|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
czerwiec WYMIENIĘ WSZYSTKO RAZEM we WrocławiuDO DZIEWCZYN Z WROCŁAWIA
![]() wymienię WSZYSTKIE poniższe rzeczy z kimś, kto ma możliwość umówić się na odbiór osobisty we Wrocławiu. Proszę nie proponować wymiany za pojedyncze rzeczy, interesuje mnie oddanie tego W CAŁOŚCI, bo te rzeczy zalegają mi w łazience, a może komuś się przydadzą. Nie szukam niczego konkretnego, oddam po prostu za coś, co mi się przyda ![]() od prawej na powyższym zdjęciu: 1. odżywka nivea do włosów kręconych NOWA 2. garnier antycellulitowy połowa 3. eveline serum rozgrzewające NOWE 4. żel do zmęczonych nóg 5. shauma spray do wlosow farbowanych NOWE 6. soraya krem do depilacji połowa 3 mgiełki AVON,od lewej: morela i słonecznik, zostało jeszcze na kilka użyć fiołek i liczi, połowa jabłko i wiciokrzew, nowa Róż do policzków Astor, ocień brown berry, uzyty dosłownie kilka razy, te wgłębienia które widać to nie ubytki, ale ślady po kwiatach, jakie były wytłoczone w różu, polecam osobom uzywającym jasnych lub średnich odcieni pudrów, bo na ciemnych pudrach tego różu nie widać. Antybakteryjny puder w kamieniu Manhattan, odcień SAND, dość uniwersalny, ubytek jak widać, opakowanie lekko przybrudzone od przechowywania w kosmetyczce moge oddać też poniższe figurki ![]()
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2012-06-01 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: czerwiec WYMIENIĘ WSZYSTKO RAZEM we Wrocławiu
z Twojej listy podobają mi się jedynie mgiełki, jestem z Wrocławia. Może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: czerwiec WYMIENIĘ WSZYSTKO RAZEM we Wrocławiu
Cienie Gosh nr 21 Barogue ,najwiecej zuzyty w 40% bezo roz,ecru tak 5-7 % ,braz,fiolet minimalnie ,pudelko w stanie dobrym ,z tylu troche zdarta naklejka bo przykeliony byl inny produkt przy zakupie tasma
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2012-06-02 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.