|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Ben Nye Banana, Clarins Everlasting, Gosh X-ceptional, InglotNIEAKTUALNE Witam Serdecznie ![]() To moja pierwsza oficjalna wymianka. Na targowisku jestem nowa, nie posiadam doświadczenia, zapoznałam się z prawami i obowiązkami. Wymienione przedmioty - oznaczone w kolorze zielonym Zarezerwowane - oznaczone kolorem żółtym Mam do zaoferowania : Podkład Gosh, X-Ceptional Wear Fond De Teint w kolorze 16 Golden i 18 Sunny Oba kupione w połowie września 2012. 18 sunny pozostało około 80 % 16 golden pozostało około 65-70 % Producent zaleca zużyć w ciągu 24mc od otwarcia, na opakowaniu napisane do Lipca 2014. Clarins, Everlasting Foundation SPF 15 kolor 112 Amber Zakupiony w douglasie czerwiec-lipiec 2012. Zużycie widoczne na zdjęciu. Pozostało 3/4 opakowania. Producent podaje aby zużyć w ciągu 18mc od otwarcia. Nie posiadam kartonika. Astor, Lift Me Up kolor 200 Nude Zakupiony w lutym 2013. Producent podaje aby zużyć w ciągu 24mc od otwarcia. Pozostało 3/4 opakowania. Ben Nye, Luxury Powder -- Puder sypki do twarzy 85 gram Oba zakupione w lutym 2013. Producent zaleca zużyć neutral set w 48mc, banana 30mc. Kolor Neutral Set - zużycie minimalne, pozostało 90% opakowania. Kolor Banana - wymienię połowę opakowania. Zaznaczone na zdjęciu o jaką ilość chodzi ( ok.45gram). Manhattan, Perfect Teint Powder & Make up 2 in 1 Podkład w kompakcie kolor 17 Rose Zakupiony w grudniu 2012. Producent zaleca zużyć w ciągu 12mc. Nie posiadam dołączonej gąbeczki. Puder prawie nowy, zdjęcie przedstawia zużycie. Pozostało około 90-95% produktu. Manhattan, Soft Mat Loose Powder Puder sypki matujący kolor 2 Beige Kupiony w listopadzie 2012. Nie posiadam puszku/gąbeczki. Puder użyty z 3-4 razy. Pozostało 90%. Producent zaleca zużyć produkt w ciągu 24mc od otwarcia. Inglot, Puder prasowany kolor 14 Kupiony w kwietniu 2013 ( 2 tygodnie temu). Użyty 2-3 razy. Nie posiadam gąbeczki/puszku ani kartonika. Zużycie widoczne na zdjęciu. Interesuje mnie : ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR Cienie Inglot, Sleek, Bronzery, Róże do policzków w kamieniu, NYX, Jumbo Eyeshadow Pencil, Korektory rozświetlające. Paletka magnetyczna na cienie (pusta bez przegródek) Giorgio Armani, Acqua di Gioia EDP Edytowane przez misisia86 Czas edycji: 2013-10-06 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Ben Nye Banana, Clarins Everlasting, Gosh X-ceptional, Inglot
Kolor Neutral Set - zużycie minimalne, pozostało 90% opakowania.
Kolor Banana - wymienię połowę opakowania. Zaznaczone na zdjęciu o jaką ilość chodzi ( ok.45gram). |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za podkłady Gosha?
#5 |
Wtajemniczenie
|
cos za clarins inglot i astor?
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Cos za Clarinsa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Podkład Gosh, X-Ceptional Wear Fond De Teint w kolorze 16 Golden i 18 Sunny Oba kupione w połowie września 2012. 18 sunny pozostało około 80 % 16 golden pozostało około 65-70 % Producent zaleca zużyć w ciągu 24mc od otwarcia, na opakowaniu napisane do Lipca 2014. Clarins, Everlasting Foundation SPF 15 kolor 112 Amber ?? ewentlualnie za astora ?
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za podklad clarins albo gosh?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Clarins, Everlasting Foundation SPF 15 kolor 112 Amber puder Kolor Banana - wymienię połowę opakowania. Zaznaczone na zdjęciu o jaką ilość chodzi ( ok.45gram). ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.