![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowe!! So elixir, se purple, voile d ambre, ck!! Scholl, vichy!!!!
Witam mam do wymiany sporo kosmetyków używanych i nowych
![]() Oto lista nowych rzeczy: I. perfumy 1. Yves Rocher So Elixir Purple edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 2. Yves Rocher Voile d Ambre edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 3. Yves RocherSo Elixir edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 4. Yves Rocher Comme Une Evidence edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 5. Yves Rocher Rose Absolue edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA II. kremy, maseczki i balsamy nowe: 1. Yves Rocher Riche creme Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc 50ml NOWY ZAFOLIOWANY 2. Yves Rocher Riche Creme Intensywne Serum przeciwzmarczkowe 40ml NOWE ZAFOLIOWANE 3.Cure Solution Maseczka przywracająca świeżośc i blas 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 4.Dabur Vatika olej kokosowy 150ml NOWY, Nieużywany 5. Yves Rocher Peeling Morelowy 50ml, Nowy Nieużywany 6. Yves Rocher Mleczko ujędrniająco- Napinające do biustu 100ml Nowe, Nieużywane 7. Yves Rocher Pur Bluet Dwufazowy płyn do demakijażu oczu z wyciągiem z bławatka 125 ml NOWY, nieużywany. 8. Yves Rocher Płukanka octowa z malin 150ml, NOWA , nieużywana 9.Avon Foot Works Scrub Cinamon i pomarańcza 75ml, NOWY nieużywany. 10.Yves Rocher Mleczko Nawilżające do skóry normalnej i suchej z sokiem z agawy 200ml, NOWE, nieużywane. 11. Yves Rocher S.O.S żel do ociężałych nóg z wyciągiem z ziarnopłonu 200ml, NOWE, nieużywane. 12.Yves Rocher Peeling Roślinny do Ciała z pudrem z pestek moreli 150ml, NOWY, nieużywany. 13. Yves Rocher Mleczko perfumowane So Elixir Purple 200ml, NOWE, nieużywane. 14. Yves Rocher Mleczko Perfumowane So Elixir 200ml, NOWE, nieużywane. 15. Yves Rocher Mleczko perfumowane Comme Une Evidence 200ml, NOWE, nieużywane. 16. Yves Rocher Kandyzowane kwiaty Malwy Edycja Limitowana żel z drobinkami rozświetlającymi, 200ml. NOWE, nieużywane. 17. scholl przywieziony z berlina dezodorant do butów zabijający ponad 99.90% bakterii i grzybów. Pojemność 200ml. Nowy!! 18. Yves Rocher SEXY PULP tusz do rzęs nowy w folii! 9ml 19. Yves Rocher SEXY PULP błyszczyk jaskrawy róż nowy w folii!! 10ml. 20. Yves Rocher Pomadka francuska róża nowa x2 w folii!! 21. Yves Rocher peeling Tradition de hamann 30ml x 2 nowy!! 22. Yves Rocher MINAITURA VOILE D AMBRE X 2 5ML NOWA NIEUŻYWANA!! PRAKTYCZNIE NIEDOSTĘPNA W POLSCE JUŻ!! NA ŻYCZENIA MAM JESZCZE BALSAM YVES ROCHER TRADITION DE HAMMAN NOWY 150ML NIEUŻYWANY!! UŻYWANE: 1. AVON, BATH snowflakes 25gram kąpielowe konfetii. Używane 2 razy kilka płatków. 2. Avon Płyn do kąpieli Winter Rose zużycie widoczne na zdjęciu. pojemność początkowa 500ml. 3. Yves Rocher Mleczko z kandyzowanymi owocami malwy, Edycja Limitowana pojemność początkowa 200ml, zużycie widoczne na foto. 4.Dove, Dwukolorowa maseczka nawilżająca z lekkimi olejkami. Zuzycie zaznaczone czarną kreską. 5. Yves Rocher Dezodorant perfumowany tendre jasmin Psiknięty dwa razy. Pojemność oceniam na ponad 95 na 100ml. 6. Nivea regenerujący balsam S.O.S skóra bardzo sucha i sucha, użyty raz jako rem do rak. Pojemność praktycznie pierwotna 200ml. 7. Kate Moss MUSE tester oryginalny 50ml, zużycie maleńkie widać na foto. 8. AVON BOND GIRL 007 w kartoniku, zuzycie widoczne na foto. 9. Yves Rocher MING SHU EDP uzyte raz dla sprawdzenia zapachu. pojemność30ml 10. Guerlain shalimar edp odlewka z wizażu było 15 ml zostało tyle co na foto!! PONADTO MAM W SZAFIE CK Night Obsession edp i CK I2U edt. Produkty w pudełkach, jakieś tam zużycie. Mam także VICHY DERCOS na wypadanie włosów z 18 ampułek zostało 7 !! POSZUKUJE: proszę też samemu proponować mi coś ze swoich zbiorów!!!!!!!!! Miss Dior edt Miss dior przed reformułacją 2008 i NAJCHĘTNIEJ 2005 rok. Edt i edp. Guerlain : La petite Robe noir . kYLIE MINOUGE : SWEET DARLING darling showtime LOREAL COLOR RICHE Cienie ZESTAW E6 Yves Rocher: Flower Party Summer cienie pyłkowe. The Body shop: Masła do ciała najchętniej nowe. Na razie nic mi więcej do głowy nie przychodzi ale zawsze można coś zaproponować ![]() Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
WYMIANKA 10.2017 Edytowane przez dzastinaaaaa Czas edycji: 2013-04-18 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowe!! So elixir, se purple, voile d ambre, ck!! Scholl, vichy!!!!
coś u mnie za ojej kokosowy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy ale z Twojej wish raczej nic nie mam przyznaję
![]() ![]() ![]()
#5 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() coś u mnie za: 4.Dabur Vatika olej kokosowy 150ml NOWY, Nieużywany oraz 1. Yves Rocher Riche creme Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc 50ml NOWY ZAFOLIOWANY 2. Yves Rocher Riche Creme Intensywne Serum przeciwzmarczkowe 40ml NOWE ZAFOLIOWANE 6. Yves Rocher Mleczko ujędrniająco- Napinające do biustu 100ml Nowe, Nieużywane 7. Yves Rocher Pur Bluet Dwufazowy płyn do demakijażu oczu z wyciągiem z bławatka 125 ml NOWY, nieużywany. 16. Yves Rocher Kandyzowane kwiaty Malwy Edycja Limitowana żel z drobinkami rozświetlającymi, 200ml. NOWE, nieużywane. 20. Yves Rocher Pomadka francuska róża nowa x2 w folii!! -1 sztukę ? |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Vatikę i płyn dwufazowy?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Yves Rocher So Elixir Purple edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA
18. Yves Rocher SEXY PULP tusz do rzęs nowy w folii! 9ml 6. Nivea regenerujący balsam S.O.S skóra bardzo sucha i sucha, użyty raz jako rem do rak. Pojemność praktycznie pierwotna 200ml. Coś u mnie? ![]()
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
20. Yves Rocher Pomadka francuska róża nowa w folii!! 5. Yves Rocher Dezodorant perfumowany tendre jasmin Psiknięty dwa razy. Pojemność oceniam na ponad 95 na 100ml. 7. Kate Moss MUSE tester oryginalny 50ml, zużycie maleńkie widać na foto.? |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
12.Yves Rocher Peeling Roślinny do Ciała z pudrem z pestek moreli 150ml, NOWY, nieużywany. 8. Yves Rocher Płukanka octowa z malin 150ml, NOWA , nieużywana 5. Yves Rocher Peeling Morelowy 50ml, Nowy Nieużywany 9.Avon Foot Works Scrub Cinamon i pomarańcza 75ml, NOWY nieużywany. 18. Yves Rocher SEXY PULP tusz do rzęs nowy w folii! 9ml 7. Yves Rocher Pur Bluet Dwufazowy płyn do demakijażu oczu z wyciągiem z bławatka 125 ml NOWY, nieużywany. ? |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
4.Dabur Vatika olej kokosowy 150ml NOWY, Nieużywany
5. Yves Rocher Peeling Morelowy 50ml, Nowy Nieużywany ew. płukanka z malin coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
1. Yves Rocher Riche creme Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc 50ml NOWY ZAFOLIOWANY 2. Yves Rocher Riche Creme Intensywne Serum przeciwzmarczkowe 40ml NOWE ZAFOLIOWANE 3.Cure Solution Maseczka przywracająca świeżośc i blas 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 6. Yves Rocher Mleczko ujędrniająco- Napinające do biustu 100ml Nowe, Nieużywane 9.Avon Foot Works Scrub Cinamon i pomarańcza 75ml, NOWY nieużywany. 10.Yves Rocher Mleczko Nawilżające do skóry normalnej i suchej z sokiem z agawy 200ml, NOWE, nieużywane. 16. Yves Rocher Kandyzowane kwiaty Malwy Edycja Limitowana żel z drobinkami rozświetlającymi, 200ml. NOWE, nieużywane. 10. Guerlain shalimar edp odlewka z wizażu było 15 ml zostało tyle co na foto!! ![]()
#12 |
:)
|
znajdziesz coś u mnie?
podoba mis ie kilka rzeczy u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za so elixir i so elixie purple??
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Dabur Vatika olej kokosowy 150ml NOWY, Nieużywany Yves Rocher Płukanka octowa z malin 150ml, NOWA , nieużywana Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za so elixir edp?
#18 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za cos z tego,poza watkiem mam nowe masło z Body shopu Japońska wisnia 200 ml
3. Yves RocherSo Elixir edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 4. Yves Rocher Comme Une Evidence edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 5. Yves Rocher Rose Absolue edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA II. kremy, maseczki i balsamy nowe: 1. Yves Rocher Riche creme Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc 50ml NOWY ZAFOLIOWANY 3.Cure Solution Maseczka przywracająca świeżośc i blas 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 8. Yves Rocher Płukanka octowa z malin 150ml, NOWA , nieużywana 11. Yves Rocher S.O.S żel do ociężałych nóg z wyciągiem z ziarnopłonu 200ml, NOWE, nieużywane.
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
hej,coś u mnie za:
Dabur Vatika olej kokosowy 150ml NOWY, Nieużywany Yves Rocher Peeling Roślinny do Ciała z pudrem z pestek moreli 150ml, NOWY, nieużywany. ![]() odpisz proszę u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za perfumy (podoba mi się kilka flakonów, dokładniej napiszę jak Ci się coś u mnie spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś a so elixir?
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
#25 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za obie lub jedną ?
3. Yves RocherSo Elixir edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 4. Yves Rocher Comme Une Evidence edp, 50ml NOWA oddam pół wątku
#28 |
Lux Mundi
|
Znajdziesz coś u mnie za :
1. Yves Rocher So Elixir Purple edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 2. Yves Rocher Voile d Ambre edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 3. Yves RocherSo Elixir edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA? Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos w moich watkach za:
1. Yves Rocher So Elixir Purple edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 3. Yves RocherSo Elixir edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA 4. Yves Rocher Comme Une Evidence edp, 50ml NOWA ZAFOLIOWANA |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Witaj, może coś u mnie wpadnie Ci w oko za:
4.Dove, Dwukolorowa maseczka nawilżająca z lekkimi olejkami. Zuzycie zaznaczone czarną kreską. 5. Yves Rocher Dezodorant perfumowany tendre jasmin Psiknięty dwa razy. Pojemność oceniam na ponad 95 na 100ml. 6. Nivea regenerujący balsam S.O.S skóra bardzo sucha i sucha, użyty raz jako rem do rak. Pojemność praktycznie pierwotna 200ml. Pozdrawiam! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.