![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() w sierpniu. Tregginsy, platformy, sukienki i wiele innych, głównie sieciówki :)
NIEAKTUALNE
Wymieniam się TYLKO na: - taliowaną błękitną koszulę XS ![]() - "gąbkę" do robienia koka, blond ![]() - kloszowaną spódnicę z imitacji skóry ![]() - kredkę Mac Cherry ![]() - spódnicę z kontrafałdami czerń, butelkowa zieleń XS ![]() - woskowane spodnie XS ![]() - czarną koszulę mgiełkę ![]() - tregginsy XS, S (niebieskie, granatowe, czarne, popielate, burgund, militarna zieleń) - szorty XS, S (jeans, bordowe, czarne, pastelowe, militarna zieleń) - luźniejsza basicowa bokserka biała, czarna, wszelkie chłodne kolory XS - ciepły zimowy szal w kolorze ecru lub capuccino - swetry na jesień/zimę XS, S - klasyczne, rozpinane bluzy H&M XS, S, M - czapkę beanie ecru - jakieś fajne spodnie dresowe - beżowy/brązowy/szary wiosenny płaszczyk XS - gładki satynowy szlafrok - biustonosze 65B - perfumy, coś zmysłowego - oczyszczające maseczki do twarzy - codzienne mini sukienki i spódniczki XS, S - czarną i brązową torebkę z eko skóry, mieszczącą a4 - bluzki z ostatnich kolekcji H&M, Stradi, Mohito, Cubus, Mango XS, S - zwiewne bluzki/mgiełki z małym/średnim dekoltem XS, S - czarny lakier do paznokci oraz Rimmel Lycra Pro do frencha - nowe buty: wszelkie jesienne i zimowe botki 37 lub 38 - New Yorker, błękitne rurki 25, idealny, były skracane - legginsy, ciekawy wzór a'la jeans, rozm. uniwersalny, raz założone - Stradivarius, czarne rurki 36, idealny (za tregginsy/rurki) - Pull&Bear, granatowe rurki 38, idealny, były skracane (za tregginsy/rurki) - Zara, szare z zipami 36, idealny (za tregginsy/rurki, adekwatne cenowo) - Zara, przecierane niebieskie 34, idealny (za tregginsy/rurki, adekwatne cenowo) - dwie bluzki MIĘTOWA I CUKIERKOWA, przód gładki, rozm. uniwersalny, stan idealny - NOWE tregginsy, niebieskie, według mnie S-ka, tylko za inne - NOWE tregginsy, granatowe, według mnie S-ka, tylko za inne Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-09-10 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w sierpniu. Tregginsy, platformy, sukienki i wiele innych, głównie sieciówki :)
- H&M, paski, 34, raz założona
- Bershka, różowa, XS, stan bdb - Puma, spódniczka tenisowa, wg mnie XS/S, nowa z metką - Gap, trapezowa mini, na górze 37cm, długość 40cm, na mnie za duża - Bershka, z metki S, wg mnie XXS, puściła nitka na dole poza tym jak nowa - Tally Weijl, bandażowa sukienka XS, stan idealny - Y.O.U. fioletowa bombka, rozm. XS, stan bdb - Mohito, rękaw 3/4, rozm. XS, NOWY z metkami; tylko za inny nowy, z sieciówki Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-09-03 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w sierpniu. Tregginsy, platformy, sukienki i wiele innych, głównie sieciówki :)
- Orsay tunika w paski, rozm. XS, stan idealny
- karmelowy oversize, stan bdb - Mango, z kokardką i falbankami, S, stan idealny, tylko za coś mega - Warehouse, nowa delikatna mgiełka, z metki S ale to zdecydowanie XS, będę marudzić - H&M, 34, zeszłoroczna kolekcja, stan idealny - Amisu, rozm. XS, stan idealny - Stradivarius, rozmiar XS, stan bardzo dobry - H&M, karmelowa bokserka XS, stan bdb - Atmosphere, dekolt kokardka, z metki M ale polecam od XS do M, będę marudzić Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-08-25 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- skórzane koturny na prawdziwym korku, bardzo lekkie, platforma 2cm, wysokość całkowita 9cm; mam dwie nowe pary w rozmiarze 40, 41; proszę o rozsądne propozycje
- Tom Tailor, tenisówki 37/38, miałam ja raz, będę wybredna - botki z ćwiekami, 38, założone max 3 razy, stan idealny - arbuzowe platformy, 37, raz założone, będę bardzo wybredna (tylko za botki) - czarne zamszowe botki, 37, raz założone (tylko za inne botki, najchętniej na podobne ale większe) - tenisówki na 2cm koturnie, 36, również raz założone i za małe - sandałki, obcas ok 7cm, rozm. 37, raz założone Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-08-25 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Tally Weijl, różowa w kratkę, rozm. XS, stan bdb
- River Island, miętowa koszula, rozm. XS, stan bdb - koszula w niebieską kratkę, wg. mnie XS, stan db - koszula ciemny róż, zawiązywana na kokardę w talii, XS/S, stan bdb - bluzeczka ecru, regulowane ramiączka, wg mnie XS, stan bdb - H&M, szara kangurka, rozm. 34, stan db (trzeba ogolić) - Atmosphere, rozm. S, stan bdb - granatowa z bufkami, XS/S/M, stan idealny - krótki sweterek z długim rękawem, kolor grafitowy, XS/S, stan idealny - miętowe tregginsy z zamkami z tyłu, XS/S, stan idealny, tylko za inne Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-09-03 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- Reserved malinowy sweterek, rozm. S, stan db (trzeba ogolić)
- bluza outlet, używana, stan bdb, według mnie Ska - Lonsdale, męska S, ma wadę - info dla zainteresowanych - Nike, rozmiar 38, boki trochę przybrudzone, przyda się zmienić sznurówki, poza tym bdb - Bluza a'la Japan Style ale wykonana w PL, moja różowa - Tally Weijl, eko skóra, nie jest super krótka, rozm. XS - czarny płaszczyk, z metki S, wg mnie XS/S, stan bdb - Sloggi kostium, góra 36A, dół 36, raz założony, był potwornie drogi - nowy kostium H&M 34, oddam tylko za coś co mnie zauroczy - gorset, wg mnie rozm. S, biust A/B, stab db Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-08-25 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- nowe męskie bokserki M
- domek na klucze decoupage - cekinowa kopertówka, NOWA - Carry, koralowy pasek na talię - Cropp, nowa kaseta - Diesel Plus Plus Femine, 75ml, dwa razy psiknięty, raczej za inne perfumy - Stradivarius, getry brudny róż, nigdy nie noszone - szal w kwiaty - SREBRNA biżuteria bransoletka z turkusem i delfinami, delikatna kulkowa bransoletka - nerka JanSport, stan idealny Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-08-26 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Za książki z * będę wybredna, bo nie muszę ich oddawać:
- Mistrz i Małgorzata* - Diabeł. Autobiografia - Tosca Lee - Boska komedia - Dante (wydanie z 2013roku!) - Norwegian Wood - Murakami * - Burza - Szekspir (twarda oprawa, wydanie z 2012 roku!) * - Horror Show - Orbitowski * - Historyk - E. Kostova * - Amerykańska gejsza - Lea Jacobson - Pocałunki na Manhattanie - David Schickler - Rok 1984 - Orwell * - Szalone życie Rudolfa, Świńskim truchtem, Seks i inne przykrości, Tango ortodonto - Joanna Fabicka (oddam tylko jak komplet) * - Kot, który bawił się w listonosza - Inny Eliot - Graham Gardner - Dom - F. Peretti, T. Dekker * - Harry Potter i Zakon Feniksa, Książę Półkrwi, Insygnia Śmierci (tylko wymiana osobista - Poznań!) - Księga bez tytułu - Anonim - Jak uczyć się szybko i skutecznie - K.K.Baczyński Poezje zebrane (nowa, twarda oprawa) - Żyjmy w zdrowiu czyli nowa piramida żywienia - Małgorzata Kozłowska - Jak żyć długo i zdrowo - Michał Tombak - Upiory XXI wieku - Joe Hill (syn Kinga) - Umrzeć w Kalifornii - N. Thornburg ( ma w środku dedykację) - Sekretny wątek - Kylie Fitzpatrick - Manga dla początkujących - Truskawki z szamponem - K. Gryniewicz - Chłopi (Greg z opracowaniem) NOWA - Nie-boska komedia (Greg z opracowaniem) NOWA - Anielka (Greg z opracowaniem) NOWA - Szkice węglem (Greg z opracowaniem) NOWA - Wesele - Wyspiański (twarda oprawa) - Życie po życiu - Moody (stan dst) - Rycerz z Maramby - Przyjaciele - Najpiękniejsze wiersze dla dzieci - Obietnica Luke'a - Wypieki prawie bez tłuszczu - Oliwa z oliwek dla zdrowia i urody - Młodzi w poszukiwaniu szczęścia Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2013-09-10 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
może znajdziesz coś u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie za: Stradivarius, rozmiar XS, stan bardzo dobry https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1377441178 Czarne zamszowe botki, 37, raz założone https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1377441766 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
przyszłam znowu ponudzić o domek na klucze
![]() mam sporo nowych rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- M/L na S będzie oversize ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1377441766 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1377439914
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tą czarną mam w negocjacjach ..
mogłabym oddać szorty z H&M-u oraz koszulę i bluzkę ze Stradiego za botki i top bez naramek. napisz mi proszę tylko jakiej firmy są te botki i ile cm ma długość wkładki wewnętrznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za botki z ćwiekami, 38, założone max 3 razy, stan idealny i bluze meska lonsdale?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos z abotki z ćwiekami 38?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za botki z ćwiekami? ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Może coś u mnie za któreś z tych rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1377443060 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1377443060 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1377442509 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1377441766 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1377441766 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1377440994 ??? Mam u siebie szorty, staniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a może zainteresowały by Cię perfumy Britney Spears- fantasy? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ntasy-edp.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
co za Stradivarius, czarne rurki, spódnice chabrową , męskie bokserki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
obydwie rozm l
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic nie znalazłam, dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.