![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wiosenna wymianka. Zapraszam w KWIETNIU! :)Nieaktualny!!! Witam w moim wątku! ![]() UWAGA!!! ~ Nie ukrywam stanu swoich rzeczy, staram się wszystko opisać, jeśli masz jakieś pytania, pisz śmiało! ~ Wysyłam listem poleconym, nie mam nic przeciwko wykorzystywaniu używanych już kopert. ~ Wymieniam rzeczy także na innych portalach, więc mogą znikać. ~ Zawsze staram się odpisywać, jeśli coś mi umknęło - przypomnij się. ~ Mam w domu pieska, piorę i czyszczę ubrania przed wysyłką, ale czasem może zostać na nich jakiś pojedynczy włosek ![]() ~ Noszę rzeczy w rozmiarze XS/S ew. M i tylko takie proszę mi proponować!!! Rzeczy wymienione oznaczam na szaro. Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2014-06-22 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosenna wymianka. Zapraszam w KWIETNIU! :)
.
Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2014-06-22 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
~ Sukieneczka ZARA, założona tylko raz,
rozmiar M, ale będzie raczej pasować na S. Stan idealny. Wymiary: biust - 41cm. dłudość - 63cm ~ Grafitowa sukienka, z kieszonkami po bokach, rozmiar z metki L, ale myślę że to M. Stan idealny, zalożona tylko raz. Wymiary: pachy - 43cm talia - 40cm długość - 83cm ~ Tunika/sukienka Tally Weijl, na metce rozmiar M, myślę że będzie też na L, dostałam i zalożyłam raz, tak więc stan idealny. ~ Nowa sukienka z bufkami z koronki, niestety oderwałam metkę. Rozmiar S-M, jest naciągliwa. ~ Szara sukienka z szerszą górą i koronkowym dołem, na metce nie ma rozmiaru, ale to S. Stan bardzo dobry. Oddam tylko za inną sukienkę!. Wymiary: talia - 32cm długość - 78cm ~ Sukienka Tally Weijl, stan bardzo dobry. Rozmiar z metki to M, ale ja noszę XS/S i leży tak jak widać, jest jedynie za szeroka w biuście ![]() ~ Sukienka w prążki, jest nowa, oderwałam metki i nigdy jej nie założyłam. Polecam na rozmiar XS/S, z większym biustem. Ma odczepiane ramiączka. Trochę kombinowałam przy podszewce bo jest na mnie przyciasna w biodrach, ale nie widać tego i nie przeszkadza to w noszeniu. Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2013-09-29 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
~ Brzoskiniowa koszula Tally Weijl (kolor trochę intensywniejszy niż na zdjęciu),
rozmiar S, stan idealny. Oddam na inną koszulę! Wymiary: pachy - 43cm długość - 70cm ~ Czarna koszula C&A, rozmiar M, stan idealny. Koszula nie ma żadnych plam, to wina aparatu. Wymiary: pachy - 45cm pod biustem (bez naciagania) - 37cm długość - 77cm ~ Bluzeczka Orsay, rozmiar 36, założona może 2 razy. ~ Koszula z krótkim rękawem Orsay, rozmiar z metki to 38, ale ja noszę S i jest dobra. Kolor to khaki ze złotą nitką. Stan bardzo dobry. ~ Koszula z żabotem H&M, rozmiar L, ja mam S i nosiłam jako taką luźniejszą koszulę ~ Biała koszula z koronką, rozmiar XS/S z mniejszym biustem. Troszkę rozerwana na szwie przy rękawie, nie rzuca się to jakoś specjalnie w oczy przy noszeniu. Nie będę za nią wybredna ![]() ~ Mohito, bluzka koszulowa, M. Oddaję, bo jest za duża ![]() ~ Stradivarius, z metki L, ale ja noszę S i ładnie wygląda. Z jednej strony ma urwaną szlufkę. ~ Mgiełka Dorothy Perkins, stan bardzo dobry. Na metce rozmiar M, ja noszę XS i nosiłam jako trochę luźniejszą. ~ Oversize Stradivarius, S, stan bardzo dobry. Odpadł jeden dżet. Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2013-09-29 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
~ Nowa bluzka, niestety oderwałam metkę, ale nigdy nie miałam jej na sobie.
Rozmiar S. ~ Atmosphere, rozmiar 36. ~ Bluzka w kolorze cielistym, XS/S. Z tyłu na siateczce mała dziurka. ~ Reserved, z metki M, ale to raczej S chociaż się naciąga, więc pewnie i M się zmieści. ~ Koronkowy top, XS/S. ~ Mohito, z metki M, ale lepsza będzie na S. ~ Orsay, tunika lub sukienka mini, S. ~ Mgiełka z wycięciami na plecach, rozmiar na metce 12, ale to S-ka. Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2013-07-05 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
~ Marynarka Top Secret ( biały w granatowe prążki ),
rozmiar M, stan idealny. Mam z wymiany, na mnie niestety za duża. Wymiary: pod pachami - 45cm talia - 39cm długość - 60cm długość rękawa od pachy - 46cm ~ Żakiet Reserved, rozmiar M, stan bardzo dobry. Wymiary: długość - 52cm pod pachami - 44cm talia - 38cm ~ Kamizelka z haftem, stan bardzo dobry, będzie pasowała na rozmiar S/M. Jest z działu dziecięcego Wymiary: pachy - 46cm dół - 48cm długość - 58cm ~ Brązowa skórka, Bershka, rozmiar M. Stan oceniam na dobry+, ponieważ trochę ją nosiłam, niestety jest już z duża. Wszystkie przetarcia są na niej od nowości. ~ Kurteczka Carry, rozmiar XS, na S też dobra. Urwany jeden zatrzask, myślę że bez problemu można to naprawić. ~ Kamizelka Denim Co, na metce rozmiar 42, ale myślę że to 40/duże 38. Stan bardzo dobry. ~ Jeansowy żakiet, Fishbone, na XS/S. Wszystkie przetarcia są fabryczne. Nie będę wybredna! ~ Czerwony żakiet, na XS/S. Bardzo ładnie leży, dużo ładniejszy niż na zdjęciu, kołnierz i pasek są z takiego śliskiego materiału. Stan bardzo dobry, ja jakoś nie widzę się w tej czerwieni ~ Kożuszek H&M, rozmiar XS, na S też dobry. Dostałam od kuzynki, miałam go skrócić, ale jakoś było mi nie po drodze i nie założyłam ani raz Jest ciężki, więc oddam za coś konkretnego. Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2014-06-23 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
~ Legginsy ze skórzanymi wstawkami, z metki M, ale będą dobre też na S.
Nowe bez metki. ~ Spodnie Zara, rozmiar S. Nie mają żadnych zniszczeń, ale oceniam je na dobry+, ponieważ często w nich chodziłam. Sprzedane na innym portalu! ~ Spodnie cygaretki, rozmiar S. Ja nosiłam je podwinięte, ale można też normalnie. Czasami szwankuje zamek, najlepiej będzie go wymienić. ~ Miętowe z zameczkami, Zara, rozmiar 34 ( naciągają się, więc 36 też wejdzie). Nowe z metkami. Są z outletu, więc lekko przykurzone, przed wysyłką mogę wyprać. Wymienię tylko na rozkloszowaną sukienkę lub sukienkę/spódnicę maxi! ![]() Wymiary: Pas 34cmx2 Biodra 43x2 Długość od kroku 74cm Długość po boku 94cm Szerokość na dole nogawki 12cm Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2013-05-22 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
~ Strój kąpielowy, góra M, dół S.
~ Strój kąpielowy Triumph, rozmiar S. ~ Ażurkowe rajstopy, tylko przymierzone. ~ Biustonosze Esotiq. biały 75C czarny 75B Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2014-06-23 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Te rzeczy chętnie dorzucę do wymiany
![]() Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2013-04-14 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
~ Szare botki, rozmiar 38, stan bardzo dobry (trochę zdarte fleki).
~ Sandałki na obcasie Reserved, rozmiar 38, stan bardzo dobry. W jednym bucie podeszwa jest tak jakby postrzępiona, ale nie jest to wielka wada i w niczym nie przeszkadza. Oddam najchętniej za inne buty, cieliste lakierowane szpilki, czarne czółenka lub sandałki na obcasie. Sprzedane na innym portalu! ~ Szpilki Zara, rozmiar 39. Założone raz na ok. 2 godz. Niestety okazały się za duże. Najchętniej wymienię na takie same tylko mniejsze. Sprzedane na innym portalu! ~ Sandałki, rozmiar 38. ~ Sandałki na obcasie, dostałam od koleżanki babci z Ameryki ![]() Od tej pory siedzą w szafie i nie wiem co z nimi zrobić ![]() Może komuś się przydadzą. Oddam łatwo! Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2013-04-25 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Te rzeczy chętnie oddam np. za jakiś kosmetyk czy biżuterię
![]() ~ Spódnica midi, z wyższym stanem. Reserved, rozmiar 36, stan bardzo dobry. Jej kolor to taka ciemna czekolada. ~ Spódnica ołówkowa, rozmiar z metki M, myślę że będzie też na większe S. Stan bardzo dobry. ~ Nowa sukienka z metką, mam z wymianki, niestety za duża. Myślę, że będzie pasowała na osobę noszącą rozmiar M. ~ Koszula, nie ma metki z rozmiarem, myślę że to L. Ja mam S i nosiłam jako taki oversize. Ma dwie wady, dlatego oddam ją za drobiazg. Wymiary: pachy - 47cm długość - 65cm ~ Koszula mgiełka, Massimo Dutti. Z metki L, na mniejsze rozmiary może być jako oversize. Nie będę wybredna! ~ Stradivarius M. Ma parę małych dziurek. Oddam łatwo. ~ 75B ~ 80C ~ 80A Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2014-06-23 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
W tym poście ubrania w większych rozmiarach ( 40-44 ).
~ Elegancka spódnica Reserved. Na metce rozmiar 38, ale to raczej 40. ~ H&M, na metce rozmiar 38, ale myślę że będzie pasować raczej na L. ~ Koszula w stanie idealnym. Rozmiar L, materiał jest uciągliwy. ~ Rozmiar z metki 42, ale myślę że będzie pasować na 40. ~ H&M, na metce rozmiar 46, ale bluzka była zwężana na maszynie przez moją mamę. Można oczywiście odpruć. ~ KappAhl. Bluzka/tunika, na metce rozmiar 42, myślę że będzie też pasować na 40. ~ Piękna jedwabna sukienka Massimo Dutti. Sukienkę kupiła moja mama, oderwała metki i nigdy jej nie założyła, także jej stan jest idealny. Rozmiar L. ~ Elegancka sukienka o prostym kroju, z tyłu zapinana na zamek. Kolor jak na drugim zdjęciu. Rozmiar L. ~ Sukienka z cienkiego materiału, idealna na plażę. Będzie pasować na rozmiar L/XL. ~ Czarno-biały sweterek, będzie pasować na rozmiar M/L. Materiał jest naciągliwy. Edytowane przez basia890 Czas edycji: 2014-06-23 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
12
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
13
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hej
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
~ Legginsy ze skórzanymi wstawkami, z metki M, ale będą dobre też na S. Ażurkowe rajstopy, tylko przymierzone. ??
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za spodnie?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1365937187
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1365935699 coś u mnie za?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
w pasie 2x 38, długość dł. 38 cm. podwyższony stan, na mnie jest za duża, zdj mogę wysłać dopiero jutro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
pasowałaby mi taka wymiana, podaj mi tylko jeszcze długość sukienki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
szpilki z zary mi sie podobaja, ale na pewno ich nie oddasz zreszta moga byc na mnie duze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
oddam wieel za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1365935699
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
~ Legginsy ze skórzanymi wstawkami, z metki M, ale będą dobre też na S.
Nowe bez metki. coś u mnie?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za legginsy?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
coś za
~ Spódnica ołówkowa, rozmiar z metki M, myślę że będzie też na większe S. Stan bardzo dobry. i https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=5208475&d=1365936256
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.