|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Odwiedź mnie w lipcu;) sieciówki,bikini,kosmetyk i,overlock
nieaktualne
dokładka 04.07.2011 1. sukienki Wójcik i H&M, rozm 86-92-98 pasują na 1,5-2,5 r.ż 2. rajstopy, rozm 3-4 3 dresowy zakiet rozm L 4. long, czarny, bez przebarwień ![]() 5 nowe dżinsy only L 6 nowe buty skórzane, rozm 40-41 7 long orsay 8. bronzer kobo - użyty kilka razy, nie tak ciem,ny niż na zdjeciu 9. kombinezon dżinsowy rozm M, nie miałam na sobie ani razu ![]() 10 spodnie z szelkami b.ypung rozm 38 ale wg mnie to L Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2011-08-02 o 12:27 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwiedź mnie w lipcu;) sieciówki,bikini,kosmetyk i,overlock
Perełki- ZA COŚ MEGA I RACZEJ KILKA RZECZY
1. wraca - MAXI DRESS H&M ROZM L 2. TUNIKA ATMOSPHERE ROZM 12 3. SUKIENKA 4 TUNIKA/SUKIENKA ATMOSPHERE, MOJA JEST CZARNA, ZDJECIE ZAPOŻYCZONE, ROZM 12 5. OVERLOCK, TRZEBA ODKURZYĆ I NAOSTRZYĆ NÓŻ (pokrywasz wysyłke) 6. wracają do wymiany PLATFORMY NUDE, ROZM CZYLI CHYBA 41,( NA SZEROKĄ STOPĘ BĘDĄ TEŻ PASOWAĆ NA 40) STAN JAK NA FOTKACH, MAJA JESZCZE NAKLEJKI NA PODESZWACH 7. eco skórka ramoneska z metki L ale to rozm M 8. sandałki z cholewką, raz ubrane, mają małą skazę na pięcie od wewn, poza tym idealne, rozm 40 9. baleriny rozm 38 10 bluzka atmo rozm 40-42 11 czółenka jenifer rozm 39 ale pasują też na 40 Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2011-07-31 o 19:19 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka 22.07.2011
BIKINI/sukienki dół M/L góra B/C sukienka C&A, z metki rozm 14 sukienka łączka rozm m/l mini dżinsowa, 42 mini militarna zmniejszona do 40 wraca - kardigan atmosphere rozm L, z wielkimi bufkami, trzeba ogolić - oddam najchetniej za inny kardigan, brakuje dwóch guziczków bluzka koszulowa esprit, z metki 44 ale wg mnie to 42 różowa bluzka nowa b.young rozm M/L bluzka ecru z koronką rozm M/L czarna bluzka, chyba b.young rozm m/l czterokolorowy long, rozm M Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2011-07-27 o 16:26 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
BLUZKI
1. BEŻOWA MGIEŁKA VILA, ROZM M ALE PASUJE TEŻ NA L 2.CZARNA NA RAMIĄCZKACH NEW LOOK ROZM12 3. MGIEŁKA Z DŁUGIM RĘKAWEM MNG, ROZM M 4. NA RAMIĄCZKACH RÓŻOWA ATMOSPHERE ROZM 12 5. NIETOPERZ KOBALTORY, ROZM UNI M-L 6 ZŁOTA BLUZKA JAPAN STYLE ROZM M-L, MA MAŁĄ PLAMKĘ NA ŚCIĄGACZU, NIEWIDOCZNA 7.BLUZKA W KRATKE, KRÓTKI RĘKAW MARINA KANEVA, ROZM 14 ALE PASUJE NA 12 8. TUNIKA W KRATKE, DŁ RĘKAW ROZM L 9.GORGE ROZM 14, PASUJE TEŻ NA 12 10 TUNIKA ECRU ROZM 38/40 11. TUNIKA W KWIATKI NEXT, ODCIENIE RÓŻU, ROZM 16 ALE ZWĘŻONA DO 12 12. TUNIKA W KWIATKI RIVER ISLAND, ODCIENIE ZIELENI ROZM 14 ALE ZWĘŻONA DO 12 13. BLUZKA Z TYGRYSEM-ROZM M-MUSZĘ SPRAWDZIC CZY JĄ JESZCZE MAM 14 CZERWONA LSTONOSZKA, STAN IDEALNY 15 AEROBIK Z CARMEN ELECTRĄ 16. SWETEREK W ROMBY, ROZM m ALE WG MNIE TO L-ZDJĘCIE PÓŹNIEJ 17. TUNIKA MGIEŁKA W KROPKI ROZM M-L 18. MARYNARSKA TUNIKA CHYBA DOROTHY PERKINS, ROZM18 ALE PASUJE NA 14 LUB 12 Z DUŻYM BIUSTEM 19. KOSZULOWE BODY, ROZM M 20. TOP NEW LOOK ROZM M-L 21. BLUZKA RESERVED, Z METKI L ALE TO M 22. "DRESOWA" MARYNARKA ROZM L 23. tunika beżowa atmosphere rozm zm etki 40 ale jest uni 24. koszula dżinsowa, rozm M - jeszcze nie wiem czy oddam 25. bluzeczka z tygrysem, stan idealny, rozm m 26. dresowa, bluzkaq z bufkami, rozm L 27. srebrna torebka atmosphere, mieści A4, stan bdb tylko jedno oczko w pasku wyszło 28 torebeczka "koszyczek" 29 biała torebka Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2011-07-27 o 13:57 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Buty
wszystkie rozm 40 1. Klapki atmosphere, nowe 2. Adidasy , trzeba wyprać 3. Czerwone lasockie, lekko ocieplane, z cieniowanej skórki, ubrane 2 razy 4. "trampki" na obcasie 5.koturny, trochę zużyte ale jeszcze posłużą 6. Klapki kowbojskie 7. Brązowe kozaki, ubrane tylko po domu, mocno ocieplone 8. skórzane adidasy, rozm 39 , ale ja noszę 40 i też mogą być 9. skórzane czółenka new look rozm 40 10. trampkowane czółenka rozm 40 11 oksfordy new look rozm 40, sporo noszone, ale mogą jeszcze komuś posłużyć Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2011-07-30 o 17:12 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki
puder brązujący oriflame, używany przez tydzien lakier neonowy pomarańczowy - coral beat, nowy w pudełku lakier astor, kolor 200 użyty kilka razy krem do pasemek nowy 2 szt nowy tusz do rzęs oriflame tusz wibo stymulujący wzrost rzęs-nowy perdumy scentini avon, bez 2 psików dokładka 25.07 lakier żółty miss sporty lakier niebieski bell szampony do włosów podkład AA wygładzajacy przeciwzmarszczkowy kolor 2 piasek podkład lirene natural look 2w1 z bazą kolor tofee wszystko nowe, raz wypróbowane - nie podeszły mi kolorki Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2011-07-25 o 19:43 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka 17.07.2011
1. katana M 2. spodenki zara 3. mini 4 mini a wear rozm 14 5 zółta koszulka 6 rybaczki only, z metki S ale ja noszę M i są akurat 7. long z zebrą L 8 koszulka esprit m/l Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2011-07-25 o 15:07 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Fioletowa sukienka na gumkach, moze też robić za spódnicę
![]() rozm uni sukienka/tunika gorge, rozm M long w kratkę rozm M bershka , z metki L wraca - fioletowa mgiełka z metki L ale lepiej wyglada na M wraca - sukienka floral rozm m/l, chyba atmosphere dokładka 28.07 2011 dżinsowy komplet rozm M Różowopudrowa tunika, nowa, rozm M/L wdzianko szydełkowe m/l tunika new look L marynarski kardigan m/l/xl tunika mgiełka l/xl Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2011-07-29 o 18:13 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
nowa tunika, z metkami, rozm uni
tunika w czerwono-białe paseczki, nowa rozam L kurteczka zakiet ecru rozm m/l grzybek w krateczkę rozm uni sweterek w romby m/l kamizelka czarna orsay L sweterek z falbanką przy dekolcie (sama przyszywałam) rozm L piękna sukienka, odcinana pod biustem, rozm m/l nie miałam jej na sobie ani razu, za coś super sukienka musztardowa click, rozm L ale pasuje też na M, miałam ja raz ubraną, najchętiej za inną sukienkę tubika nude H&M rozm M ale pasuej tez na L długi kardigan gorge rozm L sukienka new look rozm m/l, w pasie ma delikatną gumkę przez się fajnie"podciąga" Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2011-07-29 o 19:42 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
pożądam tej sukienki
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1309450233 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
witam
cos u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1309450233 ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- kurcze szkoda ze jest czarna, bo mam juz jedną czarną , za to podoba mi sie ta bluzeczka : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1309452840
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
moge oddac rajtki i kolczyki za bluzeczke
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
buty to 40, myślę że będą dobre na każdą stopę, moja jest dosyć szeroka i były ok
![]() widzę że masz overlock, Twój jest taki sam jak na foto? dwuigłowy? bo mamie jest potrzebny ale jednoigłowy
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
coś za maxi dress?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1309450169 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1309450233 ?
|
|
#20 |
|
A.
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1309451716 ta po prawo?? |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos za sukienke maxi?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
4 TUNIKA/SUKIENKA ATMOSPHERE, MOJA JEST CZARNA, ZDJECIE ZAPOŻYCZONE, ROZM 12 ?
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
hej, pewnie ze doloze te kolczyki, zaraz napisze PW z adresem
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
juz jest w trakcie wymiany.
nic innego?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
a czego chcesz wymiary?
|
|
|
|
|
#26 |
|
A.
|
wiesz co teraz spojrzalam na rozmiar ja nosze M nie bedzie za duza?
a co Ci sie podoba? |
|
|
|
|
#28 |
|
A.
|
to w takim razie musze zrezygnowac..
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
wymiary na płasko :
pachy 44cm w tej gumce 36 cm bez rozciagania długość 76 cm
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1309450233 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1309449865 Też noszę L Mam nadzieję że znajdziesz cos u mnie Ja bede dopiero w 2 połowie lipca, więc odezwę się dopiero wtedy, chyba że będe miała dostęp do neta szybciej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.