![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
marcowy powiew wiosny :)
nieaktualne
Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-04-01 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: marcowy powiew wiosny :)
- czarno-biały tulipan, wg mnie XS/S, stan idealny
- Tally Weijl, bandażowa sukienka z czarną koronką po boku, rozm. XS, stan idealny - Puma, spódniczka tenisowa, wg mnie XS/S, nowa z metką - klasyczny nietoperz, S, mój BEŻOWY chwilowo nie mam zdjęcia, stan idealny - koronkowa tunika, zamek zakończony kokardką ![]() Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-31 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- sweterek House, rękaw 3/4, rozm. XS, stan idealny
- akrylowy sweterek, rozm. uniwersalny, wg mnie S/M, kolor beżowy, NOWY - Y.O.U. fioletowa bombka, rozm. XS, stan bdb - brzoskwiniowa sukienka w kropki, w talii gumka, na górze i na dole falbanka, bez paska, rozm. uni, NOWA - SisterPoint, rozm. S, bardzo specyficzna, nie będę wybredna Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-11 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- arbuzowa marynarka, rozm XS, dł. 50cm, szer. w biuście 38cm, stan idealny
- koszula w kratę, rozm. XS, stan idealny - Tally Weijl, różowa w kratkę, rozm. XS, stan bdb - River Island, miętowa koszula, rozm. XS, stan bdb - koszula w niebieską kratkę, wg. mnie XS, stan db Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-31 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- H&M, metka wycięta, będzie dobra na XS i S, NOWA
- H&M, szara kangurka, rozm. 34, stan db (trzeba ogolić) - Orsay tunika w paski, rozm. XS, stan idealny - H&M bokserka z przedostatniej kolekcji, rozm. XS, NOWA - nowy wisior Cropp, zdjęcie z internetu Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-11 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- Tally Weijl, eko skóra, nie jest super krótka, rozm. XS (TYLKO ZA INNĄ)
- skórzane koturny na prawdziwym korku, bardzo lekkie, platforma 2cm, wysokość całkowita 9cm, rozmiar 38 - Reserved malinowy sweterek, rozm. S, stan db (trzeba ogolić) - Cropp czarna luźna tunika, rozm. XS, stan idealny - gorset, wg mnie rozm. S, biust A/B, stab db Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-10 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- H&M eleganckie czarne rurki, rozm.34, stan idealny, plamki to wina aparatu.
- czarne rurki, wg mnie XS/S, rozciągają się, świetnie podkreślają pupę, stan idealny - arbuzowe platformy, rozm. 37 , stan idealny - Carry, koralowy pasek na talię Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-03 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
- cekinowa kopertówka, NOWA
- Bluza a'la Japan Style ale wykonana w PL, kolor różowy ![]() - Tally Weijl, rurki z przetarciami, XS, kolor jak na zdjęciu, ciemny szary wpadający w czerń Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-24 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
- Amisu, rozm. XS, stan idealny
- Pull & Bear, będzie dobra na XS, S, dekolt a'la kokardka, stan idealny - Stradivarius, rozmiar XS, stan bardzo dobry - szalik w kwiaty - szary kardigan w prążki, rozm. XS/S, stan db Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-31 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
- kardigan, wg mnie XS, stan db (trzeba ogolić)
- śliwkowy kardigan, z tyłu koronkowy motyl, XS/S, stan bdb - krótki sweterek z długim rękawem, kolor grafitowy, XS/S, stan idealny - sweter w romby, wg mnie M, raz założony - męskie bokserki, rozm. M, NOWE Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-03 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
- Tom Tailor, rozmiar 37/38, można wiązać wedle upodobań, NOWE
- Nike, rozmiar 38, boki trochę przybrudzone, przyda się zmienić sznurówki, poza tym bdb - Reebok z neonowymi akcentami, rozm. 37, stan bdb - granatowe, zamszowe szpilki, rozm. 38, przybrudzone, poza tym bdb Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-03 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
- dwie nowe bandanki, czerwona i granatowa
- SREBRNA biżuteria bransoletka z turkusem i delfinami, delikatna kulkowa bransoletka - pomarańczowe, długie pasemko clip in, mam dwa - limitowana paleta Wet'n Wild Color Icon Baked Eyeshadow Palette, zużycie minimalne, cienie w sumie tylko próbowane, jedynie środkowego na dole pozostało ok 70% Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-25 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
- Norwegian Wood - Murakami (będę wybrzydzać)
- Horror Show - Orbitowski (będę wybrzydzać) - Historyk - E. Kostova - Amerykańska gejsza - Lea Jacobson - Pocałunki na Manhattanie - David Schickler - Rok 1984 - Orewll (BĘDĘ MARUDZIĆ) - Szalone życie Rudolfa, Świńskim truchtem, Seks i inne przykrości, Tango ortodonto - Joanna Fabicka (oddam tylko jak komplet) - Córka Alchemika - Katherine McMahon (NIE MUSZĘ ODDAWAĆ) - Kot, który bawił się w listonosza - Inny Eliot - Graham Gardner - Dom - F. Peretti, T. Dekker (NIE MUSZĘ ODDAWAĆ)☠ - Harry Potter i Zakon Feniksa, Książę Półkrwi, Insygnia Śmierci (tylko wymiana osobista!) - Księga bez tytułu - Anonim - Jak uczyć się szybko i skutecznie - K.K.Baczyński Poezje zebrane (nowa, twarda oprawa) - Żyjmy w zdrowiu czyli nowa piramida żywienia - Małgorzata Kozłowska - Jak żyć długo i zdrowo - Michał Tombak - Trądzik jak leczyć, jak ukryć - Tim Mitchell - Upiory XXI wieku - Joe Hill (syn Kinga ) - Umrzeć w Kalifornii - N. Thornburg (ale ma w środku dedykację) - Mag - Jeffery Deaver - Sekretny wątek - Kylie Fitzpatrick - Manga dla początkujących - Katyń - Allen Paul - Truskawki z szamponem - K. Gryniewicz PLUS LEKTURY GREG, nowe, nieczytane Chłopi, Nie-boska komedia, Anielka, Szkice węglem Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-03-24 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej! Może znajdziesz coś u mnie za sukienkę w groszki, arbuzowe platformy i kotruny?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1362313934 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1362313826 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1362313321 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1362312744
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]() |
#19 |
CORELIPS
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1362313721 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za spodnie BHs?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
na czerwono są, tzn że już poszły
![]() tylko one Ci wpadły w oko, jeśli tak to szkoda i pozdrawiam. Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2013-03-03 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
nasycona, czerwona czerwień
![]() nogawka- ok. 13 cm pas- ok. 35cm biodra w najszerszym miejscu- ok. 40 cm od kroku- ok. 79,5 cm ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- obiecuje, że spokojnie sie zmieścisz i sie zapniesz, bo sie rozciągają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
W stanie bardzo dobrym
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.