![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W lipcu wymienię - MP3, buty oraz Tally Weijl, Lipsy, Diverse, Stradivarius - XS/S/M
NIEAKTUALNY, ZAPRASZAM DO NOWEGO
![]() Do wymiany posiadam ciuszki, głównie rozmiary xs/s, jest parę uniwersalnych oraz kilka większych. Buty rozmiar 35/36, 37 oraz 38 Nie robię zdjęć na sobie - większość ubrań źle na mnie leży lub jest za mała, więc byłoby to bez sensu. Inne zdjęcia dodatkowe chętnie wyślę. ![]() Noszę rozmiar ubrań S, czasem XS, spodnie S/M, buty 36, duże 35. Dużą część rzeczy wymienię za drobiazgi, chętnie wymienię większą ilość ciuszków za jedną. Najbardziej interesują mnie duże wymiany. Paczki wysyłam z reguły raz w tygodniu, zawsze dobrze zabezpieczone, tylko listem poleconym. Reszta zasad jak u innych ![]() Niektóre z rzeczy wymienię tylko za wish, lub coś wishopodobnego. Aktualnie najbardziej poszukuję: 1) Koronkowej sukienki, w kolorze ze zdjęcia, o podobnym lub tym samym kroju 2) Body koronkowych z Asosa 3) Białej, falbankowej sukienki z Tally Weijl (wersja z gładkim czarnym materiałem, bez tych kamyczków) lub falbankowej sukienki Lipsy - w kolorach jak na zdjęciu 4) Czerwonej sukienki H&M Basic 5) Szortów rozmiar S/M ![]() poza tym chętnie przygarnę właśnie czerwoną sukienkę, różnego rodzaju spódniczki (poza bandażowymi), body (raczej takie bluzkowe, nie bieliźniane), czarne baleriny, buty Air Force 1 białe lub Air Maxy (za które mogę poszukać czegoś poza wątkiem), czarne, skórzane spodenki o luźniejszym kroju, bluzki z mocnymi wycięciami pod pachami, bandażowy stanik około 70B, oraz inne rzeczy z wish w linku ![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-09-11 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W lipcu wymienię - MP3, buty oraz Tally Weijl, Lipsy, Diverse, Stradivarius - X
1) Bluzka z łączonych materiałów, typu nietoperz, Bershka. Rozmiar S, stan idealny. Moja jest takiego koloru, jak na pierwszym zdjęciu.
2) Chinosy Diverse. Nowe, z metką. Rozmiar xs, lekko podwyższany stan. Możliwość dowolnego wywijania nogawek. Bez paska. 3) Babydoll Atmosphere. Nowy, z metką. Rozmiar z metki 34, ale pasuje na rozmiary od 32 do 36. W biuście gumka, regulowane ramiączka. 4) Kurtka Yessica C&A. Nowa, z metką. Na dole ściągacz. Rozmiar z metki 36, pasuje także na 38 (bardziej dopasowana) 5) Legginsy z koronkowym wzorem. Śliski, elastyczny materiał. Mam z wymiany, podobno są z H&M. Rozmiarowo wypadają na xs/s. W pasie szeroki, bez uciskowy ściągacz - guma. Stan bdb. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W lipcu wymienię - MP3, buty oraz Tally Weijl, Lipsy, Diverse, Stradivarius - X
6) Crazy World dla Takko Fashion. Spodenki w kratę. Stan bardzo dobry. Rozmiar xs.
7) Kardigan na zamek. Bardzo mięciutki materiał. Japan Style, rozmiar uniwersalny. Nie noszony. 8) Pasiak oversize z C&A. Na dole ma ściągacz, z metki na 158 (nosiłam na 164). Stan idealny. 9) Spódnica bomba na czarnej gumie. Kupiona w The Sing w Holandii. Rozmiar z metki S, ale pasuje od XS do M. Z przodu dwie kieszonki. Stan bardzo dobry. 10) Bluzka Tally Weijl. Wywijane rękawki, na dole gumka. Przód z miękkiego materiału, a'la koronka, na piersi kieszonka. Tył gładki, bawełniany, z głębokim wycięciem. Stan idealny, założona raz. Rozmiar S. 11) Spodnie - szare rurki skinny Terranova. Stan bardzo dobry. Rozmiar xs, pasują też na s. Tylnia metka wycięta - naderwała się w praniu. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
12) Sukienka w stylu babydoll, projektu Pixie Lott dla Lipsy London. Rozmiar z metki to 10 czyli około 38, ja nosiłam na 36 i też leżała dobrze. Stan bardzo dobry, posiada delikatne ślady użytkowania. Trochę kosztowała, więc oddam najchętniej za coś z wish.
13) Błękitna sukienka, z tyłu posiada gorsetowe wiązanie. Projektu Krystyny Wiśniewskiej. Gratis dokładam do niej pasujący szal. Rozmiar 36, ale spokojnie można dopasować na 34. Założona raz. Kosztowała mnie 200 zł. 14) Sukienka na grubszych szelkach, falbankowa, zwiewna, w pięknym brzoskwiniowym kolorze. Mam ją z wymiany, była szyta na wzór sukienki Lipsy. Rozmiarowo wypada na S. Oddam tylko za którąś z sukienek z wishlisty. 15) Spodnie rurki skinny w ślicznym malinowo-ceglastym kolorze. Rozmiar S, Tally Weijl. Założone przeze mnie tylko 2 razy, jednakże na jednej z nogawek z tyłu zrobiła się mała, jaśniejsza plamka - zdjęcie numer 2 (robione z lampą, więc w rzeczywistości jest mniej widoczna). 16) Spódniczka jeansowa bombka. Pull & Bear, rozmiar M, ale ja nosiłam na S i też dobrze leżała. Stan idealny. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
17) Zółte, cieniutkie rurki Stradivarius - są jak tregginsy, bardzo dopasowane. Rozmiar z metki to 28. Stan bardzo dobry, załozone tylko kilka razy. Jednakże na nogawce z tyłu zrobiły mi się 2 malutkie plamki - zaznaczone w kółeczku, nie próbowałam ich sprać, oczywiście przed dokonaniem wymiany spróbuję
![]() 18) Spodenki House. Stan dobry - trochę poniszczył się sznurek do zawiązywania. Rozmiar S. 19) Dwustronne spodenki House. Zapinane na długi rzep i guziczek. Na różowej stronie napisano, że to rozmiar L, jednak to pomyłka - na metce w kieszeni jest właściwy rozmiar - xs. Stan bardzo dobry. 20) Narzutka ażurkowa w kolorze nude MK one. Rozmiar Oversize. Stan bardzo dobry. 21) Letnia bluzeczka BSK Bershka. Ładnie podkreśla biust. Stan idealny. Rozmiar s, ale z powodu kroju na inne też będzie pasowała. 22) Nieużywane legginsy w kwiaty. Materiał jak rajstopy, długość 3/4 - można założyć je jako długie, lecz wtedy wzór staje się bardziej przeźroczysty. Rozmiar około xs/s. Nie noszone. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
23) Tunika sweterkowa Bay. Rozmiar S. Stan bdb. Kolor to taki stalowo - wrzosowy.
24) Sukienka Be Smart. Czarna, wytłaczana mieniącymi się na granatowo kropeczkami. Z tylu gorsetowe wiązanie. Stan bardzo dobry. Rozmiar to takie s-m. Bardzo ładnie podkreśla figurę. 25) Rurki BlendShe, stylizowane na znoszone. Mam z wymiany, z pewnością są mniej czarne, niż na początku. Z metki 36, ale to 34. Mało elastyczne. 26) Mini jeansowa w stylu glam rock. Wykończona ćwiekami, fabrycznie postrzępiony dół. Rozmiar 34. Stan idealny. Tally Weijl 27) Halówki Diverse. Stan bdb, trochę popękała skóra na zgięciach. Rozmiar 37. 28) Torebka Avon z jeansowymi wstawkami. Nie noszona. 29) Spódniczka z wyższym stanem i zipami New Look. Mam z wymiany, ale jest za duża ![]() 30) Koszulka nocna - satynowa. Rozmiar uniwersalny. 31) Motyl Old Navy. Rozmiar M, ale ja nosiłam na xs jako luźniejszy. Zdjęcie z lampą błyskową. Idealny na lato. Stan bdb. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
32) Błękitna sukienka na szyję wyszywana w kwiatki. Nando, z metki na 158, ale pasuje też na wyższe osoby. XS-S. Stan idealny.
33) Grubsza, ciepła bluza na polarze. Rozmiar S/M, lekki krój oversize. Stan idealny. 34) Delikatna czerwona bluzeczka w kwiaty. Cieniutki, zwiewny materiał. Nie prześwituje. Rozmiar xs małe s. 34) Sweterkowa tunika clockhouse. Mam z wymiany, jednak nie dla mnie. Rozmiarowo pasuje na xs/s. Posiada widoczne ślady użytkowania, więc stan określam jako dostateczny. 36) Kurtka szwedka na polarze Nikka. Rozmiar S. Stan idealny. 37) Czarna sukienka Orsay. Stan bardzo dobry. Góra dopasowana, przy ramiączkach kokardki, dół rozkloszowany, wykończony tiulową wstawką. Rozmiarowo dobra na osoby o szczupłej talii - około 60-62 cm max. 38) Czarna bluzka w wyszywane kwiaty Silkland Petite. Nigdy nie noszona, rozmiar duże M małe L. Zewnętrzna warstwa to mgiełka, od spodu podszyta czarnym materiałem, rękawy prześwitujące. Zdjęcie zdecydowanie nie oddaje uroku. 39) Spódniczka falbankowa floral. Z metki to s/m, ale polecam na duże s/m a nawet l. Stan bardzo dobry. 40) Jeansowa mini, rozmiar S. Stan bardzo dobry. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
41) Duża torba sportowa/podróżna Nexus. Użyta tylko raz. Usztywniane dno i dużo kieszeni. no 49 cm x 32 cm, długość z kieszeniami bocznymi - 65 cm, głębokość 37 cm, szerokość 38 cm. mierzone bez zawartości, także można do niej upchnąć jeszcze więcej. Jest dość duża, więc przesyłka trochę mnie wyniesie
![]() 42) Czarna spódnica, na dole ma falbankę, którą można bardziej lub mniej odkryć, dzięki regulowanym troczkom z boku. Stan bardzo dobry. Rozmiar S 43) Klasyczna, czarna spódniczka, rozmiar z metki to 28, ale pasuje na 34/36. Stan bardzo dobry 44) Bluza Diverse, pasuje na xs/s/małe m. Stan bardzo dobry. 45) Szara bluzeczka bez ramiaczek. Pod biustem ściągacz, dół rozkloszowany, bardzo ładnie się układa i maskuje niedoskonałości figury. Rozmiar dość uniwersalny. Stan bardzo dobry. 46) Buty na wysokim, stabilnym obcasie. Mam z wymiany, miały wypadać jak 36, ale nigdzie nie ma rozmiaru. Wychodzą jak 37,5/38 - w razie czego zmierzę wkładkę. Stan dobry, z powodu zadrapań widocznych przy palcach i na obcasie. Wkładka była klejona (nie przeze mnie), jednakże nie przeszkadza to w użytkowaniu. Niestety, marka i model nie znane. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
47) Sweter - nietoperz/kimono New Look Generation. Stan idealny. Dół dopasowany, zapinany na 3 guziczki, góra luźna. Bardzo fajnie się układa. Rozmiar uniwersalny od xs do m będzie spokojnie ok.
48) Bluzeczka w etniczne wzory Atmosphere. Głęboki dekolt typu łezka, na górze wiązany kolorowymi sznurkami. W pasie gumka, dół wykończony delikatną falbanką. Cała w etniczne wzorki. Stan idealny, praktycznie nie noszona. Rozmiar z metki to 40, ale zdecydowanie jest mniejsza - polecam na 36, aczkolwiek na 34 i 38 też powinna być ok. 49) Pasiak z białą wstawką na dole. Stan bardzo dobry. Rozmiar xs 50) Jeansy Fishbone. Stan dobry - mają trochę zdeptane tyły nogawek. Nie są to skiny, ale proste jeansy. 51) Bluzeczka w kolorze pudrowym Modern Times. Rozmiar dość uniwersalny. Stan idealny. 52) Żółta dopasowana bluzeczka z wszytym bolerkiem. Na plecach wycięcie. Rozmiar xs/s, stan bdb. 53) Żakiet w pepitkę Sabra Collections. Rozmiar duże S/M. Stan bdb. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
54) Pasiak - brązowo - kremowy, z głębokim dekoltem i falbankowym wykończeniem. Z metki jakiś duży rozmiar, ale to xs/s. Stan bardzo dobry.
55) Sweterkowa tunika z golfem F&F. Zdjęcie zdecydowanie nie oddaje uroku. Nowa, lecz bez metki. Rozmiar 34, małe 36. 56) Suknia w kolorze kobaltowym, górna część usztywniana, dół rozkloszowany. Niepowtarzalna. Dobra na s z dużym biustem, m. Stan bardzo dobry. 57) Seledynowa narzutka. Stan bardzo dobry, rozmiar uniwersalny. 58) Malinowe rybaczki G-Unit (oryginały kupione w USA). Na dole ściagacze - jeden lekko postrzępiony. Z tyłu zgubiłam jeden guzik - został zastąpiony innym. Tak więc stan oceniam jako dobry. Zwężane na xs, małe s. 59) Jeansowa katana z zipami. Stan bdb, rozmiar S. 60) Nie używana torebka Avon. Kwiatek jest odpinany. 61) Koszula w paski ze stretchem Antalia Femme. Nie używana. Rozmiar S. 62) Półgolf z Angel Eye. Stan dobry 63) Koszula z H&M Young. Z metki chyba na 158, ja nosiłam na 164. Z tyłu miała gumkę, została ona bez śladu wypruta, teraz lepiej się układa. Stan bardzo dobry. Polecam na xs. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
64) Bluzeczka na szelkach z cekinami millenium. Zwężana na xs/s
65) Atlantic, asymetryczna, idealna na lato. Rozmiar z metki m, ale polecam na xs/s 66) Biała bluzeczka Julia, stwarza wrażenie dwuwarstwowej. Rozmiar S, stan bardzo dobry. 67) Spodnie w stylu grunge House. Rozmiar 26/32. Klasyczny krój. Stan dobry. 68) Selena Gomez & The Scene 'A Year Without Rain' 69) Kurs tańca z płytą CD 70) Pasiak, rozmiar s. Stan bardzo dobry 71) Buty na słupku z CCC. Stan ogólny bardzo dobry, niestety obcasy są dość podniszczone - zdjecie dla chętnych. Rozmiar 36 72) Bezowy sweterek. Rozmiar L. Stan bdb 73) Zielona bluzeczka na szelkach. Stan bdb Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
74)Czekoladowe, eleganckie spodnie. Lekko rozszerzane nogawki. Rozmiar xs, małe s
75) Białe rybaczki, zwężane na xs 76) Marynarka w kolorze mlecznej czekolady. Stan bardzo dobry, rozmiar około 40-42. 77) Fioletowy żakiet. Stan bardzo dobry. Rozmiar około 42-44. 78) Marynarka czarno-biała. Stan bardzo dobry. Rozmiar około 40-42 79) Czarne buciki na malutkim obcasiku. Rozmiar 35, stan bardzo dobry, lekko poprzecierane paski do zapinania. 80) Góra od stroju do tańca brzucha 81) Elastyczna bluzeczka Anxiety Caffe. Rozmiar xs/s 82) Dopasowana, asymetryczna sukienka Lipsy. Efektowne wycięcie na plecach. Rozmiar polecam na xxs/xs malutkie s Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
83) Czarna, klasyczna spódniczka o linii A. Rozmiar xs/s. Stan bardzo dobry
84) Seledynowa sukieneczka w kwiaty. Rozmiar xs/s/m stan bdb 85) Jeansowe szorty ucięte z długich spodni. Rozmiar s 86) Elastyczna bluzeczka z głębszym dekoltem. Xs 87) Kuferek, twarde dno. Stan bdb 88) Długa spódnica w grochy. Bardzo ładnie się układa. Rozmiar około s 89) Proste jeansy. Rozmiarowo wypadają na większe xs. Stan bdb 90) Basebalówka Chelsy. Stan bdb, zamek trochę ciężko chodzi. xs, małe s Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
91) Krótka bokserka EckoRed. Stan bardzo dobry. xs/s
92) Bluza w szarko - miętowe paski. Rozmiar duże m/l. Stan bardzo dobry 93) Grubszy żakiet. Rozmiar wypada na M. Stan bdb 94) Stanik hello kitty a70. Stan bdb 95) Mini MP3, 4GB pojemności (po lewej) - telefonu i pokrowca brak! 96) Cekinowe bolerko. Rozmiar uniwersalny. 97) Świecznik 98) Bluzeczka elastyczna. Rozmiar xs/s. Bardzo ładnie wygląda na kimś 99) Czarna bluzka z długim rękawem, lekko odsłania ramiona. Rozmiar xs/s 100) Bluzka zakładana, kimonowa, kopertowy dekolt. Stan bdb, rozmiar około xs/s. Zentex Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
101) Bokserka NY&C. Stan bdb, zwężana na xs
102) Logowana bluzeczka, kopertowy dekolt, z boku wiązana. xs 103) Skórzane dzwony Pimkie - są podniszczone, mają kilka plamek - raczej na materiał niż do noszenia. 104) Bluzeczka z odkrytymi plecami. xs 105) Bluzeczka z efektownym dekoltem. xs/s 106) Wiązana pod biustem bluzeczka Zentex. Głęboki dekolt. xs/s 107) Koszula, delikatnie różowa. xs, rękaw 3/4 108) Sportowa bluzka z wszytym stanikiem. ProSprint, xs. Z tyłu łezka i siateczka. 109) Bluza Sabra Collection. rozmiar xs, trochę sprana aplikacja 110) Czarna bluzka o ciekawym kroju, dobra do spódnic z wyższym stanem. Elastyczna. Rozmiar xs/s Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-05 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
111) Malinowy t-shirt. Rozmiar s/m.
112) Czarna bluzeczka, ładnie podkreśla dekolt. Krótsza, dobra do spódnic z wyższym stanem. Elt, rozmiar 34 113) Spodnie dzowny industrial cotton. Bardzo miękki jeans. Rozmiar duże s/m 114) Terranova, krótka bluzeczka z frędzlami z koralików. Odcięta pod biustem. 115) Koszula w paski Rollo, rozmiar xs małe s 116) Asymetryczna zielona bluzka. Rozmiar xs/s 117) Koszula z cienszego, bawełnianego materiału. Z tyłu na plecach duża aplikacja. xs. 118) Nowa farba do włosów Garnier Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-07-06 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Miejsce na ewentualną dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za mp3?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1373032632
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za chinosy i może coś jeszcze ?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
cos za 2) Chinosy Diverse. Nowe, z metką. Rozmiar xs, lekko podwyższany stan. Możliwość dowolnego wywijania nogawek. Bez paska ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
CORELIPS
|
Bardzo bardzo bardzo podoba mi się kilka rzeczy u Ciebie
![]() Nie mam czasu siąść nad nowym wątkiem bo tyle zdjęć do porobienia... Ale już napiszę co zwróciło moją uwagę- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1373033657 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1373043312 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1373043966 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za zolte rurki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.