![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Sierpień / Bluzki, buty, kosmetyki !!! Zapraszam !!!
NIEAKTUALNE
Witajcie Moje Drogie !!! ![]() I zapraszam do wymiany !!! ![]() ************************* ************************* ************** 1. Osoby ze znacznie mniejszą ilością przekupek wysyłają jako pierwsze. 2. Wysyłka raz w tygodniu. 3. Dokładki w poście drugim. 4. Jeśli komuś nie odpiszę to przepraszam, ale czasem ze wszystkim nie nadążam, proszę się wtedy upomnieć o odpowiedź. 5. Kolorem jasno - szarym oznaczam rzeczy wymienione. 6. Odpisujemy u siebie nawzajem w wątkach. Nie subskrybuję wątków. 7. Zapraszam również do drugiego wątku. ************************* ************************* ************ Na wymianę posiadam: Odzież i dodatki: Torebka z firmy Diverse Buty, beżowe klapki z firmy Deichmann - rozmiar 40 - są skórzane - założone raz Bluzka w rozmiarze XL firmy Ikiler, która może też być jako tunika- nada się też na mniejsze rozmiary - założona raz Bluzka z firmy Tatuum w kolorze koralowym z kapturkiem, rozmiar 36, ale świetnie nada się na większe rozmiary - założona raz Kopertówka w kolorze pudrowego różu- nie używana ani razu Czarna lakierowana kopertówka ( w środku ma pasek ) - użyta raz - zdjęcie w poście poniżej Skórzane lakierowane buty - rozmiar 40 - założone raz Czarne skórzane buty firmy Deichmann - założone raz - rozmair to bodajże 39 lub 40 Kosmetyki: Flormar, Quartet Eye Shadow (Poczwórny cień do powiek) - raz użyty, kolor P046 Olejek Algi Morskie - raz użyty Listek suplementu Morwa Biała - nowy Tonik do skóry suchej i wrażliwej, Carreforur - użyty raz W opakowaniu po tuszu Avon Super Magnify tusz z tubki z Celii - wypełniony po brzegi Maybelline, The Falsies Volum Express Mascara (Tusz pogrubiający rzęsy) - trudno mi określić ubytek Pomadka Gosh, Velvet Touch Lipstick, kolor 134 Darling - ubytek widoczny na zdjęciu Pomadka Miss Sporty, Perfect Colour Lipstick, kolor 054 Read My Lips - ubytek widoczny na zdjęciu Korektor firmy Rimmel, Renew & Lift - użyty z kilkanaście razy, kolor 400 Natural Beige Baza firmy Essence, rozświetlająca, trudno określić ubytek Barwa, Woda brzozowa w mgiełce - brak 1/4 - brak korka Luksusowy żel wygładzająco - rewitalizujący Avon, Planet Spa z ekstraktem z czarnego kawioru - użyty kilkakrotnie Delia Bio Roll - On Chłodząco - kojący roll - on pod oczy- użyty kilkanaście razy Avon Solutions Winter, Fabulously Clean Cleanser (Pianka myjąca na zimę) - użyta kilkakrotnie Mus do ciała dotleniający z Perfecty - użyty dwa razy Maseczka Pell Off, Hymalaya - została z połowa Garnier, Żel - Peeling - Maseczka - zostało 2/3 Dwie konturówki do ust - foto na życzenie Męskie próbki zapachów z FM - foto na życzenie Lakier do paznokci Golden Rose Rich Color - kolor 38 - użyty raz - zdjęcie w poście wyżej Essence, Stay Matt Lip Cream (Matowa pomadka do ust w kremie) - kolor 02 - użyta dwukrotnie - zdjęcie w poście wyżej
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2013-09-12 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień / Bluzki, buty, kosmetyki !!! Zapraszam !!!
Dokładka !!! Torebka Diverse - noszona przez miesiąc
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2013-09-07 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam !!!
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1377809628 i tusz z Maybelline?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. i również tusz Maybelline?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cos za pomadke Gosh, Essence i die konturówki?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cos za
W opakowaniu po tuszu Avon Super Magnify tusz z tubki z Celii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za parę kosmetyków?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
jedynie lakier golden rose, trochę za mało na wymiankę chyba
![]()
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic z tego czego szukam
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
Maybelline, The Falsies Volum Express Mascara (Tusz pogrubiający rzęsy) - trudno mi określić ubytek
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
cos za mus Perfecta?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety nic wiecej nie widze
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hm, przygarnęłabym mus do ciała Perfecty, olejek algi morskie i maseczkę Himalaya
![]() mogę oddać za to bokserkę Bershki i podkłady ![]() wymiary koszulki: szer. pod pachami 34cm, długość 69cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Kopertówka w kolorze pudrowego różu- nie używana ani razu
Czarna lakierowana kopertówka ( w środku ma pasek ) - użyta raz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
Olejek Algi Morskie - raz użyty Maybelline, The Falsies Volum Express Mascara (Tusz pogrubiający rzęsy) - trudno mi określić ubytek Delia Bio Roll - On Mus do ciała dotleniający z Perfecty Maseczka Pell Off, Hymalaya - została z połowa Essence, Stay Matt Lip Cream ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie mam już niestety pudru z manhattanu ale jeśli Cię zainteresuję mam krem bb z Garniera poza wątkiem
Mi się podoba Flormar, Quartet Eye Shadow (Poczwórny cień do powiek) - raz użyty, kolor P046 Maybelline, The Falsies Volum Express Mascara (Tusz pogrubiający rzęsy) - trudno mi określić ubytek Garnier, Żel - Peeling - Maseczka - zostało 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kopertówka w kolorze pudrowego różu- nie używana ani razu Czarna lakierowana kopertówka ( w środku ma pasek ) - użyta raz w takim razie mozesz podac wymiary kazdej z kopertowek? i zdjecie czarnej bo chyba go nie ma? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
obydwie sa dla mnie za małe myslalam ze sa jednak troche wieksze...niestety zrezygnuje z wymiany, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za torebkę Diverse?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry coś za torebeczkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej, zainteresowała mnie torebka, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.