![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki w czerwcu - Amla, Alverde, Yves Rocher, Bourjois i inne. Zapraszam!
NIEAKTUALNE!
Z przyczyn osobistych muszę na jakiś czas zawiesić wymiany. ![]() Zapraszam ![]() ![]() Moje nowe zasady: *Interesują mnie szybkie wymianki, a nie takie, które przeciągają się na dwa, trzy tygodnie. To już raczej mój ostatni wątek, więc chcę go jak najszybciej zamknąć. *Wysyłamy listem poleconym w kopercie bąbelkowej. Ekonomiczny lub priorytet do ustalenia! *Nie wysyłam za granicę. *Nie oszukuję i tego samego oczekuję od Wizażanek. *Nie lekceważę innych i proszę o to samo. Osobom, które mnie zignorowały nie odpisuję. *Nie wymieniam się na siłę. *Nie wyślę paczki pierwsza jeśli masz jakiekolwiek negatywy/neutrale (ze względu na to, że przekupki, które są odwetowe i niesprawiedliwe może usunąć moderator) bez względu na to ile masz przekupek. **Za rzeczy z wish oddam bardzo, bardzo dużo przymykając oko czy mi się to opłaca. Wish: ![]() ![]() *Rose Absolue - Yves Rocher - ilość obojętna ![]() *Werbena - Yves Rocher ![]() -mgiełka tonizująca do twarzy Yves Rocher -balsamy TBS w małych buteleczkach -kosmetyki wiśniowe i truskawkowe w dużych ilościach, np.: *truskawkowy żel pod prysznic AA *masło wiśniowe Flos-lek *małe masełko The Body Shop – najchętniej wiśnia lub truskawka, ale mogą być inne -nowy grzebień The Body Shop -dobra odżywka do paznokci -kosmetyki do stóp o zapachu granat + czekolada z Avonu -baza pod makijaż (raczej matująca lub wygładzająca) -odżywka Aussie (3 min.) -kosmetyki John Frieda do włosów brązowych -odlewka olejku Khadi -miniatury kosmetyków -kosmetyki do pielęgnacji włosów + fajne szampony -owocowe mgiełki do ciała (raczej nie z Avonu, bo już prawie wszystkie miałam) -nowa buteleczka z atomizerem z Rossmana -zmywacze do paznokci o ładnych zapachach (chętnie truskawkowy GR w płatkach lub Sensique) -nowy uniwersalny kremik Oriflame migdałowy -mała woda termalna -niektóre kosmetyki Balea -olejki Alverde -mini błyszczyki w jasnych, różowych lub brokatowych odcieniach do malutkiej kosmetyczki -nowy grzebyk do rzęs -jakieś ładne notatniki/zeszyty - książka Ken Weber – Zagadki kryminalne Jeżeli bardzo by mi na czymś zależało to mam dostęp do sklepów z kosmetykami Jantar, Marion i do sklepu zielarskiego. ![]() ![]() Dokładka 6 czerwiec!! Za coś fajnego z wish oddam: -NOWY żel pod prysznic Yves Rocher mango i marakuja 400 ml -NOWY żel pod prysznic Yves Rocher owoce leśne 400 ml -NOWY żel pod prysznic Yves Rocher granat i jeszcze dezodorant perfumowany Moment de Bonheur DOKŁADKA: Podzielę się nową maską Biovax z makadamią, arganem i kokosem!! Odlewka do waszych pojemniczków. Mam na wymianę: Woda Yves Rocher Zielona Herbata – zużyte około 3 psiki Męskie perfumy Simply Because – 1 psik testowy, kod Z170113 Adidas Fruity Rhythm - z wymianki, ale jednak nie mój zapach, zużycie jak na zdjęciu, kod 130477 Mgiełka słodka śliwka i wanilia Avon – kupiona na allegro, już praktycznie unikat, użyta raz, ubytek na zdjęciu, kod Z161012 Woda Yves Rocher Brzoskwinia – z wymianki, ale nie mój zapach, Kod P110 Żel pod prysznic Luksja pomarańcza i mandarynka – NOWY, ważny do 2016 Masło do ciała Paloma Spa tropikalne - NOWE, oderwałam kawałeczek sreberka w celu sprawdzenia zapachu, ważne do 2014 Antycellulitowy krem Nivelazione – NOWY, ważny do 2015 Odżywczy malinowy balsam do ciała AA – pozostało około 60 %, ważny do 2015 Żel do golenia Isana brzoskwiniowy – użyty raz na nogi Krem do stóp z gliceryną i masłem kakaowym Avon 150ml - NOWY, odkręcany do powąchania, opakowanie po ściśnięciu wygląda jakbym raz go użyła, ale jest taki od nowości, fabrycznie niepełny, ważny do 2016 Krem do rąk Isana z masłem kakaowym – raz użyty Żel do mycia twarzy Sebo-specific Yves Rocher do cery mieszanej – użyty 2 razy, ważny do 2015 Peeling pomarańczowy do twarzy Bourjois – użyty raz, ważny do 2015 Kuracja do włosów wypadających Joanna Rzepa – NOWA, ważna do 2015 Alverde Odżywka do włosów wymagających – użyta 3 razy, ważna do 11.2014 Olejek Vatika – zostało troszkę ponad połowa, zerwałam folię z buteleczki, bo dostał się pod nią olejek, ale mam ją nadal, bo jest tam data ważności (folia jest tylko nałożona na butelkę), ważna do 08.2014 Olejek Amla – użyty 2 razy, bardzo chętnie na inny olejek Kuracja Loton na wypadanie włosów – NOWA, do 05.2015 Schauma Spray Natychmiastowe odżywienie – NOWY, do 08.2015 Balea - Odżywka rozświetlająca/kuracja do włosów brązowych i farbowanych, bez spłukiwania, z wymianki, użyta wcześniej kilka razy i przeze mnie raz, nie zmieniła zapachu ani konsystencji, ale , UWAGA!!! : była ważna DO MAJA!! Pomadka Avon Kiss Me Pink – użyta 4 razy, jedno ze zdjęć zapożyczyłam z internetu, do 2015 Szminka Rimmel by Kate odcień 22 - użyta kilka razy, Paese - potrójne cienie 101 – użyte raz Nasiona kozieradki i Korzeń lukrecji – zioła do zrobienia mieszanki na wypadanie włosów, obydwa ważne do stycznia 2014 NIE MA NA ZDJĘCIU: Lakier do paznokci Avon, kolor Dekadence, ciemny fiolet - użyty raz, jest rzadki i jak nowy GRATISY: Pomadka Avon odcień russet dream – użyta kilka razy Maseczka Synergen przeciw wągrom Próbka BB Rimmel - odcień Medium Chusteczka zapachowa Yves Rocher – zapach bzu Chusteczka zapachowa So elixir purple – Yves Rocher Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2013-06-09 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki w czerwcu - Amla, Alverde, Yves Rocher, Bourjois i inne. Zapraszam!
Cos za amlę i Dabur vatika?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki w czerwcu - Amla, Alverde, Yves Rocher, Bourjois i inne. Zapraszam!
Może znajdziesz coś u mnie za wodę Yves Rocher Zielona Herbata?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
Adidas Fruity Rhythm Żel pod prysznic Luksja pomarańcza i mandarynka Schauma Spray Natychmiastowe odżywienie ?? z Twojej wish mam odżywkę do paznokci Sally Hansen ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=694239 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
#7 |
Wtajemniczenie
|
Woda Yves Rocher Zielona Herbata – zużyte około 3 psiki
Żel do golenia Isana brzoskwiniowy – użyty raz na nogi Peeling pomarańczowy do twarzy Bourjois – użyty raz, ważny do 2015 Alverde Odżywka do włosów wymagających – użyta 3 razy, ważna do 11.2014 Olejek Vatika – zostało troszkę ponad połowa, zerwałam folię z buteleczki, bo dostał się pod nią olejek, ale mam ją nadal, bo jest tam data ważności (folia jest tylko nałożona na butelkę), ważna do 08.2014 Olejek Amla – użyty 2 razy, bardzo chętnie na inny olejek Szminka Rimmel by Kate odcień 22 - użyta kilka razy, Nasiona kozieradki i Korzeń lukrecji – zioła do zrobienia mieszanki na wypadanie włosów, obydwa ważne do stycznia 2014 coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Adidas Fruity Rhythm - z wymianki, ale jednak nie mój zapach, zużycie jak na zdjęciu, kod 130477 Żel pod prysznic Luksja pomarańcza i mandarynka – NOWY, ważny do 2016 Peeling pomarańczowy do twarzy Bourjois – użyty raz, ważny do 2015 Kuracja do włosów wypadających Joanna Rzepa – NOWA, ważna do 2015 Kuracja Loton na wypadanie włosów – NOWA, do 05.2015 ---------- mam sporo mini żeli z YR m.in. truskawka |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
kosmetyki do pielęgnacji włosów i mgiełki
![]()
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za piankę do golenia Isana, żel pod prysznic luksja i odżywkę Alverde?
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos za kuracje Joanny, peeling bourjois i ziółka?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Krem do stóp z gliceryną i masłem kakaowym Avon 150ml - NOWY, odkręcany do powąchania, opakowanie po ściśnięciu wygląda jakbym raz go użyła, ale jest taki od nowości, fabrycznie niepełny, ważny do 2016
Żel pod prysznic Luksja pomarańcza i mandarynka – NOWY, ważny do 2016
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za mgiełke Avon, piankę do golenia Isana oraz odżywkę Alverde?
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Męskie perfumy Simply Because – 1 psik testowy, kod Z170113 Krem do stóp z gliceryną i masłem kakaowym Avon 150ml
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Masło do ciała Paloma Spa tropikalne - NOWE, oderwałam kawałeczek sreberka w celu sprawdzenia zapachu, ważne do 2014 Peeling pomarańczowy do twarzy Bourjois – użyty raz, ważny do 2015 ? |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
Woda Yves Rocher Zielona Herbata – zużyte około 3 psiki Żel pod prysznic Luksja pomarańcza i mandarynka – NOWY, ważny do 2016 Krem do stóp z gliceryną i masłem kakaowym Avon 150ml - NOWY, odkręcany do powąchania, opakowanie po ściśnięciu wygląda jakbym raz go użyła, ale jest taki od nowości, fabrycznie niepełny, ważny do 2016 Krem do rąk Isana z masłem kakaowym – raz użyty Alverde Odżywka do włosów wymagających – użyta 3 razy, ważna do 11.2014 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
Peeling pomarańczowy do twarzy Bourjois – użyty raz, ważny do 2015 Żel pod prysznic Luksja pomarańcza i mandarynka – NOWY, ważny do 2016 Woda Yves Rocher Zielona Herbata – zużyte około 3 psiki ? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za shaumę,alverde, męskie perfumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Woda Yves Rocher Zielona Herbata – zużyte około 3 psiki Żel pod prysznic Luksja pomarańcza i mandarynka – NOWY, ważny do 2016 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Coś za
Alverde Odżywka do włosów wymagających Olejek Vatika Olejek Amla Balea Mam kilka rzeczy poza wątkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kuracja do włosów wypadających Joanna Rzepa – NOWA, ważna do 2015
Kuracja Loton na wypadanie włosów – NOWA, do 05.2015 coś u mnie? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Cos za :
-Pomadka Avon Kiss Me Pink -Olejek Vatika i ewentualnie Kuracja do włosów wypadających Joanna Rzepa ? ![]()
"Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu..." Edytowane przez Muffka_ Czas edycji: 2013-06-04 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, odpisałam połowie, reszcie odpiszę za jakieś 2-3 godzinki
![]() ![]()
#26 |
Wtajemniczenie
|
wszystkie kosmetyki są takie jak na zdjęciu, jak nie pisałam o zużyciu to znaczy, że są nowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Masło do ciała Paloma Spa tropikalne - NOWE, oderwałam kawałeczek sreberka w celu sprawdzenia zapachu, ważne do 2014
Antycellulitowy krem Nivelazione – NOWY, ważny do 2015 Cos za?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, odpisałam chyba wszystkim
![]() ![]()
#29 |
Zakorzenienie
|
Mgiełka słodka śliwka i wanilia Avon – kupiona na allegro, już praktycznie unikat, użyta raz, ubytek na zdjęciu, kod Z161012
Woda Yves Rocher Brzoskwinia – z wymianki, ale nie mój zapach, Kod P110 Pomadka Avon Kiss Me Pink – użyta 4 razy, jedno ze zdjęć zapożyczyłam z internetu, do 2015 Szminka Rimmel by Kate odcień 22 - użyta kilka razy, cos za to?
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.