![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() STYCZEŃ - cały wątek kosmetyków hurtem za ciuszki:) ZAPRASZAM:)
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Na wymianę mam: -Under Twenty, fluid matujący, kryjący niedoskonałości, kolorek 120 Natural Matt, użyty raz na całą buzię, data do 08.2015 -Under Twenty, 2 w 1 Lekki krem + puder antybakteryjny (krem tonujący), 75 ml, zostało jakieś 70%, ważny do 02.2014 -Vipera, puder- mozaika w odcieniu 101 (można używać jako rozświetlacz ale także jako bronzer lub zamiast różu), 11g, widoczne wgłębienie na środku, samego produktu na moje oko zostało 70% -Everyday Minerals, róż do twarzy RAW SUGAR, w słoiczku 1g do pełna (czyli sporo ponad 1 g) -Essence, baza rozświetlająca, użyta kilka razy w małych ilościach, pojemność 20 ml (opakowanie z pompką) -Essence, cień do powiek, kolorek 25 Go All Girlie (jasny róż z malusieńkimi drobinkami), kolorek sprawdzony na dłoni -Essence, Silky touch blush, jedwabisty róż do policzków, kolorek 10 Adorable, 5g, pozostało ok. 70% a nawet więcej -L'oreal tester pomadki (ale normalnie z zakrętką), kolorek 235 (taki delikatny, różowy nudziak, nie siny i nie blady), myślę że zostało 80% -L'oreal pomadka w kolorze 246 Golden Sand. również pozostało jakieś 80%, kolorek też nude tylko odcień brązu -Catrice, pomadka Absolute Moisture, kolor 010 Gentle Nude (chyba najsłynniejszy odcień tej pomadki, nudziak, niedostępny już w sklepach), pozostało ok. 70% -Avon, chłodzący błyszczyk do ust, kolor Iced Latte, nie widac dokładnie zużycia ale myślę że 50% -Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk do ust w kolorze 560 Strawberry Sizzle, pozostało go ok. 25%, bardzo wydajny -Lip Smacker, Strawberry Kiwi, 4g, maźnięty 2 razy -Lip Smacker, Vanilla Sugar Cookie, 4g, pozostało 98% -Jolly Rancher, Lip Cherry Balm, bardzo słodki wisniowy sztyft do ust, użyty kilka razy -Honey Pure Spring, sztyft do ust o zapachu czekoladowo- malinowym, 2.3 g, pozostało jakieś 85% -Lip Smacker, Berry Hugs Lip Gloss, wazelinka-pomadka w metalowym serduszku, 6.7 g, zużycie niewielkie -Miss Sporty, lakier do paznokci z serii clubbing, kolorek 330 miętowy, uzyty raz, świeży -Sensique, lakier do frencha- jasny nude, kolor 135, pozostało 50% -My Secret, cień sypki do powiek Star Dust, kolor 4 (brzoskwiniowo- łososiowy), 3g, pozostało ok. 80% produktu -DaX Sun, Balsam do opalania z masłem kakaowym, SPF 15, 150 ml, zostało około 60-70%, wazny do 10.2013 -Lirene Body Arabica, kawowy balsam brązująco-ujędrniający do jasnej karnacji, 250 ml, pozostało 90%, ważny do 04.2013 -Yves Rocher, waniliowe mleczko do ciała, 400ml, pozostała 1/3 opakowania (butelka z pompką), ewentualnie przeleję do czegoś innego żeby zajmowało mniej miejsca -Estien- Glinka Zielona Sypka i Sypka maseczka Len+ Czekolada, na kilka użyć -maść nagietkowa, 25 g, użyta 1 raz -Rossmann, okrągła szczotka do masażu, użyta raz, zdezynfekowana -Yves Rocher, zapach Ambra, około 6 ml w ślicznym atomizerku -Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3 DOKŁADAM próbki kosmetyków aptecznych, Yves Rocher, podkładu Artdeco CZEKAM NA PROPOZYCJE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: STYCZEŃ - cały wątek kosmetyków hurtem za ciuszki:) ZAPRASZAM:)
cos u mnie ?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się kilka rzeczy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cześć, może coś u mnie?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś u mnie? zajrzyj do dokłądek
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1188016 - wymianka Edytowane przez doubleespresso Czas edycji: 2013-01-03 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
-Avon, chłodzący błyszczyk do ust, kolor Iced Latte, nie widac dokładnie zużycia ale myślę że 50%
-Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk do ust w kolorze 560 Strawberry Sizzle, pozostało go ok. 25%, bardzo wydajny -Lip Smacker, Strawberry Kiwi, 4g, maźnięty 2 razy coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej, Mi się podobają perfumy. Może znalazłabyś coś u mnie? Wszsytkie wątki w podpisie są aktualne, mimo że jeden z nich oficjalnie zamknięty. Rzeczy na jasnoróżowo nie ma, ale pozostałe jak najbardziej do wzięcia
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
-L'oreal tester pomadki (ale normalnie z zakrętką), kolorek 235 (taki delikatny, różowy nudziak, nie siny i nie blady), myślę że zostało 80%
-L'oreal pomadka w kolorze 246 Golden Sand. również pozostało jakieś 80%, kolorek też nude tylko odcień brązu -Catrice, pomadka Absolute Moisture, kolor 010 Gentle Nude (chyba najsłynniejszy odcień tej pomadki, nudziak, niedostępny już w sklepach), pozostało ok. 70% - Ambra YR cos u mnie?
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie? podobają mi się perfumy
Edytowane przez ewewnana Czas edycji: 2013-01-03 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a moze u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.