Wody perfumowane damskie

Britney Spears Fantasy woda perfumowana 100 ml dla kobiet
notino.pl
Britney Spears Midnight Fantasy woda perfumowana 100ml
Britney Spears Fantasy

Nasi użytkownicy zostawili 168 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 grudnia 2024 o 14:59
    Słodycz zamknięta w flakonie
    Mój mąż twierdzi, że ten zapach to cała ja – słodka, kusząca i trochę uzależniająca ???? Britney Spears Fantasy to taki perfumowy deser, który sprawia, że czuję się bardziej kobieco i zmysłowo. Jest słodki, owocowy, ale ma w sobie coś ciepłego i otulającego, dzięki czemu idealnie nadaje się na chłodniejsze dni. Kiedy go używam, dostaję komplementy nie tylko od ukochanego, ale też od koleżanek. Najlepsze jest to, że długo się utrzymuje. Nawet wieczorem, po całym dniu, czuję na sobie tę delikatną, słodką mgiełkę. Jeśli lubisz zapachy, które są jak cukierki, ale z nutką elegancji – Fantasy jest dla Ciebie. Ja jestem zakochana!
  • 15 stycznia 2023 o 20:57
    Lekki zawód..
    Generalnie zapach jest bardzo ładny, dziewczęcy. Natomiast po przeczytaniu wielu, wielu opinii, że jest to bardzo słodki zapach spodziewałam się czegoś innego. Mocniejszego i naprawdę słodkiego. A tak nie jest, jest lekko słodki, nawet świeży. Nie jest też bardzo intensywny, raczej wśród moich zapachów jest tym delikatniejszym. Trwałość również nie jest powalająca. Jest poprawa.
  • 3 listopada 2022 o 16:42
    Perfumy Fantasy Britney Spears
    Zakochałam się w tych perfumach,na początku jest sama lepka słodycz,a z minuty na minutę czuć coś jakby landrynki,gumy mamba, struclę wiśniową...a potem nagłe zapach przechodzi w trójwymiarowy obłędny ,czuć coś jakby kwiaty goździki w piękny ciepły wieczór,a zarazem pianki marchmallow, zapach jest niejednoznaczny,intrygujący i tajemniczy????
    Zalety:
    • Zapach, opakowanie, pojemność
    Wady:
  • 18 lutego 2022 o 18:55
    Zbierają komplementy, ale nie do końca rozumiem ten fenomen
    Kupiłam z ciekawości, totalnie w ciemno, sugerując się tylko opisami nut zapachowych. Cena była na tyle niska, że pozwalała na taki eksperyment (jakieś 45 zł). Lubię słodkie zapachy, a Fantasy Britney pojawia się we wszystkich rankingach słodkich perfum. No więc, co mogło pójść nie tak? Odebrałam paczkę z paczkomatu, otwieram i już nie mogę się doczekać tych pralinek, babeczek i białej czekolady, z których ma niby być złożony ten aromat.. Pierwszy psik... i pierwsza myśl: "śledzie po kaszubsku!". Ostry, słodko-octowy zapach nie przypominał niczego innego.. Poczułam się oszukana. Miało być słodko, a tu co? Po chwili ostra woń zwietrzała - alkohol odparował - i zostało coś słodkawego, trochę kwaśnego, trudnego do opisania. Nie wyczuwam tu żadnych pralinek, ani czekolady. Może bardziej landrynki polane jakimś syropem i zanurzone w wódce. Zapach nawet przyjemny, ale nie oczarował mnie; co dziwniejsze oczarował otoczenie - tylu komplementów nie dostałam nigdy nosząc perfumy z wyższej półki! Nie mam pojęcia dlaczego tak się podoba - zwłaszcza płci męskiej. Duży plus za trwałość - zapach wyczuwalny przez wieleeeee godzin, oraz za projekcję - zostawia za sobą aromatyczny ogon. Wiele drogich perfum nie może się poszczycić taką trwałością i siłą rażenia. Buteleczka... kiczowata jak cała ta seria, ale cóż, w końcu to perfumy celebryckie, nie muszą być dziełem sztuki. Generalnie - można wypróbować, ale już do nich nie wrócę.. chyba jestem na to za stara :P
    Zalety:
    • trwałość
    • projekcja
    Wady:
    • ostre otwarcie zapachu
    • kiczowata buteleczka
  • 22 listopada 2021 o 22:20
    nostalgia atakuje
    To były moje pierwsze "poważne" perfumy i do dziś wspominam ich zapach. Udało mi się ostatnio znaleźć go online, więc szybko zrobiłam zamówienie. Odkąd założyłam je pierwszy raz, pokochałam słodkie zapachy, a one na szczęście pokochały mnie. Niektórych może dusić czy mdlić, ale dla weteranów słodkich perfum to must-have.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie