|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Szukam w czerwcu m.in.: lokówki, kostiumu, pończoch, bokserek, kosmetyków itd. ANGELLWITAM! Oto moja dłuższa lista rzeczy, których aktualnie poszukuję. Niektóre są naprawdę pilne, ale niektórych nie muszę mieć na już. Jeżeli macie któreś z tych rzeczy, to proszę dajcie znać, bo za niektóre mogę poszukać poza wątkiem (ale nie za wszystkie). Z ciuchów: 1. Kostium kąpielowy push-up (dwuczęściowy)- chętnie przyjmę gorę typu bardotka. [góra XS(75A); dół XS/S] 2. Kostium kąpielowy dwuczęściowy sportowy. [góra XS, dół XS/S] 3. Kardigan (najlepiej w stonowanym kolorze). [XS/S] 4. Zwykłe, czarne (ew. szare lub cos w tym stylu) legginsy (bądź getry sportowe). [XS/S] 5. Pończochy samonośne (ciekawe wzory); kolory: czarne, białe cieliste, opalone. [1/2] 6. Narzuta waterfall (także w stonowanym kolorze). [XS/S] 7. Bluza sportowa, zapinana na suwak. [XS/S] 8. Bolerko z krótkim rękawem; najlepiej kolor biały, czarny, bądź coś w tym stylu. [XS/S] 9. Bluzka biała, elegancka; chętnie typu body [XS/S] 10. Bokserki, różnego typu. Chętnie przyjmę białą, czarną, ale także inne. [XS/S] 11. Rurki chabrowe z rozciągliwego materiały z ostatniej kolekcji Tally Waijl. [XS/S]Niżej reszta rzeczy...
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-08 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam w czerwcu m.in.: lokówki, kostiumu, pończoch, bokserek, kosmetyków itd.
Ze sprzętów: 1. Lampa UV (najlepiej mocniejsza z 4 żarówkami). - mam! 2. Frezarka do paznokci. 3. MP3/MP4 4. Karty SD (od 1GB wzwyż) 5. Lokówka. 6. Chętnie telefonu na dwie karty. 7. Maszynę do szycia. Kosmetyki: 1. Podkłady (różne) odcienie jaśniejsze, ale nie bardzo jasne; najlepiej jakieś naturalne. 2. Baza pod pokład oraz pod cienie. 3. Dobre preparaty na trądzik. 4. Chętnie perfumy, ale jeszcze dokładnie nie mam sprecyzowanej listy. Reszta niżej...
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-14 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam w czerwcu m.in.: lokówki, kostiumu, pończoch, bokserek, kosmetyków itd.
Inne: 1. Okulary przeciwsłoneczne, sportowe. 2. Klapki (najlepiej japonki) sportowe [roz. 35] 3. Różna seksowna bielizna – zapomniałam dodać wcześniej. [góra 70;75/A; dół XS/S] 4. Piżamka na lato (raczej dwuczęściowa- chętnie spodenki króciutkie i bokserka) [XS/S] 5. Puzzle (ciekawe wzory) – powyżej 1000 elementów. 6. Gry towarzyskie i dla par. 7. Żele UV - chętnie z SUNFLOWER, ale inne też. 8. Wszelkie rzeczy potrzebne do robienia paznokci żelowych: gilotyna, bloczek, pilniczki, tipsy, primer, cleaner, klei i wszystko inne.
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-11 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zapraszam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mam u siebie podkład z Sephory, kryjący, odcień określiłabym średni
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam białe bolerko z krutkim rękawem (poza wątkiem) i lokówkę
![]() aa i jeszcze jasny podkład z Astora ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mam lokówkę szukasz jeszcze odp u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Mam mp3 i lokówkę
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
lokowka holdena
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
UP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Mam mase dobrej jakości brokatów jeśli cie interesuja do zdobienia tipsów
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ODPISANE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mam bieliznę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mam zestaw OPI AXXIUM na razie wystawiłam go na allegro, ale jeśli nie uda mi się sprzedać będę chciała powymieniać za rzeczy z moje wish, spójrz, może coś masz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.