|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię wrzesień róż MAC Mighty Aphrodite
NIEAKTUALNE
Hej, róż, który był w tytule już poszedł w świat, ale mam inne rzeczy do wymiany ![]() -ORGANICZNE MASŁO DO CIAŁA. BIAŁA CZEKOLADA, Organic Shop zostało 150 ml klik -serum Organic Therapy zwęzające pory, ze sklepu Kalina 50 ml, zostało ponad 45 ml -Essie, lakier Sand Tropez, użyty 3 razy KLIK nie ma:P - Yves Rocher mleczko po opalaniu 3 w 1 klik nowe -róż Catrice revoltaire NOWY -pędzel do cieni, Eco Tools, NOWY -Yves Rocher podkład Pure Light, jasny róż (najjaśniejszy dostępny odcień), 30 ml, 3 razy użyty -próbki perfum: Gaga Fame, Prada Candy nowe 1,2 ml lakiery: Revlon Facets of Fuchsia, raz użyty Essence I;m marine girl, testowany na jednym paznokciu ![]() Catrice, Genius in botlle,dupe dla Chanel Peridot, raz użyty Catrice, Absolutely chinchilly, raz użyty Colour Alike, nr 469, srebrny metaliczny, raz użyty Colour Alike 9nie ma na zdj),Diskorelaks, holo, raz użyty wibo różany Wish ![]() pędzel Hakuro 50 flat top lakiery OPI Eco Tools do pudru minerały (lauress, Annabelle minerals) maski Scandic Można kusić ![]()
Nie chcę zabijać czasu. Chcę chwytać go mocno i odciskać swój ślad na świecie. wymiana Edytowane przez zuz123 Czas edycji: 2012-10-06 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Wymienię wrzesień róż MAC Mighty Aphrodite
Chętnie przygarnę róż
![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-09-15 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kici kici miau miau
|
u mnie moze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
co u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Organic Therapy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Rozświetlający puder Physicians Formula – raz użyty
za niego moge szukac podoba mi sie essie i -Korres puder brązujący raz użyty, 10 g taki:klik
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Witaj, mi u Ciebie podoba się serum OT
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ODDAM WSZYSTKO ZA ESSIE SAINT TROPEZ !!! Wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ok.
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Za te 2 rzeczy mogę oddać neutrogenę... bo róż raczej poleci do innej wizażanki
![]() -masło do ciała Organic Shop zostało 150 ml klik -serum Organic Therapy zwęzające pory, ze sklepu Kalina 50 ml, zostało ponad 45 ml ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Ok, mogę dosypać do fiolki mini próbeczkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.