![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Październik Astor, Chanel, Oriflame i inne podkłady, lakiery - nowe!
NIEATUALNE
Witam! Najchętniej wymienię się na azjatyckie BB kremy i inne kosmetyki, perfumy Coco Chanel Madmoiselle w każdej ilości i inne perfumy Chanel oraz na balsamy do ciała z serii bądź piękna sorayi i peelingi pod prysznic firmy Balea. Przygarnę także nakładki (nie paski) do wybielania zębów. Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek bądź z przekupkami neutralnymi lub negatywnymi.
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2012-12-17 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Astor, Chanel, Oriflame i inne podkłady, lakiery - nowe!
Astor Skin Match Fusion Make Up Podkład 100 - ivory 30 ml
Podkład w odcieniu 100 Ivory o pojemności 30 ml. Wodno-żelowa formuła kosmetyku wtapia się w skórę i kryje jej niedoskonałości. Dopasowuje się do cery, wydobywa jej naturalną strukturę i kolor. Produkt pozwala skórze oddychać, zapobiega jej wysuszeniu oraz chroni dzięki zawartemu faktorowi SPF 20. Raz użyty, niestety nie mój kolor. Wartość ok. 40 zł.
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2012-10-03 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ziaja, Bio Olejki, Mleczko do ciała z olejkiem arganowym 400 ml
Delikatnie natłuszcza i zmiękcza nawet bardzo suchą skórę. Przywraca równowagę hydro - lipidową naskórka. Działa poprzez intensywną regenerację. Wyraźnie zmniejsza nadwrażliwość skóry. wartość ok. 11 zł dwa razy użyte
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2012-12-17 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za obie rzeczy albo chociaz za sam podkład?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Na wymianę mam następujące próbki w bardzo dużych ilościach, spokojnie wystarczy na pojemność pełnowymiarowego opakowania:
EMOLIUM Emulsja do ciała 7 ml EMOLIUM Krem 3 ml EMOLIUM Krem ochronny na wiatr i mróz SPF 20 3 ml IWOSTIN RE-ACTIN 30+ Przeciwzmarszczkowy krem na dzień SPF 15 lekka konsystencja 2 ml IWOSTIN RE-ACTIN 30+ Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 2 ml IWOSTIN RE-LIFTIN 40+ Ujędrniający krem na dzień SPF 15 bogata konsystencja 2 ml IWOSTIN RE-LIFTIN 40+ Ujędrniający krem na noc 2 ml IWOSTIN RE-STORIN 50+ Odbudowujący krem na dzień SPF 15 2 ml IWOSTIN ROSACIN Krem na noc zmniejszający rumień w trądziku różowatym 2 ml IWOSTIN ROSACIN Krem na dzień łagodzący skórę z trądzikiem różowatym SPF 15 2 ml IWOSTIN HYDRATIA Fizjologiczny krem z ceramidami 3 ml IWOSTIN LIPIDIA Krem lipidowy 40% lipidów skóry 3 ml IWOSTIN SENSITIA Krem odzywczy na noc z witaminami C+E 2 ml IWOSTIN SENSITIA Krem intensywnie nawilżający SPF 20 2 ml IWOSTIN CAPILLIN Krem na naczynka na noc 2 ml IWOSTIN CAPILLIN Maseczka kojąco-wzmacniająca 2 ml IWOSTIN CAPILLIN Wzmacniający krem na naczynka SPF 20 2 ml IWOSTIN LUCIDIN Intensywny krem rozjaśniający na przebarwienia 3 ml IWOSTIN PURRITIN Żel do mycia twarzy 3 ml IWOSTIN PURRITIN Krem na noc redukujący niedoskonałości 2 ml IWOSTIN PURRITIN Emulsja matująca 2 ml PROPODIA Regenerujący krem na popękane pięty 3 ml
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2012-12-17 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
lakier Chanel Oriflame Elvie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za podkład astor??
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za wodę oriflame i żel Lawenda z Prowancji ?
Nowy wątek ![]() Edytowane przez lilkana Czas edycji: 2012-10-03 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za oba podkłady, szampon Garnier i żel pod prysznic?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : Teint Fidelity 24H 15 Beige tout nu, Użyty ok. 10 razy ? ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Interesuje mnie ten lakier: - Chanel lakier do paznokci 18 Rouge Noir 13 ml Znajdziesz coś w moich wątkach?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Masz na myśli wszystkie te rzeczy? Zdecydowanie nie wychodzi to podobnie wartościowo
![]() Mam lakier Chanel Blue Satin, może nim byś była zainteresowana?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się 'jedynie' lakier chanel
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik Astor, Chanel, Oriflame i inne podkłady, lakiery - nowe!
skin food red beam odcień 1, a mushroom odcień 2, natomiast puder transparentny.
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- kremy mam w oryginalnych opakowaniach, w grę wchodzą odlewki tak jak napisałam ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- bardzo dużej różnicy nie ma ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- domyślam się ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.