|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
w kwietniu: zapachy, ISO E, lakiery, pędzle, Revlon, The Balm, Sleek
NIEAKTUALNE
- SKIN79, Super Plus BB Cream różowy oddam wiele! - duża paletka magnetyczna, może być bez lusterka, koniecznie większa niż 12x10cm - paletki sleek: au naturel, oh so special - jajo cosmopolitan lub beauty blender - zielona baza pod makijaż delia (lub jakakolwiek zielona oprócz max factor) - biotherma matricium - joico hydrator - joico rekonstruktor - puste atomizery - serum z granatru z BU - podkłady: revlon colorstay 110 lub inne bardzo jasne - flakony z małym lub średnim ubytkiem: litens szpilkówna (Fille en Aiguilles) lub Gris Clair, shalimar parfum initial, aqua allegoria: herba fresca/pamplelune/lavende velours (inne AA odlewki), L'eau d'Issey Issey Miyake - odlewki nawet małe lub próbki: wszystko co ma w nutach bób tonka, dior addict, samsar, dkny pure a drop of rose, arpege, aquolina chocolovers, bvlgari omnia i omnia green jade, chopard wish pink, samsara, feerie, dali purplelips, moschino pink bouquet, my isolence, samsara, charlie revlon różne wersje, arrogant cat dawn I, burberry brit, clean rain, beyonce Heat Ultimate Elixir, CdG peppermint i avignon, demeter dirt, masaki mintea, ck be, dune, rebelle, - odżywka bananowa the body shop - BIAŁY puder cały lub z ubytkiem, ale nie odsypka - gotową, PORZĄDNĄ biżuterię - nie w stylu koralik na druciku. - półfabrykaty ze srebra - łańcuszki (do dalszej obróbki, bez zapięć, w formie półfabrykatu) - łańcuszek srebrny 4o-50cm - kamyczki swarovskiego - paczkę bigli ze srebra - gotowe ozdoby decoupage, np. pudełeczko, miseczka, hustecznik, - rzeczy z kocim motywem - kamyki (minerały?) Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-05-05 o 21:20 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w kwietniu: zapachy, ISO E, lakiery, pędzle, Revlon, The Balm, Sleek
PĘDZLE
EcoTools z limitowanej edycji, baby kabuki, idealny do nakladania korektora pod oczy, podkładu w trudne dostępne miejsca (nie skmuży!) i innych rzeczy. FYB składany do pudru/różu. Od lewej: Kabuki do pudru, niestety wyrzuciłam kartonik i nie znam firmy, ale jest bardzo dobry jakościowo, nie gubi włosia, nie traci kształtu, zapłaciłam za niego 10$. Sephora 42 do różu/rozświetlacza, świetne recenzje na KWC Sephora 40 skośny. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
LAKIERY
Wszystkie swatche pochodzą z googli. Lakiery pupa holographic, PRAWDZIWE HOLO, nie brokat, tylko testowane na wzorniku, świeże, cena w drogerii to 30zł za sztukę. Kolory: srebro (silver), błękitny (emerald) i granat (denim blue). Oddam pojedynczo. Ostatnie zdjęcie nie jest moje, TUTAJ można zobaczyć jaki piękny efekt dają. Od lewej: Lovely Magnetic wiśnia z połyskiem i niebieski drobionkowy swatch, mam magnes do nich Flormar 392 swatch Flormar 422 fluo róż swatch Golden Rose Jolly Jewels 106 swatche Max Factor Max Effect 44 swatch Golden Rose metaliczny, brudny róż Coral śliwkowo-bordowy metaliczny Manhattan 21G swatch Miss Sporty Metal Flip 2282 swatch Golder Rose 173 koral Baza essence peel off, ściągasz lakier bez zmywacza, świetna do brokatów. Odżywka eveline, widać na zdjęciu ile zostało. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA
Revlon colorstay 150 cera mieszana/tłusta. Zdjęcie nie oddaje prawdziwego koloru, lepiej sprawdzić swatche w sieci. Zostały 3/4. Przelałam go do opakowania szklanego z pompką, mogę wysłać oba, chociaż zaręczam, że jest oryginalny (kupiony w Douglasie). Puder sypki ArtDeco, ubytek widoczny na zdjęciu, wyciągnęłam sitko ale wysyłam razem z. Kolor średni, na poziomie CS 200. Sephora, bronzer MATOWY bez żadnych drobinek, kolor przeznaczony dla jasnych karnacji. Nie wpada w pomarańcz. Rimmel szminka czerwona bez drobinek, kolor 170 alarm. Rimmel szminka nude? Kultowa Airy Fairy numer 070. Essence rozświetlacz w pędzelku, zużycie ~20%. Róż The Balm down boy, oryginalny na 100% kupiony w Marionnaud - za coś z wish! |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
CIENIE
Sleek storm, stan jak na zdjęciu, chętnie za inną paletkę sleek matową. Dwa niebieskie cienie, oddam za drobiazg lub dorzucę do wymiany, na pewno została ponad połowa obu. Cienie wkłady Inglot: 256 double sp. brązik z drobinkami 120 shine perłowa czysta biel 368 matte jasna brzoswkinia całkowicie matowa 129 shine rdzawy pomarańcz z poświatą Brokato-cienie sypkie no name, złoty i srebrny, chyba z jakiegoś zestawu. Jakościowo są dobre. Pigment Essence ubytek praktycznie żaden, kolor 15 - pure love, piękny błyszczący. Avon paletka purple haze kwadratowa: 1 jasny, dwa fiolety i czarny/grafitowy Avon paletka vintage violet owalna: 1 jasny perłowy beżyk, 3 fiolety: jasny, średni i ciemny. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-05-05 o 22:08 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Masło shea nierafinowane, nieotwierane, 50g, ważne do końca grudnia 2013 (zdjęcie z sieci).
Olej macadamia bio 50ml nieotwierany ważny do listopada 2013 (zdjęcie z sieci). L`Biotica regenerujący krem do rzęs, nowy jeszcze w kartoniku. Krem oriflame pure nature cytrynowy, bez ubytku ale zdjęłam folię zabezpieczającą. Eveline 3d extreme serum intensywnie wyszczuplające + wygładzające antycellulitowe nowe. Eveline 3d, superskoncentrowane serum antycellulit + przeciw nawrotom cellulitu ubytek max 5% Nowa, rozpakowana ale nie używana SD HC 8GB. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dwie nowe miniatury żelu różanego Yves Rocher (po 50ml).
Yes to Blueberries Smoothing Daily Cleanser, mleczko do mycia twarzy, ubytek mniejszy niż 5%. Mleczko perfumowane Yves Rocher Vanille Noire, ubytek 5%. Ava EcoGarden certyfikowane organiczne serum energetyzujące z pomidorem i ogórkiem, fajny skład! Ubytek 5%. Noni Care krem do twarzy na dzień, ubytek 50%, za jakiś drobiazg. Nowa maska drożdżowa Babuszki Agafii, za coś z wish!!! Kryolan fixer sprawy, ubytek około 1/3, ciężko ocenić. Capivit Sun System nowy, pełne opakowanie. Biovax maseczka intensywnie regenerująca do wlosów suchych i zniszczonych - nowa, nieotwierana, zabezpieczona. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-04-01 o 21:00 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
ZAPACHY - SAMPLE, ODLEWKI, PRÓBKI
Odlewki wymienię najchętniej na inne odlewki z wish lub kilku moich za jedną większą. Nie pojedynczo - wysyłka jednego sampelka na prawdę się nie opłaca! Ilość na zdjęciu, jak widać kompletny mix, niektórych po kilka ml, niektórych na kilka psików. Nie wiem jak oceniać ilość w nieprzeźroczystych próbkach (numery 26-30), na pewno została więcej niż połowa. 1. aa gentiana 2. ambre et vanille e. coudray 3. courtesan worth 4. shiro masaki 5. messe de minuit etro 6. castelbejac edp 7. kilian beyond love 8. amethyst o. durbano 9. l'eau froide lutens 10. garage cdg 11. alien mugler 12. masaki/masaki 13. sequoia cdg 14. saharienne ysl 15. tocade rochas 16. black xs l'exces paco rabanne 17. dkny be delicious 18. sheer beauty calvin klein 19. baiser vole cartier 20. gap 1969 21. nuit pour femme hugo boss 22. delices de cartier 23. pure purple hugo boss 24. notte pour femme blvgari 25. elle ysl 26. narciso rodriquez for her edp 27. narciso rodriquez for her edt 28. ange ou demon 29. si lolita 30. hypnotic poison 31. eugenie (?) 32. allure sensuelle 33. sentel blanc lutens 34. cedre lutens 35. yardley (?) 36. jaisalmer cdg 37. carbone balmain 38. chanel no 5 eau premiere 39. smok edt 40. habanita 41. aqua allegoria gentiana 42. maroussia edt zaitsev 43. biehl mb03 44. fumerie torque lutens 45. ambraliquida ;'erbolario 46. zirh ikon 47. elixir des merveilles Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2013-04-01 o 20:59 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ZAPACHY FLASZKI
Elizabeth Arden Green Tea Tropical, wyjściowo setka, ubytek widać. Marc O'Polo, ubytek 5%. Lavander Tea No.362 Gap z rozbiórki, butelka ma 50 kilka ml, zostało około 28ml. Bruno Banani made for women nowy. Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete dla niej EDP, ubytek ok. 10ml, wyjściowo setka, za coś z wish, ISO E Super, za coś z wish oddam cały, zostało 45ml. Chętniej zrobię odlewkę. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
ZAPACHY ODLEWKI CD.
Mogę zrobić odlewki ze swoich flakonów, ilość do ustalenia. Odlewki, to znaczy, że NIE wymienię całego flakonu, nawet za coś superhiper ![]() - Kenzo TYGRYS do 2ml na próbę, kolor niezmieniony, pachnie jak nówka - Kenzo Elephant słonik do 4ml - YR kokos i ananas limitowanka letnia do 20ml - YR kokos do 20ml - DKNY Delicious Night do 4ml - YR Naturelle do 20ml - YR So Elixir Purple do 10ml - YR Moment de Bonheur (bliźniak Chloe) do 5ml - Tesori d'Orient Jasmin di Giava czyli brat bliźniak Angela TM bez trupiej nutki - Escada Island Kiss 2011 do 10ml - Escada Moon Sparkle 15ml - GAP Close do 5ml - YR Tendre Jasmin do 4ml - YR Vanille Noire do 4ml - Benetton Energy do 20ml - Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete damski - Lady Vengeance Juliette Has A Gun zostało mi na próbę jakieś 1,5ml - Acqua di Gioia satinee do 5ml - Pani Walewska - piękne aldehydowe do 10ml - armani code woman do 5ml - avon sensuelle do 10ml |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Sephora 40 skośny. Revlon colorstay 150 cera mieszana/tłusta. Olej macadamia bio 50ml nieotwierany ważny do listopada 2013 (zdjęcie z sieci). Eveline 3d extreme serum intensywnie wyszczuplające + wygładzające antycellulitowe nowe. Biovax maseczka intensywnie regenerująca do wlosów suchych i zniszczonych - nowa, nieotwierana, zabezpieczona.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wszystkie próbki perfum i - YR Vanille Noire do 4ml?
Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2013-04-01 o 21:04 |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
Revlon colorstay 150 cera mieszana/tłusta. Zdjęcie nie oddaje prawdziwego koloru, lepiej sprawdzić swatche w sieci. Zostały 3/4. Przelałam go do opakowania szklanego z pompką, mogę wysłać oba, chociaż zaręczam, że jest oryginalny (kupiony w Douglasie).
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz cos w moich wątkach za: - Róż The Balm down boy ? Pozdrawiam,
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za puder brązujący z Sephory?
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Hej podoba mi sie kilka rzeczy
:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1364845668 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1364845872 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1364845872 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1364845872 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1364845931 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1364846321
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Masło shea nierafinowane, nieotwierane, 50g, ważne do końca grudnia 2013 (zdjęcie z sieci). Olej macadamia bio 50ml nieotwierany ważny do listopada 2013 (zdjęcie z sieci). Eveline 3d extreme serum intensywnie wyszczuplające + wygładzające antycellulitowe nowe. Eveline 3d, superskoncentrowane serum antycellulit + przeciw nawrotom cellulitu ubytek max 5% i Biovaxa?
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Masło shea nierafinowane, nieotwierane, 50g, ważne do końca grudnia 2013 (zdjęcie z sieci).
41. aqua allegoria gentiana - Kenzo TYGRYS do 2ml na próbę, kolor niezmieniony, pachnie jak nówka Coś u mnie?
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz cos u mnei za lakier HOlo Pupa ten srebrny albo/i blękitny?
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Revlon colorstay 150 cera mieszana/tłusta. Zdjęcie nie oddaje prawdziwego koloru, lepiej sprawdzić swatche w sieci. Zostały 3/4. Przelałam go do opakowania szklanego z pompką, mogę wysłać oba, chociaż zaręczam, że jest oryginalny (kupiony w Douglasie).
coś u mnie?
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za olej i ew cos jeszcze? w wszystkowatku mam ck in2u her a poza wątkiem mam revlon charlie blue
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Perfume Lover
|
Witam
Znajdziesz coś u mnie za odlewkę/odlewki - YR So Elixir Purple do 10ml - Tesori d'Orient Jasmin di Giava - Escada Island Kiss 2011 do 10ml
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za :
Sephora 42 do różu/rozświetlacza, świetne recenzje na KWC Sephora 40 skośny i ewentualnie Sephora, bronzer MATOWY bez żadnych drobinek, kolor przeznaczony dla jasnych karnacji. Nie wpada w pomarańcz. Revlon colorstay 150 cera mieszana/tłusta. Zdjęcie nie oddaje prawdziwego koloru, lepiej sprawdzić swatche w sieci. Zostały 3/4. Przelałam go do opakowania szklanego z pompką, mogę wysłać oba, chociaż zaręczam, że jest oryginalny (kupiony w Douglasie). |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za wkłady inglot(brązowy z drobinkami i pomarańczowy) i serum wyszczuplające eveline?
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
może znajdziesz coś u mnie za: Sephora 42 do różu/rozświetlacza i/lub Sephora 40 skośny oraz Iso. ??? |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
to ja bym chętnie przygarnęła całą vanillę i tylko to. OSS i kwas mogę oddać (niestety, kwasu nie będę dzielić, oddaję w oryginalnym opakowaniu tylko, bo później następna osoba nie będzie chciała w zastępczym), co do kremu czekam na odpowiedź jednej wizażanki nadal
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy znajdziesz cos u mnie?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.