![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki naturalne i kilka innych - październik
NIEAKTUALNY
Witam serdecznie na odświeżonym wątku i zapraszam do wymiany Krótko o zasadach: 1. Ja odpisuje u Ciebie, proszę abyś Ty odpisywała u mnie. 2. Kosmetyki, w przypadku których oferuję odlewki/odsypki, wysyłam w woreczkach strunowych lub opakowaniach zastępczych - opakowania zastępcze to przeważnie opakowania po innych, zużytych produktach lub półproduktach (czasami są to nowe pojemniczki, specjalnie przeze mnie zakupione), zawsze dokładnie umyte, wyparzone lub przelane alkoholem ![]() 3. Jeśli czegos nie ma na zdjęciach a chcesz zobaczyć dany produkt - napisz a ja uzupełnię (zdjęcia produktów, których oferuję odlewki w ogromnej większości znajdziesz w moim albumie - proszę zajrzyj tam, zanim poprosisz o wstawienie zdjęcia w tym wątku) 4. Kosmetyki ustalone do wymiany wysyłam listem poleconym (zwykłym) w kopercie bąbelkowej - proszę Ciebie o to samo (obustronna wysłyka priorytetem, paczką w pudełku w przypadku dużej ilości kosmetyków - po ustaleniach). 5. Staram się być na Wizażu każdego dnia - jednak nie zawsze mam taką możliwość. Proszę o zrozumienie w tej kwestii. UWAGA: Od kilku lat używam wyłącznie naturalnych kosmetyków pielęgnacyjnych. Nie proponuj mi proszę wymiany na kosmetyki inne niż naturalne - nie marnujmy naszego czasu ![]() WYMIENIĘ: zdjęcie 1: - 10 g odsypka peelingu z łupin orzecha włoskiego - 30 g odsypka glinki ghassoul safea - mogę odsypać więcej - wymienione zdjecie 2: - masło do włosów alverde, nieotwierane, ważne do 04/15 - wymienione - żel gruszkowy-morelowy do ciała, love2mix, ubytek ok.20% ważne do 08/14 - wymieniony - tonik na dobranoc, yves rocher, seria culture bio, ubytek 50%, ważny do 11/13 - spray żywe witaminy, natura siberica, ubytek ok. 15%, ważne do 06/15 - wymieniony zdjęcie 3: - flat top, sunshade minerals, mało używany, wyprany - pędzel do pudru, ecotools, użyty 2 razy, wyprany - wymieniony - pędzel do róży essence, nieużywany - róż do policzków, natura siberica, kolor jasny róż 01, użyty kilkakrotnie, ubytek znikomy - widoczny jako naruszenie struktury wierzchniej, ważny do 02/15 zdjęcie 4: - kolagenowy wypełniacz zmarszczek, natura siberica, użyty 5-6 razy, ważny do 08/15 - wymieniony http://kalina-sklep.pl/kolagenowy-wy...lut-p-369.html - bioluxe, krem do twarzy z zieloną herbatą, nieotwarty, ważny do 11/13 - bioluxe, rumiankowy krem do rąk, nieotwarty, ważny do 02/15 zdjęcie 5: - dwie maseczki gazowe oriental therapy: odżywczo-regenrująca (kod na zgrzewie:AE901 100601) i wybielająco-rozświetlajaca (kod na zgrzewie:ZE004 090506), są ważne 3 lata od daty produkcji - niestety nie wiem, czy kody na zgrzewie to daty produkcji. Kupiłam je rok temu na targach kosmetycznych. - bingospa sól do stóp - jeszcze nie była otwierana, całej nie oddam ![]() zdjęcie 6: - regenerujący olej do włosów babci agafii, jest ok. połowy ze 150ml, kupiony 8-9/12, data się starła, ale rosyjskie produkty maja bardzo długie terminy, więc napewno sporo czasu mu zostało - wymieniony. - annemarie borlind, dwufazowy koncentrat do twarzy, otwarty pod koniec lutego 2012, należy zużyć w ciągu 2 lat od otwarcia, zużycie: 1/3 z 50ml widoczne na zdjęciu - wymieniony. Edytowane przez anula_ga Czas edycji: 2013-07-13 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki naturalne i kilka innych - listopad
Interesuje mnie kilka rzeczy, m.in. szampon lush.Zapraszam do moich wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam w Waszych wątkach.
Wszystkim następnym chętnym odpowiem po wstawieniu wszystkich produktów i niezbędnych informacji o kosmetykach, które chce wymienić ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
odżywka yest to tomatoes, odlewka ok. 200ml, otwarta w VII.2011, należy zużyc do VII.2012 odżywka yest to carrots, odlewka ok. 250 ml, jeszcze nieotwarta, termin ważności drugi kwartał 2013 Korund kallos, odżywka latte ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki naturalne i kilka innych - październik
Coś u mnie za?
szampon yes to tomatoes, odlewka ok. 250 ml - otwarty w VII.2011, logona, odżywka w spray ułatwiająca rozczesywanie, nowa, nieużywana, szampon lush do włosów przetłuszczających się, oddam pół kostki 6 razy użytej
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie odlewki odżywek i ewentualnie szamponów Yes do włosów. Znajdziesz coś może u mnie? Ciuchowy ma dwie strony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Moze cos u mnie? interesuja mnie produkty yes to carrots https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=562288
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś za bio detox?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a co ciekawego do włosów masz poza wątkiem?
Na chwilę obecną byłabym skłonna wymienić tylko puder kryolana,w zamian chciałabym odlewkę odżywki tomatoes - mała, z 50 ml na próbę odlewkę szamponu tomatoes - tu większą, ile mogłabyś odlać? odlewkę szamponu carrots - jw. ? mała odlewkę żelu cucumber i maseczkę alterra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Odpisane u Was
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wisiorek od nowości u dołu wygląda tak jakby był wykruszony, góra jest grubsza a dół ma delikatne,cieńsze krawędzie z niewyrównaną krawędzią. Druga strona wisiorka również nie jest idealnie wypolerowana,a wręcz jest prawie w ogóle nie wykończona, jest dosyć dobrze widoczna na fotce. Przeze mnie był użyty zaledwie kilka razy a wiadomo jak to wisiorek nie niszczy sie w trakcie używania. Ewentualne jakiekolwiek ślady używania mogły powstać w wyniku leżenia w kosmetyczce wraz z inną biżuterią.
Ponieważ wisiorek jest mi zdecydowanie mniej potrzebny niż odzywki do włosów farbowanych i cienkich bo noszę zazwyczaj tylko kolczyki i bransoletki więc chyba sie skuszę na Twoje propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ok, daj znać jak będziesz chętna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej, zastanowię się i do jutra dam odpowiedź
![]() ![]() i czy mogłabyś mi napisać coś więcej o tych naturalnych produktach do włosów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jasne, każdy ma prawo się rozmyślić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Widzisz coś u mnie za : -korund -mocznik -baza do maseczek peel-off Zapraszam cieplutko ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ok, to daj znać, jak już się zastanowisz
![]() http://www.phenome.pl/pl/main/produk...ampony/?pid=14 ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Za fale tbs oraz szampon phenome chciałabym: krem mineral flowers z różą i geranium w wersji na noc 100 ml - nowy yes to tomatoes szampon - odlewka 50-100 ml yest to tomatoes odżywka, odlewka na wypróbowanie - 3-4 użycia yest to carrots szampon, odlewka - tu przyjmę tyle, ile byłabyś w stanie odlać - przyjmę każdą ilość ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- taka ilość jak najbardziej mnie satysfakcjonuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
witaj, mogę zaproponować skwalan za kredkę do ust oriflame. Nic więcej nie znalazłam. a skąd jesteś, może z Krakowa przypadkiem
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Anula, może jednak skusiłabym się na tego kallosa. Możesz mi przepisać skład? Albo zrobić zdjęcie. Coś pewnie sobie u mnie z znajdziesz. Jak nie w wątku to po za nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
To nie jest ten kallos, którego szukam ale i tak chętnie go wezmę.
Jeśli chodzi o sweetscents to nie znalazłam podkładu, który przypasowałby mi w 100% (mój kolor znasz :P) ale jak chcesz to mogę Ci zrobić małe próbki tych kolorów które na upartego mogły by Ci pasować. Oprócz kallosa chętnie wezmę mocznik i odleweczkę essential care. Więc pisz co i ile chcesz w zamian ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Ale mi już nic więcej nie jest potrzebne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie?
podoba mi sie to yes to tomatoes szampon, odlewka ok. 100 ml yest to cucumber żel po prysznic bourjouis puder bio-detox, kolor vanilia sephora, róż pink flush szampon lush do włosów przetłuszczających
![]() Edytowane przez edzia1978 Czas edycji: 2011-11-09 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
a masz moze jakies ciuszki?moze jakas tunika roz 38 albo kardigan
to za marynarke i torebke wezme to co napisałam wczesiej i to: yves rocher, hamamelis, szampon 3w1 ułatwiający rozczesywanie, ubytek ok.100 ml z 300ml opakowania, otwarty w 07.2011, należy zużyć w 12 misięcy od otwarcia l'oreal, derma genesis, kreator młodości komórkowej skóry, chusteczki odświeżające i oczyszczające 25szt, nieotwierane, dostałam do zakupów w rossmanie 50 ml odżywki yes to tomatoes bede miała na rok kosmetyków ![]() torebka ma długosc 31 cm szerokosc 28 cm stan idelany
![]() Edytowane przez edzia1978 Czas edycji: 2011-11-10 o 06:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj Aniu
![]() Uzupełniłam nieco swój wątek i oto jestem u Ciebie. Nic mi nie wpadło w oko, ale może masz gdzieś pod ladą np. próbkę fajnego filtra mineralnego albo próbki z Missali (albo coś innego fajnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za the body shop shimmer waves nr 02 - rozswietlacz, róż?
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Jeśli chodzi o zapachy to mydlany jest bardziej In White, przypomina nieco Pure Poison Diora. W Signature wyczuwalna jest dość mocno słodycz wanilii. Możesz najpierw przetestować w jakiejś perfumerii. Może dorzuciłabyś szampon Alterra? A może masz poza wątkiem jakies szampony lub masła Lush - wtedy mogłabym oddać oba zapachy lub coś jeszcze innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej
cos za tbs shimmer z wymianki ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.