|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
KWIECIEŃ- Takko, New Yorker, H&M, marki zagraniczne itd. Angell_
REGULAMIN!!!
Proszę zaglądać do mojej wish, bo za niektóre rzeczy z wish oddam wiele!!! 1). Nie odmieniam się, dlatego proszę zadawać pytania w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości co do wymienianej rzeczy.
2). Preferuję wysyłkę listem poleconym ekonomicznym. 3). Osoba z mniejsza ilością przekupek lub negatywem wysyła jako pierwsza. 4). Ja odpisuję u Ciebie, a Ty u mnie! 5). Po wymianie proszę o wystawienie przekupki. 6). Po wymianie adresów wymiana rzeczy jest konieczna! 7). Nie odpowiadam za opóźnienia przesyłek z winy poczty oraz za ich zgubienie. 8) Rzeczy wymienione oznaczam kolorem szarym! 9) Preferuję linki! ZACZYNAM! 1. Granatowa koszulka sportowa na ramiączkach. Firma: LAGEAR ORIGINALS. Rozmiar na metce: 10. Dla mnie to rozmiar S/M. Bluzka zakupiona w Anglii, była droga! Stan bdb. Założona 3 razy. 2. Fioletowa bluzeczka na ramiączkach. Firma: New Yorker, Amisu. Rozmiar XS, ale na S też będzie dobra. Założona parę razy. Stan bdb. 3. Koszulka na ramiączkach z gołymi plecami. Szyta srebrną nitką. Mieni się. Firma: bebe. Rozmiar na metce L. Myślę, że będzie dobra także na S i M. Stan idealny. Nowa, nie noszona. 4. Czerwona bluzeczka z krótkim rękawkiem. Na przodzie napis. Firma: deep pale. Rozmiar S/M, ale na XS także dobra! Stan db+. Używana. 5. Czarna koszulka z napisami. Krótki rękaw. Firma: Route 66- Since 1926. Rozmiar na metce 14/16 lat, ale na XS będzie dobre. Stan bdb-. Używana. 6. Seksowna koszulka nocna koloru białego. Góra we wzorki. Rozmiar uniwersalny. Bardzo zwiewna i zmysłowa. Skrócone ramiączka. Nie noszona. Stan bdb. Ze starego wątku: 4. Żółta bluzka na grubych ramiączkach. Rozsuwana na linii biustu. Na metce rozmiar 9/10. Według mnie to rozmiar XS, ale na XXS też będzie dobra. Stan db+. 5. Bluzka biała z krótkim rękawkiem. Sportowa. Z LONSDALE- zakupiona w Anglii. Także bardzo ją lubiłam, jest z bardzo dobrego materiału. Rozmiar 8, jak dla mnie XS. Stan db. 6. Różowa koszula nocna na cienkich, wiązanych ramiączkach. Jest dłuższa, co widać na zdjęciu. Rozmiar uniwersalny (myślę, że zarówno XS, jak S, M, a może nawet małe L). Koszulka założona raz. Stan bdb.
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-12 o 13:42 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: KWIECIEŃ- Takko, New Yorker, H&M, marki zagraniczne itd. Angell_
1. Bluza fioletowa we wzorki z kapturem. Firma: Takko. Rozmiar na metce 164 cm, L. Dobre na XXS i XS. Stan bdb. Założona parę razy.
2. Koszula nocna ze zdobieniem z przodu. Sięga przed kolano. Rozmiar na metce S, ale myślę, że na M też będzie dobry, a na XXS i XS jako koszula też, ale luźniejsza. Na zdjęciu osoba z rozmiarem XS. Stan bdb. Założona 4 razy. 3. Spódniczka jeans'owa przed kolano. Firma: H&M. Rozmiar na metce 36. Stan idealny. Spódniczka jest nowa, przywieziona z USA. Cena: 29,90 $. Posiada metkę z ceną. Będę wybredna i to bardzo! 4. Spodnie eleganckie przed kolano. Firma: EDITOR. Rozmiar na metce to 2. Jeśli ktoś będzie zainteresowany, to podam wymiary. Spodnie nowe, nie noszone. Stan idealny. 5. Białe spodnie z ozdobami na pasie. Długie. Bardzo ładnie prezentują się na ciele. Firma: twentyone. Rozmiar na metce: XS/X. W razie zainteresowania podam dokładne wymiary. Stan bdb. Założone 2 razy. Ze starego wątku: 1. Sukienka w niebieskie "ciapki" Basic Concept. Rozmiar na sukience: 164 cm. Sukienka prosta i ładnie prezentuje się na ciele. Stan bdb. Założona dwa, trzy razy. 2. Spódniczka czarna, asymetryczna. Materiał delikatny, śliski. Rozmiar uniwersalny. Dobrze się rozciąga w pasie. Pasuje na pewna na osoby o rozmiarze XS, S, M. Stan bdb. Założona raz. 3. Spódniczka brązowa w kwiaty. Kolory wyglądają intensywniej niż na zdjęciu. Stan db. Rozmiar na spódnicy to 38. Wymiary: w pasie- 32 cm x 2; długość- 45 cm. ZA DROBIAZG! 4. Szara, elegancka spódnica. Można ja nosić nisko, bądź wysoko. Stan db (do małych poprawek krawieckich, naprawdę małych). Wymiary: w pasie 34cm x 2; długość- 60 cm. 5. Biustonosz czarny bez ramiączek. Jest bardzo ładny. Na metce 36/80, ale to raczej małe A (tj. 32/70 albo 34/70). Ubrany kilka razy. Stan bdb.
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-04-20 o 22:20 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
1. Różowe rybaczki dziecięce z dużą ilością kieszeni i paskiem. Rozmiar: na 128 cm. Stan bdb.
Wymiary: w pasie- 30cm. x 2 ; długość- 55 cm. 2. Spodnie dla dziecka szyte na miarę, długie dzwony, szerokie. Materiał trwały w cekiny, czarny. Wymiary: w pasie- 22cm x 2, po rozciągnięciu w pasie- 30 cm x 2; długość- 85 cm. Stan db. 3. Czerwone spodnie z cekinami. Szyte na miarę. Nie rozciągają się w pasie. Wymiary: w pasie- 36cm x 2; długość- 94 cm. Stan db. 4. Spodenki dziecięce UMBRO, białe, krótkie. Spodenki są nowe, nawet nie przymierzone, ale bez metki. Zakupione w Anglii. Rozmiar: na 122 cm. Były drogie, także wymienię za coś naprawdę fajnego! Wymiary: w pasie- 24 cm x 2; po rozciągnięciu w pasie- 30 cm x 2. 5. Spodnie C&A. Kolor to jakby jasna, brudna zieleń. Spodnie założone raz, materiał bardzo fajny. Nowe. Stan idealny. Też były drogie, więc będę wybredna. Wymiary:w pasie- 33cm x 2; długość- 84 cm. 6. Spodnie moro. materiał fajny. Stan db+. Rozmiar z metki: W28 L31 Wymiary: w pasie- 36cm x2; długość- 93 cm. - nie ma! 7. Długie, rozkloszowane dzwony w czarnym kolorze. Szyte na miarę. Z delikatnego materiału. Stan bdb-. Wymiary: w pasie- 30cm x 2; długość- 90 cm 1. Bluzka z długim rękawem VAGANDO- czerwona. Stan db. Na metce rozmiar 3 (cokolwiek on oznacza). Według mnie rozmiar XXS, XS. - nie ma! 2. Bluzka z rękawem 3/4 REPORTER. Czerwona z kremowymi rękawami. Na metce rozmiar S, ja mam XS i jest dobra. Stan db+. Bluzka dobrej jakości. 3. Biała bluzka ze złotymi napisami. Stan db-. Bardzo ją lubiłam, ale niestety jest już za mała. Na metce rozmiar S, ale ja oceniam raczej na XXS albo XS. [Jeśli ktoś jest zainteresowany podam długość rękawów].
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-05-15 o 20:21 |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
1. Bluzka biała na grubych ramiączkach. Stan db+, ponieważ napisy się wyprały. Na metce rozmiaru nie ma, ale według mnie XXS, albo XS.
2. Biały t-shirt na rozmiar XS, ew. mniejszy. Firma GIGGY. Rozmiar na metce 11. Była droga, z bardzo dobrego materiału. Założona kilka razy. Stan bdb. 3. Bluzeczka na ramiączkach, niebieska jasna. Na środku serduszko. Z tyłu ramiączka się krzyżują. Rozmiar na metce XL, ale to na pewno nie jest XL. Ja bym go określiła raczej na S, ewentualnie małe M. Bluzka raz założona. Stan bdb. 4. T-shirt w kolorze ciemno granatowym. Zwykły, bez nadruków. JERZEES. Rozmiar na metce M. Według mnie XS, albo S. stan bdb. Noszona dwa razy. 5. Turkusowa koszulka z krótkim rękawem NEW LOOK. Rozmiar na metce to 146/152. Na XXS powinien pasować. Bardzo wygodna i ładnie się prezentuje. Stan db+. Bardzo ją lubię, więc będę wybredna. Ze starego wątku:
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-05-04 o 19:52 |
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-05-15 o 20:20 |
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!
1. Kolczyki różne, wszystkie dłuższe wiszące. 2. Strój kąpielowy majtkowy róż- dwuczęściowy. Firma: OP. Rozmiary z metki: góra-10, a dół- 11/12. Strój tylko przymierzony, nie noszony. Stan idealny! Zakupiony w Holandii. 3. Żółta bluzeczka na ramiączkach z falbankami. Rozmiar z metki to XL, ale na mniejsze rozmiary może być, jako tunika. Stan bdb. Założona dwa razy. 4. Mini spódniczka, ciemna zieleń. Firma: HOUSE. Rozmiar XS. Stan bdb. Założona kilka razy. Styl militarny, z dużą ilością kieszeń. 5. Sportowy t-shirt czarno niebieski. Bardzo wygodny! Rozmiar M. Stan bdb+. Założona jedynie raz. 6. Sweterek w kolorze kremowym. Według mnie to rozmiar XS/S, nie wiem jak z M (w razie potrzeby podam wymiary). Stan bdb-. Założony trzy razy. Chętnie za inny sweterek! DOKŁADKA! 1. Gorset z usztywnianymi miseczkami, bordowy. Rozmiar na metce 32/70C. Ja nosze miseczkę A, albo małe B i jest na mnie za duży. Stan db. Bardzo ładnie wygląda i ładnie modeluje ciało. dopasowuje się. zapinany, jak biustonosz. 2. Gorset bez ramiączek w kolorze brązowym. Rozmiar na metce 38, ale jest z tyłu wiązany, więc dopasowuje się na różne rozmiary (ja mam 34 i ładnie wygląda). Gorset ładnie się błyszczy. Nowy, tylko przymierzony. Stan idealny! 3. Długie spodnie, kolor jasna zieleń. Firma: 5.10.15. Rozmiar na metce 152 cm. W razie potrzeby podam wymiary. Stan bab. Założone raz. Z dobrego materiału. 4. Sukienka czarna w gwiazdki z dużym dekoltem. Firma: LA&B&LA. Rozmiar na metce S. Sukienka jest ze śliskiego materiału. idealnie nadaje się na uroczyste okazje. ładnie się układa. Stan bdb-.
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-14 o 19:59 |
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Dokładka!
1. Rajstopy koloru pomarańczowego! Nowe, nie używane! Bez opakowania. Dwie pary! 2. Rajstopy koloru różowego! Nowe, nie używane! Bez opakowania. 3. Pończochy kabaretki! SAMONOŚNE! Założone raz, ale okazały się trochę za duże w udzie. Noszę najmniejszy rozmiar pończoch, więc na jeden większy będą dobre, albo po prostu na trochę większe udo. Bez opakowania! 4. Bluzeczka na ramiączkach- NUDE! Metka wycięta, ale według mnie to rozmiar XS/S. Bardzo ładnie podkreśla biust! FIRMA: REELLITE! Stan bdb! 5. Sweter półgolf w kolorze fioletowym! Metki nie ma, ale według mnie jest dobry na XS/S, nawet na XXS też powinien być dobry. Stan bdb-. DOKŁADKA- 17.04 6. Tenisówki koloru pomarańczowego! Rozmiar 39. Buty są nowiutkie, nawet nie założone. Za coś fajnego, najlepiej z wish! - nie ma! 7. Czółenka kolory brązowego. Rozmiar 35. Założone dokładnie 3 razy. Stan bdb. Eleganckie. Były drogie. Za coś fajnego! 8. Bosaki koloru różowego. Rozmiar 38. Założone ok. 4 razy. Stan db+. Są do wyczyszczenia. 9. Różowy bezrękawnik. Rozmiar S. Firma: H&M L.O.G.G. Stan bdb! 10. Bluzeczka z krótkim rękawem! Firma: QUIZ. Rozmiar: 10. Kolor: khaki/brąz. zapinana na guziki. Stan bdb! 11. Błękitna bluzka na ramiączkach. Asymetryczna. Rozmiar nie podany, ale myślę, że to XXS/XS. Stan bdb! 12. Sukieneczka czerwona na lato na ramiączkach. Firma: CACTUS CLONE. Rozmiar: 158cm (14), ale na XXS/XS będzie dobra. Stan bdb. Założona kilka razy.
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-04-20 o 23:00 |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!
1. Spódniczka czarna w białe groszki. Ann Taylor LOFT petites. Według mnie rozmiar S, ale lepiej pytać o wymiary. Stan bdb. Kosztowała ok. 70 dolarów. Kupiona w USA. 2. Kardigan krótki. Wycięłam metki, ale według mnie jest to rozmiar M. Zakupiona w USA. Wyszyty niebieską, świecącą nitką. Stan bdb. 3. Bluza bejsbolówka. Kolor niebieski, ze śliskiego materiału. BIG STAR. Rozmiar M. Stan bdb+. Raczej za coś z wish. Założona raz. 4. Katana jeansowa. Rozmiar S. Stan bdb. 5. Bluza czarna z kapturem. Rozmiar z metki 38, ale jak dla mnie to raczej XS. Stan bdb-. DOKŁADKA - 13.05 1. Tunika w kolorze pomarańczowym. Rozmiar uniwersalny. [Na zdjęciu na rozmiarze XS]. Jest długa za pupę. Nowa, tylko przymierzona. 2. Tunika biała z aplikacją. Rozmiar S/M. Przywieziona z UK. Stan db. Dla zainteresowanych powiem co jest z nią nie tak i zrobię zdjęcia. 3. Spodenki jeansowe DIY z wysokim stanem. DENIM STYLE. Rozmiar: dziecięcy na 152cm, ale ja mam XS i jak widać sa dobre. Myślę, że będą dobre na XXS oraz XS, może na S, ale to zależy od obwodu w pasie. Spodnie były drogie, a jeszcze mój wkład pracy. Oddaję, bo nie mam ich do czego nosić.
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-22 o 20:27 |
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
.DOKładka!
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
dokładka
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Ustalając swój regulamin, warto przeczytać ten obowiązujący wszystkich.
Można mieć tylko jeden aktualny wątek w miesiącu na każdym targowisku.
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
#15 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Chciałabym zapytać jakich poprawek wymaga ta spódnica?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1333748491 |
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1333749859 ?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, dzieki za wyrozumialosc
Moge Ci oddac czarna z napami i fioletowa z rozcieciami na rekawach. Tube Stradivaiusa wolalabym oddac za cos, co faktycznie mi sie przyda .Jaka masz propozycje?
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Nic
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
nic dla siebie nie znalazłam
, dzięki
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
a za spodnie co bys chciala?
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
moge oddac bluzeczke za stanik
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety ale nie oddam marynarki za bezrękawnik
pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Nic
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi, szorty wymienie tylko na inne krotkie spodenki
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Nic dla siebie nie widze
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

Można mieć tylko jeden aktualny wątek w miesiącu na każdym targowisku.

, dzięki