![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lipiec - porzadki w mojej kosmetyczce!
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie wszystkie wizażanki
![]() Zrobiłam porządki w kosmetykach i znalazłam sporo rzeczy, których nie używam;/ Najchętniej wymienię się na: - perfumy/odlewki/próbki (różne) - farba Londa (perłowy blond) - pędzle do makijażu - mleczka i płyny do demakijażu twarzy i oczu - kosmetyki azjatyckie Preferuje większe wymianki ![]() Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2012-08-18 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec - porzadki w mojej kosmetyczce!
1. Essence, ready for boarding, tester różu 2w1, nr 01, użyty 2 razy + zawieszka na bagaż
2. Mon Ami, bronzer, dwustronna kredka, sypki cień, ubytek testowy 3. Podkłady: Oriflame, Essence, Soraya, ubytek testowy 4. Astor podkład, dosyć ciemny, zostało ok. 1/4 Essence, baza pod makijaż, ubytek testowy Essence, I love stage, baza pod cienie, ubytek około 1/5 Avon, Magix, baza pod makijaż, użyta raz 5. Eveline, puder, ubytek testowy Pixie, próbka pudru 6. My secret, paletka IsaDora, czwórka, ubytek na fotce 7. Cienie Virtual, ubytek testowy 8. Sensique, kredki dwustronne, ubytki testowe - różowo - fioletowej nie ma 9. Czarne kredki: Vollare, My secret, Simple Beauty z gąbeczka 10. Kredki takie jak na zdjęciu ![]() Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2012-08-18 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Pollena Ostrzeszów, Biały Jeleń, żel do higieny intymnej z bławatkiem, 50 ml - nowy
Avon, Planet Spa, rozświetlające serum do twarzy, użyte kilka razy Fitomed, koncentrant na naczynka z liposomami, odlewka 30 ml Wella, Wellaton, serum odżywcze po koloryzacji, nowe Świetlik, żel do powiek, użyty 2-3 razy, od nowości pojemniczek był nie pełny 2. Lirene, głęboko oczyszczający peeling gruboziarnisty, zostało niewiele na wypróbowanie Adonis Afrodyta, żel pielęgnujący twarz ze skłonnością do trądziku, ubytek 1/4 Garnier, krem nawilżający - matujący, Nowy 3. Wella, pianka do włosów, użyta 2 - 3 razy H&S, odżywka przeciwłupieżowa, Nowa Alterra, antyperspirant w kulce, użyty raz 4. zmywacz do paznokci w płatkach, zużyte około 1/4 Eveline, rozświetlający krem pod oczy, ubytek 1/5 Avon, Magix, baza pod makijaż, użyta raz 5. Sugar cookie, shimmering body mist, mgiełka z drobinkami, słodka, użyta 2-3 razy Diesel, Zero Plus, zuzycie zaznaczone na zdjęciu Gwen Stefani, Harajuku Lovers Baby, tester Nowy (brak dwóch psików testowych), 100 ml 6. nie ma lakieru Hean 7. ubytek testowy 8. 9. Pomadki (tylko testowane) - Hean - Astor - Sensique 10. Błyszczyki, tylko testowane Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2012-08-17 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.
2. 3. 4. Błyszczyki tylko testowane 5.Loreal, paletka dla blondynek, używana, stan jak na foto, wyjęłam całkiem jeden cień, który bardzo lubię, reszta u mnie się marnuje Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2012-07-04 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
czesc
![]() znajdziesz cos u mnie za baze essence niebieski lakier essence cien w kremie stay all day essence (interesuja mnie wszystkie/czesc/którys ztych produktów) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie?
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Znajdziesz coś w moim skromnym watku za Diesel,Świetlik i zmywacz w płatkach i bronzer?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=626959 Edytowane przez nerola Czas edycji: 2012-07-04 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej, coś u mnie za:
- baza pod makijaż essence - baza pod cienie Essence - zel do higieny intymnej - żel ze świetlikiem - zmywacz w płatkach - mgiełka z drobinkami - lemon lip balm - essence eyeshadow srebrny ? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za:
Adonis Afrodyta, żel pielęgnujący twarz ze skłonnością do trądziku, ubytek 1/4 Sugar cookie, shimmering body mist, mgiełka z drobinkami, słodka, użyta 2-3 razy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
znalazlabys cos za:
Essence, I love stage, baza pod cienie Eveline, puder, ubytek testowy kredka: niebieska, zielona i biała Fitomed, koncentrant na naczynka z liposomami, odlewka 30 ml Świetlik, żel do powiek ? ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
byłabyś skłonna wymienić ją na żel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
trudno mi okreslic ile jest lakieru ale wydaje mi się ze zuzycie max. 20%
mam olej kokosowy i moge oddac a z reszty mogę zrobić odlewki (lniany, himalaya)
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
hej coś u mnie za tester essence, krem eveline, oriflame? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=626447 odpisz u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=c71a229 może tu coś znajdziecie i wypróbujecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Gwen Stefani, Harajuku Lovers Baby, tester Nowy (brak dwóch psików testowych)?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Pozostale zapachy w watku sa lzejsze, ale skoro nic innego ci sie nie spodobalo
to niestety nic wiecej na wymiane nie mam.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej ogólnie wpadło mi w oko:
śwetlik, Essence, baza pod makijaż, ubytek testowy, aa powiedz mi gwen stefani to jaka kategoria zapachu? czyli ona jest słodkawa dosyć? kurczę nie moge sobie wyobrazić zapachu ![]()
Proszę odpisuj w moim wątku MARCOWO: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845 Edytowane przez igusia2812 Czas edycji: 2012-07-05 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
no właśnie jak dla mnie to zapach nie jest słodki, bo uwielbiam słodziaki, ja bym go opisała pudrowy, ciepły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
a możesz go porównac do jakiegoś innego zapachu
![]() oj zapomniałams ie zapytac, jaka pojemność
Proszę odpisuj w moim wątku MARCOWO: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845 Edytowane przez igusia2812 Czas edycji: 2012-07-05 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
wiesz co różnią się ten jest cięższy niż zwykłe eternity- po prostu nie lubie takich zapachów.Jest kwiatowy ale czuję w nim słodycz.. Jest w nim:kwiat granatu, gujawa, liczi, chińska piwonia, malinowy kaszmir, drzewo różane, piżmo.
ja też mogę zaryzykowac ![]() ![]() ![]()
Proszę odpisuj w moim wątku MARCOWO: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845 Edytowane przez igusia2812 Czas edycji: 2012-07-05 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czy baza Essence, to wersja rozświetlająca? Jeżeli tak, to zerknij proszę do mojego wątku.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.