![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***Kwietniowa wymiana***Witam serdecznie wszystkie wizażanki
![]() Najchętniej wymienię się na: - perfumy/odlewki/próbki (różne) - pędzle do makijażu (aktualnie poszukuje Maestro 790 r 1 lub 2 do eyelinera) - kosmetyki azjatyckie (jasne bb kremy, próbki, miniaturki, końcówki na wypróbowanie) - kredki Avon Super Shock (złota), Sephora Jumbo Liner (szampańska, szmaragdowa) - kremy do twarzy (nowe lub z małym zużyciem) Preferuje większe wymiany ![]() Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2013-04-08 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Kwietniowa wymiana***
Nieaktualne
1. Pervoe Roshenie, Recepty Babuszki Agafii, delikatny krem - żel do powiek do 35 lat - odlewka około 8ml 2. Fitomed, koncentrat na naczynka z liposomami, odlewka Bentley Organic, body lotion, lawenda i rumianek, miniaturka 50ml, brak ok. 1/4 3. Mazidła.com, mocznik, poj. 30g, zużycie niewielkie (patrz foto), data ważności 02.2014 Viviean, Control Therapy Absorbing Mask, maseczka absorbująca tłuszcz do cery tłustej, trądzikowej, mieszanej, pozostało około 1/4 4. Londa, odżywka Ochrona Koloru, trzy saszetki po 10ml 5. Acne Killer, maseczka z USA peel off 10ml 6. Istituto Ganassini, emulsja do cery trądzikowej Bioclin Acnelia M, nowa miniaturka Anna Lotan, BB krem, beige, miniaturka raz użyta Bioderma Sensibo BB krem SPF30, miniaturka raz użyta Dermedic, Aqua Gold, maseczka nawilżająco - wzmacniająca 7. S.Oliver Selection Women woda toaletowa, pojemność początkowa 30 ml 8. Essence, Like a Girls' Night Out, zużycie na zdjęciu (roletka 10 ml) 9. Cacharel , Lou Lou, pojemność początkowa 100ml 10. Lacoste Inspiration Pour Femme Zużycie widoczne na zdjęciu. Brak psikadełka. Daje rade psikać naciskając np. pesetą. Można dobrać psikadełko od innych perfum. Mam je z wymiany, pojemność początkowa to chyba 30-ka. Nuty głowy: różowy pieprz, owoc granatu, mirabelka, skórka mandarynki. Nuty serca: gałka muszkatołowa, piwonia, jaśmin, tuberoza. Baza: drewno sandałowe, wanilia, piżmo, irys. Zapach Lacoste Inspiration to esencja niezależności. Fascynujące połączenie kwiatów, ciepłego drewna, z kuszącym piżmem. Ma tak wiele twarzy, jak kobieta, która go nosi. Lacoste Inspiration - po owocowo-kwiatowej eksplozji staje się inspiracją... dla zmysłów. Na co dzień Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2013-05-06 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.
Essence Denim Wanted, 04 forever mine - użyty dwa razy Essence colour&go, 17 pool party, ubytek 1/5 Eveline colour show, nr 636, ubytek 1/4 2. Virtual Street Fashion, 103 purple fashion - uzyty dwa razy Virtual Fruit Cocktail - użyty dwa razy Catrice 570 Beavis&Mud-Head - uzyty dwa razy Flormar Neon Colors, nr 12, unytek około 1/4 3. Simple Beauty, pekacz, użyty dwa razy Simple Beauty, brokat, użyty 2-3 razy Revlon Top Coat z brokatem, ubytek niewielki Golden Rose Glamour Classic, użyty raz 4. Quiz, Fashion Trendy, nowe cienie brak zółto-fioletowego Hean, Colour Celebration, róż wypiekany nr 272, ważność 05.2013 Hean, Colour Celebration, nr 265, data ważności do 05.2013 5. Virtual, Diamond Mono, nr 042, ważność 12.2013 Virtual, Satin Duo nr 060, ważność 12.2013 Essence, pojedynczy cien do powiek , black goddess nr 02, sparkling effect Essence, cień 3 D, lekko pokruszony, 06 irresistible mermaid kiss 6. Essence, quattro, 09 denim 4.0, ubytek niewielki Clinique, pojedynczy cień, ubytek niewielki, 303 lucky penny Yves Rocher, Mono Couleur Poudre, 83 noir ebene 7. Essence pigments, nr 11, ubytek znikomy Essence Denim Wanted, żelowy eyeliner 02 five pocket grey, wymaga odświezenie 8. Avon, cien w kredce, złamany róz (tylko testowany) Manhattan, miętowa, raz użyta Avon, professional kohl, fioletowa kredka z gąbeczką Avon, glimmersticj diamonds, sparkling silver Essence, resztka cielistej kredki, na wypróbowanie 9. My Secret, granatowy eyeliner, zostało około 1/2 Nivea Beauty. Magic Shimmer, cream eye shadow, 03 pearl flirts, ubytek testowy 10. Virtual, metallic collection, nr 208, tylko testowany Miss Sporty, 020 Strip-Tease Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2013-05-06 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.
Loreal, paletka dla blondynek, używana, stan jak na foto, wyjęłam całkiem jeden cień, który bardzo lubię, reszta u mnie się marnuje 2. Dermacol, Double Effect Make - Up (Dwufazowy podkład do twarzy), ubytek minimalny, sprawdziłam tylko odcień, nr3 Maybelline, korektor Instant Age Rewind, medium, ubytek około 1/4 3. Virtual błyszczyk w tubce, tylko testowany Safari, tylko testowany Yves Rocher, tylko testowany Essence, on top, tylko testowany 4. Virtual, mineralny puder brązujący, nowy, J06, 5. IsaDora, 56 coffee blends, jasny cień prawie zużyty, pozostałe maźnięte kilka razy 6. My Secret, limitowana paletka, Spring 2011, użyta kilka razy 7. Astor, Shine Deluxe jewels, nr 013 soft amber, tylko testowany Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2013-05-06 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1365437211 coś za miniatury z tego zdjęcia?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1365437970
cos za puder??
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
spoko, rozumiem
![]() a co bys chciala za lou lou? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Virtual, mineralny puder brązujący, nowy, J06,
Avon, professional kohl, fioletowa kredka z gąbeczką Lacoste Inspiration Pour Femme Może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
:)
|
ksiazke negocjuje jesli nie wymienie to dam znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
mysle, że bedzie ok
![]() to pw? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaa,to bylo chyba +- tyle ile ja mam w perfumetce (chyba). krem bb Lioele Waterdrop, ok 3/4ml (miniatura)
krem bb Lioele Triple Solution ok 3-3,5/4ml (jw) perfumetka Sephora karmel ubytek ok 1cm pomadka miodowa Nivea, praktycznie nowa, użyta kilka razy to mogę oddać, bo Revlona jeszcze nie jestem pewna co do oddawnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Essence, on top, tylko testowany
Fitomed, koncentrat na naczynka z liposomami, odlewka, Acne Killer, maseczka z USA peel off 10ml 6. Istituto Ganassini, emulsja do cery trądzikowej Bioclin Acnelia M, nowa miniaturka coś u mnie?
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-04-19 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
nie chcę Cię trzymać za długo, ale przez weekend nie ogarnęłam się zeby zmierzyć wkładkę. Jeśli z kimś rozmawiasz o tych butach to nie zważaj na mnie, a ja sie postaram zmierzyć wkładkę wieczorem i dam Ci znać i jeśli będzie ok, a buty będą jeszcze dostępne - to się wymienimy
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
przypominam sie
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to zaczekam aż się wyjasni sprawa z fitomed
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- mam też kredke Avon Super Shock, nową w kartonowym pudełku
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
zainteresował mnie jeszcze Bentley Organic, body lotion, lawenda i rumianek, miniaturka 50ml, brak ok. 1/4
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- pomyłka, mam Avon Glimmerstick Diamonds eye liner, kolor czarny
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Daty kremów to:
noc:8.2013 dzień: 05.2014 U Ciebie podoba mi się: Revlon Top Coat z brokatem, ubytek niewielki Essence, Like a Girls' Night Out, zużycie na zdjęciu (roletka 10 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
rzeczy które mnie interesuja to:
Essence, on top, tylko testowany Fitomed, koncentrat na naczynka z liposomami, odlewka, Acne Killer, maseczka z USA peel off 10ml Istituto Ganassini, emulsja do cery trądzikowej Bioclin Acnelia M, nowa miniaturka Viviean, Control Therapy Absorbing Mask, maseczka absorbująca tłuszcz do cery tłustej, trądzikowej, mieszanej, pozostało około 1/4 Bioderma Sensibo BB krem SPF30, miniaturka raz użyta - kiedy otwarta? z essensa chyba zrezygnuje bo już si ewymieniła na utrwardzacz. a co chciałas w zamian, bo mi si echyba wątek urwał ![]()
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-05-06 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.