|
|
#1 |
|
BAN stały
|
pierwsza wymianka - zapraszam, dokładki, xs/s/m ** maj **
Zapraszam, można pisać
UWAGA ZA JEŻA PIGMEJSKIEGO JESTEM W STANIE ODDAĆ CAŁY WĄTEK, SZUKAĆ POZA, CO CHCECIE I ILE CHCECIE!oczywiście z uwagi na to iż jest to żywe stworzonko, wymiana osobista - Poznań i okolice (dojadę) ZASADY : - proszę odpisujcie u mnie, ja będę u Was. - nie odmieniam się - szkoda czasu i pieniędzy - o ew. wadach rzeczy INFORMUJE - o to samo proszę - po tym jak obie strony dostaną rzeczy i wystawia przekupki, rzeczy (zdjecia, opisy) z watku usuwam, bo szkoda miejsca - nie prasuje przed wysyłka - wszyscy wiemy jak poczta sie obchodzi z paczkami, chyba ze chcesz, to wyprasuje, ale nie odpowiadam jak bedzie pogniecione.. - rzeczy zawsze dobrze zabezpieczam przed zniszczeniem (przed pognieceniem sie zwyczajnie nie da..) - pytajcie o wymiary, chętnie je podam - NIE robię zdjęć na sobie, bo to kompletnie mija się z celem - 90% tych rzeczy oddaje wyłącznie dlatego, że są mi za małe lub za duże.. - o ewentualnych wadach rzeczy informuję, robie zdjęcia - proszę, róbcie to samo, szanujmy się wzajemnie ![]() - szukam rzeczy w rozmiarach S (ew. duże xs, małe m) proszę nie proponujcie mi xxxs, xxxl... Odpisujcie proszę u mnie MOJA WISH LISTA - za te rzeczy oddam naprawdę dużo, jestem skłonna szukać intensywnie poza wąkiem. NOSZĘ ROZMIAR typowe S (ew. duże xs lub małe m) a BUTY typowe 39 (lub duże 38 / mała 40) Poszukuję : (rzeczy pogrubione są najpilniejsze, za nie przewrócę szafę do góry nogami) uwaga, szukam tylko czarnej Uwaga : odpadają napisy prymitywne w stylu :sexy, hot, jestem wolna jak jesteś bogaty, pier** nie robię, miss łaskotek etc... uwaga, szukam czarnej lub w odcieniach beżu/nude uwaga : tylko slim fit, nie szukam oversize, interesują mnie niebieskie lub granatowe w paseczki, miętowe, pudrowe, bardzo chętnie z ćwiekami. uwaga : satyny, żaboty odpadają uwaga : nie interesują mnie próbki i odlewki uwaga : szukam tylko azteckie, innych legginsów nie potrzebuje w załącznikach kilka PRZYKŁADÓW
Edytowane przez M o h i t o Czas edycji: 2013-05-21 o 00:41 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: pierwsza wymianka - zapraszam, dokładki, xs/s/m ** maj **
RZECZY NA CAŁEJ PIERWSZEJ STRONIE, NIE ZMIEŚCIŁAM SIĘ Z DOKŁADKAMI, RZECZY SA DO POSTU 12
!!UWAGA : MAM POZA WĄTKIEM : DEPILATOR PHILIPS UŻYTY 1x nie wiem czy chce oddać, ale jak szukasz depilatora a masz coś z mojej wish to może się dogadamy ![]() POZA WĄTKIEM MAM NOWE,NIENOSZONE NIGDY DWIE PUCHOWE, BARDZO CIEPLE KURTKI : - NEW YORKER CZARNA W SZARĄ PANTERKĘ Z KAPTUREM Z FUTERKIEM, KOSZTOWAŁA 169 ZŁ Koniczynka - CZARNA PUCHOWA KURTKA Z KAPTUREM Z FUTERKIEM, A''LA BABY PHAT - MA KOTKA Z TYŁU TŁOCZONEGO, JAK U BABY PHAT IDENTYCZNIE, KOSZTOWAŁA 150 ZŁ, MIMO ŻE TO IMITACJA BP. OBIE NOWE ! ZDJĘCIA DLA ZAINTERESOWANYCH 1. Hit ! Koszula - tunika koszulowa Wygląda jak jeans, ale to nie jeans, jest genialna Nie wiem czy chce oddać, najchętniej za coś z wish Rozmiar z metki 12 - wypada na S ew M Dodatkowo pasek, wygląda super bez oraz z nim Założona z 2x, stan idealny 4. dokładka! New Yorker (Amisu) rozmiar 25 założone ze 3x, stan idealny oddaje z bólem serca bo robią mi straszne boczki a przecież nie będę chudła dla jednej pary spodni.. kosztowały 159 zł, za coś super ! Waqwerek *** dokładka ! ADIDASY PLAYBOY kupione na fitness, kosztowały mnie 230 zł na all. założyłam 2x, nie mam czasu na fitness więc leżą;( za coś super ! *** dokładka! NOWA tunika nietoperz z boskimi plecami New Yorker z racji kroju dobra xs - m była droga, za coś fajnego, zdjęcie tyłu oraz przodu, super eksponuje plecy, bardzo ładne zdobienie Dusia *** DOKŁADKA! SMARTFON HTC CHA CHA simlock orange, ponad pół roku gwarancji MAM ZROBONE REAL ZDJĘCIA - ZAINTERESOWANYM WYŚLE telefon bez rysek, wad! uwaga TYLKO za : inny smartfon ewentualnie telefon z klawiaturą qwerty (w dotykowym jak sie go obróci bokiem lub z wysuwana meega chętnie) nie proponujcie mi za niego nic innego niz inny smartfon lub telefon! ZA SAMSUNGA GALAXY ACE LUB SAMSUNGA GALAXY S II ODDAM GO BEZ GADANIA I JESZCZE DORZUCE JAKIŚ CIUSZEK/CIUSZKI !!!!!!!!!!! *** dokładka! DEPILATOR PHILIPS real foty dla zainteres. użyty wyłącznie raz na może 5 cm skóry - niestety, jestem zbyt wrażliwa na ból i depilator nie dla mnie;( nie mam kartonu - zajmował duzo miejsca, wysle w zastepczym ![]() za coś mega, bo jest praktycznie nowy, w zyciu bym nie wymieniala gdyby nie to, ze nie umiem wytrzymac tego.. *** dokładka! DWA FLAMASTRY DO UST ASTOR ODCIENIE 200 i 300 każdy jedynie 1x wypróbowany dostałam, ale nie znoszę malowac ust więc leżą są warte 35 zł jeden, więc najchętniej oddam oba za jakiś fajny ciuszek Edytowane przez M o h i t o Czas edycji: 2013-05-24 o 13:43 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
5.
dokładka! ONLY rozmiar z metki 27/34 jest to XS/małe S dostałam od kuzynki (mówiła że miała 3x na sobie) bo zaszła w ciąże, ale niestety na mnie są za małe robi mi się wielka opona i boczki z tyłu ogromne i dlatego je chce wymienić. Mają genialne i modne ĆWIEKI i przetarcia. Jak nowe, poza jedną wadą - nogawki gdy nie są podciągnięte są postrzępione - wrzuciłam zdjęcie. Da się to ze spokojem zrobić, ja się w to nie chciałam bawić, bo są mi za małe i tak ;((((((( zastanawiam się nad zrzuceniem kilku kilo (ale łatwo nie bedzie..) wiec nie oddam za byle co, ale za coś co naprawde mi sie spodoba bardzo. SorbetMalinowy 6. dokładka! ASYMETRYCZNA BOKSERKA Z ĆWIEKAMI HIT! George, XS nieużywana 7. dokładka! HIT! Pastelowy - pudrowy róż sweterek z krótkim rękawkiem, nowy Dostałam z Anglii, niestety jest mi za duży ;( i tylko dlatego go oddaje z metki M/L wypada jak typowe M 8. dokładka! Kamizelka H&M r.38 również oddaje bo jest mi niestety za duża, założona 2x 1 zdjęcie jest specjalnie mocno rozjaśniane, kamizelka jest kruczoczarna! *** dokładka! miętowy overek najlepiej wygląda na S/małe M Edytowane przez M o h i t o Czas edycji: 2013-05-20 o 23:39 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
9.
dokładka! Alladynki / Pumpu H&M 2x założone xs/s zdjęcie real na życzenie bez problemu, o ile znajdę coś w zamian ![]() 12. dokładka! Hit! Legginsy z ĆWIEKAMI Atmosphere, rozmiar z metki 12, ale na normalnym/większym S leżą ok Nie są kruczoczarne, były takie od nowości 13. dokładka! Hit! Legginsy a'la latex, w jakby wężowo-panterkowy delikatny wzór rozmiar xs/s z zapiętkami Nika0503 *** dokładka! H&M rozpinany xs / s a nawet małe m miałam z 3x na sobie w rzeczywistości kolor bardziej żywy! real dla zainteres. sweter absolutnie nie prześwituje ! *** dokładka! nowa bluzka/tuniczka z motylkami różowe elementy są prawie neonowe piękne kolory rozmiar xs/małe s *** dokładka! limitowany essence Twilight diamond powder jedynie raz wypróbowany Edytowane przez M o h i t o Czas edycji: 2013-05-24 o 13:48 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
14.
dokładka! nowe legginsy w panterkę są super, nie prześwitują niestety są mi ciut za krótkie - mam b.długie nogi jak na mój wzrost i jest to mój odwieczny problem z legginsami.. z bólem serca wymienie 15. dokładka! Hit! Jegginsy ! Przywiezione zza granicy, nowe były b.drogie, wziełam bez mierzenia bo się śpieszyłam są mi za małe ;(( rozmiar to typowe xs za coś co mi się mega spodoba... Waqwerek 16. dokładka! nowa spódniczka w etniczne wzory / boho w pasie ma gumę więc xs - m mi sięga do kolan (165 cm) zdjęcie nie oddaje jej uroku, prześlicznie się układa 17. dokładka! piękna, elegancka i dopasowana spódniczka nude/beż firma LOGG oddaje bo mi za mała ;(( rozmiar to typowe xs 18. dokładka! spódniczka floral na gumie lekka bombka guma, więc pasuje xs po duże m sięga mi przed kolano, 165 cm ślicznie się układa Esues 19. dokładka! asymetryczna maxi spódnica kolor ciemny khaki założona 2x, niestety za bardzo przytyłam ładna, dopasowana, super się układa 20. dokładka! nowa mini New Yorker (fishbone) z metki xxs ale pasuje na typowe xs niestety jest mi za mała ;((( 21. dokładka! Reserved rozmiar S na xs też super bo sie dopasowuje real zdjęcie dla zainteresowanej u której bede coś widziała ![]() uwaga : wymienie najchetniej na inna kurtke na ok 5-10 stopni 22. dokładka! Japan style nowa czarno szara z kapturem ładnie szyta, jak na zdjęciu ! zero wad xs - m - dopasowuje się real fotki jak znajdę coś w zamian Edytowane przez M o h i t o Czas edycji: 2013-05-25 o 11:23 |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
23.
dokładka! żakiet / marynarka szara fishbone z metki s ale super na xs tylko dlatego że jest mi przymała ;( za coś super, jest naprawdę świetna 24. dokładka! Hit ! kamizelka z kapturem z futerkiem zdjęcie zapożyczyłam z neta - moja jest identyczna dla zainteresowanej osoby zrobie zdjęcia real też praktycznie nowa - miałam ją raz na sobie fishbone xs z metki ale na s też ok a nawet małe m bardzo ciepła idealna do narzucenia na ekoskórkę w chłodniejszy dzień była mega droga, za coś naprawdę super 25. dokładka! szary sweterek floral z metki m ale to xs/s 26. dokładka! marks and spencer malinowa z metki 8 - S ale wypada jak M, jednak najfajniej wygląda na xs/s jako lekki over za coś super jest urocza, założona raz 27. dokładka! Hit! Sweterek z łatami xs / s nowy !! wymieniam tylko dlatego, że jest obcisły i mocno podkreśla mi mój gigantyczny ostatnio brzuch ;( ale łatwo nie oddam, za coś naprawde mega jest piękny i był b.drogi łaty i mankiety z takiego delikatnego super materiału lejący się dekolt ściągacze dzieki czemu ładnie się układa, dopasowuje 28. dokładka! imprezowa sweterkowa bluzeczka xs-s za coś super planowałam zrobić DIY i przy dekolcie dodać złote ćwieki Dusia 29. dokładka! nowa new yorker (fishbone) różowo-brązowa przeleżała nienoszona w szafie a teraz nie wchodzę ;( typowe xs 30. dokładka! kanarkowy sweterek ZARA typowe xs, nie wchodzę 31. dokładka! czarny dopasowany golf George xs/s przykładowe foto, mój identyczny ale ma te prążki mój ma materiał w delikatne prążki, real foto dla zainteresowanej golfem osoby 32. dokładka! Dunnes czerwony golf r S założony raz foto z neta mój taki sam real zdjęcia dla zainteresowanych Edytowane przez M o h i t o Czas edycji: 2013-05-22 o 00:01 |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
PEREŁKI - oj za to mogę być wybredna..ale kusić
![]() 33. dokładka! HIT! Torba NIKE ze spokojem mieści a4 real foto dla zainteresowanych moja identyczna za coś z wish co mnie powali i mi się bardzo przyda, torba jest rewelacyjna, wymienie za coś co naprawde bede potrzebowała.. ale kusić;p Esues 34. dokładka! HIT! H&M tunika nude, pagony założona raz rozmiar typowe M wymieniam bo jest mi za luźna ;(( real foto dla zainteres. za coś mega ! Esues 35. dokładka! HIT! sukienka H&M z falbanami nowa rozmiar xs/s moja jest identyczna ale CZARNA real foto dla zainteresowanych za coś super ! 36. dokładka! HIT! pudrowa koszula, nowa z metki S ale na xs też ok zdjęcie zapożyczone z neta, moja identyczna dla chętnych real foto 37. dokładka! nowa zwiewna, pudrowa, koronki, paseczek z metki 18 ale na małych rozm. super jako over 38. dokładka! NOWA sukienka w panterkę ASOS rozmiar typowe xs tylko dlatego że w nią się nie mieszcze ;(( 39. dokładka! TRIUMPH DOREEN NOWY rozmiar z metki EU 90B dostałam w prezencie, metki oderwalam i okazał się za duży ;((( z bólem serca.. nowiutki - jedynie na sekunde przymierzony, jest mi za duży ;( 42. dokładka! Bikini jedynie przymierzone, nienoszone, za duża mi góra;( majtki - no name, S/M góra - marks and spencer r.12 a wiec B/C Edytowane przez M o h i t o Czas edycji: 2013-05-25 o 12:35 |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
43.
dokładka! sweterek ciemny karmel/brąz marks and spencer z metki r.12 ale to xs/s 44. dokładka! nowa MAXI DRESS dostałam w prezencie, ale nie czuje się na takie sukienki można nosić z ramiączkami lub bez (włożyć do środka) bo ma gume i trzyma się na biuście rozmiar z metki L ale dzieki gumie i wiązaniu pasuje na S-L za coś super, bo nie jestem pewna czy chce ją oddać ;p 45. dokładka! nowa sukienka ZARA xs jest mi za mała w biuście dobra na xs i s z małym biustem modny floral 46. dokładka! nowa asymetryczna kobaltowa sukienka Jane Norman z metki xs, na małe s też super ja sie czuje za gruba na nia;( nienoszona 47. dokładka! sukienka Amisu (new Yorker) z metki 34 ale na małe 36 też super wymieniam bo za obcisła jak na mój brzuch założona jeden raz, praktycznie nowa idealna do stylizacji PIN UP mam do niej pasek była b.droga Wskazówka 48. dokładka! nowy sweterek (może być też jako kamizelka) ABERCROMBIE rozmiar z metki M dostałam, jednak jak dla mnie za duzy dekolt nie wiem czy chce oddać, bo był mega drogi i jest nowy za coś super 49. dokładka! czarne koronkowe body zdjecie z neta moje identyczne xs/s za coś mega bo nie wiem czy chce oddać ale kusić Dusia 50. dokładka ! mam jeszcze takie ale materiałowe a koronkę ma jedynie u góry i na rękawach, również czarne xs/s jak na przykładowym zdjęciu, ale u mnie zamiast groszków koronka jak w tym body całym z koronki! Dusia UWAGA !! Mam poza wątkiem BIAŁY KORONKOWY GORSET taki nadający się do śmigania na codzien nie noszony jeszcze nawet XS/S Zdjecia dla chętnych (jak bede coś widziała:p) Edytowane przez M o h i t o Czas edycji: 2013-05-25 o 12:36 |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
53.
dokładka! nowa koronkowa kobaltowa Z TYŁU ZIP z new yorkera, kosztowała 159 zł metki oderwałam i nie załozyłam ani razu z metki S ale na XS też si. coś się nie moge przekonać do tego, czy pasuje mi taki kolor jeszcze nie wiem czy chce oddac, jak już to za coś co mnie rzuci na kolana ale oczywiście kuscie jak najbardziej (bez paska jak co) UWAGA WYŁĄCZNIE ZA INNA SUKIENKE KTORA MI SIE MEGA SPODOBA 54. dokładka! ATMOSPHERE plecak w panterke neonowa podszewka w środku mieści a4 ze spokojem nieużywany ! za coś MEGA najchetniej jakiś kuferek czy inna torbe kuście ale bede wybredna bo jest nowy ;p Lawendowelove 55. dokładka! floral denim CO z metki 14 boski over na xs / s za coś super ! 56. dokładka! nowa bokserka kiss therapy xs na s też si w rzeczywistości kolor bardziej jaskrawy, żywy, zbliżony do modnego neonu 57. dokładka! H&M nowa z metki 38 ale na xs/s tez leży super 58. dokładka! Tally Weijl Nowa, koronka z przodu, tył gładki xs oddaje bo nie wchodze;( 59. dokładka! nowa tuba amisu xs/s nawet małe m - ciagnie sie foto zapozyczone z neta, moja identyczna 60. dokładka! nude / pudrowa sweterkowa narzutka xs/s *** dokładka! nowa bluzka Dorothy Perkins z metki 40 ale to typowe M wymieniam tylko dlatego że mi przyduża jest boska, więc łatwo nie będzie;p Edytowane przez M o h i t o Czas edycji: 2013-05-24 o 13:45 |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez M o h i t o Czas edycji: 2013-05-22 o 00:13 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
kochana najchętniej wymieniam sie na buciki 36/37 bo nie mam letnich żadnych,jakies na koturnie by mi sie przydały, jakbys cos miała to oddam Ci wszystko
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
HEj, na razie niestety nic dla siebie nie widzę.
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
na razie nic, dzięki
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
jak będziesz miała więcej rzeczy - daj znać
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za koszulę i bejsbolówkę?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś za rurki r.25
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
hej
to poproszę o zdjęcie tych szortów |
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
leginsów już nie mam.
Za sukienke nic nie widzę niestety, ale będe zagladac. pozdrawiam |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Podziękuje. Pozdrawiam
!
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.