|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
♥ Styczeń ♥NIEAKTUALNY
NOWY WĄTEK: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=39038145
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2013-02-04 o 18:26 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♥ Styczeń ♥
Poszukuję: Rozmiary S-M-L - converse 24,5-25 cm wkładka - zwykły czarny rozpiannys sweterek dłuższy, dopasowany - krótkie spodenki z czaszkami z Bershki - jasne rurki marmurki - koszula bez rękawów z kołnierzykiem - koszula dżinsowa - kardigany: z kokardkami, koronką, bufkami M - ciekawe bluzki oversize - ciekawe rajstopy czarne, prześwitujące - sukienka koronkowa, rozkloszowana I to, co wpadnie w oko ![]() Ulubiona marka: Bershka
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Rurki:
1. Chabrowe/kobaltowe rurki Pięknie się dopasowują Rozmiar S/M 2. Ciemne rurki z przeszyciami na kolanach Biodrówki Jak Cubus
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2013-01-27 o 18:13 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Szorty:
3. Szare szorty w serduszka Rozmiar wg mnie S Są słodkie fajnie wyglądają z ciemnymi rajstopami 4. Niebieskie szorty z ćwiekami Rozmiar XS Stan: bdb-, kilka ćwieków odpadło, to normalne ![]()
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweterki i bluzy:
5. Nowy z metką sweter z flagą USA Rozmiar uni, pasuje na XS S M i małe L Rękawek 3/4 Cieplutki, dłuższy ODDAM TYLKO ZA COŚ CO MNIE POWALI NA KOLANA ![]() 6. Krótki ażurkowy sweterek Stan: dobry, niestety ma wadę Ideał Rękaw 3/4 Rozmiar uni, od XS do M 7. Krótki sweterek/bolerko na guziczki w kolorze ciemny róż/malinowy rozmiar z metki to M/L, ale to bzdura - pasuje na S/M Jest elastyczny Ma długi rękaw 8. Bluza kangurka w paski Z kapturem Bardzo wygodna Rozmiar S 9. Czarny kardigan Z bufkami, świetny, dopasowany Rozmiar wg mnie to S/M 10. Ażurkowy sweterek W pudrowym kolorze Świetny Rozmiar XS/S (zdjęcie wrzuce później ![]()
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2013-01-27 o 18:13 |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Spódniczki:
11. Rozkloszowana NEW YORKER Z najnowszej kolekcji letniej Kolor: pudrowy róż w motylki Z metki rozmiar XS, pasuje też na S Jest nowa, oderwałam tylko metki, ale nie mam do czego nosić ![]() Wymieniam bez paska Cena z metki 59,95 12. Spódniczka z baskinką W kolorze czarnym Z uroczą falbanką, tzw. baskinką Rozmiar z metki S, pasuje również na M Od góry na gumce Marka: Gina Tricot Stan: dobry, ma wadę ![]() nie będę wybredna
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2013-01-08 o 16:19 |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Bluzki:
13. Oversize z czachą Mega modny 14. Oversize nude z kieszonką Z gumką na dole świetnie sie układa, maskuje brzuszek ![]() 15. Oversize New York Stan: bdb- Rozmiar: z metki S, ale jest to typ oversize i bez problemu pasuje na rozmiary XS-S-M-L Ma wycięte metki, bo gryzły 16. W klimacie rock/retro Z neonowymi elementami - kasetami Z tyłu na plecach ma male fabryczne "wycięcie", co nadaje jej uroku Rozmiar z metki XS, aczkolwiek pasuje bez problemu na S i na M Jest dłuższa, może służyć jako tunika Marka to chyba Troll (jedną metkę wycięłam, bo gryzła) Stan bdb-
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2013-01-08 o 16:22 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Koszule:
17. Koszula oversize Typu mgiełka - lekko prześwituje Zapinana na guziczki, piękna ![]() Niestety to nie mój kolor ;/ Tylko przymierzałam 18. Koszula w kratę marki Amisu (New Yorker) Zapinana na guziczki Dopasowana Rozmiar: z metki XS, ale pasuje też na S, a nawet małe M 19. Nowa koszula Tally Weijl Nieużywana, jedynie przymierzana (i wyprana) koszula marki Tally Weijl Z ozdobnymi bufkami i koronką na ramionach Koronka także przy dekolcie zapinana na guziczki Odcinana pod biustem, z tyłu wiązana Rozmiar M, aczkolwiek pasuje też na S (jak to w Tally Weijl) ![]() 20. Koszula w kratę marki Orsay Rozmiar: S, małe M Wkładana przez głowę Ze stójką, odcinana od biustem Dopasowana, cud miód i orzeszki ![]()
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2013-01-21 o 19:14 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Marynarki/żakiety:
21. Biała z bufkami Dopasowana Krótki rękaw z delikatnymi bufkami Żakiet jest wiązany, dopasowany Rozmiar S (z metki), na XS też będzie ![]() stan: bdb-
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2013-01-08 o 16:22 |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Obuwie:
22. Jesienne botki z a'la ćwiekami R. 39 Marka Clara Barson W stanie bdb-, założone ok 3 razy 23. Wysokie trampki za kostkę Rozmiar 39 Bez wad, założone ok 3 razy 24. Oryginalne adidasy z serii Gazelle Rozmiar 38 1/3 Stan -dobry
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2013-01-08 o 16:23 |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Bluzki:
25. Szara long cekiny Dłuższa bluzka z regulowanymi ramiączkami Na biuście posiada cekiny optycznie go powiększające ![]() Idealna na co dzień jak i na imprezę 26. Pasiak marki Atmosphere (long) Bardzo fajnie przylega do ciała ![]() Długi rękaw Rozmiar S/M 27. Biała long tunika opadająca na ramię Jest ekstra, bardzo wygodna ![]() Pasek, który widać na ramieniu to bokserka z pod spodu ![]() Rozmiar S/M
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Bokserki/gładkie bluzki:
28. Gładki czarny t-shirt Stan bdb- Oversize 29. W kolorze cytrynowym Dopasowana Delikatne bufki na ramionach Rozmiar S/M 30. Czarna bokserka z nadrukiem Rozmiar S, pasuje takze na małe M stan: bdb 31. Czerwona bokserka z ćwiekami Rozmiar z metki to S/M, ale wg mnie jest bardziej na S 32. Miodowa bokserka z sercem Modny motyw serca. Rozmiar S 33. Neonowa bokserka Marki George Rozmiar z metki to L, ja noszę S i leży świetnie Jest dłuższa, ma rozciągliwy materiał ![]() W rzeczywistości kolory są bardziej wyraziste (neonowe) niż na zdj
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki:
34. Maxfactor bronzing powder Nowy, użyty tylko w celu wypróbowania (nie widać zużycia) Brązujący puder w kamieniu kolor 01 - golden Opis: Puder zawiera pigmenty odbijające światło i rozświetlające skórę. Nadaje jej złocisty koloryt, doskonale podkreśla letnią, naturalną opaleniznę. Zawiera filtry zabezpieczające skórę przed szkodliwym wpływem promieni slonecznych.
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodatki:
35. Szeroki pasek z ćwiekami Na gumie, rozciągliwy Marki Monday Z tyłu posiada skórzaną wstawkę z ćwiekami 36. Szeroki pasek z panterką Na gumie, rozciągliwy Dopasowuje się bez problemu Klamra w zwierzęcy wzór - panterkę ![]() 37. Komplet na zimę ![]() Różowa czapka + szalik Cieplutki
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2013-01-08 o 16:24 |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Miejsce na ew dokładkę
![]()
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam!
![]()
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1357653719
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1357654343 ? ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- a nie znajdziesz nic innego? M.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
:)
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1357656355 ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- kurcze a Ty nic nie dobierzesz? bo niestety nie moje rozmiary
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
coś za bronzing powder?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
hop
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj* coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1357653435?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1357656526 ?
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.