|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
w styczniu wymienię małą prostownicę... :D
cześć.
![]() ![]() prostownica idealnie sprawdzi się w sytuacji, gdy gdzieś jedziemy - zmieści się do torebki, jest poręczna i łatwa w obsłudze. można nią też robić loki(w tym celu raz jej z czystej ciekawości użyłam i efekt jest bardzo przyjemny ![]() zdjęcia postaram się wstawić jutro, generalnie wygląda bardzo podobnie jak ta na poniższym(tylko płytki są białe i ma wbudowane logo na czerwonym tle). najchętniej wymieniłabym na jakieś perfumy. ![]() na wszelkie pytania chętnie odpowiem. ![]() zapraszam serdecznie do wymiany.
![]() Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-01-06 o 00:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: w styczniu wymienię małą prostownicę... :D
znajdziesz cos u mnie za nią?
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- a dobierzesz coś do niego za prostownice? ja mam głownie kosmetyki także poza wątkiem ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- mam jeszcze z lotona prawie połowe odzywki keratynowej w takim samym sprayu i gdzies mam całą arganową, poza tym mam z lotona spray zwiększajacy objętość uzyty 2 razy ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- co proponujesz za nią ? ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- okey stoi ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: w styczniu wymienię małą prostownicę... :D
cos u mnie
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.