![]() |
#1 |
Wpisz tu zomzing
|
Głównie próbki perfum i minerałow
Zasady:
Oznaczenia:
*dokładka Szukam: perfumowo: TU doraźnie:
Pewniaki/zawsze mile widziane:
do wzięcia: PERFUMY: Próbki perfum:Acqua di Parma, Colonia Absoluta, próbka producenta, atomek, ok. 1,7/2 ml Alyssa Ashley, Esoteric, próbka producenta, ok. 1,2/2 ml Banana Republic, Alabaster, próbka lana, 0,4/1 ml Biehl, eo02, próbka lana, ok. 0,6/1,2 Byredo, Chembur, próbka atomek (plastik), ok. 0,7/2,5 ml Cacharel, Anais Anais, próbka producenta (atomek), ok. 0,7/1,5 ml Caron, Parfum Sacre, próbka lana, ok. 0,5/1 ml Celine, Fever Pour Homme, próbka lana, ok. 0,8/1,6 ml Chanel, Coromandel, próbka atomek, ok. 0,8/2,5 ml Chanel, n5, próbka producenta (atomek) 1,2/1,5 ml Demeter, Laundromat, próbka lana, atomek plastikowy, ok. 0,8/2,5 ml, Guerlain, Mitsouko, próbka lana, 0,3/2 ml Il Profvmo, Touaregh, próbka atomek, 1,7/2,5 ml Isabel Derroisne, Secrets de Hammam, próbka lana, 0,5/0,7 ml Jean Paul Gaultier, Fragile, próbka producenta, 0,5/1,5 ml Menard, Eau de Kasaneka, próbka lana, ok. 0,9/2 ml Olivier Durbano, Jade, próbka lana (lucky), ok. 0,3/0,7 ml Oriflame, Diamond Musk, próbka producenta, 0,4/1 ml Oriflame, Free Attitude, próbka producenta, ok. 0,8/1ml Oriflame, Glacier Athletic, próbka producenta, ok. 0,8/1 ml Oriflame, Midsummer Man, próbka producenta, ok. 0,5/1 ml Oriflame, Miss O, próbka producenta, ok. 0,7/1 ml Oriflame, Precious, próbka producenta, 0,5/1 ml Ralph Lauren, Safari, próbka lana, 0,2/1 ml Teo Cabanel, Meloe, próbka robiona, atomek plastik, ok. 0,4/2,5 ml Ulric de Varens, Musc Provocant, próbka robiona, ok. 0,4/0,7 ml Van Cleef & Arpels, First, próbka producenta (atomek), nie wiadomo ile, bo czarna, plastik Yves Rocher, So Elixir, saszetka nasączana, 0,7 ml Zara, Winter, próbka lana, 0,5/0,7 ml Odlewki perfum, miniatury, pojemności mniejsze niż 15 ml:Azzaro, Oh la la, miniaturka ze stojaczkiem, 3 ml, bez pudełka maja02 Chanel No19, odlewka, atomek, 8/10 ml Comptoir Sud Pacifique, Aqua Motu, odlewka, atomek, ok. 9/10 ml Coty, Masumi, odlewka, atomek, 3,5/10 ml Echt Kolnischer Wasser4711, miniaturka 8 ml Demeter, Snow, odlewka, atomek, ok. 9/10 ml Gianfranco Ferre, Gieffeffe, odlewka, atomek, 9/10 ml Jin Abe, Jin Abe edt, miniaturka, splash, ok. 7.7,5 ml Lalique, Le Parfum, odlewka (atomek) ok. 3,5/5 ml Profumum Roma, Victrix, odlewka (atomek), ok. 4,5/10 ml Scents of Time, Pyxis, odlewka, atomek, 2,5/5 ml Zirh, Ikon, odlewka, atomek, 5/10 ml Puste butelki/buteleczki po perfumach:Kenzo, Flower, 4 ml (resztka zmienionego zapachu), maja02 Avon Ice sheers fioletowy (piżmo i jeżyna), 47/50 ml kosmetykomaniaczka MAKIJAŻ MINERALNY: podkłady: korektory:Joppa Minerals, Porcelain, sample/struna, raz przetestowany cienie/miki multi surface/róże/linery: primery/finishery/bazy: INNE: Kolorówka: Deborah, podkład 24ore perfect, 3 Caramel Beige, saszetka (ok. 1-2 ml) Golden Rose, Miss Selene 121, lakier do paznokci mini, biel z odcieniem brzoskwini, do frencza, bez drobinek, zostało ok. 4,5/5 ml Verona, Cuticle Remover, użyty 3 razy, brak widocznego zużycia, 8 ml Pielęgnacja: Avon, Footworks, Cherry Ice Exfoliating Scrub, nowy nieotwierany (z zestawu) Garnier Skin Naturals, Mleczko przywracające bilans nawilżenia skóry, saszetka 6 ml L'Oreal, krem RevitaLift Day, saszetka (1 ml) *Lush, mydło Porridge, takie, 1/2 (odkrojona, przechowywana w lodówce) Nivea Body, Wygładzające mleczko (skóra sucha), saszetka 4 ml Nivea Q10, Balsam ujędrniający (skóra normalna), saszetka 5 ml Nivea Q10, krem na dzień, saszetka 1,5 ml Nivea Q10, krem na noc, saszetka 1,5 ml Nivea Q10, krem pod oczy, saszetka 1 ml Oriflame, Skindividual Night Cream, próbka w saszetce 1,5 ml Vichy, LiftActiv CxP (skóra normalna i mieszana), saszetka 1,5 ml Vichy, Normaderm Nuit, 3 tubki po 5 ml (15 ml) Ziaja, Masło kakaowe krem Q10 przeciwzmarszczkowy, saszetka, brak pojemności - chyba 2 ml Miscellanea: Magnum Forte proszek do rozpuszczenia, próbka 5,5 g, ważna do 10.2012 pudełeczko puste po różu Vipera zestaw do manicure w błękitnym etui, wielkości portfela, pilnik papierowy raz użyty, reszta nie ruszana *farba do rzęs/brwi RefectoCil kolor kasztan, 15 ml, użyta 2 razy, otwarta 01.11.2011 *rozjaśniacz w sprayu Joanna Reflex Blond, taki, napoczęty ok. 25.10.2011, ubytek niezauważalny, 150 ml, ważny 08 2013 * krem rozjaśniający Delia, taki, otwarty 04.11.2011, ubytek ok. 1 ml, oksydant nieruszony, pojemność bazowa 40g plus 50 ml oksydantu * mleczko wygładzające Garnier NutriGładki, takie, zostało 60% z 200 ml, ważne 04.2012 * Venita, farba Henna Color, taka, kolor 19 Czarna czekolada, zostało 50%, ważna do 09.2013 *Rossmann Ideenwelt Health Care, szczoteczka do oczyszczania twarzy, 2 razy użyta, zdezynfekowana, na 2 baterie paluszki, są wszystkie części - zdjęcie w załączniku POGLĄDOWE Mogę odlać/odsypać: Avon, Simple Elements, Crisp Forest (do 2 ml) Coastal Scents, puder ryżowy, dowolna ilość Yardley, Sandalwood (do 2 ml) Wymienione: Diptyque, L'Eau Trois, próbka atomek, 2/2,5 ml rousse Etro, Gomma, próbka lana, ok. 0,9/1 ml rousse Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-11-22 o 19:33 Powód: aktualizacja 13.11.2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Głównie próbki perfum i minerałow
Mam cerę leciuteńko żółtawą i jednocześnie naczynkową, także szukam najbardziej neutralnych kolorów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
Dolce & Gabbana, The One, próbka producenta, ok. 0,6/2ml Odlewki perfum, miniatury, pojemności mniejsze niż 15 ml:Azzaro, Oh la la, miniaturka ze stojaczkiem, 3 ml, bez pudełka Demeter, Bee's Wax, odlewka, atomek, 9/10 ml Demeter, Laundromat, odlewka, atomek, 9/10 ml
![]() |
#7 |
BAN stały
|
mnie by np interesowało:
Bare Kiss (teraz: Dream Skin), Caramel, sample/struna, nietestowany (dla średnich ciepłych brzoskwiń) Bare Kiss (teraz: Dream Skin), Champagne, sample/struna, nietestowany (dla średnich ciepłych brzoskwiń, jaśniejszy od Caramel) Bare Kiss (teraz: Dream Skin), Chenin, sample/struna (raz testowana) (dla średnich ciepłych brzoskwiń) Meow Cosmetics, podkład Sleek Chartreux (1), Pampered Puss, sample/struna (raz testowana) primery/finishery:Meow Cosmetics, Premiere Puss Oily Primer, testowany, przesypany do 5g pudełeczka z sitkiem, zostało ok. 1/3 zawartości słoiczka Meow Cosmetics, Top Cat Finish, testowany, przesypany do 5g pudełeczka z sitkiem, zostało ok. 1/3 zawartości słoiczka Mogę odlać/odsypać: Coastal Scents, puder ryżowy -1ml Penhaligon's Elixir -1ml Yardley, Sandalwood -1ml L'Artisan Parfumeur, Bois Farine, próbka producenta, ok. 0,5/1 ml L'Artisan Parfumeur, Premier Figuier, próbka producenta, ok. 0,6/1 ml Guerlain, Shalimar EDP, próbka lana, 0,2/1 ml Shiseido, Feminite du Bois, próbka lana, ok. 0,6/1 ml Tesori d'Oriente, White Musk, próbka lana, ok. 0,5/1ml Tokyo Milk Parfumerie Curiosite, Poe's Tobacco, próbka lana, ok. 0,6 ml 2. Estee Lauder Lask Primer Plus Full treatment formula, odżywka do rzęs, maxymalnie wydłuża i pogrubia rzęsy, moze byc stosowana pod makijaż jako baza lub sama. użyty z 4 razy - 5 ml po 2saszetki: 10.Plante System, Aknorm, Emulsion Apaisante (Emulsja nawilżająco - kojąca dla skóry tłustej i trądzikowej) 20x2ml = 40 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-17...radzikowej.htm 11.Plante System, Plante System, Aknorm, Concentré Anti-Imperfections (Koncentrat niwelujący niedoskonałości tłustej skóry) 9x 2ml =18 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-35...stej-skory.htm mogę dorzuć jeszcze jedwab albo coś.. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cosik u mnie za:
- Annick Goutal, Ambre Fetiche, próbka lana, ok. 1,7/2 ml - Etro, Messe de Minuit, próbka lana, 0,4/1ml - Parfumerie Generale, Bois Blond, próbka lana (lucky), 0,8/1 ml - Costes, Costes, próbka lana, ok. 0,4/1 ml - L'Artisan Parfumeur, Bois Farine, próbka producenta, ok. 0,5/1 ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wpisz tu zomzing
|
fanusia92 - na razie poza wymienionymi nie znalazłam nic dla siebie, wybrałaś sporo, poproszę jeszcze o dokładne zdjęcie odżywki, będzie mi łatwiej zdecydować, co oddać w zamian
ceith - przetestuję jeszcze kilka neutralnych podkładów, za kilka dni dołożę, jeśli chcesz chwilę poczekać, zarezerwuję dla Ciebie Chartreux i Ivory, moje typy znasz Emilcia_1616 - niestety, nic za ryż nie znalazłam guniagusia - na pierwszy rzut oka może coś będzie, sprawdzę dokładnie i odpiszę u Ciebie ![]() aeronauta - odpisałam u Ciebie - jeśli się zgadzasz, możemy finalizować ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-04-04 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wpisz tu zomzing
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się kilka próbeczek, ale to troszkę za mało.. może ewentualnie planujesz jakąś dokładkę w najbliższym czasie?
![]()
![]() |
#14 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Stukne pozniej wiadomosc
![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
*Farouk Systems, Biosilk, Silk Therapy, jedwab 2 buteleczki po 15 ml (30 ml)
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-04-12 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wpadły mi u Ciebie w oko:
- Annayake, Miyako, próbka lana, ok. 2 ml, plastik - Kenzo, L'eau par Kenzo, próbka producenta (atomek), ok. 0,7/1,2 ml - Lalique, Le Parfum, odlewka, atomek, ok. 3,5/5 ml - L'Artisan Parfumeur, Premier Figuier, próbka producenta, ok. 0,6/1 ml - Lubin, Lubin, próbka producenta, ok. 0,9/1 ml - Serge Lutens, Ambre Sultan, próbka lana, ok. 2 ml, plastik - Serge Lutens, Chergui, próbka lana, ok. 0,5/0,70 ml - Van Cleef & Arpels, First, próbka producenta (atomek), nie wiadomo ile, bo czarna, plastik - Van Cleef & Arpels, Tsar, próbka producenta (atomek), nie wiadomo ile, bo zielona, plastik - Azzaro, Oh la la, miniaturka ze stojaczkiem, 3 ml, bez pudełka - Lalique, Perles, odlewka, atomek, 4,5/5 ml - Serge Lutens, Fourreau Noir, odlewka, atomek, ok. 4/5 ml Znajdziesz coś za wszystkie albo cześć próbek/odlewek? Nie znam tych zapachów, a jestem w trakcie poszukiwań ![]() Mogę też zrobić odlewki Lalique Amethyst i My Queen o ile przesłałabyś fiolki/atomki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowaly mnie :
-Lalique, Perles, odlewka, atomek, 4,5/5 ml -Serge Lutens, Fourreau Noir, odlewka, atomek, ok. 4/5 ml
![]() |
#20 |
Wpisz tu zomzing
|
7medeis - ok, przechodzę do Twojego i zgadzam się na PW
![]() vea7 - jeszcze muszę popatrzeć, poproszę o chwilę cierpliwości - fourreau noir dziś wyszło, reszta dostępna, amethyst mam uzunia - może następnym razem ![]() Hexx - fourreau noir wyszło, pereł pozbędę się z przyjemnością, jeszcze się przejdę do Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() no może kilka próbek znalazłabym, niektórych nie znam, więc musiałabym poczytać na KWC ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Dobralabym ![]() Parfumerie Generale, Aomassai, próbka lana, ok. 0,6 ml (plastik) Rochas, Tocade, próbka-miniaturka producenta (ozdobny koreczek gumowy, kartonik), ok. 2,8/3 ml Serge Lutens, Ambre Sultan, próbka lana, ok. 2 ml, plastik Serge Lutens, Chergui, próbka lana, ok. 0,5/0,70 ml A moze chcialabys sprobowac Dark Rose Czech&Speake?
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zielone mam, chciałabym poznać z Twoich te dwa zostawione... ![]() Mam też parę asów w rękawie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, zostaw sobie tyle czasu lie potrzebujesz,
a w sprawie "asów" to o PW proszę, bo w wątku to tylko drobiazgi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wpisz tu zomzing
|
wymiana z magdulenką
![]() dla mnie: 8 ml Nirmali i po 1 ml:
dla magdulenki: Andy Tauer, Reverie au jardin, próbka lana (luckyscent), ok. 0,5/0,7 ml Crown Perfumery, Tanglewood Bouquet, próbka lana, ok, 0,6/1 ml Ego Facto, Sacre Coeur, próbka lana (lucky) 0,5/0,7 ml Lubin, Lubin, próbka producenta, ok. 0,9/1 ml Demeter, Bee's Wax, odlewka, atomek, 9/10 ml Ginestet, Le Boise, atomek, 4,5/5 ml Serge Lutens, Serge Noire, odlewka (atomek), 3,5/5 ml Yardley, Sandalwood 2ml w samplerku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
*Avene, płyn micelarny, 75 ml, nieotwierany
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.