![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kwiecień - Sigma Cleansing & Polishing Tool, Estee Lauder, Isadora, biochemia
Witam i zapraszam na moją wymianę.
Za miesiąc się przeprowadzam i zależy mi na szybkiej wymiance. Do wymiany mam: 1) Cleansing & Polishing Tool z firmy Sigma. Jest to urządzenie do mycia twarzy. Opakowanie zawiera pełną instrukcję oraz kasetkę z przyrządem i trzema szczoteczkami do czyszczenia: miekką, średnią i twardą. Urządzenie zakupiłam sobie na urodziny, był używany dosłownie trzy razy razem z miękką szczoteczką. Szczoteczki średniej i twardej nawet nie wyciągałam z opakowania. Link do strony Sigmy : http://www.sigmabeauty.com/Cleansing...ol_p/cpt01.htm oraz polecam video na yt: http://www.youtube.com/watch?v=kYf3j...el_video_title Jest to produkt oryginalny, zakupiony bezpośrednio na stronie Sigmy. Dla chętnych mogę podesłać zdjęcia pudełka w którym przyszło urządzenie, gdzie widnieje mój adres oraz dane Sigmy. 2) Cień do powiek Estee Lauder - kolor amethyst spark, shimmer, kod: A20 - nigdy nie używany, opakowanie z lusterkiem 3) Naturalne nawilżające masełko pod prysznic - ZAGUBIENI W RAJU - użyte tylko raz, rozsmarowane w dłoniach, niestety dla mnie trochę za tłuste, ale na skóry suchej lub bardzo suchej jak najbardziej się sprawdzi. 4) Masujące mydło pod prysznic TAJEMNICZY OGRÓD - nieużywany, oryginalnie zapakowane mydełko. Kostka jest naprawdę wielka, z jednej strony znajduje się mydełko, z drugiej szorstka gąbka, którą rozprowadzamy mydełko. Bardzo intensywny zapach. Mam z tej serii mydełko Flower Power i jestem zadowolona. 6) Róż do policzków Bell - użyty raz w celu sprawdzenia. Nr 052. 7) Mleczko do demakijażu oczu Isadora - 15 ml 8) Ananasowy peeling enzymatyczny z ZSK - użyty dwa razy. Robiłam go ok. miesiąc temu. 9) Kwas salicylowy oraz peg-400 - zestaw do zrobienia peelingu salicylowego. Powyższe rzeczy wymienię pielęgnację naturalną dla cer mieszanych / tłustych, kosmetyki TBS, Organique, Sanoflore, L'occtitane i inne naturalne. Edytowane przez dorotie85 Czas edycji: 2012-04-17 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - Sigma Cleansing & Polishing Tool, Estee Lauder, Isadora, biochemia
Coś u mnie za zestaw do peelingu salicylowego, akcesoria z zsk i bu i półprodukty z zsk?
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiecień - Sigma Cleansing & Polishing Tool, Estee Lauder, Isadora, biochemia
Coś u mnie za:
Tusz do rzęs Isadora Big Bold - zafoliowany, nowy. 14 ml Róż do policzków Bell - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś za
4) Masujące mydło pod prysznic TAJEMNICZY OGRÓD 5) Tusz do rzęs Isadora Big Bold - zafoliowany, nowy. 14 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za maskarę?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Chetnie przytulilabym szklana zlewke i lyzeczki miarowe. Znajdziesz cos za?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej powiedz mi kochana czego szukasz za szczotkę sigma? odp tutaj albo na pw
![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
3) Naturalne nawilżające masełko pod prysznic - ZAGUBIENI W RAJU - użyte tylko raz, rozsmarowane w dłoniach, niestety dla mnie trochę za tłuste, ale na skóry suchej lub bardzo suchej jak najbardziej się sprawdzi.
4) Masujące mydło pod prysznic TAJEMNICZY OGRÓD - nieużywany, oryginalnie zapakowane mydełko. Kostka jest naprawdę wielka, z jednej strony znajduje się mydełko, z drugiej szorstka gąbka, którą rozprowadzamy mydełko. Bardzo intensywny zapach. Mam z tej serii mydełko Flower Power i jestem zadowolona. 6) Róż do policzków Bell - użyty raz w celu sprawdzenia. Nr 052. 7) Mleczko do demakijażu oczu Isadora - 15 ml 8) Ananasowy peeling enzymatyczny z ZSK - użyty dwa razy. Robiłam go ok. miesiąc temu. COS U MNIE? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za peeling z zsk, róż bell i tusz z isadory może jeszcze?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Oszust internetowy
|
hej cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() -Tusz do rzęs Isadora Big Bold - zafoliowany, nowy. 14 ml -Kwas salicylowy oraz peg-400 - zestaw do zrobienia peelingu salicylowego. ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za: Tusz do rzęs Isadora Big Bold - zafoliowany, nowy. 14 ml?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
czy szukasz czegoś konkretnego za Sigmę? w wątku mam jeszcze krem pod oczy Yes To Cucumbers i odżywkę do włosów TBS, ale chętnie poszukam czegoś poza wątkiem
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za 3) Naturalne nawilżające masełko pod prysznic - ZAGUBIENI W RAJU - użyte tylko raz, rozsmarowane w dłoniach, niestety dla mnie trochę za tłuste, ale na skóry suchej lub bardzo suchej jak najbardziej się sprawdzi.
4) Masujące mydło pod prysznic TAJEMNICZY OGRÓD - nieużywany, oryginalnie zapakowane mydełko. Kostka jest naprawdę wielka, z jednej strony znajduje się mydełko, z drugiej szorstka gąbka, którą rozprowadzamy mydełko. Bardzo intensywny zapach. Mam z tej serii mydełko Flower Power i jestem zadowolona.
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: 1) Cleansing & Polishing Tool z firmy Sigma 8) Ananasowy peeling enzymatyczny z ZSK i, ale niekoniecznie: 3) Naturalne nawilżające masełko pod prysznic - ZAGUBIENI W RAJU 4) Masujące mydło pod prysznic TAJEMNICZY OGRÓD ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
pedzel to jest ten gratis co daja do zamówień
![]() no troche mi sie ten cień podoba ale tylko za niego to bez sensu bo na tym pędzelku mi zależało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę oddać te trzy rzeczy z TBS razem z woreczkiem za tusz i d-panthenol
![]()
Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014. Dbam o włosy: od III 2012. CG: od 5 VII 2012. Edytowane przez Majka1503 Czas edycji: 2012-04-14 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.