|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Wymienie Meow Lumiere Cienie Mineralne maj
wymienię:
1. LUMIERE FF podkład 4 gramy MEDIUM NEUTRAL 2. MEOW Skinny Dipper puder brązujący do konturowania policzków,kolor medium manx. 3. Cienie mineralne, róże jako zestaw np. EDM, Sweetscent, słoiki po 1 gram. 4. Naturalis Frakcja Sojowa 30gram ZAPRASZAM! ![]() Edytowane przez Renia92i Czas edycji: 2012-05-30 o 21:34 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wymienie Meow Lumiere Cienie Mineralne maj
Witam
![]() Bardzo mi się podoba bronzer Meow. Hmm wprawdzie nie mam wątku, ale ogłaszałam się na wymiankowym minerałów z minerałów mam do zaproponowania cień Rich Cocoa Lucy Minerals oraz bronzer/rozświetlacz taki złotawy Earthen Glow Minerals Hangozu. Z poza minerałów mogłabym zaproponować np. konserwant naturalny eko(jeżeli robisz sobie np. sama kremy) mogę również zaproponować odlewki wszystkich perfumów jakich mam,ok. 6. mogłabym jeszcze dać np. 400 ml peelingu cytrusowego(koleżanka pracuje w hotelu i robi ''odlewki'') mogę zaproponować np. szminkę inglot Nude, (lip pencil) z nową temperówką z Inglota, hmmm np. jeszcze balsam do ust z H&M Berry,itp. Jeżeli możesz to proszę odpisz u siebie w wątku
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
. LUMIERE FF podkład 4 gramy MEDIUM NEUTRAL
2. MEOW Skinny Dipper puder brązujący do konturowania policzków,kolor medium manx. ![]()
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś za zestaw cieni i róży???
(ps Pszczynianka na emigracji pozdrawia Pszczyniankę )
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Na razie nic.
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
hej, podoba mi się frakcja sojowa ale to trochę za mało za glyco-a. czy wsród tych róży edm nie masz może różu w kolorze snuggle?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Cos u mnei za LUMIERE FF podkład 4 gramy MEDIUM NEUTRAL ?
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie za Skinny Dippersa?
Nowy wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=622875 |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka coś za LUMIERE FF podkład 4 gramy MEDIUM NEUTRAL ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

z minerałów mam do zaproponowania cień Rich Cocoa Lucy Minerals oraz bronzer/rozświetlacz taki złotawy Earthen Glow Minerals Hangozu. Z poza minerałów mogłabym zaproponować np. konserwant naturalny eko(jeżeli robisz sobie np. sama kremy) mogę również zaproponować odlewki wszystkich perfumów jakich mam,ok. 6. mogłabym jeszcze dać np. 400 ml peelingu cytrusowego(koleżanka pracuje w hotelu i robi ''odlewki'') mogę zaproponować np. szminkę inglot Nude, (lip pencil) z nową temperówką z Inglota, hmmm np. jeszcze balsam do ust z H&M Berry,itp. Jeżeli możesz to proszę odpisz u siebie w wątku