|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
KWIECIEŃ AVON tołpa ziaja Alterra
Na początek regulamin:
![]() To, że jestem nowa na wymiankach, nie znaczy że nie można mi ufać lub na odwrót - że można mnie oszukać. Na wizażu jestem od dawna, do tego sporo wysyłałam już przez internet na całą Polskę (All..., photoblog). Osoba, która ma mniej przekupek, wysyła pierwsza. Jeśli mamy tyle samo, wygrywa staż na wizażu. Masz negatywne opinie - wysyłasz pierwsza, ja wysyłam po dotarciu paczki do mnie. Wysyłam w kopercie bąbelkowej, właściwie zabezpieczone, LISTEM POLECONYM EKONOMICZNYM. Do uzgodnienia priorytet, jestem nawet za. Jeśli przesyłka wychodzi mnie/Ciebie drogo - piszemy PW i ewentualnie dokładamy coś dodatkowo, żeby nikt nie poczuł się "nie tak". Nie ignoruję nikogo, kto do mnie pisze i proszę o to samo. Nawet, jeśli nic u mnie nie znajdziesz, odpisz w moim wątku. Piszesz w moim wątku, odpowiadam u Ciebie. NIE ODMIENIAM SIĘ. Informuję rzetelnie o stanie rzeczy, które tu wstawiam, jeśli nie ma zdjęć, a nie jesteś pewna/y, to o nie poproś i na pewno wstawię, opiszę dokładniej. Rezerwacja rzeczy następuje dopiero po wymianie adresów, wcześniej nie rezerwuję, tylko wybieram najkorzystniejszą dla siebie ofertę. Preferuję większe wymianki, o wyższej wartości niż koszt przesyłki ![]() Nie lubię wycofywania się z umówionej wymiany. Szanujmy swój czas i pracę.W skrócie - nie wiesz, PYTAJ! ![]() Dokładka Rezerwacja (rezerwuję po wymianie adresów) Wymienione (po wysłaniu) Wszystkie rzeczy mają ważne daty, wyprodukowane końcówka 2011 lub początek 2012. Jeśli dany kosmetyk został otwarty, to było to najwcześniej w lutym. Nie pozbywam się tych rzeczy dlatego, że kończą się im daty, po prostu mi nie pasują. Nie muszę się wymieniać, ale zaczyna się robić trochę mało miejsca na półce Może ktoś coś przygarnie. Szukam głównie produktów do włosów, paletek cieni (brązy), ciekawych lakierów do paznokci, pędzli, ale nie tylko...Perfumy: Avon Pure O2 EDT 50ml NOWE, w kartoniku Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku Avon Patrick Dempsey II EDT 75ml, NOWE, w kartoniku (tylko sprawdzany zapach) Kolorówka: Avon Podwójna kredka do oczu Color Trend kolor Black and Brown, NOWA, w folii Avon Ultra Color Rich szminka kolor Latte, NOWA, wyjęta z folii tylko dla sprawdzenia koloru, ale NIEUŻYWANA nawet do swatchy! AVON Lakier do paznokci kolor Sequined Turuoise 12ml, NOWY, w kartoniku AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii AVON Precyzyjny ołówek do kresek z gąbeczką kolor Black, NOWA w kartoniku Rival de Loop Hydro Roll on korektor pod oczy 15ml, otwarty luty/marzec, używany jakiś tydzień, zużycie malutkie Alterra Brzoskwiniowy krem brązujący (a raczej tonujący ) 50ml, otwarty w marcu, zużycie max 15%Pielęgnacja: AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku AVON Solutions Krem przeciw rozstępom 200ml, NOWY AVON Solutions Liftingujący żel do biustu 150ml, NOWY AVON Solutions Nietłusty krem matujący na dzień 50ml NOWY w kartoniku AVON Christian Lacroix Nuit Perfumowany balsam do ciała 150ml, wyjątkowo otwarty w grudniu (przydatny do użycia 12 miesięcy od otwarcia) ubytek max 30% AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY BeBeauty Glicerynowe mydło Ocean SPA z algami i solą z morza martwego 100g, NOWE w folii Tołpa maska – peeling – żel 4 w 1 oczyszczająco detoksykująca dla wrażliwej skóry JEDNA SASZETKA Tołpa dermo face, sebio Regenerujący krem korygujący na noc 40 ml, zużycie max 20% (w tubce może wyglądać na mniej, ale nowa była wypełniona tylko w ¾) Alterra Krem do twarzy do skóry bardzo wrażliwej 50ml, użyty 2 razy, otwarty w marcu Ziaja med. Skoncentrowana emulsja redukująca podrażnienia na noc/na dzień, 30ml, otwarta na początku kwietnia, używana jakiś tydzień, zużycie pewnie 15% Farmona RADICAL - 5 ampułek szklanych nieotwieranych (z opakowania 15szt. za 38zł) Dodatki: Portfel AVON Believe imitacja krokodylej skóry (materiał dość solidny, fajna faktura), ze złotą klamrą, w środku 3 przegródki, w tym jedna na suwak, 6 małych przegródek na karty, bardzo elegancki. Niestety nie w moim stylu, chociaż od grudnia nie mogę się z nim rozstać, bo jest naprawdę ładny Zestaw AVON Skarby Morza – 5 par kolczyków perełek w pastelowych odcieniach, wkręty, bez niklu, kolczyki w ozdobnym „kuferku”, mam jeszcze do nich dodatkowy zewnętrzny biały kartonik. ----POZA WĄTKIEM, MOGĘ DOŁOŻYĆ DO WYMIANKI, NA KTÓREJ MI ZALEŻY----- - krem Ava eco garden jakieś 60% zostało, - serum LEMON z BU w plastikowej buteleczce też pewnie zostało z połowę (wyjściowo 30ml), - żel SOS detoksykujący (nowość z Yves Rocher), zostało jakieś 3/4. - odsypka 50g maski algowej z kwasem hialuronowym Bielendy (z wymianki, jeszcze nieużywana) - olejek Alterra Brzoza i pomarańcza (KWC), zostało go jeszcze ponad 70% - olejek lemongrasowy NATURALNY z ZSK, zostało go do poziomu naklejki, więc ponad 2/3 - kwas hialuronowy małocząsteczkowy 0,5g w oryginalnym opakowaniu (woreczek strunowy) z ZSK, nieużywany Wszystkie kosmetyki kupione w tym roku, mają ważne daty i są odpowiednio przechowywane (również w lodówce) Edytowane przez malyszkicownik Czas edycji: 2012-04-23 o 22:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ AVON tołpa ziaja Alterra
Coś u mnie za:
Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii AVON Precyzyjny ołówek do kresek z gąbeczką kolor Black, NOWA w kartoniku AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY BeBeauty Glicerynowe mydło Ocean SPA z algami i solą z morza martwego 100g, NOWE w folii Tołpa maska – peeling – żel 4 w 1 oczyszczająco detoksykująca dla wrażliwej skóry JEDNA SASZETKA Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603294 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku AVON Solutions Krem przeciw rozstępom 200ml, NOWY AVON Solutions Nietłusty krem matujący na dzień 50ml NOWY w kartoniku AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delika |
|
|
|
|
#4 |
|
Chimay
|
coś za AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii
AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku? odp u mnie
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za
Avon Pure O2 EDT 50ml NOWE, w kartoniku Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku Avon Patrick Dempsey II EDT 75ml, NOWE, w kartoniku (tylko sprawdzany zapach)?? |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za :
AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii AVON Precyzyjny ołówek do kresek z gąbeczką kolor Black, NOWA w kartoniku Rival de Loop Hydro Roll on korektor pod oczy 15ml, otwarty luty/marzec, używany jakiś tydzień, zużycie malutkie AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku AVON Solutions Nietłusty krem matujący na dzień 50ml NOWY w kartoniku AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY BeBeauty Glicerynowe mydło Ocean SPA z algami i solą z morza martwego 100g, NOWE w folii |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku
AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY BeBeauty Glicerynowe mydło Ocean SPA z algami i solą z morza martwego 100g, NOWE w folii u mnie coś?
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
oddam wiele za portfel
Portfel AVON Believe imitacja krokodylej skóry (materiał dość solidny, fajna faktura), ze złotą klamrą, w środku 3 przegródki, w tym jedna na suwak, 6 małych przegródek na karty, bardzo elegancki. Niestety nie w moim stylu, chociaż od grudnia nie mogę się z nim rozstać, bo jest naprawdę ładny AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii
kosmetyki na wymianę https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1137771 moje rękodzieła https://www.facebook.com/pages/Szyde...60652250757688 Edytowane przez syslo Czas edycji: 2012-04-16 o 13:29 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku
AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii cos u mnie?
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za today, krem brazujacy alterra, avon na cellulit,
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post33570552 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie/ podoba mi sie kilka rzeczy?
|
|
#13 |
|
🦄
|
Hej, interesuje mnie protfel "z krokodyla" i kolczyki. Może coś u mnie? Poza wątkiem mam trio brązowych cieni Stila Champagne Glow i trochę wygładzaczy do włosów typu Toni&Guy.
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za :
Avon Ultra Color Rich szminka kolor Latte, NOWA, wyjęta z folii tylko dla sprawdzenia koloru, ale NIEUŻYWANA nawet do swatchy! AVON Tusz do rzęs SuperShock MAX kolor Black 10ml NOWY, w folii i ewentualnie AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY |
|
|
|
|
#15 |
|
:)
|
coś u mnie wybrałabys za:
AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii i ewentualnie moze coś jeszcze , ale na tym zależy mi najbardziej |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Avon Today (Tomorrow Always) EDP AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY ? |
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za żele pod prysznic avon?
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
cos u mnie?
AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii AVON Planet SPA Maseczka do twarzy peel off z algami 75ml, NOWA w kartoniku AVON Solutions Krem przeciw rozstępom 200ml, NOWY AVON Christian Lacroix Nuit Perfumowany balsam do ciała 150ml, wyjątkowo otwarty w grudniu (przydatny do użycia 12 miesięcy od otwarcia) ubytek max 30% AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY Tołpa maska – peeling – żel 4 w 1 oczyszczająco detoksykująca dla wrażliwej skóry JEDNA SASZETKA Tołpa dermo face, sebio Regenerujący krem korygujący na noc 40 ml, zużycie max 20% (w tubce może wyglądać na mniej, ale nowa była wypełniona tylko w ¾) Alterra Krem do twarzy do skóry bardzo wrażliwej 50ml, użyty 2 razy, otwarty w marcu Ziaja med. Skoncentrowana emulsja redukująca podrażnienia na noc/na dzień, 30ml, otwarta na początku kwietnia, używana jakiś tydzień, zużycie pewnie 15% |
|
|
|
|
#26 |
|
Chimay
|
czekam na inf od jednej wizażanki,
ale co powiesz na wymianę za Avon Today (Tomorrow Always) EDP 50ml NOWE, w kartoniku AVON Anew Intensywna kuracja antycellulitowo – liftingująca 150ml, NOWA w folii AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY?
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za kolczyki z Avonu i za
Tołpa maska – peeling – żel 4 w 1 oczyszczająco detoksykująca dla wrażliwej skóry JEDNA SASZETKA |
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za:
Avon Podwójna kredka do oczu Color Trend kolor Black and Brown, NOWA, w folii AVON Senses żel pod prysznic Serenity (zapach mandarynek) 250ml NOWY AVON Senses żel pod prysznic Vintage Glamour (zapach delikatny, pudrowy) 250ml NOWY ? |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Odpisane wszystkim
![]() ZAPRASZAM |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

To, że jestem nowa na wymiankach, nie znaczy że nie można mi ufać lub na odwrót - że można mnie oszukać. Na wizażu jestem od dawna, do tego sporo wysyłałam już przez internet na całą Polskę (All..., photoblog).

Może ktoś coś przygarnie. Szukam głównie produktów do włosów, paletek cieni (brązy), ciekawych lakierów do paznokci, pędzli, ale nie tylko...