|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kosmetyki, kolorówka, biżu i dużo innych
Wymienię:
zestaw Bi-es 313 (dezodorant+woda toaletowa) - użyte tylko raz i niestety nie przypadły mi do gustu, dlatego leżą w półce nietknięte w pudełku, jak zauważyłam minęła data ważności, ale może dla niektórych to nie problem - pisze jak jest, bez żadnych kłamstw cienie: Butterfly: brązowy z odrobiną brokatu ( z wymianki) minimalnie zużyty; Butterfly: srebrny z brokatem (z wymianki) użyty 3-4 razy; Virtual Magic Shine: dwa kolory (60), użyty raz
Wymiana KSIĄŻKI i inne ![]() "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne ![]() PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki, kolorówka, biżu i dużo innych
Ja chętnie przyjmę zestaw bi-es i cień Virtual
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Miejsce na dokładkę
Wymiana KSIĄŻKI i inne ![]() "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne ![]() PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
niestety tylko to co w watku.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Miejsce na dokładkę 2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.