![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
WRZESIEŃ - Zara, Topshop, Orsay, River Islandzakończona Złota zasada: Ja odpisuję u Ciebie - Ty u mnie - Wysyłka listem poleconym ekonomicznym bądź priorytetowym, do uzgodnienia, zawsze bezpiecznie zapakowane - tego samego oczekuję od innych. - w razie potrzeby przesyłam dodatkowe zdjęcia, chcę uniknąć Twojego i mojego niezadowolenia. Jeśli nie Jesteś czegoś pewna - pytaj! - nie ukrywam wad wystawionych rzeczy, o ile takowe występują. Ciuszki wystawiam także w innym miejscu, więc mogą znikać! Szukam: - jesiennej kurtki, parki, najlepiej zielonej bądź czarnej - spodni haremek, najchętniej na gumce - koszulek basic - D&G Light Blue - oddam wiele! - prostej sukienki z dresowego materiału - ramoneski, np. dresowej - i innych rzeczy, które wpadną mi w oko ![]()
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-11-10 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: WRZESIEŃ - Zara, Topshop, Orsay, River Island
Bluzki:
- Atmosphere, rozmiar M, koronka i zamek na plecach, stan nowa bez metek! - Zara Trafaluc, rozmiar S, założona zaledwie kilka razy, z tyłu zamek materiał z przodu: 100% wiskoza, z tyłu: 50% bawełna, 50% wiskoza, kosztowała mnie 89zł, więc za coś super - nie ma - pasiak Dunnes, rozmiar z metki 12, ja mam M i nosiłam jako over, stan idealny - Mexx z nadrukiem, lejący dekolt, rozmiar XS, pasuje również na S/M, stan idealny
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-15 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Bluzki c.d.
- bluzka Gap, rozmiar L, stan idealny - bluzka Lime Love, rozmiar M, stan bdb - bluzka River Island, rozmiar 34, dobra również na M, stan bdb - Bluzka Dunnes Stores, rozmiar 44, stan idealny
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-07 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
bluzki c.d.
- bluzka Atmosphere, rozmiar 36, stan bdb - nietoperz Zara, rozmiar M, beżowa w szare paseczki, dłuższa z tyłu stan idealny poza malutką dziurką przy metce.
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-07 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Topy:
- graffic, rozmiar M, stan idealny - bez ramiączek Giant, wiązanie z boku, rozmiar S, stan idealny - no name 100% bawełna, rozmiar 38 - Miss Eighty, rozmiar M/L, stan bdb - Old Navy, regulowane ramiączka, rozmiar s, stan idealny - TOPSHOP, rozmiar S, stan nowa bez metek - A wear grafitowa z pazurem, postrzępiona na plecach, fajnie się prezentuje, rozmiar 40, pasuje na M, stan idealny - Reserved, rozmiar S, stan bdb
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-07 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Sukienki i tuniki:
- Koronkowa sukienka/tunika e-vie, kolor ecru, z podszewką rozmiar z metki 18-20 (czyli 46-48), 100% bawełna, stan idealny polecam, jest prześliczna! - nie ma - tunika Mama licious, rozmiar S, stan bdb
- sukienka / tunika George, koronka i kwiaty, rozmiar M, stan idealny - sukienka Chemistry, rozmiar M, z podszewką, zapięcie z boku, stan bdb, posiada mały defekt po wewnętrznej stronie - więcej dla chętnych - tunika khaki Pimkie, rozmiar 36, stan jak nowa - Sukienka atmosphere, rozmiar 8, pasuje na S/M (ja noszę M i jest w sam raz ![]() Tylko za coś super, najlepiej za inną sukienkę - nie ma - czarna tunika Reserved, rozmiar 38, stan jak nowa - Letnia sukienka New Look, rozmiar 44, super żywe kolory, 100% bawełnaregulacja ramiączek, stan idealny(brak jedynie jednego małego guziczka z przodu)
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-15 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Koszule i koszulki:
- w kratę Atmosphere, rozmiar 40, stan bdb - nie ma - River Island, wiązana, rozmiar 38, stan idealny
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-15 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Bluzy, swetry, narzutki:
- GirlXpress, rozmiar M, stan idealny - Atmosphere, rozmiar 36-38, stan idealny - long atmosphere, czarny z serduszkami w cekiny, rozmiar z metki 12, wg mnie M, stan bdb - Narzutka wiązana Atmosphere, rozmiar 38, stan jak nowa! - Atmosphere, rozmiar 36-38, stan bdb - bolerko, stan idealny, brak metek - wg mnie rozmiar S/M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
spódniczki:
- Lniana spódniczka FFC, rozmiar 36, stan idealny - czarna plisowana, no name, dobra na M - jeansowa midi edc by esprit, rozmiar 36, stan idealny
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-07 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Spodnie, spodenki:
- spodnie z zapiętkami F&F, rozmiar 38, stan bdb - wymienione - super szerokie szorty Van Heusen, czarne, rozmiar 10 - M, wysoki stan, z tyłu gumki, jak nowe - świetny materiał!- nie ma - czarne szorty Dunnes Stores, rozmiar 36, stan idealny - spodnie Avanti, rozmiar 38, stan idealny - no name 100% sztuczny jedwab (rayon), rozmiar XS, stan idealny
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-22 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
- kamizelka khaki Only, rozmiar S, stan idealny
- kurtka / parka Orsay, rozmiar 38, odpinany kaptur, gumka w pasie, złote dodatki, stan nowa bez metek - świetna! dałam za nią dość dużo więc za coś super, może za inną kurtkę..
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-07 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
butki:
- baleriny bez palców H&M, rozmiar 39, założone kilka razy - jazzówki, ekoskóra, rozmiar 40, kolor: taupe - mięciutkie, świetnie prezentują się na stopie! NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
- złote kolczyki H&M, ani razu nie założone
- czarne szelki, pozłacane klamry - nowe - Czapka Cropp, stan idealny (nowa bez metek) - bransoletka na gumce, ametyst, agat - bransoletka z pereł seashell - bransoletka na gumce, szklane kulki + agat - bransoletka z pereł seashell, - srebrne kolczyki Swarovski Pendular Vintage Rose - Swarovski Pendular Jonquil
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-02 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
- woda toaletowa Bambus, Yves Rocher, zużycie widoczne na zdjęciu
- utwardzacz do paznkoci Sally Hansen, świeży, użyty tylko raz - kredka do oczu, zielona, Pierre Rene, użyta tylko raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dokładka
Sukienka Reserved, rozmiar 34, dobra również na M, drobna panterka, założona tylko raz ! - nie ma Komin Top Secret, nowy z metkami, kolor beżowy, z drobną srebrną nitką - wymienione Narzutka nietoperz Atmosphere, rozmiar z metki 46, pasuje na L, mam z wymianki ale okazała się za duża, stan idealny
Edytowane przez judis Czas edycji: 2013-09-15 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1378137650 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1378139077
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Cos za Atmosphere, rozmiar M, koronka i zamek na plecach, stan nowa bez metek
bambus?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za bluzkę Atmosphere w kropki z zipem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A masz coś jeszcze poza wątkiem co mogłabyś mi zaproponować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Zainteresowało mnie :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1378139077 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1378137650 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1378135791 - bluzeczka jest z bawełny czy takie lejącego się materiału? Może coś jeszcze by cię zainteresowało u mnie by zrobić większą wymianę? ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Coś za kurtka Orsay, rozmiar 38, odpinany kaptur, gumka w pasie, złote dodatki, stan nowa bez metek - świetna! dałam za nią dość dużo więc za coś super, może za inną kurtkę.. i sukienke atmosphere ?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.