w oryginalnym opakowaniu (woreczek strunowy) z ZSK, nieużywany Wszystkie kosmetyki kupione w tym roku, mają ważne daty i są odpowiednio przechowywane (również w lodówce) Edytowane przez malyszkicownik Czas edycji: 2012-04-23 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ AVON tołpa ziaja Alterra
Coś u mnie za:
Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii AVON Precyzyjny ołówek do kresek z gąbeczką kolor Black, NOWA w kartoniku AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY BeBeauty Glicerynowe mydło Ocean SPA z algami i solą z morza martwego 100g, NOWE w folii Tołpa maska – peeling – żel 4 w 1 oczyszczająco detoksykująca dla wrażliwej skóry JEDNA SASZETKA Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603294 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku AVON Solutions Krem przeciw rozstępom 200ml, NOWY AVON Solutions Nietłusty krem matujący na dzień 50ml NOWY w kartoniku AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chimay
|
coś za AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii
AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku? odp u mnie
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za
Avon Pure O2 EDT 50ml NOWE, w kartoniku Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku Avon Patrick Dempsey II EDT 75ml, NOWE, w kartoniku (tylko sprawdzany zapach)?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś za :
AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii AVON Precyzyjny ołówek do kresek z gąbeczką kolor Black, NOWA w kartoniku Rival de Loop Hydro Roll on korektor pod oczy 15ml, otwarty luty/marzec, używany jakiś tydzień, zużycie malutkie AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku AVON Solutions Nietłusty krem matujący na dzień 50ml NOWY w kartoniku AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY BeBeauty Glicerynowe mydło Ocean SPA z algami i solą z morza martwego 100g, NOWE w folii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku
AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY BeBeauty Glicerynowe mydło Ocean SPA z algami i solą z morza martwego 100g, NOWE w folii u mnie coś?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
oddam wiele za portfel
Portfel AVON Believe imitacja krokodylej skóry (materiał dość solidny, fajna faktura), ze złotą klamrą, w środku 3 przegródki, w tym jedna na suwak, 6 małych przegródek na karty, bardzo elegancki. Niestety nie w moim stylu, chociaż od grudnia nie mogę się z nim rozstać, bo jest naprawdę ładny ![]() AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii
kosmetyki na wymianę https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1137771 moje rękodzieła https://www.facebook.com/pages/Szyde...60652250757688 Edytowane przez syslo Czas edycji: 2012-04-16 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku
AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii cos u mnie?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za today, krem brazujacy alterra, avon na cellulit,
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post33570552 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie/ podoba mi sie kilka rzeczy?
![]()
![]() |
#13 |
🦄
|
Hej, interesuje mnie protfel "z krokodyla" i kolczyki. Może coś u mnie? Poza wątkiem mam trio brązowych cieni Stila Champagne Glow i trochę wygładzaczy do włosów typu Toni&Guy.
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za :
Avon Ultra Color Rich szminka kolor Latte, NOWA, wyjęta z folii tylko dla sprawdzenia koloru, ale NIEUŻYWANA nawet do swatchy! AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii i ewentualnie AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
:)
|
coś u mnie wybrałabys za:
AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii i ewentualnie moze coś jeszcze , ale na tym zależy mi najbardziej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Avon Today (Tomorrow Always) EDP AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za żele pod prysznic avon?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
AVON Solutions Nietłusty krem matujący na dzień 50ml NOWY w kartoniku ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
cos u mnie?
AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku AVON Solutions Krem przeciw rozstępom 200ml, NOWY AVON Christian Lacroix Nuit Perfumowany balsam do ciała 150ml, wyjątkowo otwarty w grudniu (przydatny do użycia 12 miesięcy od otwarcia) ubytek max 30% AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY Tołpa maska – peeling – żel 4 w 1 oczyszczająco detoksykująca dla wrażliwej skóry JEDNA SASZETKA Tołpa dermo face, sebio Regenerujący krem korygujący na noc 40 ml, zużycie max 20% (w tubce może wyglądać na mniej, ale nowa była wypełniona tylko w ¾) Alterra Krem do twarzy do skóry bardzo wrażliwej 50ml, użyty 2 razy, otwarty w marcu Ziaja med. Skoncentrowana emulsja redukująca podrażnienia na noc/na dzień, 30ml, otwarta na początku kwietnia, używana jakiś tydzień, zużycie pewnie 15% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Chimay
|
czekam na inf od jednej wizażanki,
ale co powiesz na wymianę za Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY?
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za kolczyki z Avonu i za
Tołpa maska – peeling – żel 4 w 1 oczyszczająco detoksykująca dla wrażliwej skóry JEDNA SASZETKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za:
Avon Podwójna kredka do oczu Color Trend kolor Black and Brown, NOWA, w folii AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Odpisane wszystkim
![]() ZAPRASZAM ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.