|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mozaikowo - Październik
hej, znajdziesz cos u mnie w watkach za
Yves Rocher Peau Parfaite 6 w 1 BB, jasny (jeden troszkę używany, ale zużyłam nie więcej niż 10% i jeden nowy) - chętnie na inny, lekki podkład w bardzo jasnym kolorze
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
mam balsam tendre jasmin
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
co bya chciała za ten szampon?
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- a opłaca się nam taka jednokosmetyczna wymianka? chyba nie, chyba że masz jeszcze coś poza wątkiem
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
coś za :
L'Oreal Paris, True Match, podkład dopasowujący się do koloru skóry, kolor N1 (niewielkie zużycie, nawet go nie widać) |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety nic. A za Parisienne szukam tylko perfum z wish. Dzięki za propozycję
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, wyczytałam, że szukasz So Elixir Purple, mam poza wątkiem i chętnie wymienię się za Moment de Bonheur. Tylko, że ja mam wersję bez kartonika, 50 ml, zużyte może 2 ml. Kupione latem.
Mogę w ramach rekompensaty dorzucić którąś z książek (poza Jedyna prawda). Edytowane przez 201801022057 Czas edycji: 2013-10-06 o 22:53 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
to ja bym wzieła ten szampon, YR bawełna, z kolorówki białą kredke, masz może? pewnie nie masz bazy brązującej? i ten tchibo BB mnie zainteresował ale nie ma go chyba n apolskich stronach tchibo, prawda?
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-10-06 o 22:49 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
u Ciebie podoba mi się :
Yves Rocher Peau Parfaite 6 w 1 BB, jasny ale zestaw dziś wysłałam do jednej z wizanek |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o ten:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1381232207? wlaściwie to bylabym zaineteresowana kremem yr i moze tym z tchibo? |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
beautycycle™, Amway,Pressed Powder
mam kolor medium 20 i deep 10, ten medium jest o wiele jaśniejszy, ale czy nadaje się dla kompletnego bladziocha to nie wiem, ja tez mam raczej jasną karnację i dla mnie jest ok, ale jako wykończeniowy używam raczej sypkiego pudru niż w kompakcie dlatego jest przeze mnie tylko przetestowany. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
jasne,jak tylko dorwę aparat to zrobię fotkę
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Znajdziesz cos u mnie za:Yves Rocher, Lawenda z prowansji, żel pod prysznic 200ml (nowy x2) Yves Rocher, Bawełna z Indii, żel pod prysznic 200ml (nowy) i nowy krem BB Yves Rocher? ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Niestety nic z Twojej listy nie posiadam
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś sie dogadamy w sprawie tej biżuterii. Mogłabyś mi zarezerwować ten nowy krem BB Yves Rocher i trzy zele? Ja po południu postaram się przejrzeć Twoje rzeczy jeszcze raz
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za kostki już podziękuję, natomiast teraz interesują mnie żele pod prysznic YR. Jednak widzę,że są w rezerwacji. Jeśli jednak byłyby znów dostępne- daj proszę znać. Pozdr.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, interesują mnie kostki dove i żele YR ( o ile zwolni sie rezerwacja), zajrzyj do mnie
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana z Twoich rzeczy interesują mnie jeszcze:
-Dove, Original, kostka myjąca (2 szt. nowe) -Lirene, Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu (wyjściowo 200ml, zostało ok 7/8, może ciut mniej) -Green Pharmacy, Szampon do włosów osłabionych i zniszczonych rumianek lekarski, bez parabenów, barwników, SLES, SLS (wyjściowo 350ml, zostało ok 270) Komplet biżuterii dostałam w prezencie. Jednak ja praktycznie w ogóle nie noszę bizuterii, więc nie jest mi potrzebny. Natomiast nie wiem czy on jest srebrny czy posrebrzany- nie znam sie na tym. Są przy nim te metki, które pokazałam na foto. Jeśli nadal jesteś zainteresowana, to co mogłabyś dorzucić do kremu i 3 żeli? |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Mam w wątku kilka pudrów o jasnych odcieniach (tzn odcienie są najjaśniejsze z tych, jakie produkuje dana marka, ale ciężko mi stwierdzić czy są one tak bardzo jasne jak potrzebujesz - chyba trzeba porównać odcień na żywo w sklepie). M.in Rimmel (choć inny niż szukasz). Chętnie oddam za coś z mojej wishlisty (bo u Ciebie w wątku w tej chwili nie znalazłam nic dla siebie).
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Super, w takim razie przypomnij mi adres na PW, to w poniedziałek wyślę biżuterię
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Przesylam fotkę, Sorki ze tak długo, ale niestety nie mam możliwości zrobienia fotki aparatem, zrobiłam przed chwila iPadem, dlatego nie jest to jakaś super jakość
jest raz maźniety, jest do niego kartonik.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.