![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Dokładki i różne różności :) zapraszam
Założyłam drugi wątek ciuszkowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post22854848
Rzeczy na wymianę można łączyć z obu wątków i pisać na którymś z nich ![]() na różowo dokładki, szaro - nie ma wymienione - FAR AWAY DREAMS. ![]() - ICE SHEERS ŻÓŁTE z avonu do olap93 - Zimowy krem do stóp z rozgrzewającym cynamonem oriflame,baja55 - Błyszczyk avon (odcień pink pucker) użyty raz.nie ma ImpudentDolly - Mleczko i tonik 2w1 oriflame nowe nie używane do aga_st - EXTRAORDINARY avon,nie ma ida999 - Pierścionek z perełek nie ma ida999 - Staniki stan bdb, do Ayuu - PŁYN DO KĄPIELI PINACOLADA avon nie ma - wankaw -Perfumy avon Secret fantasy nowość, pojemność 50ml, wymienione na szafie - Płyn do kąpieli wanilia-brzoskwinia, ![]() - Avon lakier do paznokci- coral bikini,wymieniony na innym portalu wymianowym - Avon balsam do ciała prażone jabłko z orzechami, 250mlwymieniony na innym portalu - AVON in bloom by reese witherspoon. wymienione na innym portalu wymianowym - Perfumy pure poison Dior - zostawiam sobie bo są oryginalne ale możliwa jest odlewka odlewki zrobione, reszta dla mnie - Żel świąteczny Avon Winter warmth 500ml, nowy, cudowny zapach, mój ulubionywymieniony - Ochronna pomadka Oriflame z mojej ulubionej słodkiej serii, wymieniam bo mam jeszcze jeden ![]() - Tonik avon planet spa z białą herbatą.SzczerbataZuzia - Avon perfumy TRESELLE MYSTIQUE, NOWE Cala - Perfumy SIMPLY BECAUSE, Cala sprzedane na innym portalu - AVON malinowy balsam do ciała m139 -Profesjonalna maska do włosów WELLA lifetex m139 - Wygładzająca maseczka _malinowy_kisiel - Poczwórne cienie tiger's eye, _malinowy_kisiel - Avon Meadow dew -_malinowy_kisiel - Perfumy Little Red Dress nowe, sprzedane na innym portalu - Zestaw ETERNAL MAGIC, poszło na innym portalu - Perfumy PERCIVE DEW leci do annazzz - Szminka nabłyszczająca o perłowym połyskuKolor: Nude Gold wymieniona na szafie - BOND GIRL 007 FOREVER nowe perfumy wymienione na innym portalu - NOWE Incandessence Lumiere EDT AVON SPRZEDANE - Marcepanowy płyn do kąpieli Oriflame WYMIENIONY NA INNYM PORTALU - Balsam rozświetlający Avon planet spa sake i ryż, - Świąteczny płyn do kąpieli Magic Christmas, Oriflame, nowy nieużywany -Świąteczny płyn do kąpieli avon o zapachu pomarańczy z żurawiną. Edytowane przez waniliowy_kaprys Czas edycji: 2013-01-02 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienie perfumy ice sheers żółte z avonu i krem z cynamonem do stóp oriflame
coś u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dot.: wymienie perfumę ice sheers żółtą
cos za ice sheers? mam wszystko oprócz celebre
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444628 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
miejsce na ewentualną dokładkę
![]() Edytowane przez waniliowy_kaprys Czas edycji: 2010-11-08 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienie perfumy ice sheers żółte z avonu i krem z cynamonem do stóp oriflame
niestety nic, chyba że mnie skusisz czymś spoza wątku
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wymienie perfumy ice sheers żółte z avonu, fajny peeling i cynamonowy krem do s
Oj nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienie perfumy ice sheers żółte z avonu, fajny peeling i cynamonowy krem do s
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię far away dreams i trochę kosmetyków i ciuchów:) zapraszam
cos u mnie za ice sheer
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różne różności :) zapraszam
hej,niestety tej bluzeczki już nie mam, trzeba patrzeć na opisy, jak czegoś nie ma to na szaro zaznaczam lub kasuję opis, jestem raczej roztrzepana i dlatego często zapominam usunąć zdjęcia
![]() Jeśli nosisz rozmiar M to ja dzisiaj będę chyba dodawać trochę ciuszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
FAR AWAY DREAMS lubICE SHEERS ŻÓŁTE
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
LWD wymieniłam już dawno, posiadam tylko rzeczy z listy w pierwszym poście.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Rozmiar staniczka UK 36B EURO 80B nie wiem jak to napisac;d mam jeszcze dwa w serduszka rozowy(UK 34B) i bialo zielony (tylko tu metka jest cala biala wiec nie wiem jaki rozmiar, zblizony do tego rozowego tak mysle)
a mi u Ciebie podoba sie nowe perfumy avonu FAR AWAY DREAMS. Perfumy są nowe w kartoniku użyte dla sprawdzenia zapachu ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- a nic innego u mnie nie znajdziesz za perfume? niestety nie bede miala stanikow Twojego rozmiaru gdyz to nie moj rozmiar z kolei i nie bede takowych posiadala;d ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- rzeczy sa na stronach 1 2 3 sa pomieszane ![]()
![]() |
#22 |
:)
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie za far Awey i bluzeczkę do spania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Podoba mi sie Far Away, ale to raczej za malo za ten długi kardigan, bo jest nowiutki. Moze masz cos poza watkiem jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- W pasie bez naciągania: 37 cm x2 W biodrach: ok 46 cm x 2 Spodenki się trochę naciągają Dopiero teraz, przy mierzeniu zauważyłam, ze na metce jest rozmiar 10-38 i w sumie 38 chyba też by weszło. Ja noszę 36 i jest ok. Pozdrawiam
wymiana Edytowane przez ida999 Czas edycji: 2010-09-27 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.