|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lipiec Letnie ciuszki, pimkie, panterka, alladynka, japonki, torba na lapka, suchy sz
ZAMKNIETY
HEJ ![]() Mam też dwa inne wątki - na wymianie kosmetycznej i książkowej, możemy wymienić z każdego wątku coś, tzn pomieszać ![]() Pierwsza wysyła osoba z mniejsza ilością przekupek. MOZNA PISAĆ ![]() DOKŁADKA
Zosia ![]() Edytowane przez marciar7 Czas edycji: 2015-09-11 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec Letnie ciuszki, pimkie, panterka, alladynka, japonki, torba na lapka, su
- spódniczka dżinsowa ROZMIAR 29, ale dobra będzie na 28 i 30
-czarna bluzeczka wiązana na szyi, myślę że to S - czarna a'la nietoperz, rekaw 3/4, na metce jest rozmiar XL/XXL ale ja mam S-M i bardzo dobrze na mnie leży -jasnoróżowa bluzeczka na jedno ramię, na metce rozmiar M ale myślę że jest to S i XS. posiada male kropki na ramieniu(byla zwezana) -biało-czerwona, nie ma rozm na metce ale myślę że bedzie dobra na osobę z M, S i XS -czarne legginsy H&M rozmiar M.śliskie,nie muszę ich oddawać -zielona tuba M, zwęzana ale mozna odwężić -niebieska tuba fishbone M (za cos super) zalozona 2 razy -jeansy Monday założone dosłownie raz lub dwa, rozm 38 -bluzka panterka Bluzka była szyta na miarę, dlatego podaję wymiary : ramiona :35 cm, długość : 61 cm , od pachy do pachy: 45 cm Z boku na zamek. bokserka Fishbone - z metki rozm M
Zosia ![]() Edytowane przez marciar7 Czas edycji: 2013-07-17 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec Letnie ciuszki, pimkie, panterka, alladynka, japonki, torba na lapka, su
alladynka, rozm uniwersalny , z tyłu na guziczek, u dołu ma ściągacze.
marynarska , rozm 40 ale ja nosiłam przy 38 normalnie ![]() czarne japonki 38 , kilka razy wyszłam w nich, stan bdb ![]() -sweterek rozmiar z metki L/XL ale ja przy M go nosiłam, tez mało noszony -szara koszulka z Carry rozmiar metki L ale na M tez dobra, -turkusowy zegarek z wymianki -prostownica z wkładem do karbowania i nakładką, która od razu roczesuje włosy. mam do niej pudełko. był jeszcze wkład do falowania ale gdzies sie zapodział. prostownica bardzo dobrze mi sluzyła przez dlugi czas dopóki nie dostałam na urodziny nowej. bardzo dobry stan! -worek ze słodziutkim misiem, stan niemal idealny!(minimalne ślady używania lub zadne!) -torba na laptop-raz używana zastępczo (wymiary 30X40cm)jasny fiolecik z brązem -suchy szampon Batiste użyty w celu sprawdzenia ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
-koturny 39 bardzo wygodne ! chodzone raz, za coś fajnego, wysokość koturny w pięcie 9.5
-śliczny biustonosz firmy Secret possessions, jasnoniebieski w różowe kropki/ rozm 80B - tuba panterka z wymiany, na metce rozm M ale sądzę że to L lub XL bluzka tunika z PIMKIE, rozm M bluzka bez ramion rozm z metki XS jednak ja przy M normalnie ją nosiłam odsypka Victoria Sercet - Vixen sparkling body powder, bardzo łądnie pachnący ![]() biżuteria!!!
Zosia ![]() Edytowane przez marciar7 Czas edycji: 2013-07-15 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za czarne japonki?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej podoba mi sie bluzka w panterkę . moze znajdziesz cos w moim watku kosmetycznym lub ciuszkowym?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej cos za dzinsy monday?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() niestety nic, pozdrawiam
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ta bluzka sie troszke naciaga ? jaki to material? moge zrobic zdjecia
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Mam juz zdj ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Jest jej 20 procent opakowania ktore ma 20 g . ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Ok nie ma sprawy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
bokserka Fishbone - z metki rozm M alladynka, rozm uniwersalny , z tyłu na guziczek, u dołu ma ściągacze. -Fruttini Body Sorbet Strawberry - maźnięty w celu sprawdzenia, ma fajne drobinki, polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.