|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
maj MIĘTOWE RURKI, koszula jeans, pastele..w zamian TELEFON BIAŁY DOTYKOWY ;)
hej
![]() szukam pilnie : NOSZE ROZMIAR XS/S - MIĘTOWYCH RUREK - RURKI PASTELOWY NIEBIESKI LUB JASKRAWY RÓŻ - TUNIKI / BLUZKI / SZORTY Z FLAGĄ USA - KOSZULI JEANSOWEJ - SZORTÓW najchętniej jakieś pastele lub jaskrawe kolory (np róż) - BIAŁEJ KOSZULI ale z długim rękawem i ZA pupę GŁADKIEJ (beż jakiś prążków etc..) - SUKIENKI MAXI ew fajnej spódnicy maxi.. - LEGGINSÓW / SPODNI a'la SKÓRKA WĘŻA W ZAMIAN PRAKTYCZNIE NOWY BIAŁY DOTYKOWY TELEFON z mojego watku ale MOGE TEZ POSZUKAC POZA JAKIS CIUSZKÓW, Z WASZYCH WISH.. PISZCIE PROSZE JAK COS MACIE
Edytowane przez KittenFromHeaven1989 Czas edycji: 2012-05-04 o 17:58 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Dot.: maj MIĘTOWE RURKI, koszula jeans, pastele..w zamian TELEFON BIAŁY DOTYKOWY ;)
szukam jeansowej lub bialej za pupe, ale dzieki za odp
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- ;p |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: maj MIĘTOWE RURKI, koszula jeans, pastele..w zamian TELEFON BIAŁY DOTYKOWY ;)
Mam sukienki maxi
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie fajnie skrojona koszula jeansowa w Twoim rozmiarze. Telefon mnie nie interesuje, ale fajne bluzki, tuniki, kardigany
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
odpisalam
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- k ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- ;pp |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mam pastelowe niebieskie rurki z zary i czarna spodnice maxi h&m
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.