![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
WRZESIEŃ- Sleek, Christian Lacroix, Balea, Green Pharmacy i Inne :)
NIEAKTUALNE
Uzbierało mi się troszkę zbędnych kosmetyków które chętnie wymienię ![]() Zasady takie jak zawsze - osoba z mniejszą ilością wysyła pierwsza, kosmetyki świeże z dobrą datą ważności, przesyłka dobrze zabezpieczona, preferuję polecony priorytet ![]() Zawsze wysyłam raz w tygodniu, zwykle w piątki ![]() Kosmetyki do wymiany : 1. Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY - WYMIENIONE 2. Balea balsam rozświetlający, dwa razy użyty, świeży 3. Artiste -keratynowa odżywka do włosów, NOWA 4. Toni&Gui - sól morska do stylizacji, raz użyta, świeża-WYMIENIONE 5. Green Pharmacy- Eliksir do włosów zniszczonych, NOWY 6. Green Pharmacy - Olejek z czerwoną papryką , dwa razy użyty , około 3/4 buteleczki, świeży 7.Lakiery widoczne na zdjęciach, Bell i Golden rose nieużywane, pozostałe użyte raz, świeże 8. Paletka Sleek Bad Girl, zużycie minimalne , widoczne na zdjęciach - najchętniej na innego sleeka albo inne cienie tylko w tonacji dziennej ![]() 9. Paletki L.A COLORS - sprawdzone jedynie na dłoni-WYMIENIONE 10. Podkład Paese Long Cover, kolor najjaśniejszy, pozostało na pewno ponad 1/2 buteleczki, świeży, kupiony jakieś 1,5 miesiąca temu 11.Podkład Bell Kryjąco-Korygujący, raz użyty, kupiony miesiąc temu, kolor najjaśniejszy 12. Eyeliner Miyo, kolor złoty, raz użyty, otwarty tydzień temu 13. Róż Paese kolor 38 ( różowy całus) pozostało około 70% 14. Róż TCW- pozostało około 70% 15. Perfumy Christian Lacroix Nuit- zużycie zaznaczone kreską, chętnie na inne perfumy 16. Maska do włosów Joana Len - około 3/4 opakowania, świeża 17. Maska Balea brzoskwioniowa - 1/2 opakowania 18. Podkład Perfecta Mat Make-up , kolor najjaśniejszy, użyty 3 razy pędzlem - ponad 90 %, otwarty 3 tyg temu Chętnie przygarnę podkład ładnie kryjący, rozświetlacz, perfumy, - można kusić wszystkim :P ZAPRASZAM ![]() Edytowane przez Carola16 Czas edycji: 2012-09-29 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ- Sleek, Christian Lacroix, Balea, Green Pharmacy i Inne :)
Coś u mnie za:
2. Balea balsam rozświetlający, dwa razy użyty, świeży 3. Artiste -keratynowa odżywka do włosów, NOWA 8. Paletka Sleek Bad Girl, zużycie minimalne , widoczne na zdjęciach - najchętniej na innego sleeka albo inne cienie tylko w tonacji dziennej 5. Green Pharmacy- Eliksir do włosów zniszczonych, NOWY ? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej znajdziesz coś u mnie za 1,2, 3, 4, 5 ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY
5. Green Pharmacy- Eliksir do włosów zniszczonych, NOWY 6. Green Pharmacy - Olejek z czerwoną papryką , dwa razy użyty , około 3/4 buteleczki, świeży 9. Paletki L.A COLORS - sprawdzone jedynie na dłoni - pierwszą coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Artiste -keratynowa odżywka do włosów, NOWA
Green Pharmacy- Eliksir do włosów zniszczonych, NOWY Green Pharmacy - Olejek z czerwoną papryką , dwa razy użyty coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
. Green Pharmacy- Eliksir do włosów zniszczonych, NOWY
6. Green Pharmacy - Olejek z czerwoną papryką , dwa razy użyty , około 3/4 buteleczki, świeży coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
15. Perfumy Christian Lacroix Nuit- zużycie zaznaczone kreską, tylko na inne perfumy 3. Artiste -keratynowa odżywka
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
może znajdziesz coś u mnie za:
1. Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY 2. Balea balsam rozświetlający, dwa razy użyty, świeży 3. Artiste -keratynowa odżywka do włosów, NOWA 5. Green Pharmacy- Eliksir do włosów zniszczonych, NOWY ?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
1. Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY 4. Toni&Gui - sól morska do stylizacji, raz użyta, świeża ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za sorbet pod prysznic Balea, Green Pharmacy- Eliksir do włosów zniszczonych, NOWY i Green Pharmacy - Olejek z czerwoną papryką , dwa razy użyty , około 3/4 buteleczki, świeży??
Odpisz u mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
1. Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY 2. Balea balsam rozświetlający, dwa razy użyty, świeży 3. Artiste -keratynowa odżywka do włosów, NOWA 4. Toni&Gui - sól morska do stylizacji, raz użyta, świeża 5. Green Pharmacy- Eliksir do włosów zniszczonych, NOWY 6. Green Pharmacy - Olejek z czerwoną papryką , dwa razy użyty , około 3/4 buteleczki, świeży 7.Lakiery widoczne na zdjęciach, Bell i Golden rose nieużywane, pozostałe użyte raz, świeże 8. Paletka Sleek Bad Girl, zużycie minimalne , widoczne na zdjęciach - najchętniej na innego sleeka albo inne cienie tylko w tonacji dziennej ![]() 9. Paletki L.A COLORS - sprawdzone jedynie na dłoni ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja po:
Perfumy Christian Lacroix Nuit Mój wątek kosmetyczny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=619469 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
0. Podkład Paese Long Cover, kolor najjaśniejszy, pozostało na pewno ponad 1/2 buteleczki, świeży, kupiony jakieś 1,5 miesiąca temu
11.Podkład Bell Kryjąco-Korygujący, raz użyty, kupiony miesiąc temu, cos u mnie?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
COŚ ZA 1,5, 10 oraz lakiery zielony i pomarańczowy i róż pease ? poza wątkiem mam podkład astor perfect stay oxygen fresh 100, dugotrwały i kryjący dosyć
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
5. Green Pharmacy- Eliksir do włosów zniszczonych, NOWY
15. Perfumy Christian Lacroix Nuit 1. Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY coś u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY
2. Balea balsam rozświetlający, dwa razy użyty, świeży Coś u mnie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za:
-Balea balsam rozświetlający + balea sorbet -Artiste -keratynowa odżywka do włosów -Green Pharmacy- Eliksir do włosów zniszczonych
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY 2. Balea balsam rozświetlający, dwa razy użyty, świeży Eyeliner Miyo, kolor złoty, raz użyty, otwarty tydzień temu 13. Róż Paese kolor 38 ( różowy całus) pozostało około 70% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY 4. Toni&Gui - sól morska do stylizacji, raz użyta, świeża 8. Paletka Sleek Bad Girl, zużycie minimalne , 9. Paletki L.A COLORS - sprawdzone jedynie na dłoni |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za :
. Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
10. Podkład Paese Long Cover, kolor najjaśniejszy, pozostało na pewno ponad 1/2 buteleczki, świeży, kupiony jakieś 1,5 miesiąca temu 11.Podkład Bell Kryjąco-Korygujący, raz użyty, kupiony miesiąc temu, kolor najjaśniejszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Obawiam się, że Lolita ma większą wartość, więc jeśli nic innego nie widzisz to dziękuję za wymianę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
paletki LA Colors oba kosmetyki Balea eliksir GF?
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
1. Balea sorbet pod prysznic mango-wanilia, NOWY 4. Toni&Gui - sól morska do stylizacji, raz użyta, świeża No ale, co oczywiste, podkładu za to nie oddam. Może wypatrzysz coś innego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
coś u mnie może? jeśli nie, napisz czego szukasz, dokładkę robię na dniach
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.