|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwcowa wymiana - ## SLEEK, DIOR, LOREAL, INGLOT, kolorówka ## ! W±tek czasowo zawieszony, zapraszam do drugiego, ubraniowego ![]() ! S³owem wstêpu - zanim napiszesz cokolwiek / zaoferujesz w moim w±tku, bardzo proszê o przeczytanie poni¿szych informacji. Szanujmy siebie i swój czas. Witam serdecznie, po w±tku wymiankowym w s±siednim dziale, postanowi³am zrobiæ porz±dki i oddzieliæ kosmetyki od ubrañ, zw³aszcza, ¿e znalaz³o siê ich wiêcej do wymiany, ani¿eli zak³ada³am pocz±tkowo. Moje pozosta³e w±tki Wishlista kosmetyczna - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=535381 W±tek z wymian± ubrañ - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=534700 O oferowanych rzeczach Dok³adnie opisujê stan rzeczy, oczekujê tego samego od zainteresowanych, w razie jakichkolwiek pytañ - piszcie, nie zaszkodzi, a wrêcz pomo¿e i nie bêdzie dziêki temu ¿adnych k³opotliwych sytuacji. Zastrzegam sobie prawo do wycofania niektórych rzeczy z w±tku, oczywi¶cie zanim dojdzie do ewentualnych dyskusji nt. wymiany danej rzeczy. O wysy³ce Listy wysy³am tylko i wy³±cznie polecone priorytetowe, w kopertach b±belkowych, oczekujê tego samego, w wyj±tkowych sytuacjach mogê przystaæ na polecone ekonomiczne. Je¿eli strona wymiany bêdzie mia³a jakie¶ negatywne opinie lub znacznie mniejsz± ilo¶æ przekupek, poproszê j± o wysy³kê jako pierwsz±, je¿eli liczba jest zbli¿ona / taka sama - wysy³amy jednocze¶nie, gdy z kolei ja mam mniej punktów, nie mam problemu z wysy³k± w pierwszej kolejno¶ci. Oczekujê przede wszystkim uczciwo¶ci! Jest to w tym przypadku do¶æ obszerne s³owo i chyba nie trzeba wyja¶niaæ co siê pod nim kryje. Czego poszukujê? Zapraszam do w±tku z Wishlist± Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-11 o 07:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowa wymiana - ## SLEEK, DIOR, LOREAL, INGLOT, kolorówka ##
1. Sleek Makeup GLO – Face & Body Highlighter – Roz¶wietlacz do twarzy i cia³a Sun Goddess
2. Paleta Sleek Makeup Paraguaya . Niestety jest to pere³ka, na Allegro osi±gaj± one astronomiczne ceny jak za Sleek'a, dlatego je¿eli siê za ni± wymieniê, bêdê bardzo wybredna. Kupi³am w Londynie dwie sztuki, ta mia³a byæ zapasowa, ale mam du¿o palet Sleeka, ¿e nie wiem kiedy mia³abym zu¿yæ wszystkie, wiêc... ewentualnie mogê wymieniæ Oczywi¶cie nowa, zapakowana. Uprzedzam, ¿e ³atwo siê z ni± nie rozstanê, d³ugo walczy³am o nie w drogeriach, a¿ przyniesiono mi je z zaplecza, a to i tak by³o miesi±c temu. Dziewczyny, Paraguaya ju¿ nie bêdzie produkowana, jak zapowiedzia³ producent, tak¿e jest warta wiêcej ni¿ klasyczna kolekcja Sleeka ogólnodostêpna w Superdrugach ![]() Niestety siostra wysêpi³a ;] 3. Sleek Makeup I-Divine Paleta 12 Cieni I-Divine Acid 570 (nowa, jedynie przetestowa³am kolory na d³oni) Paleta zawiera 12 mocno napigmentowanych, ¶wietnej jako¶ci, mineralnych cieni, doskonale znanej na Wyspach Brytyjskich marki Sleek Makeup Nie muszê jej wymieniaæ, tak¿e bêdê troszeczkê marudzi³a. Uwaga - kolory s± bardziej intensywne w rzeczywisto¶ci ani¿eli na zdjêciu. 4. Sleek Makeup Paleta 12 Cieni I-Divine BAD GIRL (praktycznie nowa, jedynie przetestowa³am 3 kolory, to zestawienie nie znajdzie u mnie zastosowania niestety) wymiana s³onik 5. Sleek Makeup Paleta 12 Cieni I-Divine Storm,(praktycznie nowa, jedynie przetestowa³am 3 kolory, to zestawienie nie znajdzie u mnie zastosowania niestety) Esterie Dziewczyny, je¿eli chodzi o Sleeki, jestem wybredna i do¶æ konkretna. Po prostu nie muszê ich wymieniaæ, ale za inn± ciekaw± kolorówkê - chêtnie to zrobiê. Zachêcam do spojrzenia na moj± Wish Link w pierwszym po¶cie.
Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-21 o 07:54 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
5. Podk³ad Soraya, kryj±cy, kolor 03 naturalny, ubytek oko³o ... 30 - 40 %, ciê¿ko powiedzieæ, poniewa¿ u¿ywa³am go kilka razy dopóki nie znalaz³am z powrotem scenicznego matuj±cego, a przez opakowanie niczego nie widaæ.
6. Pomadki Dr. Pierre Ricaud Paris804 Wet n Wild Rouge a levres, red stop Golder Rose 84 S± u¿ywane, zu¿ycie widoczne na zdjêciu. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-06 o 10:49 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
7. Tipsy w rozmiarach: 0, 1, 2, 8. S± popakowane wed³ug swojego rodzaju (bo pozostawa³y mi z 3 ró¿nych kompletów, oddzieli³am je, aby nie by³o ró¿nic).
Rozmiar 0, model A - 10 szt. Rozmiar 0, model B - 10 szt. Rozmiar 0, model C - 20 szt. Rozmiar 1, model A - 9 szt. Rozmiar 1, model B - 10 szt. Rozmiar 1, model C - 20 szt. Rozmiar 2, model A - 9 szt. Rozmiar 2, model B - 10 szt. Rozmiar 2, model C - 15 szt. Rozmiar 8, model A - 6 szt. Rozmiar 8, model B - 7 szt. Rozmiar 8, model C - 19 szt. 8. Naklejki na tipsy, nowe. 9. Masa¿er (dosta³am drugi taki sam, st±d jeden chêtnie odst±piê) 10. Lakiery do paznokci - Lakier Manhattan Perfect Last, Day by Day, u¿yty 3 razy, otwarty od 3 miesiêcy, posiada w ¶rodku kuleczkê rozbijaj±c±, kolor 69 - Lakier do paznokci C. Dior Vernis 863, soczysta czerwieñ. Lekki ubytek *u¿ywany 2 razy*, lakier szybko siê rozdwaja, ale ma w sobie kuleczkê, która w kilka sekund przywraca mu odpowiedni± konsystencjê. Jest otwarty od oko³o 2 miesiêcy. - Lakier do paznokci Essence z serii Colour & Go Nail Polish, kolor Ultimate Pink 08, u¿yty jeden raz, otwarty od oko³o miesi±ca. Zachêcam do rozejrzenia siê po sieci jak wygl±da na paznokciach - Lakier do paznokci (dosta³am go w prezencie, ale to niestety nie moja kolorystyka). VIPERA bordowy matowy lakier WINTER FEVER 71. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-08-18 o 14:31 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
11. Eyeliner we flamastrze, kolor ciemna ¶liwka, Playboy. Nowy, wypróbowany jedynie na d³oni, niestety nie mam do niego kartonika.
Playboy Beauty Pick Up Liner Eyeliner Wanna See My Tan Lines 12. - Constance Carroll CCUK – puder w kamieniu nr 13 Tea Rose 10G - Cienie do powiek Joko, Virtual Mineral 308 br±z, u¿yte mo¿e ze dwa razy, brak pacynki. - Próbka - Bourjois, Pastel Teint, Poudre Fine Presse (pastelowy puder w kamieniu), 3,5 g, Hale. - BOURJOIS klasyczne potrójne cienie w odcieniach szaro¶ci - 46 Les Argents, lekko ma¼niête 2 - 3 razy. - Paleta 3 - cieni Vipera do Smokey Eye, zu¿ycie czarnego - po³owa, reszta lekko ma¼niêta - Paleta Sensique, 4 cienie w morskich ch³odnych odcieniach, bez aplikatora, zu¿ycie znikome, u¿yte kilka razy. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-02 o 18:56 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorówkê Inglota wymieniam tylko na tê sam± markê. W zamian poszukujê po prostu innych odcieni
13. Inglot - cieñ do powiek nr 504 (g³êboki turkus), nowy, zapakowany, okr±g³y. Dodatkowo za³±czam kolor pobrany z oficjalnej strony Inglota. wymienione martamw 14. Inglot - cieñ do powiek nr 54 (ju¿ jeden bardzo podobny mam, s± zbyt zbli¿one do siebie, wiêc nie potrzebujê drugiego, u¿ywany) 15. Inglot - cieñ do powiek nr 70 (pochodzi z innej wymiany, niestety nie moja kolorystyka, u¿ywany) wymienione martamw 16. Inglot - cieñ do powiek nr 58 (pochodzi z innej wymiany, niestety nie moja kolorystyka, u¿ywany) 17. Inglot - cieñ do powiek nr 75 (u¿ywany w stopniu, w jakim widaæ na zdjêciu, pochodzi z wymiany) Wszystkie powy¿sze cienie pasuj± do palet Freedom System, o okr±g³ych kszta³tach. Wiêcej na KWC ![]() 17A. Pojedynczy Inglot Vertigo, nr 58 (kanarkowy ¿ó³ty), ma¼niêty dwa razy, aplikator przez przypadek mi siê troszeczkê zabrudzi³ cieniem, ale osobi¶cie do makija¿u go nie u¿ywa³am ![]() 17B. Mogê wymieniæ równie¿ paletê magnetyczn± INGLOT (nowa) ; nie muszê tego robiæ, ale za ciekaw± kolorówkê Inglota / BB / Elf / Mac / SB / pêdzle Maestro - chêtnie odst±piê
Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-21 o 08:00 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
18. DIOR CAPTURE TOTALE FOND DE TEINT SERUM REGENERATUER D`ECLAT/ RADIANCE RESTORING SERUM FOUNDATION 030 MEDIUM BEIGE, podk³ad, próbka 3 ml.
19. DIOR CAPTURE R60/80 XP NUIT OVERNIGHT RECOVERY - serum na noc, próbka 2 ml. 20. Ahava Deadsea Mud Dermud Intensive Hand Cream, próbka 4 ml Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-21 o 07:56 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mo¿e wpadnie Ci w oko co¶ u mnie za:
3. Sleek Makeup I-Divine Paleta 12 Cieni I-Divine Acid 570 (nowa, jedynie przetestowa³am kolory na d³oni) Paleta zawiera 12 mocno napigmentowanych, ¶wietnej jako¶ci, mineralnych cieni, doskonale znanej na Wyspach Brytyjskich marki Sleek Makeup Nie muszê jej wymieniaæ, tak¿e bêdê troszeczkê marudzi³a. Uwaga - kolory s± bardziej intensywne w rzeczywisto¶ci ani¿eli na zdjêciu. ?
|
|
#9 |
|
Lux Mundi
|
Mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za :
3. Sleek Makeup I-Divine Paleta 12 Cieni I-Divine Acid 570 ? ![]() W w±tku mam cienie Inglota, poza w±tkiem dodatkowo cieñ Inglot, który tylko wypróbowa³am [ma¼niêty raz] w kolorze matrix 410 [na ¿yczenie foto]. ![]() Poza w±tkiem mia³abym dwa nowe ¿ele pod prysznic z Avonu, z tych, które wymieni³a¶ ![]() Pozdrawiam ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-06-11 o 16:52 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
co¶ za wszystkie sleeki?
Mam ¿el avonu ze starej wersji, 'fantastic day', jestem te¿ w stanie oddaæ ci pust± paletkê inglota, mo¿e i nawet cienie. Duuu¿o oddam za paraguayê
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Mo¿e cos u mnie za paletke-3. Sleek Makeup I-Divine
zajrzyj do wszystkich w±tkow-moze cos cie zainteresuje
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Te¿ mam fazê na inglota, ale paraguaya i ogólnie sleek przebija wszystko
Z inglota mam paletkê potrójn±, moge oddaæ pust± lub wype³nion± cieniami o numerkach: 488, 491 i 67. Dok³adne zdjêcia se swatchami s± tutaj na moim blogu W tym po¶cie sa jeszcze takie dwa cienie, ale nie wiem, czy bêdê w stanie je oddaæ, zastanowiê siê No i jeszcze mam pojedynczy cieñ numer 509, ale to jest jaki¶ antyk, bo w salonie takiego nie widzia³am no i jest trochê zu¿yty, je¶li bêdziesz chcia³a wstawiê zdjêcie Patrze na t± twoj± wish, patrze patrze, no i chyba raczej nic innego nie mam, chyba ¿e szampon dla dzieci NIVEA, którego mo¿na by do pêdzli u¿ywaæ ![]() EDIT: No i zapomnia³a dodaæ, ¿e tego roz¶wietlacza jednak nie trzeba Chcia³abym tylko te dwie paletkiEdytowane przez Rico22 Czas edycji: 2011-06-12 o 12:42 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chêtnie przygarnê³a jeszcze te lakiery które masz w w±tku ale tym razem chyba ty musia³aby¶ co¶ dobraæ o ile Dior jest orgina³em
|
|
#18 |
|
BAN sta³y
|
moze cos za Paleta Sleek Makeup Paraguaya ?
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- mam jeszcze potrojne cienie stila w eleganckim skórzanym etui - zdj na blogu
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Cos za
3. Sleek Makeup I-Divine Paleta 12 Cieni I-Divine Acid 570 (nowa, jedynie przetestowa³am kolory na d³oni)
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Znajdziesz mo¿e co¶ u mnie za Paraguayê? Poza w±tkiem mam pust± paletkê 5 Inglota, jeden wk³ad turkusowy do niej, sporo minera³ów.. Bardzo mi zale¿y.. Chêtnie poszukam poza w±tkami.. ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Co¶ u mnie za
6a. Cienie do powiek Joko, Virtual Mineral 308 br±z, u¿yte mo¿e ze dwa razy, brak pacynki.
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
co¶ u mnie za sleek acid?
daj znaæ
Nie bêdê wspieraæ finansowo firm, które godz± siê na bestialskie traktowanie zwierz±t. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz siê wiêcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-06-17 o 21:44 |
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Na razie jedynie Inlgot 504 mnie zainteresowa³.
Mo¿e masz jeszcze jakie¶ wk³ady Inglot na wymianê? Wybra³abym jeszcze dwa, a lakier gratis. |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
To dla mnie 504 i 70.
Ode mnie te dwa cienie, które wybra³a¶ i lakier. Je¿eli mo¿e byæ, zapraszam na PW. |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.