![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Sierpień-wymień się z kwiatuszkiem, XS-L wszystko czego dusza zapragnie:)!!!Nieaktualny!!! WITAM NA MOIM KOLEJNYM WĄTKU WYMIANKOWYM!!! Mój regulamin: 1. Fotki są moją własnością(jeśli jest inaczej zaznaczam to) i pokazują wymienianą rzecz, tego samego oczekuję od ciebie 2. Ciuszki są wyprane, ale nie uprasowane ponieważ i tak się wygniotą po drodze, ale jeśli komuś zależy moge uprasować, tego samego oczekuje od ciebie 3. Piszę o każdej wadzie ubrań ty także to zrób nie cierpię oszustów! 4. Jak już dojdzie do wymiany nie ODMIENIAM się chyba, że ty mnie oszukałaś lub ciuch ma wady o których nie było mowy w opisie proszę o zwrot moich rzeczy to samo ja robie z twoimi! 5. Przesyłki wysłam listem poleconym zwykłym lub priorytetowym wedle uznania tego samego oczekuje! 6. Jeżeli ja mam mniej przekupek wysyłam pierwsza, jeśli ty to ty pierwsza, a jeżeli po równo to obie jednocześnie! 7. Po wymianie wystawiamy sobie komentarze! 8. Jeżeli coś mi się spodoba/niespodoba odpisuję w twoim wątku tego samego oczekuje! Dostępność rzeczy; czarny - jest zielony - rezerwacja szary - nie ma czerwony - dokładka MOJA WISH ![]() - wszelakie kardigany najlepiej w odcieniach niebieskiego, fioletu, brązu, czerni - tuniki odcinane pod biustem takie dłuższe -buty balerinki i kozaki na zime/jesień rozm. 35/36 PILNE - bluzeczki krótki rękaw z ciekawymi dekoldami - sukienki na lato jak i te eleganckie nadające się na ważne spotkania PILNE -depilator jakis dobrze wyrywający włoski - kosmetyki do włosów przetłuszczających się - plastry do depilacji nóg PILNE -żel oczyszczający, krem, tonik GARNIER czysta skóra -tylko te niebieskie, bądź kosmetyki innych firm do cery trądzikowej, mieszanej PILNE -spódniczki najlepiej do kolan zwiewne PILNE - spódnica z wysokim stanem - dużyyyy kuferek na kosmetyki i średniej wielkości kosmetyczka PILNE -sukienka nadająca się na wesele PILNE - spodnie rurki - szlafrok cienki i gruby polarowy lub misiowy najchętniej PILNE - piżamka najchętniej dwuczęściowa raczej kobieca cieplejsza, bądź bawełniana, nie ze zwierzątkami czy jakaś satynowa PILNE -ciuszki japan style(sukienki wieczorowe i zwykłe, sweterki, bluza miś i inne ciepłe bluzy, sweterki) PILNE -spodnie rybaczki bądź takie przed kolano PILNE - grube rękawiczki na zime, ale na małą dłoń -i wszystko co wpadnie w oko ![]() NOSZĘ ROZMIAR S/M ŻADKO L, ROZMIAR BUTA 35/36, ROZMIAR STANIKA C 75-85 MAX Z czasem będę dodawać więcej rzeczy ![]() CHĘTNIE WYMIENIĘ SIĘ OSOBIŚCIE Z OSOBAMI Z OPOLA I OKOLIC!!! NOWA DOKŁADKA Z 02.10.2012 W POŚCIE 12 !!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2012-10-18 o 05:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień-wymień się z kwiatuszkiem, XS-L wszystko czego dusza zapragnie:)!!!
TYCH RZECZY NIE MUSZĘ ODDAWAĆ TAKŻE ZA COŚ MEGA
1. NOWA sukienka Jennifer Taylor rozmiar S. Dół jakby z jensu, a góra w panterke biało-szaro-czarną, z gumką w talii, naprawde śliczna 2. NOWA sukienka można by powiedzieć, że w kolorze neonowego różu, idealna dla kogoś kto chce się wyróżnić z tłumu ![]() 3. Raz założona i raz wyprana czarna szmijzerka ,troche nie mój krój, jest naprawde śliczna, rozmiar z metki M, jak dla mnie będzie dobra na S-L 4. Raz założona i raz wyprana bluzeczka bez ramiączek Basic Style, rozmiar z metki S, ale będzie dobra na XS-M 5. NOWE majtki 3 sztuki BJORN BORG przywiezione z Holandii za sztuke zapłaciłam 15 euro, na mnie za duże, rozmiar z metki L( na XL też będą dobre), na M leżą jak spodenki -> za coś o podobnej wartości 6. Raz założony i raz wyprany strój kąpielowy firmy DONNA, niestety na mnie za mały w biuście nad czym bardzo ubolewam, ponieważ jest prześliczny i niespotykany, rozmiar z metki dół M, góra będzie dobra na miseczke A-C ale małego, posiada wyjmowane wkładki -> oddałam siostrze 7. Diadermine body-perfect, NOWY przywieziony z Holandii Expert cellulite 14 day cure, w Polsce mało co dostępny, jeśli już się znajdzie to w cenie ok, 150zł ->za coś o podobnej wartości 8. Śliczna sukienka identyczna jak na zdjeciu z tym, że moja jest w niebiesko białe paseczki co wygląda o wiele ładniej niż na fotce, posiada 2 kieszonki,gdzieś zapodziałam pasek, jak znajde to dorzuce, ale tego nie obiecuje ![]() 9. Kolejna śliczna biała sukienka z tak jakby krawatem, super się układa, rozmiar z metki to M jednak bedzie dobra także na S z większym biustem oraz M i L, NOWA z metkami-->nie wiem czy oddam można kusić 10. Paski wybielające do zębów Blend-a-med 3D white luxe whitestrips, NOWE nieużywane, ponieważ jedne dostałam od wizażu na próbe ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2012-07-03 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień-wymień się z kwiatuszkiem, XS-L wszystko czego dusza zapragnie:)!!!
1. Kardigan H&M w romby z przodu, a rękawy i tył szare mam z wymiany jednak na mnie troszke przyduży, jest mega długi, posiada niewielkie ślady użytkowania takie jak delikatne zmechacenia,posiada pasek, rozmiar z metki to M, jednak będzie także dobry tak do dużego L ->za coś mega -> poleci do 88Ekaterina88
2. Nowa z metkami sukienka, nadająca się na wesele, poprawiny, zabawe karnawałową, sylwestra itd. zdobiona wzorem z dziwnej tkaniny co daje jej unikatowość raczej nikt nie będzie miał takiej samej ![]() 3. Przepiękna narzutka Saint Tropez, stan idealny, tylko przymierzona, brak rozmiaru na metce, raczej uniwersalny, tak od XS-L, kolor szaro kremowy przeplatany srebrną nitką przy kołnierzyku diamenciki, zdjęcia nie oddają jej uroku-> oddam za coś wyjątkowego 4. Spódnica z wysokim stanem, ciemny(czarny), gruby jeans, stan idealny jak nowa REPORTER, rozmiar M-> za coś extra, nie jestem pewna czy chce oddać 5. NOWA z metkami bluzka Atmosphere, satynowa, brązowa w białe kropki rozmiar z metki 38, ale na 36 z dużym biustem też będzie dobra, mała wada: brak przedostatniego guziczka od dołu co w niczym nie przeszkadza,wystarczy dopasować odpowiedni guziczek i przyszyć, już taką kupiłam ![]() 6. Prześliczny kremowy nietoperz na krótki rękaw, złożony raz firmy Graffic, rozmiar uniwersalny 7. Booooski czarny kardigan ze srebrną nitką Atmosphere, rękawki 3/4, założony zaledwie raz! Rozmiar z metki 36, ale na 38 także dobry 8. Śliczny sweterek GEORGE w fioletowo-różowe paski, zapinany na 1 guziczek, rozmiar z metki 9-10 lat, ale to S/M, założony ze 2 razy-> za coś super Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2011-08-19 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. NOWE śliczne satynowe, czarno-białe majtki, rozmiar z metki XXXL ale to jakaś przesada, będą dobra na S-L ale małego -> polecą do 88Ekaterina88
2. Bokserka RIVER ISLAND rozmiar z metki 40, ale będzie dobra od M w zwyż, ponieważ się rozciąga, kolor intensywniejszy niż na zdjęciu, kilka razy założona 3. Bluzeczka zielona MARKS&SPENCER, kolor intensywniejszy niż na zdjęciu, z tak jakby bolerkiem, dekold delikatnie lejący, faktura jest gładka(nie taka jak na fotce, nie wiem czemu takie zdjęcie wyszło)brak rozmiaru na metce ale myśle, że będzie dobre na S/M 4. Żółta bluzeczka CLOCK HOUSE rozmiar z metki XS, ale jest dobra nawet na M bo się rozciąga->nie wiem czy chce oddać 5. Super jensowa spódniczka rozmiar z metki 28, będzie dobra na S/M, bardzo ją lubie 6. Czerwona bluzka Next, z lejącym dekoldem pod spodem wszyta bluzka na ramiączkach ![]() 7. Zegarek Gucci, fioletowy, odcień troszkę inny niż na foto, zdobiony diamencikami, założony ze 2 razy->oddam za coś mega 8. Srebrne kolczyki próba 925, raz założone, od leżenia w szkatułce troche się zabrudziły także są do wyczyszczenia, były bardzo drogie!!!->nie wiem czy chcę oddać Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2011-08-19 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Torebka, w kratkę można ją nosić na różne sposoby, ponieważ ma regulowaną długość paska, założona raz->najchętniej na inna torebkę
2. Wkład zapachowy z pałeczkami o zapachu róży, NOWY-> nie wiem czy chcę się pozbyć 3. Szara bokserka z cekinami ATMOSPHERE, rozmiar z metki to 42-44, ale dobra na M, na większe rozmiary także bo się rozciąga, brak kilku cekin czego nie widać oraz niektóre są poprzecierane 4. Niebieska bluzeczka wiązana na szyi, pasuje na rozmiary od XS do M, ponieważ się rozciąga, założona pare razy->za coś fajnego 5. Super czarna bluzeczka na ramiączkach NEXT, dobrze eksponuje biust i zakrywa brzuszek ![]() 6. Prześliczne bolerko pomarańczowe obszyte dookoła cekinami PREMIER DE TOI, kolor troszke bardziej wyrazisty niż na zdjęciu, rozmiar z metki S/M, jedyną wadą jest minimalnie odpruta zaszewka co widać na zdjęciu bez problemu można zaszyć-> za coś fajnego 7. Śliczna apaszka w panterke jak nowa z motywem tygrysów ![]() 8. Śliczna żółta bluzeczka TNS rozmiar z metki 1, dobra na XS/S/M założona ze 2 razy Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2011-08-15 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Japonki niebiesko białe z motylkami Mezzo Piano, rozmiar 36, założone ze 2 razy-> za coś fajnego;D
2. Spódniczka elegancka założona ze 2 razy, rozmiar z metki L ale to zależy jak kto chce nosić ja mam S/M i nosiłam na biodrach, sięgała mi wtedy za kolana (163cm), unikatowy wzór jakby groszki ![]() ![]() 3. Spodenki białe przed kolano, noszone ale nie zniszczone, jedyną wadą jest to że lekko puściła nitka na szwie na tyłku ale nie ma dziury, bez problemu można zaszyć, brak rozmiaru ale to XS/S 4. Bokserka w fioletowo-czarne paski, z białą aplikacją z przodu, rozmiar z metki XS ale na S też dobre, delikatnie przymechacona oraz posiada przebarwienia od antyperspirantu pod pachami czego przy noszeniu nie widać 5. Bokserka z guziczkami jasny fiolet/róż RIVER ISLAND rozmiar z metki M ale bedzie dobra na L i może nawet na XL ponieważ się rozciąga, kolor niestety już nie ten ![]() 6. Bluzeczka wiązana na szyi szara TERRANOWA rozm M, ale powina byc takze dobra na L i S z większym biustem, stan niemalże idealny- za coś fajnego 7. Taka sama jak wyżej, rozmiar ten sam, kolor ciemny niebieski, ta niestety już troszke wypłowiała i gdzieniegdzie przymechacona 8. Ciemno fioletowe rajstopki gatta chyba 40 DEN dość grube, odcień dokładnie Prune, rozmiar 3-M, nowiutkie zapakowane w folijke->za coś fajnego, nie jestem pewna czy chce oddawać Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2011-08-15 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Książka kucharska Nigelli Lawson "Nigella Ekspresowo"w twardej oprawie, zdjęcie zapożyczone z internetu, za coś extra bo była droga!
2. Bluzeczka wiązana na szyi COLOURS OF THE WORLD kolor troszke inny niz na zdjeciu bardziej zielony, rozmiar z metki M (38/40) rozciąga się, kolor już nie ten ale i tak śliczna, troszke przymechacona ale nie rzuca sie to zbytnio w oczy 3. Koronkowe skarpetki do baletek rozm 35-39, nowe zafoliowane 4. Rajstopy FIORE model Sandra rozmiar 3, kolor Cappuccino, NOWE nawet nie rozpakowane 5. Rajstopy FIORE model Sandra rozmiar 3, kolor Steel coś jak grafit, NOWE także nierozpakowane 6. Pasek czerwony, prześliczny, ze zdobieniami w kształcie serduszek, które odbijają światło i błyszczą NOWIUTKI mam jeszcze folie do niego->za coś super 7. Fajny różowy pasek cieniowany, założony tylko raz 8. Kadzidełka NOWE, jedne o zapachu truskawki, a drugie kawy Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2011-08-15 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Szampon+balsam do włosów Gliss Kur, do włosów farbowanych i z pasemkami, mam NOWY zestaw
![]() 2. Masło do ciała Bebeauty o zapachu mango z połyskującymi drobinkami, otwarte tylko dla sprawdzenia konsystencji i zapachu 3. Kosmetyki: *1. Balsam do ciała Luksja fruity, nawilżający o zapachu brzoskwini, zużycie widoczne na zdjęciu *2. Pomadka Garnier shine delikatny róż z drobinkami, raz maźnięta na ręce na wypróbowanie wiec jak Nowa *3. Syoss odżywka bez spłukiwania natychmiastowy połysk, jest świetna ![]() *4. Avon nawilżający krem do rąk , zawiera kompleks nadający skórze miękkość, przywraca wilgoć suchej skórze rąk, użyty za 3 razy *5. Olejek do opalania w spray'u faktor 2 z Kolastyny, psiknięty raz na wypróbowanie-nie wiem czy chcę oddawać 4. *1.Modelująco opalający krem do ciała Avon Solutions Cellu Glow, zostało około połowy może troche więcej *2. Krem nawilżająco-opalający na dzień Avon Solutions Hydra-Radiance kilka razy maźnięty 5. Krem pod oczy witamina E ZIAJA, do cery dojrzałej tylko wypróbowany -> brak 6. Cień do powiek Miss Sporty oddcień 117 Divine, taki liliowy, tylko wypróbowany 7. Czarne gwiazdki z delikatnym brokatem, do zdobienia paznokci jest ich około 100 może nawet więcej 8. a) lakier do paznokci, została ponad połowa b) żelowa maseczka do włosów Greckie Morza Avon, zużycie widoczne na zdjęciu c) balsam osłabiający odrastające włoski po depilacji Avon, zużycie widoczne na zdjęciu 9. a) perełki brązujące do twarzy Farres, kilka razy użyte, opakowanie ma zdartą farbę od leżenia w kosmetyczce b) puder w kompakcie Mayfair odcień sunglow 07, użyty kilka razy, także zdarta farba 10. Podkład liftingujący BEAUTY ESSENCE, do każdego rodzaju cery, nawet skłonnej do alergii, jasny oddcień, pojemność 30ml, użyty ze 2 razy, ponieważ dobrałam sobie zły kolor ![]() Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2012-07-03 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Lakier do paznokci WIBO, super czerwień z błyszczącymi drobinkami, użyty raz jednak nie dla mnie takie kolory
![]() 2. Płyty: Feng shui sztuka aranżacji wnętrz-nie ma oraz film Grzeszna Miłość wersja z lektorem i nieocenzurowana 3. Śliczne kolczyki, z brylancikami, założone ze 2 razy 4. Kolczyki serduszka z diamencikami posrebrzane, brak zatyczek 5. Kolczyki całe z diamencików,posrebrzane, posiadają zatyczki 6. Kolczyki w kształcie kluczyków, w diamencikach,posrebrzane, jeden troszke przekrzywiony, zdjęcia nie oddają uroku wszystkich kolczyków 7. Łańcuszek z wisiorkiem w kształcie kłódki-jest ona w diamencikach, posrebrzany Dokładka z 03.09.2011
1. Kosmetyki(od lewej) a)Balsam nawilżający Soraya Spa Minerały Morskie, użyty ze 3 razy poj.400ml b)Pianka do stóp nawilżająco-chłodząca Sally Hansen, użyta ze 3 razy, dozownik pęknięty ale to w niczym nie przeszkadza, dla zainteresowanych więcej zdjęć, poj. 119g c)Peeling do twarzy dla skóry wrażliwej, użyty 2-3 razy, poj. 100ml d)Peeling do stóp złuszczający No36, użyty 2 razy, poj. 100ml 2. NOWY pasek na talie, w jednym miejscu wygląda jakby był zaciągniety, a na plecionce widać troche kleju przezroczystego, jest taki od nowości Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2011-09-03 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Z 03.09.2011 CD.
1. Szary kardigan rozmiar z metki to XL/XXL, ale to jakiś żart, bo jest dobry na S/M, stan idealny poza niewielkim zmechaceniem po pachą które usune przed wymianą, jest śliczny, przewiązywany paseczkiem->oddam raczej tylko i wyłącznie za inny kardigan w stanie idealnym 2. Piękny kruczo czarny kardigan, mam z wymiany jednak na mnie troszke za duży rozm z metki M(38/40), stan idealny-> nie wiem czy chce oddawać, ale jeśli już to tylko i wyłącznie za inny czarny kardigan nowy bądź w stanie idealnym 3. Piękny ciemno grafitowy, cienki golfik sweterkowy z Zary rozm z metki S, ale będzie dobry na S/M, nowy tylko przymierzony, jednak pospiesznie odcięłam metki->tylko za inny nowy sweterek 4. Śliczna fioletowa bluza, odcień troszke inny niż na zdjęciu, kupiona w Terranowie, na jednej metce jest rozm S, a na bocznej L musiało im się pomylić, będzie dobra na M/L, raz założona i raz wyprana->tylko za inną bluzę bądź sweterek w stanie idealnym 5. Tuniko sukienka idealna na jesień/zime, przeleżała w szafie, jest NOWA bez metek, będzie dobra na XS/S/M, brak rozmiaru na metce 6. Piękna, czarna, NOWA z metkami bluzeczka, przy dekolcie śliczny guziczek, rozmiar z metki M, będzie dobra na S/M->oddam za coś fajnego bo była droga 7. Niebieska NOWA z metkami bluzeczka z świetnym flamingiem, rozmiar z metki M, ale będzie dobra na S/M->oddam za coś fajnego bo była droga -> oddałam siostrze 8. Cudowna intensywnie fioletowa bluzeczka maskująca brzuszek BAY(kolor zupełnie inny niż na zdjęciu), rozmiar z metki 10, ale będzie dobra na S z dużym biustem, na M i L, z tyłu wiązana na kokardke, miałam ją za sobie raz i przymechaciłam ją torebką, czego praktycznie nie widać, dla zainteresowanych więcej zdjęć->oddam za coś super 9. Śliczne czarne, sztruksowe spodenki przed kolano, stan bardzo dobry poza jednym przetarciem na nogawce, dla zainteresowanych zrobie zdjęcie, rozmiar z metki M, ale będą dobre na S/M i może malutkie L Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2012-07-03 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA z 03.09.2011 CD.
1. Świetny tak jakby lekko sprany(fajny efekt)nietoperz, u dołu z tyłu na ściągaczu troszke przymechacony od noszenia plecaka, rozmiar z metki to L/XL, ale będzie dobry od S do XL, zależy jak kto chce go nosić 2. Piękna bluzeczka z lejącym się dekoldem, czarna, regulowane ramiączka, ozdobiona ślicznymi guziczkami, wykończona koronką, zdjęcie nie oddaje jej uroku, rozmiar z metki S/M 3. Ładna bluzeczka wiązana na szyi ,troszke sprana i przymechacona, ale może da się usunąć, napewno komuś jeszcze sporo posłuży rozmiar z metki to M. ale bedzie dobra na XS/S i może M z małym biustem 4. Świetne szare rurki, niestety przetarte w kroku(zdjęcie dla zainteresowanych), ale może ktoś jest sprytny i naszyje łatke i na jednej nogawce mają zaciągnięcie co się wogole nie rzuca w oczy, rozmiar z metki 29, ale będą dobre na S/M, sporo mnie kosztowały także tak czy siak nie oddam za bezcen 5. Fajne Jensy z rozszerzanymi nogawkami, stan praktycznie idealny rozmiar z metki to 28, też będą dobre na S/M 6. Śliczna jensowa spódniczka z kieszonkami z przodu, plisowana, zapinana z boku na zamek, rozmiar z metki 8, będzie dobra na S(noszona bardziej na biodrach)i M(noszona troche wyżej)->oddam raczej tylko za inną spódniczkę Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2011-09-03 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Z 02.10.2012
1. Śliczna sukieneczka Neu Look rozmiar z metki 12, będzie pasować na M/L może nawet na S z większym biustem, ponieważ jest przewiązywana paskiem z tyłu,z boku zapinana na zamek, założona kilka razy, stan niemalże idealny, mam do niej kokarde którą odprułam, ponieważ mnie się nie podobała, jeśli komuś będzie zależeć mogę ją dołączyć do sukienki -> oddam za coś super 2. Kolejna sukieneczka Neu Look w jaskółki rozmiar z metki także 12 i będzie pasować jak wyżej, też przewiązywana z tyłu paskiem,z boku zapinana na zamek, kolor niestety już nie ten, troszke sprany ale sukienka nadal jest śliczna-> oddam za coś fajnego 3. Biała sukieneczka bez firmowa, rozmiar z metki 38, ale będzie dobra na S/M, stan idealny, założona na jedną impreze, ślicznie haftowana i wykończona koronką oraz tiulem-> oddam za coś fajnego 4. Sukienka/tunika bez firmowa kolor zielony z tyłu wiązana, aparat przekłamał kolor w rzeczywistości jest żywszy rozmiar z metki M, ale będzie dobra na S/M/L ponieważ rozciąga się, trochę noszona, kolor nawet nie jest sprany, nadal wygląda fajnie, ładnie prezentuje się do leginsów oraz jako sama sukienka 5. Sukienka/tunika jak wyżej tyle że kolor chabrowy/ciemny niebieski, aparat znów przekłamał kolor, rozmiar jak wyżej, rzadziej noszona niż zielona, stan niemalże idealny (jedynie jedno ramiączko troche się nadrywa, ale bez problemu można przyszyć) Przepraszam, że ciuszki wygniecione ale nie chciało mi się prasować ![]() ![]() Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2012-10-02 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Miejsce
Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2011-08-15 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za paski wybielajace?
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
7. Booooski czarny kardigan ze srebrną nitką Atmosphere, rękawki 3/4, założony zaledwie raz! Rozmiar z metki 36, ale na 38 także dobry i Nigelle? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1313414543 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1313413593 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1313412318
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś za majteczki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1313413593
i kolczyki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1313413593
konto na szafa.pl https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444791 odpisuj u mnieciuszki - dokładka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552072 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484484 ![]() ja odpiszę u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1313413593
moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post28765583 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za 1. Kardigan H&M w romby z przodu, a rękawy i tył szare mam z wymiany jednak na mnie troszke przyduży, jest mega długi, posiada niewielkie ślady użytkowania takie jak delikatne zmechacenia,posiada pasek, rozmiar z metki to M, jednak będzie także dobry tak do dużego L ->za coś mega
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Perfumy Pur Blanca już są wymienione, zuzycie jest takie jak na zdjęciu. mogłabym prosić o wymiary??
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
1. Książka kucharska Nigelli Lawson "Nigella Ekspresowo"w twardej oprawie, zdjęcie zapożyczone z internetu, za coś extra bo była droga!
Coś za ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
więc co proponujesz?
![]() co innego byś chciała za sukienkę? mogę poszukać poza wątkiem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
A.
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1313412318 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1313412318 i odzywke syoss? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
oto wymiarki sweterka (bez rozciągania):
długość 73 cm rękaw od ramienia 67 cm szer. pod pachami 36 cm szerokość w talii 32 cm skład wełna z lamy 80% i nylon podobają mi się jeszcze majteczki bjorn borg, ale jak nic za nie nie znajdziesz, to mogę się wymienić tylko za dwie rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.