|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja marcowa, długa lista życzeń.
Witajcie. Jeśli macie rzeczy, których poszukuję, dajcie proszę znać
![]() ![]() Poszukuję :
* kolczyków, wkrętów, trupich łap, chętnie z H&M i Tally, oraz z Katherine * spodni skinny, klasycznych, bardzo obcisłych, granatowych, bez żadnych udziwnień, chętnie z Bershki, Stradivariusa, Pull&Bear, Zary, Cubusa, bo wiem, że takie tam były (rozmiar 38) *spódnicy maxi szyfonowej *spódnicy asymetrycznej *spódniczki z ekoskórki *torby bardziej eleganckiej (np. Mizensa, Mohito, River Island, Zara, Reserved), mieszczącej a4 *torby sportowej (Adidas bowling, Nike) *bluzy Adidas Firebird *bluz Diamante Wear *bluzy Adidas Adicolor (Kermit, miasta) *sukienek (H&M z falbankami, Zara dżinsowa z koronką i ogólnie różnych fajnych sieciówkowych) *dżinsowej koszuli i jasnej i ciemnej i bez rękawów i z rękawami/ Stradivarius/Bershka/Tally Weijl/H&M/ Atmosphere *ciuchów z H&M Garden Collection, szczególnie legginsów *marynarki z łatami z H&M * sukienki z suwakiem z przodu, niemarszczonej *rozkloszowanej kolorowej spódniczki *leggów w panterkę z dużymi cętkami *bluz wkładanych przez głowę, bez kaptura *oversize'owych swetrów na wzór tych z H&M *kolorowej, dresowej marynarki, taliowanej *rurek z Cubusa z przeszyciami *fajnych koszulek, chętnie z Bershki, Reserved *creepersów z River Island z panterkową podeszwą *rurek ogrodniczek *rurek floral z Bershki *okularów przeciwsłonecznych (krój Raybany albo pilotki) *dżinsowego kombinezonu z H&M gorsetowego *ubrań PLNY Lala *neonowej bluzy z Reserved z napisem *dżinsowej sukienki *bielizny Obsessive, Intimissimi *butów, butów, butów, rozm. 39 -koturny -mega wysokie szpilki platformy -Vansy -balerinki -gumowe sandałki * Nike Vandal/Dunk/Air Force One/ Air Max Na buty jestem łasa ![]() *sukienki w panterkę z River Island z kokardką *czarnej lub szarej ramoneski *stroju Cubus z falbankami *spodni dresowych Adidas Firebird *koszulki Tally Weijl z króliczkiem *kurtki/płaszcza ze skórzanymi rękawami *pudrowej tiulowej spódniczki *bluzy z Diverse, różowej z ogromnym sercem, albo z kokardką i napisem Read between the lines, są wkładane przez głowę *matowe skórzane legginsy *dżinsowego body *swetra Tally Weijl z koronkowym sercem *bokserki z wyciętymi pachami * kolia choker- takie jak były w H&M *mankiety- złote, srebrne, z kamieniami *bransoletki rzemykowe, Lilou bądż Liloupodobne *pierścionka na 2/3 palce *charmsy srebrne/posrebrzane * rajstopy, we wzorki, w gwiazdki, serduszka, kropeczki, jak pończochy z pasem, kokardki i tak dalej *kolczyka nad wargę (labret), w różnych wersjach kolorystycznych *kolczyka do chrząstki w uchu (tragus), jak wyżej Ogólnie ubrań z nowszych kolekcji Reserved, Mohito, Zara, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, House, H&M, Tally Weijl, Cubus, Topshop, River Island. Kosmetycznie: *zalotka *żele do mycia twarzy, do skóry wrażliwej *woda termalna *peelingi do twarzy i do ciała (gruboziarnisty do ciała!) *baza pod makijaż *resztki lub miniatury kosmetyków MAC/Benefit na testy *tusze do rzęs czarne, różne *czarny cień do powiek *kosmetyki do włosów suchych/brązowych *lakiery do paznokci Essence/Catrice/Golden Rose/Essie/OPI/China Glaze/Eveline/Bell *czarna, miękka kredka do oczu *szminki nude/jasne lub jaskraworóżowe *żele pod prysznic na zapas *kosmetyki antycellulitowe *próbki/odlewki/flakony z zapachami: The One D&G, L'Imperatrice DG , Escady różne wariacje, Moschino Funny, Miss Dior Cherie, Gucci Guilty, Burberry The Beat, Marc Jacobs Lola, Carolina Herrera 212 ,IN2U CK, So hooked on Carmella Benefit, City Rush , Lady Million, One Million, Christian Lacroix Nuit męskie, Sensuelle *profesjonalnego szamponu do włosów suchych/zniszczonych *wypełniacza do koka *ładnej koszulki nocnej ![]() Poza tym nie obrażę się na dorzucenie do wymiany próbek kosmetyków, naklejek z Hello Kitty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja marcowa, długa lista życzeń.
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam kilka nowych kosmetyków z Twojej wish listy
![]() m.in peeling do twarzy z kwasami owocowymi BingoSpa, żel pod prysznic owoc granatu Mariza, lakier do paznokci Catrice poza wątkiem mam też nowe kolczyki wkręty z H&Mu oraz srebrne (w wątku ciuchowym mam naszyjniki z Tally Weijl) jakbyś była czymś zainteresowana, to chętnie wymienię się na jakieś koszulki, które mi się u Ciebie podobały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej,
właśnie zrobiłam zdjęcia lakieru i kolczyków ![]() lakier pochodzi z edycji limitowanej - CATRICE Ultimate Nail Laquer Limited Edition Big City Life, kolor C01 - London (taki letni cytrynowy odcień) dwie pierwsze pary kolczyków pochodzą z H&M-u - pudrowe różyczki i złote klucze. obie pary mają wkrętki w kolorze złota. reszta kolczyków jest z prawdziwego srebra - turkusowo-seledynowe serduszka, cyrkoniowe, kolejne serduszka i te ostatnie wiszące są z Apartu (perły i cyrkonie). żadnej z powyższych par kolczyków nie nosiłam. są nowe i tylko leżą w szkatułce, więc chętnie się wymienię. daj znać, czy coś Ci się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam parę rzzeczy, których szukasz, wpadnij może coś znajdziesz co cię zainteresuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam sukienkę, ale taką
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.