![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymiany od XS do M LUTY
NIEAKTUALNE, NIEAKTUALNE,NIEAKTUALNE - NOWY WĄTEK
![]() Zapraszam na nowy wątek ![]() Witam was dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam do zaoferowania również paletkę cieni do powiek do smokey eyes w odcieniach zieleni z Avonu użytą kilka razy- dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia także piszcie jakby coś ![]() 1. Sukienka firmy ,,New Look" rozmiar ,,8" jednak według mnie jest on troszkę mniejszy także 34/36 będzie oki, krótka sukienka ,,bomka" czego może nie widać na zdjęciu ![]() ![]() ![]() ![]() 2.Sweterek z H&M Divided rozmiar 34- ubrany kilka razy, minimalnie zmechacony ale przy wełnianych ubrankach jest to normalne ![]() 3.Różowy żakiet z Zary Basic- rozmiar S, dostałam go w prezencie jednak kolorek nie trafił w me gusta, miałam go ubranego dosłownie raz ![]() ![]() ![]() ![]() 4.Żakiet skórzany (z świńskiej skóry) firmy ,,Promod" rozmiar 36, na zdjęciu kolor wychodzi czerwonawy jednak jest on pomarańczowy/rudy ![]() ![]() 5.Sportowa kurtka, rozmiar S, marki Fishbone, z takimi jakby czarnymi łatkami na łokciach, ubrana kilka razy jej stan oceniam na bardzo dobry ![]() DOKŁADKI PONIŻEJ ![]() DOKŁADKA POST-24,26,27 [COLOR="Red"]DOKŁADKA _ POSTY: 47,49,50/ strona 2 ![]() DOKŁADKA POSTY: 83, 84 strona 3 DOKŁADKA POSTY: 117,118,119/ strona4 DOKŁADKA POSTY: 143, 144,145, 146/strona 5 ![]() DOKŁADKA POST: 168/strona 6 ![]() Edytowane przez _Dusia_ Czas edycji: 2013-03-11 o 22:11 Powód: DOKŁADKA |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiany od XS do M LUTY
coś za żakiet Zary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymiany od XS do M
cos za rozowy zakiet Zary?
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za różowy żakiet?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Czas na dokładki
![]() 6.Płaszczyk wiosenny z H&M divided rozmiar z metki to 38 jednak według mnie jest to 36 a nawet większe 34 ![]() ![]() ![]() ![]() 7.Kremowy sweterek, zapinany na jeden guziczek, z takimi jakby ażurkowymi różyczkami na dole (przedstawione na zdjęciu). 8. Zwykła szara bluzka w kształcie lekkiej bombki ![]() ![]() ![]() 9.Botki, rozmiar 37, nie używane jedynie przymierzane- także ich stan jest idealny ![]() 10.Lokówka firmy Clatronic- dostałam ją w prezencie jednak nie była nigdy używana ![]() ![]() ![]() ![]() Postaram się w weekend jeszcze coś dołożyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1361481843?
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej,cos u mnie za zakiet różowy? i ew botki?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
musialas sie pomylic - nie ma u mnie takich perfum
![]() a poza tym proponuje wstawic link do wymianki w podpisie ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1361481843
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A masz coś może z mojej wish?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiany od XS do M LA wiec czas na weekendową dokładkęUTY
WEEKENDOWA DOKŁADKA
![]() 11.Czarne wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju krótkie kaloszki na małym koturnie ![]() ![]() ![]() 12.Czarne botki rozmiar 37, miałam je ubrane na sobie 1/2 razy ![]() ![]() 13. Grafitowe czółenka na grubym słupku, włoskiej firmy Tesini- rozmiar 37 - jednak według mnie jest to 37,5 ewentualnie małe 38, posiadają lekkie ślady użytkowania jednak ich stan jest bardzo dobry może z malutkim minusikiem ![]() 14.Cudowne letnie koturenki, jednak nie mój rozmiarek jest to ok 38/39 ![]() ![]() 15.Długie zamszowe kozaczki- ubrane również ok 1/2 razy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Ciąg Dalszy
![]() 16.Koszula męska-na metce jest napisane XL jednak według mnie na M/S bedzie też dobre ![]() ![]() ![]() 17.Sweterek z ,,ZARY KNIT" Rozmiar z metki to M jednak według mnie jest to S, Rękawek 3/4 ![]() ![]() 18.Żółta letnia sukienka bombka, zakupiona w Trollu, rozmiar z metki to M jednak według mnie to S, miałam ją na sobie ok 2 razy ![]() ![]() 19.Koszulowe Body, kolor jest troszkę inny niż na zdjęciu jest to hmm taki pomarańcz, firmy ,,Hallhuber Basic" rozmiar 36, na guziczki ![]() ![]() 20.Czerwony sweterek Benettona ![]() ![]() 21.Zdjęcie płaszczyka którego opis możecie znaleźć w pierwszym poście, po prostu to zdjęcie wydaje mi się lepsze ![]() 22.Sztruksowa kurtka z futerkiem rozmiar S ![]() 23.Musztardowa bluzeczka z Zary Basic, z gołymi plecami ![]() ![]() 24.Nowe rurki z metkami, z dłuższym stanem dla odważnych ![]() ![]() ![]() Edytowane przez _Dusia_ Czas edycji: 2013-03-10 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
25. Blzuka-męska stan Bardzo dobry rozmiar S
26.Turkusowy sweterek z Madonny, Rozmiar XS ubrany kilka razy ![]() 27.Bluzka z wisienkami ![]() ![]() ![]() 28.Bluzka/Tunika-bez metek rozmiar to ok M ![]() 29.Bluzka z H&M sport rozmiar XS, Ubrana tylko raz wiec jej stan jest bardzo dobry ![]() 30.Zwykła czerwona bluzeczka marki EVE, rozmiar S ![]() ![]() 31.Marynarski top wiązany na szyi, Gina trickot, rozmiarek XS ![]() ![]() 32.Czarne jakby bolerko, zapinane na guziczki imitujące drewno, rozmiar z metki to 40 jednak moim zdaniem bardziej 38, a nawet na 36 powinno być dobre ![]() ZAPRASZAM DO WYMIANY ![]() Edytowane przez _Dusia_ Czas edycji: 2013-02-23 o 14:16 Powód: Dodanie zdjęć :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.