|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
MAJ, lakiery: Barbra, Golden Rose i inne
Mam na wymianę kilka lakierów, w każdym zużycie jest minimalne. Chętniej wymieniłabym większą ilość albo wszystkie razem, a nie pojedyncze sztuki (ze względu na koszty wysyłki).
1) Wibo "So matte" kolor 05 (szarość) - 3 razy użyty 2) Colour Alike 107 Beż lubię też"(taupe?) - zużyte ok. 1 ml 3) Golden Rose matte kolor 02 (coś między czerwienią na fuksją) - 1 raz użyty 4) Colour Alike kolor 468 "Syrenka" (metaliczny odcień niebieskiego ze srebrnym shimmerem?) - użyty 3 razy 5) Sensique Oriental Dream kolor 265"Sky over the silk road" (granatowo-filetowy benzyniak) - 4 razy użyty 6) Colour Alike 459 "Plum plum" (fiolet z shimmerem) - użyty 4-5 razy 7) Golden Rose Holographic color kolor 119 (ciemno szary z holograficznym efektem) - 2 razy użyty 8) My Secret kolor 150 "Midnight" (granat) - zużyty ok. 1 ml Starałam się opisać kolory najlepiej, jak umiem. Chętnie wymienię się na inne lakiery, ale można też kusić ![]() Zapraszam do wymiany! ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ, lakiery: Barbra, Golden Rose i inne
Coś u mnie za lakiery Barbra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za 3 i 6?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
chętnie bym przygarnęła ten pędzelek:
pędzel Coastal Scents, nr 250 może pasowałyby Ci coś jeszcze? Bo byłabym chętna na pędzel do różu z essence albo odsypkę różu lily lolo. ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- chyba nic ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś za wszystkie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Colour Alike kolor 468 "Syrenka" Colour Alike 459 "Plum plum" (fiolet z shimmerem)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- na zdjęciach jest róż Sweetscents Seduction, ale nie widzę go w rozpisce rzeczy, które masz do wymiany, a byłabym zainteresowana.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za wszystkie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
to może za 3 lakiery z barbry? wtedy mogę zrobić odsypkę pudru lub różu(co wolisz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.