![]() |
#1 |
A cobra on my left...
|
![]() MARZEC Pielęgnacja, Kolorówka, Biochemia, Minerały i inne
nieaktualne
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2019-01-03 o 18:54 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
A cobra on my left...
|
Dot.: MARZEC Pielęgnacja, Kolorówka, Biochemia, Minerały i inne
BIOCHEMIA:
- mocznik mazidla (2g) - kwas ferulowy (odsypka do 3g) mazidla - peeling z nasion bzu czarnego ZSK (5g) - kwas salicylowy ZSK (odsypię 10g) - olej z czarnuszki siewnej ZSK 15 ml (nowy, nieotwierany) - korund do mikrodermabrazji (5ml) - alantoina ZSK (5g) i reszta zdjęć dot. postu no. 1 ____________
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2013-05-02 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
A cobra on my left...
|
nieaktualne
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2019-01-03 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
A cobra on my left...
|
nieaktualne
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2019-01-03 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
A cobra on my left...
|
Różne czarne herbatki, które chętnie wymienię za kosmetyki
-wszystko z nimi OK, ale od pewnego go czasu piję właściwie tylko zieloną, więc te mi trochę zalegają - Lipton czarna herbata Owoce tropikalne (15 torebek) - czarna herbata egipska El Arosa Tea 40g (nowa) - herbata kupiona w Indiach czarna z przyprawami Chai Masala 100g (5 razy użyta, sporo zostało) - herbata kupiona w Indiach czarna o aromacie czarnej porzeczki 100g (2-3 razy użyta) - różne herbatki widoczne na zdjęciu (czarne aromatyzowane i owocowe, np. o smaku czerwonych owoców lub owoców leśnych) -przyprawa kupiona w Indiach Curry Masala 100 g (duże opakowanie)
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2013-03-27 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
A cobra on my left...
|
nieaktualne
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2019-01-03 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
A cobra on my left...
|
dokładka
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2013-03-27 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
mleczko po opalaniu Posthelios LRP 100 ml (nowe, nieużywane) żel pod prysznic The Body Shop GRAPEFRUIT 400 ml (nowy, nieużywany) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
v żel pod prysznic The Body Shop KOKOS 250 ml (nowy, nieużywany)
v żel pod prysznic The Body Shop GRAPEFRUIT 400 ml (nowy, nieużywany) v olejek do kapieli/ pod prysznic Ylang -ylang Róża Bielenda 400 ml v odżywka do rzęs L’Biotica 10 ml (2 razy użyta) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? podoba mi się kilka rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Hej, pojemność wyjściowa żelu to 100ml, z tym że go trochę używałam od tamtego czasu i jest go 60%, nie 75%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
żel pod prysznic The Body Shop KOKOS 250 ml (nowy, nieużywany)
żel pod prysznic The Body Shop GRAPEFRUIT 400 ml (nowy, nieużywany) olejek do kapieli/ pod prysznic Ylang -ylang Róża Bielenda 400 ml Coś za powyższe rzeczY?
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za krem znieczulający, olejek jaśminowy, ew. odżywkę L'Biotica, żele TBS? poza wątkiem mogę zrobić odlewkę kwasu hialuronowego
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za paletkę Elf i olej z czarnuszki?
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
żel pod prysznic The Body Shop KOKOS 250 ml (nowy, nieużywany) żel pod prysznic The Body Shop GRAPEFRUIT 400 ml (nowy, nieużywany) olejek do kapieli/ pod prysznic Ylang -ylang Róża Bielenda 400 ml zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej, odpisałam chyba w Twoim nieaktualnym wątku, więc pozwolę sobie powtórzyć się we właściwym miejscu.
Podobał Ci się u mnie szampon YR i olej z pestek malin BU. Olejek mam w negocjacjach, ale z poszukiwanych przez Ciebie rzeczy mam maskę- krem pod oczy Orientany z wyciągiem z kaskaryli, ważna do listopada, pozostało około 50% z pojemności 40g. Mnie kusi u Ciebie cień Fool's Glow i Renown SN, oraz Emu Oil- jaka była pojemność wyjściowa olejku?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie? Podoba mi się m.in v odżywka nabłyszczająca do włosów farbowanych w sprayu Color Glow Goldwell (60 %)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
tylko to ci sie podoba?
o chcialabym kilka rzeczy :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej, co u mnie za:
sample podkładówJoko, Vichy, Clinque, Dior (ale te najjaśniejsze ![]() olejek jaśminowy kupiony w Indiach (ok. 15 ml, raz wypróbowany) krem z kwasami AHA do stóp i łokci Planet SPA AVON (zostało ok. 60%) "cukierki" peelingujące do rąk i ciała oparte na naturalnych olejach LUMIERE (kilka sztuk) pianka do włosów kręconych Shockwaves (zostało ok. 1/4, na wypróbowanie) pachnące kostki sojowe do kominka ‘Brown Sugar and Fig’ z Lure Beauty oraz ta szmineczka - różowe opa a sama jest koloru cielistego ? ![]() moj wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
+ mascara do brwi dla blondynek (jasna) STILA –raz wypróbowana i wszystkie herbatki ? ![]() - Lipton czarna herbata Owoce tropikalne (15 torebek) - czarna herbata egipska El Arosa Tea 40g (nowa) - herbata kupiona w Indiach czarna z przyprawami Chai Masala 100g (5 razy użyta, sporo zostało) - herbata kupiona w Indiach czarna o aromacie czarnej porzeczki 100g (2-3 razy użyta) - różne herbatki widoczne na zdjęciu (czarne aromatyzowane i owocowe, np. o smaku czerwonych owoców lub owoców leśnych) -przyprawa kupiona w Indiach Curry Masala 100 g (duże opakowanie) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Z Twojej wish będę miała żel hialuronowy, żel pod prysznic z Sephory (jagodowy) i podkład mineralny Lady Mineral w dość jasnym odcieniu (są już praktycznie niedostępne)
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Wita, czy znajdziesz coś u mnie za jedną lub obie z wymienionych rzeczy: v żel pod prysznic The Body Shop KOKOS 250 ml (nowy, nieużywany)
v żel pod prysznic The Body Shop GRAPEFRUIT 400 ml (nowy, nieużywany)?
When life gives you lemons, make lemonade. Wypełnij proszę moją ankietę do pracy dyplomowej: http://www.ankietka.pl/ankieta/18391...chudzaniu.html Dziękuję! ![]() Zapraszam na mojego bloga o odchudzaniu: http://na-dobre.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Witaj, słabo u mnie z Twoją wishlistą, ale postanowiłam i tak spytać czy coś za:
-odżywka do rzęs L’Biotica -serum różane -krem z kwasami AHA do stóp i łokci Planet SPA AVON -rączka od maszynki Venus Gillete |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Nadal nie widzę nic dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
To niezły pomysł- czemu sama na niego nie wpadłam?
Wzięłabym olejek plus SN Fools Gold i nr 42- ciepłą brzoskwinię za maskę z kaskaryli. Jeśli Ci to odpowiada, zapraszam na priv.
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Z tego co pamiętam jej otawarcie, ważna jest do sierpnia, użyłam jej ze 3 razy. Ale wymianka 1:1 nie bardzo mnie ekonomicznie przekonuje, musiałabyś być chętna na więcej rzeczy
![]() U Ciebie same cudeńka, zwłaszcza okulary przecisłoneczne ze złotą obudową. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej, chciałabym się przypomnieć
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.