![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
kwiecień: AZJATYCKIE BB i pielęgnacja innisfree, bio-essence, ZAMIAN, it's skin YE ;)
WĄTEK NIEAKTUALNY
W kwietniu, na wymianę mam kilka produktów azjatyckich i nie tylko ![]() DOKŁADKA! Przesyłki będą zabezpieczone i wysyłane listem poleconym ekonomicznym. UWAGA: Wymianiam się tylko na rzeczy z wish! Ale można też kusić - zwłaszcza azjatyckimi cudami ![]() WISH LISTA: - elemong BB - dollish veil vita bb cream Green lub Purple - skinfood Aloe BB 1 - skinfood Bean BB 1 - filtry azjatyckie z wysokim SPF - ogólnie wszystko co z Azji - można kusić ![]() - pure poison Dior (oddam dużo) - Hugo Boss Deep Red - Euphoria CK - hydrolat /lawendowy/z kocanki - czarne mydło z oliwek savon noir hamman - odżywki do włosów alverde Mój krótki regulamin: Transakcje traktuję za zamkniętą po wymianie się adresami - obydwu stron. Wszystkie prezentowane kosmetyki są albo nowe albo mają niewielkie ubytki rzędu 20-30%. W wypadku większych ubytków wyraźnie to zaznaczam. Wszystkie kosmetyki są zadbane i właściwie przechowywane - z dala od ciepłych miejsc, słońca etc. UWAGA: Szanujmy siebie i swój czas - bardzo proszę nie proponuj mi wymianki kosmetyku wartego 20 zł na kosmetyk warty 100zł. Do wymiany: Dokładka: It's Skin Power 10 Formula YE Effector buteleczka 30ml; nowa, dwukrotnie użyte Skinfood Mushroom BB cream odcień 1 - właściwie całe opakowanie - mam go z wymianki - przeze mnie użyte dwa razy, nie wiem czy oddam całego, ale mogę zrobić większą odlewkę INNE Matrix Sleek Line Conditioner- odżywka wygładzająca - mam 1 litr - zrobię odlewkę 250ml wymienione: Innisfree Eco Natural Green Tea BB cream SPF 29 PA++ nowy jeszcze z kartonikiem (40ml)- użyty dwa razy. KOSZT - 57zł nie ma Bourjois Healthy Mix Concealer N51 nówka sztuka ![]() ZAMIAN GOLD CACAO PACK - edna z najlepiej sprzedających się maseczek w Azji i wielki hit internetu - została połowa z 150gr KOSZT - 80zł[/B]nie ma Bio-essence Bio Platinum BB cream Plus Multi-effects SPF 25/PA ++ zostało około 60- 70% opakowania 30g KOSZT - 128zł LINK DO KWC nie ma ZAPRASZAM ![]()
Wymianka Edytowane przez metice Czas edycji: 2013-05-06 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kwiecień: AZJATYCKIE BB i pielęgnacja innisfree, bio-essence, ZAMIAN i inne ;)
coś u mnie za korektor bourjois ?
![]() poza wątkiem mam kremy bb skinfood red bean 01 i mushroom o2 ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kwiecień: AZJATYCKIE BB i pielęgnacja innisfree, bio-essence, ZAMIAN i inne ;)
Zrobilabys mi mini odlewke innisfree i bio essence?
W zamian moge zrobic odlewke jednego z trzech (skinfood mam w probce) - elemong BB - dollish veil vita bb cream Green - skinfood Aloe BB 1
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Może coś ci wpadnie w oko za Bio-essence?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
myślę, że ok 50% chociaż trudno stwierdzić przy tej napompowanej tubie
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za ktorys badz kilka bb kremow?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Bio-essence? jakby coś, mam poza wątkiem Savon Noir
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
Bourjois Healthy Mix Concealer N51 nówka sztuka Matrix Sleek Line Conditioner- odżywka wygładzająca - mam 1 litr - zrobię odlewkę 250ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Bourjois Healthy Mix Concealer N51 nówka sztuka
![]() Matrix Sleek Line Conditioner- odżywka wygładzająca - mam 1 litr - zrobię odlewkę 250ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Cos w moich wątkach za odlewkę matrixa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Coś za:
Skinfood Mushroom BB cream odcień 1 - właściwie całe opakowanie - mam go z wymianki - przeze mnie użyte dwa razy, nie wiem czy oddam całego, ale mogę zrobić większą odlewkę Bourjois Healthy Mix Concealer N51 nówka sztuka ![]() Poza wątkiem mam jeszcze nie wystawiony The Face Shop Oil-Free BB Cream ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Bio-essence Bio Platinum BB cream Plus Multi-effects SPF 25/PA ++ zostało około 60- 70% opakowania 30g KOSZT - 128zł LINK DO KWC Skinfood Mushroom BB cream odcień 1 - właściwie całe opakowanie - mam go z wymianki - przeze mnie użyte dwa razy, nie wiem czy oddam całego, ale mogę zrobić większą odlewkę Bourjois Healthy Mix Concealer N51 nówka sztuka
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bebika grzybkowego? 1 wpada w róż?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a kiedy korektor był kupiony ?
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Bio-essence Bio Platinum BB cream Plus Multi-effects SPF 25/PA ++
Skinfood Mushroom BB cream odcień 1 coś w zamian u mnie? odpisz proszę w moim wątku
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
Innisfree Eco Natural Green Tea BB cream SPF 29 PA++ nowy jeszcze z kartonikiem (40ml)- użyty dwa razy. KOSZT - 57zł ZAMIAN GOLD CACAO PACK - jedna z najlepiej sprzedających się maseczek w Azji i wielki hit internetu - została połowa z 150gr KOSZT - 80zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ale rozumiem ze jest swiezy ? byl otwierany
![]() jeżelu wszystko z nim ok to zapraszam na pw
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
To troszkę za mało za HPeS niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za
Skinfood Mushroom BB cream odcień 1 - właściwie całe opakowanie - mam go z wymianki - przeze mnie użyte dwa razy, nie wiem czy oddam całego, ale mogę zrobić większą odlewkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Mi się podoba jeszcze korektor Bourjois...Tą maseczkę też bym przygarnęła. Ale to za Diora chyba za dużo, hmm, mogłabym Ci odlać mojego BB Mizon Hannavi, gdybyś chciała, albo ślimaczkowego Skin79, albo obydwóch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Witaj,
Coś u mnie za ZAMIAN GOLD CACAO PACK ? ![]() Pozdrawiam..
Edytowane przez Julia1977 Czas edycji: 2013-04-26 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, znajdziesz coś u mnie za Bourjois Healthy Mix Concealer N51 ?
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Dogadałaś ostatecznie ten korektor? Jak nie to bym go wzięła, bo pilnie potrzebuję, a jak tak, no to niech będzie wezmę tą odlewkę maseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Bio-essence Bio Platinum BB cream Plus Multi-effects SPF 25/PA ++ zostało około 60- 70% opakowania 30g
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
tak, przepraszam, muszę pomyśleć nad odcieniem tego bio-essence, bo nie wiem czy nie za szary, napiszę jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.