![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Modny październik, różne rozmiary, zajrzyj a nie pożałujesz :)Witajcie w moim wątku!
![]() *szukam rzeczy ze wishlisty *wymieniam się za rzeczy o zbliżonej wartości do moich *odpisuję u was w wątku *zdarza mi się wymieniać za kosmetyki *szczegóły do wysyłki omawiam na priv *jeśli tylko mogę, chętnie odpowiem na wszystkie pytania *zapraszam! miłego szperania ![]() ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-10-08 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Modny październik, różne rozmiary, zajrzyj a nie pożałujesz :)
1) skórzane, wysokie Converse, stan idealny, rozm. 40, model identyczny jak na zdjęciach, wymienię TYLKO na Vansy 39, Era lub Authentic w pastelowych/neonowych kolorach bądź ciekawy wzorek, ewentualnie flachę dobrych perfum
2)skórzany portfel Stefania z kryształami Swarovskiego, ma wadę ![]() 4)koronkowa sukienka Mango z efektem piór, stan idealny, założona raz na studniówkę, z metki rozmiar L, ale Mango ma bardzo dziwną rozmiarówkę i polecam M-ce a nawet S-ce z biustem z miseczką max. C 5)legginsy bryczesy Topshop, z metki rozm. 40, stan idealny, polecam na wysoką osobę 6)dresy PINK by VS, stan bdb, mają tylko popękane gwiazdki na pośladkach, poza tym ok, z metki rozm. S, ale polecam na M 7)krótki top Dorothy Perkins, stan idealny, rozm. 38 8) czarny, długi, dopasowany sweter, Version Feminin, rozm. 38, stan idealny 9)jagodowa bluza Snazee, rozm. S, stan idealny 10)krótki top denim co, stan idealny, rozm. 38, ale polecam na 36 Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-11-23 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
11) bokserka z koronkowymi plecami Atmosphere, stan idealny, rozm. z metki 38, na 40 też będzie ok
12)długa bokserka Denim Co, rozm. 40, stan idealny 13)body Bershka, stan idealny, rozm. L z metki, na M będzie ok 14) koszulka Drop Dead Gorgeous, z metki 38, ale polecam na 34/36, stan idealny 15) bluzka z nitami Dunnes, stan idealny, rozm. 40, ale na 38 też będzie ok 16) koszulka Nike, na M będzie ok, stan bdb 17) bokserka w kwiaty Denim Co, stan idealny, rozm. 36 18) oversize z falbankowymi pagonami, kupowany w Topshopie bodajże, wycięte plecy, stan idealny 19)bluzeczka w kratkę wiązana z tyłu Esprit, S, stan idealny 20) wyszczuplający gorset ASOS, rozm.40/42, stan idealny Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-10-08 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
21) bluzka H&M w groszki z żabotem, była kupowana na 36/38, stan idealny
22)koszulka GAP, M/L, stan idealny 23) koszulka Zara TRF z dłuższym tyłem, stan idealny, rozm. L, na M też będzie ok 24)koszulka River Island, z metki 38, ale na 36 będzie ok, stan idealny 25)sukienka Alice+Olivia z szyfonowymi rękawami, bombka, rozm. L, na M też będzie ok, stan bdb, trzeba ją w kilku miejscach ogolić, bo ma pojedyńcze kuleczki, co nie razi przy użytkowaniu 27)sweterek Atmosphere, rękawy 3/4, stan idealny, rozm. 38/40 28)bluza Adidas, rozm. S/M, stan idealny 29)spodenki Reserved, stan idealny, rozm. S 30)sukienka w panterkę z usztywnianymi miseczkami, rozm. M, stan idealny, Twenty One Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-11-27 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
31)bluza nietoperz galaxy ICHI, stan idealny, rozm. S, ale jak dla mnie to uni
32 i 33) czółenka ASOS ze złotymi noskami, rozm. 39 z porywem do 38 jak dla mnie, stan taki jak na zdjęciach 34 i 35) szpilki Catwalk, stan taki jak na zdjęciach, rozm 39 37 i 38) sukienka Rare, szyfonowa z odkrytymi plecami, stan idealny, rozm. z metki to 36 39)nabłyszczacz do włosów Toni&Guy, mam z wymianki, tylko psiknięty, z kartonikiem, mi nie podszedł zapach- za inny kosmetyk, niekoniecznie do włosów Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-11-23 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
41)luźny long River Island, stan idealny, z metki 36 rozmiar, ale jak dla mnie to oversize
42 i 43) sweter neonowy z Miss Sixty, rozm. S, stan idealny 44)bluza z kolekcji Marvel dla House, stan idealny, rozm. M, na S też będzie ok 45)bluza PINK by Victoria'S Secret, stan idealny, rozm. M, na L też będzie ok 46)bluza PINK by VS, stan bdb, rozm. L, na M też będzie ok 49)kombinezon ASOS, z satynowymi wstawkami, regulowane ramiączka, stan idealny, rozm. 38 50)spodenki Zara TRF, stan idealny, rozm. 38 z metki, ale na 36 będą ok Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-11-27 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
51 i 52) koszulka Mango z Cruellą De Mon, stan idealny, z metki rozm. L, ale po raz kolejny rozmiarówka się kłania i pasuje ona na S/M
[COLOR=DimGray] 54)wiązane po bokach szorty French Connection, stan idealny, rozm. 38 55)dżinsowe szorty Essential Style, rozm. 38, stan idealny 56)piękna tunika z motylem i nitami Be Beau, stan idealny, rozm. z metki 36, stan idealny 57)bokserka z falban H&M, rozm. z metki to XS, pasuje od XS do M, stan idealny 58)kobaltowa, szyfonowa mgiełka Miso, z metki rozm. 34, ale na 36 też będzie ok,stan idealny 59)haremki Topshop, zamówiłam za małe, rozm. 36, stan idealny, model identyczny jak na zdjęciu 60)marmurki kokardki, rozm M, ale pasują bardziej na S, stan idealny, model ze zdjęcia, wymienię TYLKO na takie, w rozm. L, ewentualnie coś z bardzo ścisłej wish, ale priorytetem są rozmiar większe Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-11-27 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
62)tył dresów PINK by VS
63) sukienka ASOS, rozm. 38, stan idealny 64)sukienka Abandon z siateczkowymi i skórzanymi wstawkami, stan idealny, rozm. 40 65) buty DC, model identyczny jak na zdjęciu, stan idealny, rozm. 40, ale na 39 też będą ok 66) rurki Miss Sixty, 27/32, stan bdb, mają wadę-dla zainteresowanych 69)kurtka Juicy Couture, stan bdb, rozm. z metki M, ale polecam na S 70) koszulka polo Abercrombie & Fitch, męskie S, polecam na damskie M, stan bdb Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-11-23 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
71) sweter oversize ASOS, z metki 42, stan bdb, trzeba go tylko w niektórych miejscach ogolić
72)czapka New Era, wersja zimowa z nausznikami, oryginalna, z hologramem pod daszkiem, bo ten z daszku odkleiłam z zamiarem noszenia, jednak czapka jest nienoszona, z tym, że moja jest wykonana z ekoskóry. Te nauszniki można nosić na dwa sposoby- na uszach luźno lub zapięte pod szyją, bądź na czapce tak jak na obrazku. Rozmiar to 7 i 1/2, odpowiada to 59,8 cm. 73,74,75) bluza PINK by Victoria's Secret, stan idealny, rękawy 3/4, z metki rozm. L, ale na M też będzie ok 76) rozkloszowana mini spódniczka na gumce, nowa z żyłkami od metek, Miss Selfridge, rozm. 36, na 34 też w będzie ok 77) asymetryczna bluza River Island, stan idealny, rozm. 38, brakuje kilku dżecików, ale nie widać tego przy użytkowaniu 78) sweter Next, rozm. M z metki, włóczkowy, duży i cieplutki, stan bdb zaczepiłam o klamkę i na szwie z tyłu na dole ma rozdarcie ok. 3 cm do zszycia ![]() 79) piękny asymetryczny sweter Vila w kolorze kawy, rozm XS z metki, na S i M też będzie dobry, ma wąskie rękawy, stan bdb, trzeba go ogolić 80) piękny sweterek Roxy, stan idealny, rozm. L z metki, na M też będzie ok Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-11-02 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
83)burgundowy oversize Atmosphere, sytuacja tak jak wyżej, stan bdb, z tyłu w kilku miejscach (wysoko) koronka jest lekko zaciągnięta, co nie razi w użytkowaniu absolutnie
84) piękna koszula Zara floral, identyczna jak na zdjęciu, stan idealny, z metki rozm. XS, na S też będzie dobra, chętnie wymienię na perfumy, bądź na coś z podobnej półki cenowej (bez paska-tutaj dodany jest do stylizacji) 85) pudrowo-beżowa spódniczka halka River Island, stan idealny, rozm. S 86)sportowy top z wbudowanym stanikiem Morera Seamless, rozm. S/M, stan idealny 87) czarna halka do spania F&F, rozm. 40, stan idealny 88)bluzka do spania, lub do chodzenia- jak kto woli, Victoria's Secret, z metki rozm. M, na większe też będzie ok, stan idealny 89) torebka Atmosphere, a'la Birkin, stan idealny, pojemna, ale nie mieści a4 90) buty Reebok Freestyle, stan db, rozm. 38 Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-11-23 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zapraszam !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze miejsce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1349696915 jaki rozmiar? znajdziesz cos u mnie za nie?
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1349697186 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1349698016 ??? ![]()
![]() |
#18 |
:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A co byś mogła oddać za garfielda?
![]() Ta szara bluza się tak świeci czy to z aparatu? Koszulę albo tą męską bluzę jesteś w stanie oddać? :P Ps. Podobają mi się jeszcze leggi ze skorką, jakby co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
cos za dżinsową koszulę i spodnie z kokardkami?;>
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, w takim razie poproszę wymiary koszuli
![]() Czyli nie ma wad i kolor jest taki jak na zdjęciu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
podoba mi się u CIebie pare rxzeczy, np kobaltowa sukienka z czarną siateczką, różowa Abercrombie, tshirt z cruellą etc.. coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1349701140
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.