![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W maju trochę kosmetyków + Max Mara, Hollister, Abercrombie, Nike, Freya, VS, Zara
Witajcie,
mam na wymianę: 2) nową miniaturę z kartonikiem Balenciaga Paris 3) biustonosz w stanie idealnym Freya Rio 75 E 4)bronzer Avon Arabian Glow, odcień Deep Bronze, kilka razy maźnięty 5) wysuwany eyeliner Miss Sporty Mini-Me, odcień neon blue 6) kredka z rozcieraczem Catrice, Deep Forest Green. kilka razy użyta 7) konturówka Golden Rose Emily, odcień 211, kilka razy użyta 8) baza pod szminkę Estee Lauder, zostało ok. 3/4 9) kredki Avon Color Trend kajalstick, kilka razy użyte, te długie, odcień silver i purple 10) kilka razy użyta kredka eyeliner Pierre Rene, srebrna 11) czarna kredka Magic Visage z temperówką, raz maźnięta 12) lakier China Glaze Love Letters, raz użyty 13) prawie cała konturówka wysuwana no7 z Bootsa, odcień nude 14) kilka razy użyta rozsuwana kredka Glimmerstick luxe Avon, perłowa 15) szminka Sephora, odcień Maniac, zużycie nieznaczne 16) kilka razy użyta kredka Essence, odcień Cool Breeze, turkusowa jakby 17) szara z drobinkami kredka z rozcieraczem In a Blink AVON, odcień steel smoke, używana 18) cień Max Factor Earth Spirits, odcień Dark Dew, maźnięty palcem tylko 19) 5 ml Biscotti Marc Jacobs 20)połowa żelu do masażu Luxe Noir Sephora 21) nowy pędzel Allura 22) nowe miętowe mydełko Phenome (rozważam oddanie) 23) dużo atomizerów, fiolek itp na perfumy, odlewki Ciuchy do wymiany na kosmetyki: 1) ponczo-sweter Max Mara, stan bdb/idealny, z metki L, ale to M/L/XL, proszę o rozsądne propozycje 2) koronkowa bluzka, nowa z metką, zamawiana z Asos.com, rozmiar one size, czyli uniwersalny marki American Apparel, świetna jakość koronki, cena z metki to 25 funtów 3) szyfonowa, biało-czarna Zara, ma kilka malutkich plamek na rękawie, które ciężko dostrzec, podejrzewam że zejdą po potraktowaniu mydełkiem odplamiającym, poza tym wszystko ok, z metki XS, ale będzie też na S i M z wąskimi ramionami 4) top babydoll Hollister, rozm. M, ale jest mniejsza, stan idealny 5) top ombre Pink by Victoria's Secret, stan idealny, z metki S, na M też będzie ok 6) bluza Nike, męska M, stan idealny, model identyczny jak na zdjęciu, tylko ma czarne ściągacze przy rękawach i u dołu bluzy 7) elegancka, tweedowa spódnica Zara, rozm. S, na M też będzie ok, zakładana wysoko na talię 8) bluza VS Pink, zdjęcie przedstawia tył bluzy, w ciuszkowym więcej zdjęć, stan idealny, M 9) dżinsy Diesel, model Bebel, stan idealny, 26/32 10) full cap Adidas Originals, rozm. M, stan idealny 11) koszula Abercrombie, męska M, stan idealny Po więcej zapraszam do ciuszkowego, tam również markowe ubrania ![]() Zapraszam również do wątku ciuszkowego, gdzie mam fajne rzeczy firm takich jak Zara, Topshop, H&M, Moschino, VS PINK i wiele, wiele innych w różnych rozmiarach ![]() Na życzenie zdjęcia kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W maju trochę kosmetyków + Max Mara, Hollister, Abercrombie, Nike, Freya, VS, Z
koronkowa American Apparel z pierwszego postu , koszula Zara floral, z metki XS, ale będzie dobra do M, stan idealny i jeszcze sukienka Warehouse, z Asos.com, stan idealny, z metki 40, ale bardziej na 38
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W maju trochę kosmetyków + Max Mara, Hollister, Abercrombie, Nike, Freya, VS, Z
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos za baze pod szminke i zel do masazu sephora? mam poza watkami rowniez inne kosmetyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety masełka już wymienione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, jest troszkę jaśniejsza niż się spodziewałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
koszula Zara floral i biscotti?
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
OK, czyli mamy ustalone 5 ml Light Blue i 15 CK One Summer za Balenciagę 7,5 ml
![]() Chętnie dołożę również peeling Aquolina, bo preferuję większe wymiany. W zamian widziałabym 5 ml Biscotti Marc Jacobs + atomizery. Masz informację w wątku, że masz ich dużo - możesz napisać jakie to atomizery (szklane, plastikowe) i jakie pojemności? I najlepiej od razu ile i jakich mogłabyś dołożyć do tej wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym chyba tego uniknąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie u Ciebie koszula mgielka z zary
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Aha, czyli wszystko aktualne - to fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1369416591 ?
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tak, szukam tylko kosmetyków;]
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
oddalabys bluzę z odlewkę DKNY?
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej,
znajdziesz coś u mnie za: 16) kilka razy użyta kredka Essence, odcień Cool Breeze, turkusowa jakby ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- A co Ci się u mnie spodobało? Bo nie wiem ile mam sobie poszukać ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Podobają mi się: 45) asymetryczna z szopem,wycięte ramiona, Denim Co, stan idealny, z metki 34, pasuje nawet na M 5) wysuwany eyeliner Miss Sporty Mini-Me, odcień neon blue 16) kilka razy użyta kredka Essence, odcień Cool Breeze, turkusowa jakby |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#28 | |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
Hej, jesteś jeszcze zainteresowana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.